LIVE IN BALANCE

Divers


Dénomination : LIVE IN BALANCE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 534.924.217

Publication

13/06/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

NAI

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1

RECHTBANK VAN KOOI'HANDEt-

0 4 -06- 2013

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr  .2, A, ~

Benaming

(voluit) . Live in Balance

(verkort)

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap ovv Gewone commanditaire vennootschap Zetel " Pieter-Bruegelstraat 19/5 - 3580 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de oprichtingsakte van 22 maart 2013 blijkt dat werd opgericht :

De heer Vanvoorden Dennis (beherende vennoot), nationaal nummer 850517 151 92 wonende in de Pieter-Bruegelstraat 19/5  3580 Beringen

Mevrouw Wijnands Anne (stille vennoot), nationaal nummer 901206 348 88 wonende in de Pieter-Bruegelstraat 19/5 -- 3580 Beringen

de burgerlijke vennootschap ovv gewone commanditaire vennootschap Live in Balance met maatschappelijke zetel te Pieter-Bruegelstraat 19/5 - 3580 Beringen

De vennootschap heeft als doel :

-De beoefening, bevordering, het verstrekken van alle handelingen, het leveren van prestaties en diensten door en voor rekening van de vennootschap, van de volledige praktijk van kinesitherapie en osteopathie; rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer.

-Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen, ruimtes, installaties en materiële voorwaarden tot verwezenlijking van haar doel

-Het inrichten van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

-Het aankopen, huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten, evenals het aanschaffen van de materiële infrastructuur die rechtstreeks nuttig of nodig is.

-De uitbating van een sport of fitnesscentra en de begeleiding bij uitoefening daarvan

-Het samenstellen van diëten voor cliënten en de begeleiding bij het volgen ervan. Het verlenen van dieetadvies en geven van voedingsvoorlichting door middel van individueel advies, lezingen, cursussen of gespreksgroepen.

De opsomming is indicatief en niet beperkend.

De vennootschap mag overgaan tot alle financiële, roerende of onroerende aard die zich rechtstreeks of

onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1000 euro en wordt volledig in geld volstort. De beherende vennoot verklaart dat iedere vennoot zijn inbreng volledig heeft volstort.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari tot en met 31 december. Het eerste boekjaar sluit af op 31 december 2013.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap. De aanwending van dit saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering met' inachtneming van de beperkingen voorzien in het Wetboek Vennootschapsrecht.

pp de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de snstrumenterende notaris, hefzit van de oerso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

In geval het .saldo van de resultatenrekening negatief is, beslist de algemene vergadering over de bestemming van het verlies. Aan de stille venno(o)t(en) kan geen verlies ten laste gelegd worden dat zijn (hun) kapitaalinbreng overtreft.

De enige beherende vennoot (Dennis Vanvoorden) vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meerdere beherende vennoten zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De beherende vennoot kan gevolmachtigde van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Het mandaat van beherend vennoot is bezoldigd behoudens andersluidende bepalingen van de algemene vergadering. Het mandaat is van onbepaalde duur.

Pro fisco geldt dat de vennootschap in de rechten en plichten treedt met betrekking tot alle transacties die de beherende vennoot heeft aangegaan namens de vennootschap in oprichting vanaf één januari 2013.

De beherende vennoot geeft bij deze volmacht aan Accountanskantoor Jurgen Eisen

(Ondernemingsnummer 0895.120.453) met zijn aangestelden (Eisen Jurgen) , kantoorhoudend in 3582 Koersel, Bosstraatl9 om alle documenten te tekenen, teneinde het ondernemingsnummer en de BTW nummer te bekomen voor de Comm. V en andere formaliteiten te vervullen.

Koersel, 22/3/2013

Get.

Eisen Jurgen

zaakvoerder Accountantskantoor Jurgen Eisen

in opdracht en met volmacht van de Comm.V. Live in Balance

Teg. neergelegd t Vol. akte

`t~`siº%

Voor-

behouden'

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naard en hoedanigheid var" de rrstrurnenterende rotans heréi , , Je pe<<ov,n(enn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv,û diyen

Verso . Naam en handtekening

25/06/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
LIVE IN BALANCE

Adresse
PIETER-BRUEGELSTRAAT 19, BUS 5 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande