LL-ACH

Divers


Dénomination : LL-ACH
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 450.520.854

Publication

16/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 é JUNI 2014

Griffie

Ondernemingsnr: 0450.520.854 - RPR Hasselt

Benaming (voluit) : LL-ach

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boskantstraat 100

3581 Beringen (Beverlo)

Onderwerp akte :ONTBINDING-VEREFFENING =;

Uit een akte verleden voor Meester Barbara VAN HEK, geassocieerde notaris, te Lommel op: 27 mei 2014, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LL-ACH , waarvan de maatschappelijke zetel: gevestigd is te 3581 Beringen (Beverlo), Boskantstraat 100, de volgende beslissingen heef genomen:

Eerste beslissing - Voorafgaande verslagen

De vergadering neemt kennis van de in de agenda aangekondigde verslagen alsook van de. tussentijdse staat van 31 maart 2014.

De conclusie van het verslag van de heer FRANKEN Guy, bedrijfsrevisor, optredende vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA 'Nielandt, Franken & Co; Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, wordt hierna letterlijk: overgenomen:

" CONCLUSIES

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 989§9 van het Wetboek van;; Vennootschappen hebben de zaakvoerders van LL-ach BVBA een staat van activa en passiva;; afgesloten op 31 maart 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 402.695,06 en een netto-ï' actief van EUR 402.695,06.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke;; professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van cle vennootschap volledig getrouw en juist weergeeft.

Er dient een voorbehoud te worden gemaakt voor de niet-verwerking in de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 van de roerende voorheffing op de liquidatiebonus van EUR; 37.519,49.

Perk, 9 mei 2014

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor" Wettigheidsverklaring

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe; onderhavige vennootschap, met toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot vrijwillige ontbinding, gehouden is, met name na gemelde verslagen:

- verslag van de zaakvoerders;

- de staat van activa en passiva;

- het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

Tweede beslissin " - Ontbindin " en sluitin " van de vereffenin " in één akte

De vergadering verklaart dat ingevolge het stopzetten van de activiteiten een vroegtijdige,;

ontbinding van de vennootschap wenselijk is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist tot de ontbinding van de -vennootschep-enstelt'haar in vereffening,y tel rekenen vanaf 27 mei 2014.

Overeenkomstig de Wet van 19 maart 2012 wordt de vennootschap ontbonden en vereffend in één akte.

De vergadering stelt vast dat:

- al de vennoten op de vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn;

- de vennootschap geen onroerend goed bezit;

- er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, behoudens kosten van onderhavige vereffening van de vennootschap (kosten accountant, bedrijfsrevisor en notaris), evenals de nog verschuldigde roerende voorheffing op de liquidatiebonus.

Aldus stelt de algemene vergadering op basis van deze elementen vast dat er geen te vereffenen passiva meer zijn. Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen;

- er geen vereffenaar is benoemd;

- dat de terugname van het resterende actief gebeurt door de vennoten zelf, zoals blijkt uit het derde besluit hierna;

- het vermogen van de vennootschap aldus uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten voormeld;

- deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het stopzetten van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening. Derde beslissing - Goedkeuring rekeningen van de vereffening - Overname resterend actief De vergadering beslist de rekeningen van de vereffening goed te keuren.

De vennoten, voornoemd en aanwezig, verklaren, alle activa en rechten van de vennootschap op basis van voormelde staat van actief en passief de dato 31 maart 2014, na afhouding van de liquidatiebelasting en voorziene liquidatiekosten, ook deze die eventueel zullen ontstaan na de sluiting van de vereffening, integraal voor haar rekening te nemen.

Vierde beslissing - Vaststelling beëindiging mandaat zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van de beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders, te weten:

- de heer LOUWET Lucien, geboren te Beverla op 24 februari 1950, wonend te 3580 Beringen, Kroonstraat 235

- mevrouw BOELANDERS Annie Eugenie Maria, geboren te Koersel op 24 december 1950, wonend te 3580 Beringen, Kroonstraat 235.

De vergadering verleent kwijting aan de voornoemde zaakvoerders voor het door hen gevoerde beleid.

Vijfde beslissing - Sluiting van de vereffening

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan vanaf 27 mei 2014.

De boeken en bescheiden van gemelde vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door mevrouw LOUWET Ann, geboren te Koersel op 10 maart 1975, echtgenote van de heer DE GREEF Jean-Pierre Emile, geboren te Watermaal-Bosvoorde op 23 juli 1967, wonende te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 172.

Zesde beslissing - Volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan mevrouw LOUWET Ann, voornoemd, tot uitvoering van de genomen besluiten.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan een aangestelde van SCA Mol-Turnhout BVBA, kantoorhoudende te 2400 Mol, Borgerhoutsedijk 155, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen betreffende de inschrijving en wijzigingen van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen, voor zover als nodig.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Barbara van Hek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte; 3) bijzonder verslag van de zaakvoerders en 4) verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 31.10.2013 13650-0270-013
29/10/2012
ÿþmod 11.1

`. . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 "10- 2012 Fi9et-r

Ondememingsnr : 0450.520.854- RPR Hasselt

Benaming (voluit) : LL-ACH

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boskantstraat 100

3581 Beringen (Beverlo)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  BOEKJAAR

Uit een akte verleden voor Meester Philippe CROLLA, geassocieerd notaris te Lommei, Kerkplein 20-21-22 op 15 oktober 2012, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LL-ACH , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3581;; Beringen (Beverlo), Boskantstraat 100, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing.

De vergadering beslist het huidige boekjaar te verlengen tot eenendertig maart tweeduizend

dertien.

De volgende boekjaren zullen telkens lopen van één april van ieder jaar tot eenendertig maart;,

van het daarop volgende jaar.

Artikel 15 van de statuten wordt aangepast en luidt voortaan als volgt:

Artikel vijftien.

Het maatschappelijk jaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

Tweede beslissing. '.

De vergadering beslist de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar,' de laatste werkdag van de maand september. Artikel 12, eerste lid, wordt hieraan aangepast. !: Het artikel 12 luidt voortaan als volgt : Artikel twaalf: ALGEMENE VERGADERING

Elk jaar op de laatste werkdag van september in de maatschappelijke zetel of in alle andere j plaatsen in de bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene;; vergadering der deelgenoten worden gehouden.

' Algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden in toepassing van artikel 268!. W.Venn.

De bij wet bepaalde stukken worden vijftien dagen voor de vergadering toegezonden aan de?' vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden'; uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen; individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere; communicatiemiddel te ontvangen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de!; goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk;; aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene:; vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief; vast te stellen.

ieder deelgenoot kan zich bij de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager. Andere wijzen van stemmen bij niet-persoonlijke aanwezigheid zijn niet;; toegelaten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1III It II I II Hit 111 HII lIt

*izi~~eaa"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De besluiten warden genomen bij meerderheid van stemmen, onverminderd andere wettelijke en dwingende bepalingen.

In geval van staking van stemmen wordt een tweede algemene vergadering bijeengeroepen met dezelfde dagorde, telkens met veertien dagen tussenruimte. Indien op deze tweede algemene vergadering geen geldige beslissing werd genomen, verbindt elke groep aandeelhouders zich er toe aan een derde volmacht te verlenen om met een der aandelen op hun naam staande te stemmen op de volgende algemene vergadering,in het belang van de vennootschap. Deze derde zal aangeduid worden door de Voorzitter van de Rechtbank van de bevoegde rechtbank van Koophandel op eenvoudig verzoekschrift van de meest gerede partij.

Schriftelijke procedure.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 322 W.Venn. en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder of door de zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Derde besluit

De vergadering geeft opdracht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten

en verzoekt ondergetekende notaris de statuten te coördineren.

Alle beslissingen werden eenparig genomen.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Paul Geebelen.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte (inclusief volmacht); 2) uittreksel van de akte en 3) coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 24.08.2012 12451-0100-012
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 25.08.2011 11452-0066-012
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 16.07.2010 10320-0255-012
20/08/2008 : HA109060
16/07/2008 : HA109060
10/06/2008 : HA109060
31/07/2007 : HA109060
04/10/2006 : HA109060
20/07/2006 : HA109060
10/07/2006 : HA109060
17/08/2005 : HA109060
20/08/2004 : HA109060
05/08/2004 : HA109060
26/05/2004 : HA109060
23/09/2003 : HA109060
19/09/2002 : TU092591
15/08/2002 : TU092591
12/09/2001 : HA085447
06/07/2001 : HA085447
11/07/2000 : HA085447
19/01/2000 : HA085447
29/09/1999 : HA085447
18/01/1994 : HA85447
28/07/1993 : HAA10872

Coordonnées
LL-ACH

Adresse
3581 Beringen (Beverlo)

Code postal : 3581
Localité : Beverlo
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande