LOGOMOTION

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LOGOMOTION
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 506.863.701

Publication

16/01/2015
ÿþVo beha aan Belg Staats

Motl Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergclogd ter griffie rochtbank

y. koophandel Anlweipert, afd. Tongeren

t= 15 -12- 201It

L.O~ D griiíierOr.if-Fie 1

~

Ondememingsnr : 0 5 0 6. 6 6 3. 7 0 1

Benaming

(voluit) : LOGOMOTION

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Herenstraat 220, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Uit de onderhandse akte van 15 december 2014 blijkt dat een vennootschap onder firma werd opgericht onder de benaming LOGOMOTION door :

1. de heer Eric Karel Christiaan PECINOVSKY, geboren te Genk op 29.09.1959, wonende te 3600 Genk, Herenstraat 220.

En

2. mevrouw Greta Maria Catharina MEYERS, geboren te Genk op 02.01.1964, wonende te 3600 Genk, Herenstraat 220.

De heer Eric PECINOVSKY brengt in de vennootschap de som in van drieduizend euro (¬ 3.000,00) in speciën. Als vergoeding voor die inbreng heeft hij recht op driehonderd (300) maatschappelijke aandelen Mevrouw Greta MEYERS brengt in de vennootschap de som in van drieduizend euro (¬ 3.000,00) in speciën. Als vergoeding voor die inbreng heeft zij recht op driehonderd (300) maatschappelijke aandelen. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op zesduizend euro (¬ 6.000,00) verdeeld in zeshonderd (600) maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van één zeshonderdste (11600ste),

De zetel is gevestigd te 3600 Genk, Herenstraat 220.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft als doel:

oHet behandelen van personen voor alle mogelijke soorten slikstoornissen, stemstoornissen,

spraakstoornissen en algemene communicatiestoornissen in de meest ruime zin van het woord.

oHet behandelen van logopedische aandoeningen waarbij de bewegingen of motion van het slikapparaat,

de stembanden en de articulatoren gestoord zijn. "

°Multidisciplinaire werking, meer bepaald het samenwerken met andere disciplines waardoor de patiënt kan rekenen op een totaalbehandeling of een out of the box aanpak.

oliet coachen en begeleiden van personen met stemproblemen, slikproblemen en communicatieproblemen. oliet als therapeute organiseren en geven van opleidingen, seminaries en trainingen met betrekking tot stemstoornissen, slikstoornissen en dergelijke meer.

oliet organiseren en geven van opleidingen en bijscholingen aan beroepschauffeurs in het personen-en goederenvervoer in het kader van de vakbekwaamheid (code 95).

oRijschoollesgever.

oHet in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten  zowel consultancy ais implementatie -, advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid inzake de vakbekwaamheid, transport, verkeersveiligheid, nascholingen, opleidingen, communicatie, organisatie, planning en dergelijke meer. oOverige onderwijsondersteunende activiteiten en dienstverlening.

oliet uitvoeren van studies van diverse aard.

IIIIII/I/IIIJ///JIIj//JJ/Iji//JII////Iiiij/ii/ o;701Rso~,'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

oHet voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, oHet beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan aile rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde donderdag van mei om achttien uur (18u). Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Overgangsbepalingen :

1.Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur en die aanvaarden;

-mevrouw Greta MEYERS, voornoemd.

-de heer Eric PECINOVSKY, voornoemd.

2.Het eerste boekjaar sluit af op 31/12/2015. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden in

het jaar 2016.

3.De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de

vennootschap alle verbintenissen overneemt, die reeds zijn aangegaan voor rekening en in naam van de

vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 oktober 2014.

Slotverklaringen

Door voornoemde zaakvoerders, wordt hierbij volmacht gegeven aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekornstlaan 38 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

De oprichters

(71.4-Ç~ ?

Greta MEYERS Erio PECINOVSKY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LOGOMOTION

Adresse
HERENSTRAAT 220 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande