LONCKE PROJEKTONTWIKKELING, AFGEKORT : LOPRO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LONCKE PROJEKTONTWIKKELING, AFGEKORT : LOPRO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 454.197.253

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.03.2014, NGL 25.04.2014 14099-0232-013
06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 11.03.2013, NGL 30.04.2013 13104-0577-013
03/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.03.2012, NGL 30.03.2012 12075-0435-013
19/01/2012
ÿþ1

Mad POF 11.1

2 ib, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der rechtbank V. koophandel te TONGEREN

V beh

aa

Bel Star

0 6 -01- 2012

Y

A

'1201]924*

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0454.197.253

Benaming (voluit): LONCKE PROJEKTONTWIKKELING

(verkort): LOPRO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gruitroderkiezel 169, 3960 Bree

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester Ghislain EERDEKENS, Notaris met standplaats te Neerpelt, Groenstraat 13, op 23 december 2011, dragende volgende melding :

"Geregistreerd zeven bladen, geen verzending, te Neerpelt op 28 december 2011 boek 546 blad 15 vak 18. Ontvangen vijfentwintig euro. De E.a. Inspecteur (getekend) M.PIRARD", houdende de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "LONCKE PROJEKTONTWIKKELING", met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Gruitroderkiezel 169. Gekend bij de Kruistpuntbank voor ondernemingen onder nummer 0454.197.253.

Blijkt dat volgende besluiten en/of vaststellingen werden geakteerd, hier bij uittreksel weergegeven:

EERSTE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat alle bestaande aandelen aan toonder op heden vernietigd zijn en deze aandelen omgezet zijn op naam en ingeschreven zijn in een aandeelhoudersregister. TWEEDE BESLUIT - AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt :

1. NAAM : "LONCKE PROJEKTONTWIKKELING", afgekort "LOPRO".

2. ZETEL : te 3960 Bree, Gruitroderkiezel 169.

3. DOEL:

De vennootschap heeft als doel, dit zowel in België als in het buitenland:

Alle ondernemingen van de bouwnijverheid in de meest uitgebreide zin van het woord, evenals de aankoop, de verkoop, het in huur nemen en in huur geven, de ruiling en het uitbaten van alle onroerende goederen en gebouwen en alle materialen, machines en grondstoffen die voor de bouwnijverheid nodig zijn.

Zij heeft ook tot doel alle afbraak, graafwerk, aanneming in de ruimste zin van het woord van openbare en private werken evenals de onderaanneming of het toezicht hiervoor.

Haar doel omvat ook de handel en de productie, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van alle producten, goederen, machines, constructies, al of niet verwerkte stoffen die behoren tot de houtnijverheid en de metaalverwerkende nijverheid zonder dat deze twee voorbeelden enige beperking in zouden houden.

In haar doe! is ook begrepen het vervoer van goederen en grondstoffen voor het verwezenlijken van voorgaande vereisten.

Bovendien kan zij optreden als tussenpersoon of makelaar ter verwezenlijking van haar doel, zoals hypothecaire en andere leningen, promotie, verzekeringen, overgave van handelszaken, commissiehandel, zaakwaarneming, beheer, agentuur, publiciteit en alle werkzaamheden van een studiebureel in verband met alle werken en verwezenlijkingen die op haar maatschappelijk doel betrekking hebben.

Alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud en zonder dat deze opsomming, die slechts als voorbeeld strekt enige beperking inhoudt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan alle aspecten van service en advies verlenen met betrekking tot hogeromschreven activiteiten en handelen in alle aanverwante diensten, producten en goederen van haar actieterrein.

Het verlenen van diensten op het vlak van management, bestuursmandaten, publicaties, advies en begeleiding inzake handelseconomische aangelegenheden.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan borg stellen voor derden, aandeelhouders en bestuurders en hen voorschotten, leningen en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

4. KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) en is verdeeld in zesendertig (36) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/zesendertigste (1/36ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Plaatsing kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en volledig volgestort.

Overdracht van de aandelen en voorkooprecht

Gelet op het doel van de vennootschap, de structuur van het aandelenbezit van de onderhavige vennootschap en de betrekkingen tussen de aandeelhouders onderling is het in het belang van de vennootschap de overdraagbaarheid van de aandelen op naam onder levenden en wegens overlijden te beperken.

Bijgevolg zijn de kapitaalaandelen, alsook de inschrijvingsrechten en de andere effecten die aanleiding geven tot de verwerving van aandelen, slechts overdraagbaar onder de volgende voorwaarden :

A. Aandelen in het bezit van natuurlijke personen kunnen vrij worden overgedragen onder levenden of wegens overlijden voorzover de overdrager een bloedverwant in de opgaande of neerdalende lijn of de echtgenoot van de overdrager is.

B. Aandelen in het bezit van rechtspersonen kunnen binnen elke groep van aandelen vrij worden overgedragen door fusie, splitsing, verkoop of op een andere wijze voorzover de overnemer is

 een rechtspersoon of aandeelhouders die voor vijfenzeventig procent wordt (worden) gecontroleerd door de overdrager, of

 een rechtspersoon die voor vijfenzeventig procent de overdrager controleert of

 aandeelhouders die voor vijfenzeventig procent de overdrager controleren.

Elk verlies van die controle, na een overdracht in het kader van de onderhavige paragraaf B, geeft aanleiding tot onmiddellijke teruggave van de overgedragen aandelen aan de eerste overdrager en dit onder dezelfde voorwaarden als die welke gelden voor de overdracht van de aandelen door de eerste overdrager.

Indien deze laatste zijn aandelen alsnog wil verkopen, moet hij de in navolgende paragraaf C bepaalde procedure toepassen.

C. In alle andere gevallen en voorzover de wet niet verbiedt de overdracht van de aandelen afhankelijk te stellen van een goedkeuring of een voorkooprecht, is elke overdracht van aandelen onderworpen aan de volgende voorwaarden :

1° Elke vooropgestelde overdracht van aandelen moet schriftelijk en met bericht van ontvangst ter kennis worden gebracht van de raad van bestuur, met aanduiding van de identiteit van de kandidaatovernemer, het aantal aandelen dat de overdrager wil overdragen en de voorwaarden voor de vooropgestelde overdracht. Indien het gaat om een verkoop, moet die kennisgeving

tevens de onvoorwaardelijke verbintenis van de overnemer bevatten om de bedoelde

aandelen te verwerven onder de aangeduide voorwaarden. Die verbintenis moet gelden voor een termijn van vijf maanden. Wanneer de hiervoor gemelde kennisgeving al die gegevens niet vermeldt, is zij nietig.

2° De raad van bestuur (door de voorzitter of de gedelegeerde voor het dagelijks bestuur bijeengeroepen binnen een termijn van acht dagen na ontvangst van de onder 1) hiervoor gemelde kennisgeving) dient zijn beslissing tot goedkeuring of weigering te nemen met een meerderheid van drievierde van de aanwezige of de vertegenwoordigde bestuurders, met dien verstande dat er minstens één bestuurder moet zijn die elke groep van aandeelhouders vertegenwoordigt.

De beslissing van de raad dient binnen veertien dagen na de eerste kennisgeving te worden meegedeeld aan de overdrager.

Een weigering moet niet worden gemotiveerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

3° Bij weigering van de voorgestelde overdracht beschikt de overdrager over zeven dagen te rekenen vanaf de verzending van de kennisgeving door de raad van bestuur om deze laatste mee te delen of hij al dan niet afziet van de vooropgestelde overdracht.

Bij ontstentenis van een kennisgeving wordt hij geacht van de overdracht af te zien.

4° Indien de overdrager bij zijn voornemen blijft om aandelen over te dragen, stelt de raad van bestuur alle aandeelhouders buiten de overdrager binnen de zeven dagen in kennis van het aantal over te dragen aandelen, alsook van de door de overdrager gevraagde voorwaarden.

5° Naargelang de aandelen die de overdrager wil overdragen, aandelen van groep A of aandelen van groep B zijn, wordt het voorkooprecht bij voorrang uitgeoefend door de houders van aandelen van de betrokken groep en vervolgens pas, indien er nog beschikbare aandelen overblijven, door de houders van de aandelen van de andere groep.

a) De aandeelhouders van de betrokken groep beschikken over een termijn van veertien dagen om hun voorkooprecht uit te oefenen.

De aan het voorkooprecht onderworpen aandelen worden verdeeld onder de houders van dat recht, aangewezen overeenkomstig voorgaand lid en naar verhouding van hun respectieve deelneming en het aandeel van degenen die hun recht niet uitoefenen; de aandelen van degene die het voorkooprecht niet uitoefent, komen toe aan de andere houders volgens dezelfde evenredigheidsregel.

Bij stilzwijgen van een aandeelhouder, wordt deze geacht het aanbod te weigeren en kunnen de resterende aandelen naar verhouding worden verdeeld onder de overige aandeelhouders van dezelfde groep.

b) Indien er nog over te nemen aandelen overblijven, dient de raad van bestuur de aandeelhouders van de andere groep daarvan binnen de achtenveertig uur in kennis te stellen; dezen hebben dan acht dagen de tijd om een voorkooprecht uit te oefenen onder de onder a) vermelde voorwaarden.

6° Indien er nog aandelen overblijven die niet verworven zijn in het kader van het evenredig

voorkooprecht, beschikt de raad van bestuur, die beslist met een meerderheid van drievierde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, over een laatste termijn van acht dagen om die aandelen te verdelen onder de belangstellende aandeelhouders of, bij ontstentenis, over te dragen aan enige derde die hij zou toelaten, en om de overdrager in kennis te stellen van die toestand.

De aandelen worden eventueel door één of meer aandeelhouders of door één of meer door de raad van bestuur toegelaten derden verworven tegen de door de overdrager voorgestelde prijs of, bij gebrek aan een akkoord over die prijs, tegen de prijs bepaald door een deskundige aangesteld door de partijen in onderlinge overeenstemming, dit overeenkomstig artikel 1854 van het Burgerlijk Wetboek, of, bij gebrek aan een overeenstemming over de keuze van deskundige, door een deskundige aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel rechtsprekend zoals in kort geding.

Onverminderd de toepassing van andere criteria die hij geschikter zou achten, baseert de deskundige zijn advies op de boekwaarde van het aandeel, bepaald op basis van de laatst goedgekeurde balans, nadat de voorzieningen, afschrijvingen en/of economisch verantwoordbare herwaarderingsmeerwaarden ingeboekt zijn, alsook op de waarde van het rendement over de volgende vijfjaar op basis van de bestaande contracten.

7° Indien er vervolgens nog aandelen overblijven die niet werden verworven door één of meer aandeelhouders of door één of meer door de raad van bestuur toegelaten derden, kan de overdrager na het verstrijken van een termijn van vijf maanden te rekenen vanaf de eerste kennisgeving, bepaald bij de Vennootschappenwet, genoemde aandelen vrij overdragen.

8° Alle hiervoor gemelde kennisgevingen die moeten worden verricht met toepassing van de bovenvermelde regels, geschieden bij een ter post aangetekende brief, met bericht van ontvangst, waarbij de poststempel bewijs oplevert van de naleving van de termijnen.

9° Elke overdracht voltrokken in strijd met voorgaande bepalingen zal niet tegenstelbaar zijn aan de vennootschap en de rechten verbonden aan bedoelde aandelen worden geschorst.

5. DUUR : De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf de oprichting.

6. BESTUUR:

Artikel tien .- Samenstelling raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, wanneer is vastgesteld dat de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De duur van de opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, om de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Artikel elf  Voorzitter raad van bestuur

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

Artikel twaalf Vergadering raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan. De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestaan kapitaal, de uitkering van interimdividenden.

Artikel dertien  Notulen raad van bestuur

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door tenminste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel veertien  Bevoegdheden raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbetangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Conversie van aandelen

Ingeval van conversie van reeds uitgegeven aandelen met stemrecht in aandelen zonder stemrecht, heeft de raad van bestuur de bevoegdheid om het maximum aantat te converteren aandelen te bepalen en de conversievoorwaarden vast te stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel vijftien  Opdrachten

Directiecomité

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, hetzij aan een directiecomité, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Artikel zestien  Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door drie bestuurders gezamenlijk optredend, of door een afgevaardigd-bestuurder die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moetlmoeten leveren.

De gedelegeerd bestuurder aan wie deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheden worden toegekend, wordt door de raad van bestuur benoemd en dit besluit wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd.

Besluit de raad van bestuur tot het instellen van een directiecomité, dan wordt aan de leden ervan alle macht verleend om, gezamenlijk handelend met minstens twee van hen, de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Artikel zeventien  Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor de termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Commissaris

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

6. GEWONE ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen op tien maart om achttien uur, in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

7. BOEKJAAR:

Het boekjaar begint ieder jaar op één oktober en wordt op dertig september van hetzelfde jaar

afgesloten.

8. WINSTBESTEDING:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend niet inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend voor niet afgeloste aandelen ad één/honderdste van de kapitaalwaarde. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van

L v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd. De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóár de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat aan zijn jaarverslag wordt gehecht. Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd. Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend. Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

9. ONTBINDING - VEREFFFENING:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

DERDE BESLUIT -HERBENOEMING BESTUURDERS

Het aantal bestuurders werd bepaald op drie.

Tot bestuurders worden herbenoemd :

11 De heer LONCKE Maurice voornoemd;

2/ De heer LONCKE Ludovicus voornoemd;

3/ De heer LONCKE Franky voornoemd

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat. Bijeenkomst Raad van bestuur -Benoemingen

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen:

I/ de heer LONCKE Maurice, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur, die aanvaardt. 2/ de heer LONCKE Maurice, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel zestien van de statuten.

3/ de heer LONCKE Maurice, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger.

VIERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

, ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Ghislain Eerdekens te Neerpelt

Tegelijkertijd neergelegd:

- uitgifte akte

- gecoördineerde statuten

16/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 10.03.2011, NGL 12.05.2011 11110-0068-013
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 10.03.2010, NGL 31.03.2010 10084-0123-013
18/11/2009 : HA088294
01/04/2009 : HA088294
19/02/2009 : HA088294
28/08/2008 : HA088294
09/04/2008 : HA088294
13/03/2007 : HA088294
04/10/2006 : HA088294
21/03/2005 : HA088294
10/05/2004 : HA088294
05/03/2004 : HA088294
07/05/2003 : HA088294
24/05/2002 : HA088294
28/07/2001 : HA088294
10/04/1999 : HA088294
01/01/1997 : HA88294
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 10.03.2017, NGL 28.04.2017 17109-0043-014

Coordonnées
LONCKE PROJEKTONTWIKKELING, AFGEKORT : LOPRO

Adresse
GRUITRODERKIEZEL 169 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande