LOOISE ATLETIEKVERENIGING TESSENDERLO, AFGEKORT : LOOI

Association sans but lucratif


Dénomination : LOOISE ATLETIEKVERENIGING TESSENDERLO, AFGEKORT : LOOI
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 415.271.450

Publication

10/12/2014
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorzitter secretaris

Raymaekers Eric Gebruers Alfons

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

I IIltI 11111 llIl 111111111111111 llIl 1111111111111

*14220fi53*

Ondernemingsar : 415.271450

Benaming

(voluit) : Looise Atletiekvereniging Tessenderlo

(verkort) ; LOOI

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Torenveld 142 3980 Tessenderlo

Onderwerp akte : Wijziging

HOOFDSTUK ill - Beheer

Op de algemene vergadering van 5 mei 2014 werd het ontslag aanvaard van bestuursleden : Didden Edmond,geboren te Molenstede op 16 augustus 1943 , Reyndersveldweg 15 3271 Zichem Schollen Anja, geboren te Geel op 16 januari 1968 , Schutpenning 42 3980 Tessenderlo ,

Op dezelfde algemene vergadering werden als nieuwe bestuursleden aanvaard :

Jannes Ann, geboren te Diest op 16 maart 1976 , Laar 78 3980 Tessenderlo

Vanspauwen Anne-Marie , geboren te Hasselt op 5 maart 1962 , Lazerijstraat 39, 3520 Zonboven

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

RECHTRANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, ardeling HASSELT

01 DEC. 2014

Griffie

22/01/2013
ÿþ MOD 22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Hhl

RECHTSANK VAN KOOPHANDEL

1 -01- 2013

etteELT

Ondernemingsnr : 415.271.450

Benaming

(voluit) : Looise Atletiekvereniging Tessenderlo

(verkort) : Looi

Rechtsvorm : vzw

Zetel: Diesterstraat 62 - 39?4 Tessenderlo

Onderwerp akte : Bijvoeging en Wijziging unaniem goedgekeurd door de algemene vergadering op 19 juni 2012.

HFST1 Art 1 : Wijziging

De zetel van de vereniging is "op Diesterstraat 62 3980 Tessenderlo" wijzigen in "Torenveld 142 , te 3980 Tessenderlo .

HFST I Art 2: Volledig vervangen door;

a) De vereniging heeft tot doel het beoefenen en bevorderen van de atletieksport in al haar vormen en voor aile leeftijdscategorieën. Zij kan daartoe alle manifestaties, competities of eender welke andere activiteiten verrichten die bijdragen tot het bevorderen van deze sport . De vereniging is gericht op het voorbereiden op en begeleiden van al haar atleten naar competitiesport -atletiek, met de klemtoon op de: jeugdwerking, maar met ook ruimte en aandacht voor recreanten en andersvaliden

b) De vereniging is bevoegd om eigendoms- of zakelijke rechten uit te oefenen op alle,, roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft.

HFST.II Art, 4 b) Werkende leden ..."De leden onder a en b worden als werkende leden aanzien en nemen deel aan bestuurs- en algemene vergaderingen" wijzigen in "De leden onder a en b worden als werkende leden aanzien en nemen deel aan de algemene vergaderingen".

c) Steunende leden ... bijvoegen : Een steunend lid betaalt een minimum bijdrage die door de Raad van Bestuur vastgelegd wordt of levert materiële steun evenredig aan het bedrag van de minimum bijdrage.

Steunende leden kunnen enkel toetreden tot de Raad van Bestuur of stemgerechtigd deelnemen aan de Algemene Vergadering, na goedkeuring door de Raad van Bestuur, die op de eerstvolgende Algemene vergadering dient bekrachtigd te worden.

d) Leden-sportbeoefenaars:... "zijnde maximum 200 euro" wijzigen in zijnde maximum 300

euro.

e) Ereleden:... vervangen door : Ereleden zijn diegenen die door het bestuur als dusdanig aangewezen worden, zij blijven van rechtswege lid van de VZW, behoudens zijzelf bij gewoon schrijven aan de voorzitter hun erelidmaatschap opzeggen, en hebben stemrecht op de Algemene Vergadering. Zij dienen geen bijdrage te betalen.

HFST.II Art. 5 Volledig schrappen

HFST.II Art. 6 "Het lidmaatschap van de werkende leden gaat verloren" ...wijzigen in "het lidmaatschap van de leden gaat verloren"...

HFST.I1 Art. 7 Volledige tekst vervangen door ..."leder lid zal er zich van onthouden zich schuldig te maken aan misdrijven waarop criminele straffen staan, aan handelingen of verzuimen die nadelig kunnen zijn voor het maatschappelijk doei van de vereniging of schadelijk voor de eer en het gezag van de leden van de vereniging. iedere inbreuk van dopinggebruik, kan onmiddellijke uitsluiting van het lid met zich meebrengen. De Raad van Bestuur oordeelt of de feiten ernstig genoeg genoemd kunnen worden om het lid uit te stuiten,De Raad van Bestuur heeft het recht om, voor een periode door hen bepaald, de toegang tot de lokalen en sportterreinen aan eender welk lid te ontzeggen wanneer het lid de goede orde of de goede verstandhouding tussen de leden verstoord heeft, Iedere overtreding hierop brengt onmiddellijke uitsluiting met zich mee. De uitsluiting van een lid dient door de eerstvolgende Algemene Vergadering bevestigd of herroepen te worden met een tweederde meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Het lid dat wordt uitgesloten of geschorst of waarvan het lidmaatschap van rechtswege eindigt heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan de betaalde bijdrage niet terugvorderen, tenzij anders bepaald in deze statuten."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

s ~ ~

Luik B - Vervolg

HST .111 Art 9 Volledig wijzigen in ; "Samenstelling. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van tenminste acht leden.In principe worden de bestuursleden beperkt tot twee per erkende onderafdeling van de vereniging. Tessenderlo is de hoofdzetel en het aantal bestuursleden is onbeperkt.

HFST .111 Art 12 De tekst "Deze worden door de voorzitter en de leden ondertekend ln de volgende vergadering " vervangen door "Deze worden door de voorzitter en de secretaris ondertekend in de volgende vergadering."

HFST .111 Art 14 Wijzigen in

§ 1 De Raad van Bestuur wordt verkozen voor onbepaalde duur tenzij persoonlijk ontslag of ontzetting door het bestuur met tweederde +1 meerderheid van de stemming door het bestuur, Het bestuur omvat een hoofdbestuur en een dagelijks bestuur.

§ 1 bis. De opdracht van de bestuurder eindigt van rechtswege door overlijden, ontslagname of afzetting.Een bestuurder die zonder grondige reden zes opeenvolgende vergaderingen van de Raad van Bestuur afwezig is gebleven, wordt geacht ontslagnemend te zijn. De Raad van Bestuur oordeelt over de gegrondheid van de reden.

§ 2 Ais jeugdcoördinator werd Annick Convens aangesteld, als trainerscof rdinatoren Frank Bastiaens en

Ferdi Hoobergs. Zij kunnen uit dien hoofde, met stemrecht, deelnemen aan de vergaderingen van de Raad van

Bestuur,

Als hoofdbestuur werden volgende personen bevestigd:

Raymaekers Eric , voorzitter

Gebruers Alfons , secretaris

Kennes Guy , ondervoorzitter

Panis Rony , penningmeester

Hermans Martin , materiaalmeester

Heyens Frans , lid

Didden Edmond , lid

Ghoos Eugeen , lid

Hoobergs Ferdi , lid

Jacobs Dirk , lid

Paesen Inge , [id

Schollen Anja , lid

Vandervoort Carolus , lid

Vreys Stefan , lid

Het dagelijks bestuur omvat voorzitter, secretaris, ondervoorzitter, materiaalmeester, penningmeester en

jeugdverantwoordelijke.

HFST .111 Art 15 Wijzigen in ; Elk lid van de Raad van Bestuur is eraan gehouden blijk te geven van discretie

en zwijgzaamheid van de beslissingen genomen op de Raad van Bestuur. Bij niet naleven van dit punt kan het

lid geschorst worden door de Raad van Bestuur. Bij herhaling kan de afzetting volgen. Geen enkel lid van het

bestuur mag afzonderlijk een beslissing treffen noch over atleten noch over gelden en moet de atleten naar de

bestuursvergadering verwijzen.

HFST .IV Art 19 : Na Art.19 dient volgend Art. 19 bis ingevoegd te worden

De bevoegdheden van de Algemene Vergadering zijn:

1. het wijzigen van de statuten

2. het benoemen en afzetten van de bestuurders

3. het goedkeuren van de begroting en de rekeningen

4. het uitsluiten van leden

5. de vrijwillige ontbinding van de vereniging

6. de benoeming en afzetting van de voorzitter

7. omzetting van de vereniging in een vennootschap met een ander oogmerk

8. nemen van alle andere beslissingen die door de wet of door de statuten aan de Algemene Vergadering zijn toevertrouwd.

De Algemene Vergadering beslist in al de zaken die de vereniging aanbelangen en niet uitdrukkelijk aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden.

HFST . IV Art 20 ; ...Na " De leden beschikken over één stem." dient ingevoegd te worden : "Een lid kan zich bij volmacht door één ander lid laten vertegenwoordigen, krachtens een schriftelijke volmacht. Een lid kan slechts één ander lid vertegenwoordigen . Een minderjarig lid kan zich bij volmacht stemgerechtigd laten vertegenwoordigen door één van zijn ouders of voogd." ....

Nieuw HFST. XiI Art 27 bij te voegen:

HFST XII : Art 27 Huishoudelijk reglement

De Raad van Bestuur stelt een huishoudelijk reglement op dat de interne werking van de vereniging regelt', en van toepassing is op alle leden. Alle nieuwe leden; of één der ouders (of voogd) bij de minderjarigen, dienen tevens bij aansluiting het Huishoudelijk Reglement van Loolse Atletiek Vereniging Tessenderlo vzw, voor ontvangst te ondertekenen. De Raad van bestuur kan de rechten en plichten van de toegetreden leden in het Huishoudelijk Reglement wijzigen zonder instemming van de toegetreden leden , alsook het vastleggen van het jaarlijks lidgeld.

Gedaan te Tessenderlo 19 juni 2012

Voorzitter Raymaekers Eric Secretaris Gebruers Alfons

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MoD 2.2

Coordonnées
LOOISE ATLETIEKVERENIGING TESSENDERLO, AFGEK…

Adresse
TORENVELD 142 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande