LOTUS CLEAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOTUS CLEAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.922.492

Publication

05/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-09-2014

Griffie

*14307824*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0560922492

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

LOTUS CLEAN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

~Uit een akte verleden voor notaris Thierry VELGHE te Maasmechelen, op 26 augustus 2014,

eerstdaags ter registratie aan te bieden op het bevoegde kantoor, blijkt dat:

AANWIJZING VAN DE VENNOOT

1. De heer FISSETTE Eric Henri Franciscus, geboren te Maaseik op 7 mei 1952, echtgenoot van mevrouw THEUNIS Linda Gerda Martha, navermeld, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Ringlaan 246.

2. Mevrouw THEUNIS Linda Gerda Martha, geboren te Genk op 12 juni 1957, echtgenote van de heer FISSETTE Eric, voornoemd, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Ringlaan 246.

VORM en NAAM

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam  LOTUS CLEAN .

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Ringlaan 246.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Alle activiteiten in het kader van hulp aan huis onder de vorm van huishoudelijke en onderhoudstaken in en rond de woning.

- Het aanbieden van erkende dienstencheques-activiteiten.

- Het aanbieden van thuishulp van huishoudelijke aard met dienstencheques, omvattende zowel activiteiten verricht ten huize van de gebruiker zoals onder meer schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, alsook activiteiten verricht buiten het huis van de gebruiker zoals onder meer boodschappendienst, mindermobielencentrale voor strijkateliers.

- Het leveren van diensten in het kader van buurt- en nabijheidsdiensten zoals thuishulp van huishoudelijke aard.

- Tewerkstellen van personeel voor huishoudelijke taken.

Voorgaande opsomming is exemplatief en niet limitatief met dien verstande dat de vennootschap alle activiteiten beoogt te verrichten die wettelijk zijn toegelaten overeenkomstig de vigerende regelgevingen aangaande buurt- en nabijheidsdiensten en dienstencheques.

Bij het ontplooien van haar activiteiten zal de vennootschap er zorg voor dragen dat deze activiteiten het milieu niet vervuilen maar eerder bijdragen tot een duurzame ontwikkeling en bevorderlijk zijn voor het maatschappelijk nut, een en ander conform de regels van een gezond financieel beheer. Wat betreft het personeel vormen zwakkere groepen zoals bijvoorbeeld laaggeschoolde, langdurig werkloze mensen, herintreders en migranten, een prioritair werknemersbestand en dit met het oog op de re-integratie van deze mensen in de arbeidsmarkt.

- Het inrichten van alle activiteiten met betrekking tot de reglementering van de Wet tot Bevordering van Buurtdiensten en Buurtbanen (Wet van 20 juli 2014) en van het Koninklijk Besluit van 12 december 2001 betreffende de Dienstencheques.

Onderwerp akte :

Ringlaan 246

3550 Heusden-Zolder

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het verrichten in het algemeen van alle commerciële, industriële, financiële, roerende en

onroerende handelingen rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar aan een andere vennootschap uitgeven.

De vennootschap mag alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk oogmerk kunnen bevorderen en op enigerlei wijze deelnemen aan dergelijke activiteiten. De vennootschap kan participeren in, een fusie aangaan met of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

Alle activiteiten kunnen zowel in onderaanneming als in volledig eigen beheer worden uitgevoerd. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

BEDRAG MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN STORTING

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,-).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Het kapitaal is gestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-).

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de oprichtingsakte.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

a) De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoot.

b) Elke benoeming of ambtbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

c) Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

d) Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FORWARD CONSULT', met maatschappelijke zetel gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Ringlaan 246, ondernemingsnummer 0479.722.606, die verklaart de opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie. De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FORWARD CONSULT', voornoemd, heeft besloten om voor de uitoefening van haar hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in onderhavige vennootschap aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap en dit vanaf heden, de heer FISSETTE Eric, voornoemd, die als vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van voornoemde rechtspersoon-zaakvoerder in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen. Een statutair zaakvoerder kan slecht worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

TOEZICHT

Wordt er geen commisaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Is er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan bestaat er geen controle in de vennootschap. Is een derde zaakvoerder, dan oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

RESERVE, WINSTVERDELING.

De nettowinst wordt als volgt verdeeld:

a. vijf ten honderd aan de wettelijke reserve, deze storting is niet meer verplichtend, wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b. het saldo zal uitgekeerd of toegewezen worden volgens beslissing van de gewone algemene vergadering die aldus over het recht beschikt al dan niet dividenden toe te kennen.

De dividenden zijn betaalbaar op de zetel van de vennootschap op de tijdstippen bepaald door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

VEREFFENING.

In geval van ontbinding om gelijk welke reden ook, zal de algemene vergadering de uitgebreidste rechten hebben voor het aanstellen van een of meer vereffenaars, voor het vaststellen van hun machten en hun vergeldingen en voor de regeling der wijze van vereffening.

Na betaling van de schulden en lasten van de maatschappij wordt het saldo van het maatschappelijk bezit verdeeld tussen de aandelen.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, gehouden de tweede maandag van de maand mei om twintig uur (20 u). Indien deze dag op een feestdag valt, dan zal de vergadering gehouden worden de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen, binnen de drie weken na het verzoek gedaan door één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Zo hij dit niet doet, hebben de aanvragers het recht, zelf de algemene vergadering bijeen te roepen.

Betreffende punten die niet in de agenda zijn opgenomen, kan slechts worden beraadslaagd in de vergadering, wanneer alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met éénparigheid van stemmen besloten wordt.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde zoals in deze statuten bepaald. Het is de vennoten eveneens toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf de oprichtingsdatum, zijnde 26 augustus 2014.

OVERGANGS-, SLOTBEPALINGEN EN BENOEMINGEN.

- Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2015.

- De eerste jaarvergadering vindt plaats in het jaar 2016.

- Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd, de heer Stijn Martens, boekhouder te 3500 Hasselt, Genkersteenweg 300, ten einde alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving en eventuele latere wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, registraties en erkenningen als aannemer, met de macht van indeplaatsstelling.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte (get.) Notaris Thierry Velghe.

Coordonnées
LOTUS CLEAN

Adresse
RINGLAAN 246 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande