LPS SERVICES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LPS SERVICES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 506.955.058

Publication

31/12/2014
ÿþ Moa word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : VOF

Zetel : 3920 Lommel , Bonenven 33a

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op heden 1 december 2014 zijn de partijen:

1.De heer Schepkens Lucas, geboren te Lommel op 27 juli 1952, rijksregisternummer 52.07.27-045.92, gehuwd en wonende te 3920 Lommel, Boneven 33a (identitieitskaartnummer 591-2990829-33).

2. De heer Philippe Schepkens, geboren te Lommel op 25 augustus 1984, rijksregistemummer 84.08.58017.83, ongehuwd en wonende te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 456 b4 (identiteitskaartnummer 591 1004721-97).

overeengekomen een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap onder firma. (V.O.F.), waarvan de statuten als volgt zijn samengesteld.

Art. 1 Naam en zetel

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, met als

naam LPS SERVICES.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3920 Lommel, Bonenven 33a.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het; tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing: van de zaakvoerder.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

Art. 3 Doel

De vennootschap heeft tot doek Het verlenen van adviezen en richtsnoeren aan ondernemingen en de, overheid op gebied van planning, organisatie, ennicientie en toezicht, informatie op het gebied van beheer en: het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding. Het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde' maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficientie,enz.

Algemene audit-activiteiten, dit alles in de breedste zin van het woord.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk: doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszinds, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van dé vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet: toestaan, hypothecaire of andere volmachten verstrekken.

Op de raatste blz. van Luik B verroerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*14229956*

11111111

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

1 8 DEC. 2014

Griffie

aG.

LPS SERVICES

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Art.4 Vennoten

Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap is gelijk.

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor aile vennootschapsschulden.

De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft evenwel individueel. De eventuele professionele verzekeringskosten zijn evenwel ten laste van de vennootschap.

Alle vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van aile medevennoten toetreden. Zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten gezamenlijk aan de beroepsuitoefening deel te nemen.

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamelijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen.

tedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekend schrijven aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één van de vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de overlevende vennoten. Hetzelfde geldt indien één van de vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent werkonbekwaam wordt, bij ontslag, uitsluiting en professionele (tuchtrechtelijke) afzetting van een vennoot.

Art. 5 Kapitaal

De inbreng van de vennoten zal bestaan uit arbeid.

Art. 6 Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoot dienen te zijn van de vennootschap. Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: De heer Schepkens Lucas, voornoemd,

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen zou verzetten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De vennoten hebben we! het recht op een toekenning van een vergoeding voor kosten en van hun wedde voor geleverde prestaties.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 7 Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Uitzondering wordt gemaakt voor die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan ook gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Hij mag enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen toekennen.

Art. 8. Controle

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. ledere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dat hij inzage mag nemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

Art. 9 Bijeenroeping en agenda

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de derde woensdag van de maand mei, om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehou-'den worden, indien die dag een wettelijke feestdag iis.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief en wordt toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering,

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de unanimiteit van de stemmen vereist.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch '

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone algemene vergadering worden , bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap dat vereist.

Als er een buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen moeten de vennoten ten minste veertien dagen op voorhand opgeroepen worden, De bijeenroeping vermeldt de agenda. De oproeping moet gebeuren per aangetekende brief.

Art. 10 Besluitvorming

Elke vennoot heeft één stem

Art. 11 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 1 december 2014 en eindigt het op 31

i december 2015.

Art. 12 Jaarrekening

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan -' het resultaat.

Art. 13 Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

In geval van ontbinding en van terugtrekking wordt het netto-actief van de vennootschap gedeeld., derwijze dat aan iedere vennoot,of aan de zicht terugtrekkende vennoot, een evenredig deel wordt toegekend.

Artikel 14. Overlijden -" terugtrekking van een vennoot.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring, de professione (tuchtrechterlijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met unanimiteit van de stemmen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

Art. 15 Adres buitenlandse zaakvoerders en vereffenaars

leder in het buitenland verblijvend vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of maatschappelijk lasthebber wordt geacht keuze van woonplaats gedaan te hebben in de zetel van de vennootschap, waar alle , mededelingen, aanmaningen en dagvaardingen geldig kunnen geschieden.

Art, 16 Betwistingen

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bïjzonder naar het Wetboek van Venootschappen.

In geval van geschil is enkel de Rechtbank van Koophandel te Hasselt bevoegd.

Opgemaakt te Lommel op 1 december in drie exemplaren, waarvan elke partij erkent één orgineel te hebben ontvangen, en een derde exemplaar dient om ter registratie aangeboden te worden.

Tegelijk hiermee neergelegd : Vol. akte

Lucas Schepkens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LPS SERVICES

Adresse
BONENVEN 33A 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande