LSK ADVISORS

Société en commandite simple


Dénomination : LSK ADVISORS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.423.251

Publication

28/09/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

t II 1111111111111111111 Ill

e *12161752*





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 -09- 2012

HASSELT

GrITFlu

Ondernemingsnr : 0839423251

Benaming

(voluit) : LSK ADVISORS

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HAVERMARKT 16 BUS 8, 3500 HASSELT

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Blijkens notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 1 juli 2012 werd volgend besluit genomen:

de maatschappelijke zetel wordt verplaatst van Havermarkt 16 bus 8, 3500 Hasselt naar Coghenstraat 7 bus 11, 3500 Genk

Voor eensluitend uittreksel

Soogen Marie-Helene

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/03/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onciernemingsnr : 0839 423 251

Benaming

(volu;t) LSK Advisor

(verkort) ;

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bosstraat 42 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderweer alite : Adreswijziging Zetel

De Raad van Bestuur beslist een adreswijziging naar Havermarkt 16 Bus 8 3500 Hasselt 26 februari 2012. Getekent Marie-Helene Soogen Zaakvoerder

i

0

Voor-behoude[ aan het Belgisch Staatsbia

*iaosse~a"

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 -02- 2012

1- 'eu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, herzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/09/2011
ÿþ Mud 2.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr 63 Benaming

(voluit) LSK Advis ors

11111,11111,11)111°10111

bel a;

BE

Sta

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

20 -OS- 20E

HASSELT

ri

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel 3500 Hasselt, Bosstraat 42

Onderwerp akte : Oprichtings Gewone Commanditaire Vennootschap

Uit de onderhandse akte d.d. 23.08.2011 blijkt dat de oprichters een vennootschapsovereenkomst aangaan ter oprichting van een Gewone Commanditaire Vennootschap en dit overeenkomstig de volgende voorwaarden, dewelke als statuten zullen gelden:

1.Gecommanditeerde vennoot en stille vennoot

Marie Hélène Soogen, comparant onder 10 zal als enige gelast zijn met het beheer van de ven-nootschap en zal als enige over de maatschappelijke handtekening beschikken.

Zij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de,

vennootschap aanbelangen, en onder de beperkingen als hierna gezegd. "

; LSK Advisors, Bosstraat 42, 3500 Hasselt

2. Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing, alsmede hetE uitvoeren van selectieactiviteiten en projectsourcing van het personeel van deze bedrijven, privépersonen en instellingen en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen warden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de! hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd am op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of; onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van! derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in; : andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van! aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vende instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

3. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Bosstraat 42. De gecommanditeerde vennoot of zo er meer zijn de gecommanditeerde vennoten, samen beraadslagend, kunnen hem overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

4. Duur

De duur van de vennootschap is 10 jaar, ingaande op heden. Deze wordt van rechtswege ver-lengd met een duur van 10 jaar behoudens vooropzeg van 1 jaar voor het einde van het verstrij-ken van de eerste periode van 10 jaar.

5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1.000 ¬ ).

De honderd (100) deelbewijzen vormen samen het volledig maatschappelijk kapitaal dat aldus volledig werd ingeschreven.

6.Beheer van de vennootschap

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan. De zaakvoerder, en, ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

7.0verdrachten van deelbewijzen

Buiten het eenparig akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten.

Ingeval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoot of vennoten, samen met de erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen en die zich ten aanzien van de vennootschap zullen laten vertegenwoordigen door een en dezelfde lasthebber.

8. Overlijden

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap laten belemmeren.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger.

Ingeval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerdes zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon ais bewindvoerder aanstellen om dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

9. Boekjaar  Algemene Vergadering

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op eenendertig december van ieder

jaar.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december 2012.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede woensdag van de maand mei van ieder jaar, om achttien uur, ten maatschappelijke zetel

De eerste algemene vergadering wordt gehouden op 30.06.2013.

10.Winstverdeling

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de commanditaire vennoten wordt vereist.

11. Ontbinding

Bij ontbinding van de vennootschap zak het vermogen onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aandelen. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding ver-deeld worden onder de vennoten.

12.Benoeming tot Zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor onbepaalde tijd, Marie Hélène Soogen, die aanvaardt.

Waarvan akte.

Marie Hélène Soogen Zaakvoerder en Oprichter

voor-

belyouden "

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
LSK ADVISORS

Adresse
HAVERMARKT 16, BUS 8 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande