LTL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LTL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.741.541

Publication

07/01/2013
ÿþVoor.

behoud aan hi Belgis

Staatsb

MOd Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' Ondernerningsnr : 50Y. ;Ti-; 4 5.4 4

Benaming (voluit) : LTL

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Hulzenstraat 97 - 3570 Alken

Onderwerp(en) akte : Oprichting

N fyeley&ter ynff,e d6 rechtbank v. koophandel te TONGEREN

21 -12- 2012

De Hoofdgriffdrt,nfle

1111

1 009057*

Uit een akte verleden voor Meester Karl Smeets, Notaris te Hasselt op achttien december tweeduizend en, twaalf, geregistreerd negen bladen zonder verzendingen te Hasselt op achttien december tweeduizend en= twaalf, boek 794 blad 53 vak 01, ontvangen : vijfentwintig euro, getekend de e.a. inspecteur , blijkt dat; nagemelde een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht :

Mevrouw MOORS Linda Maria Eddy, geboren te Hasselt op achtentwintig maart negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.03.28-028.28, wonende te 3570 Alken, Hulzenstraat 97.

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam : "LTL",

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3570 Alken, Hulzenstraat 97,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

Voor eipen rekening of voor rekening van derden in binnen- en buitenland :

Verstrekken van adviezen en maken van studies en expertises inzake bodemverontreiniging, milieu, bouwwerken en aanverwante activiteiten;

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel niet inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen;

Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratiek vlak, het verlenen van diensten en bijstand, zowel adviesverlening, consultancy, als implementatie aan derden, het verschaffen van technische expertise en het volgen, organiseren en geven van opleidingen en dit alles voornamelijk op voornoemde gebieden (bedrijfsbeheer en  administratie,.,.); alle' verrichtingen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, commerciële,', administratieve en managementaangelegenheden; professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak; het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp (consulting) aan het' bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding (onder meer inzake het commercieel, sociaal, financieel en praktisch beleid,; enzovoort), het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van; planning, organisatie, efficiëntie, financiële zaken en praktische zaken, enzovoort;

Adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen; merkenadvies; leveranciersselectie;

Projectcoördinatie van gebouwen (loodsen, kantoren, woningen en appartementen...);

Advies- en studiebureau voor energie, asbest, enzovoort;

Energiedeskundige voor particuliere gebouwen en voor openbare en publieke gebouwen;

Energieconsulting en het uitvoeren van energieberekeningen;

Algemene audit-activiteiten en in het bijzonder : het uitvoeren van energie-audits (EAP's) en het opmaken en afleveren van Energieprestatiecertificaten (EPC's), het voorstellen van energiedbesparende maatregelen; EPB-verslaggeving;

Studie van energiefacturen; haalbaarheidsstudies betreffende investeringen in hernieuwbare technologieën; Studie van warmtebehoefte : berekening van nieuwbouw met als doel te achterhalen welke verwarmingsbehoefte aanwezig is;

Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland;

Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel, het voeren van algemene tradingactiviteiten, met inbegrip van de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel;

Consulting op het gebied van beheer, management en marketing;

Consulting op het gebied van reclamevoering, reclamecampagnes, communicatiestrategie en mediavoering; Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie,_ de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

} bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties;

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair;

De uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies;

De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, fiancieringen en projectontwikkeling;

De verhuring van installaties, uitrusting en materieel;

Het opstellen van expertises en optreden als gerechtsdeskundige voor derden op voomoemde gebieden. Voor eipen rekenina :

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden of effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Algemene bepalingen :

De vennootschap zal zowel in binnen- als in het buitenland, alle commerciële en financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en dit op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voortleef van derden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is gedeeltelijk volstort in geld.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet-statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen. Ten gevolge van het ontslag van een statutaire zaakvoerder is een statutenwijziging vereist.

ARTIKEL ELF  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Ver tegenwoordigingsbevoecidheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

b Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen -bij-het-Belgisch-Staatsblad- 07f0-1/2413 = Aimexes du lblunite Y belge

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve

bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet

tegenwerpelijk aan of door derden.

In ai de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de

zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten

beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen,

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de

algemene kosten.

BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op drieëntwintig juni om

negentien uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag,

op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping. De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij

op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen een

afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom

verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op éénendertig december van elk jaar.

Eerste boeklaar en jaarvergadering

Het eerste boekjaar vangt aan op 18/12/2012, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend veertien.

BENOEMING  AANVAARDING

Niet-statutaire zaakvoerder

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de verschijner mij, notaris, verzocht te akteren dat

benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerder

Mevrouw Moors Linda

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het toegekende mandaat te aanvaarden en verklaart

niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten

rechte.

Het statuut van zaakvoerder is bezoldigd.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de

neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van

de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en

de wet.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte.

Meester Kari Smeets, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 24.06.2015 15210-0382-009
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 30.06.2016 16250-0130-010

Coordonnées
LTL

Adresse
HULZENSTRAAT 97 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande