LUBERCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUBERCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.300.138

Publication

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 09.10.2013 13629-0061-017
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 20.08.2012 12423-0033-016
25/11/2011
ÿþ Nad 2.1

!i;< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0891.300.138. Benaming

(voluit) : LUBERCO

in 11111 II II III II II I

*11177911*

V, bel}

aal

Bel Staa

RECHTBANK VAM1! KOOPHANDEL

5 2te

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3945 Ham (Oostham), Stationsstraat 14

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zesentwintig oktober twee duizend en elf, geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op drie november daarna boek 5/159 blad 52 vak 18, ontvangen vijfentwintig euro, voor de ontvanger getekend mevrouw P. Bernar dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LUBERCO gevestigd te 3945 Ham (Oostham), Stationsstraat 14, opgeircht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op één augustus twee duizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zestien augustus daarna onder het (referte)nummer 07121641 en waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende" notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negenentwintig maart twee duizend en elf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee en twintig april daarna onder het (referte)nummer 11062279,' beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING.

Voorafgaandelijk verklaren de beide vennoten, vertegenwoordigd zoals voormeld, dat het huidig: maatschappelijk kapitaal van de vennootschap volledig werd volstort tot beloop van honderdduizend euro.

a. Op voorstel van de voorzitter besluit de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om het. kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van tachtigduizend euro om het kapitaal te brengen van honderdduizend euro op twintigduizend euro.

De vergadering besluit in aansluiting met deze kapitaalverlaging dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in geld aan de vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal, hetzij door terugbetaling in geld op ieder aandeel voor een bedrag van achtduizend euro.

- De kapitaalsvermindering geschiedt verder onder naleving van volgende voorwaarde:

overeenkomstig artikel 317, eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen kan deze kapitaalvermindering slechts geschieden twee maanden na de bekendmaking van deze notulen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Om de rechten van eventuele schuldeisers te vrijwaren, beslist de vergadering bijgevolg het vrijgekomen en uit te keren bedrag voorlopig niet uit te keren aan de vennoten zolang de schuldeisers van de vennootschap die binnen de hierboven vermelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen tenzij hun eis om een zekerheid te verkrijgen bij uitvoerbare rechterlijke beslissing inmiddels werd afgewezen of in zover de schuldeisers geen rechtmatig verzet hebben aangetekend of in zover ze voldoening hebben gekregen.

Bijgevolg zal het vrijgekomen en uit te keren bedrag geboekt worden op een bijzondere rekening in de vennootschap voor een periode van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen voormelde termijn overeenkomstig voormeld artikel 317.

- De algemene vergadering geeft opdracht aan de zaakvoerder(s), na het verstrijken van voormelde termijn van twee maanden, om de gelden betaalbaar te steilen in de zetel van de vennootschap op de datum die de zaakvoerders aan de vennoten zullen bekendmaken.

De vergadering beslist dat de vermindering van het kapitaal enkel en uitsluitend zal worden aangerekend op

(en afgehouden van) het werkelijk (vol)gestort kapitaal, gevormd door (externe) inbrengen.

TWEEDE BESLISSING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-behoucaen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij hèlSèlgisc6 Sta tsbiad 257I1/2011- Annèxès dü MIôiiitënr ibèlge

Ingevolge voormelde beslissing tot kapitaalvermindering beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om artikel 5, a., eerste alinea, van de statuten ais volgt te wijzigen teneinde het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het aan te passen aan de beslissing genomen aangaande voorgaande agendapunt:

a. Kapitaal.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬

20.000,00) en is volledig volgestort.

' b. Aandelen

(..)

Opschortende voorwaarde.

De algemene vergadering beslist formeel dat de wijziging van voorgaand artikel 5.a., eerste alinea, onderworpen is aan de opschortende voorwaarde van de effectieve verwezenlijking van voormelde : kapitaalvermindering en door naleving van de termijnen en bepalingen voorgeschreven door artikel 317, eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE EN LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de heer Marc Van der Perre, te 2610 Antwerpen, Oosterveldlaan 157, voornoemde volmachtdrager, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij aile andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde . ' statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittrekset. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalvermindering, statutenwijziging(en), volmacht, historiek met coordinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 16.08.2011 11414-0544-017
22/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECH WANK VAN KOOPHANDEL

2011

~

o

~ ~  04 HASSELT

urittie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaóa, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondennemingonr: 0891.300.138.

Benaming

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3945 Ham (Oostham), Stationsstraat '14

Onderwerp akte : DOELSUITBREIDING ~STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negenentwintig maart twee duizend en elf, geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Honanta|o. Registratie op een april daarna boek 5/154 blad 56 vak 18 ontvangen vijfentwintig euro, de ontvan agetekend mevrouw V.Qiste|ynuk. dat de buitengewone algemene ve d i van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LUBERCO gevestigd te 3945 Ham (Oostham), Stationsstraat 14, opgericht bij akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op een augustus twee duizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zestien augustus daarna onder het (referte)nummer 07121641, beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING.

a. De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) inzake de voorgenomen on hierna vernielde wijziging en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op 31 december 2010.

ledere aanwezige (of vertegenwoordigde) vennoot erkent ervan een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder(s) en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de be-voegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

b. De vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen en/of uit te breiden door toevoeging in artikel 4 van de statuten na de woorden ^(...) eetgelegenheid in de meest ruime zin." van volgende tekst:

(...)

De vennootschap heeft verder tot doe|, zowel in België als in het buihan|and, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

* het beleggen, het intekenen op, vast uwernomen, p|aotoen, kopen, verkopen en verhan-delen van oonde|en, dnn|bmwijzen, ob|igaóes, wmrrmnbm, oert|8coten, sphu/dxmndmringen, gelden en andere roerende wmandon, uitgegeven door Belgische of buitenlandse onder-nemingen al dan niet onder de vorm van hande|uvannootouheppon, adminiotnytiekontonen, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)' pub|iehrmchtedijhstatuut

* het beheren van beleggingen en van participaties in douhtemannuutsuhoppen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

* het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bæz|t, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de we van zes apr negen-tienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire madkten, het statuut van en het toezicht op de be|og0ingsondernom|ngon, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

'

het verlenen van b|]stand, advies en leiding aan badrijven, privé-personen en ino\e||ingen, voornamelijk

doch niet uitsluitend op het vlak van manogement, markmting, productie en onbwihka|ing, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

- zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen wonmchafen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met voor-gaande. Deze diensten kunnen

_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

geleverd worden krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

c. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het hiervoor vermeide en genomen besluit

inhoudende wijziging en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 4 van de statuten vervangen als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, het uitbaten van groot- en kleinhandel in,

aan- en verkoop, in- en uitvoer van en het vervaardigen van en in:

Zuivel, margarine, beenhouwerij, vers vlees en vleeswaren, vis, bakkerij, groenten en fruit;

- traiteurafdeling;

- alle dranken, alcoholische en niet-alcoholische;

- alle voedingswaren, conserven, diepvriesproducten snoep;

- speelgoed, papier- en rookwaren en tabak;

- audio, video- en fotoartikelen;

- alle textielproducten, schoeisel en lederwaren;

- parfumerie, drogisterij, ontsmettingsmiddelen, schoonmaakmiddelen, wasproducten;

- alle artikelen in elektro en non-elektro, geschenken, juwelen, doe-het-zelf-artikelen;

- alle soorten meubelen;

- tuingereedschap;

- dierenartikelen;

- bloemen en planten;

- alle andere artikelen in hout, metaal, of andere kunst- of natuurstoffen.

De uitbating van een verbruikzaal en eetgelegenheid in de meest ruime zin.

De vennootschap heeft verder tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van deze:

" het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhan-delen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse onder-nemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

" het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

" het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statu-ten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negen-tienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellin-gen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

- zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met voorgaande. Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis dezer woorden.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening; het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook

Herstelling en/of onderhoud van aile onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting.

Voorgaande opsomming(en) is (zijn) aanwijzend en niet beperkend.

Zij zal alle handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Voor-

, behouin aan het Belgisch Staatsblad



Zij mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen inzake.

le



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge TWEEDE EN LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan (ieder van) de zaakvoerders, indi-vidueel handelend, voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omirent de voor-gaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een ge-coördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de heer Marc VAN der PERRE, wonende te 2610 Antwerpen, Oosterveldlaan 157 met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Onderne-mingen, en bij aile andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regi-onale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte doelsuitbreiding, statutenwijziging(en), historiek met coördinatie der statuten, bijzonder verslag van de zaakvoerders.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 28.07.2010 10366-0412-016
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 04.08.2009 09540-0291-016
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15556-0520-018
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 20.07.2016 16349-0575-018

Coordonnées
LUBERCO

Adresse
STATIONSSTRAAT 14 3945 OOSTHAM

Code postal : 3945
Localité : Oostham
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande