LUTGARDE RUTTENS & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUTGARDE RUTTENS & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.820.737

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 13.08.2014 14420-0573-017
10/01/2014
ÿþMod PRF 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ONÎTEU

liningle11111 BE

Ondernemingsnr 0830.820.737

Benaming (voluit): LUTGARDE RUTTENS & CO

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik

Hepperstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : BVBA: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 19 december 2013.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO", met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Hepperstraat 25 en met ondernemingsnummer BTW BE 0830.820.737, en op welke buitengewone algemene vergadering honderd (100) aandelen, zijnde de totaliteit van de, aandelen van de vennootschap aanwezig waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eeniïarigheid van stemmen: waarmee aan de stemming deelgenomen werd:

EERSTE BESLUIT

A) De algemene vergadering beslist tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met NEGENENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD ZESENDERTIG EURO VIJFENTACHTIG EUROCENT (¬ 49.236,85) om het kapitaal te brengen van TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) op NEGENENZESTIGDUIZEND TWEEHONDERD ZESENDERTIG EURO VIJFENTACHTIG EUROCENT (¬ 69.236,85). De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld door de enige vennoot; ter gelegenheid van de inbreng door deze enige vennoot; zullen geen nieuwe aandelen als vergoeding voor de inbreng worden uitgegeven of; gecreëerd.

Op deze kapitaalverhoging zal in geld worden ingeschreven en zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100%).

De algemene vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalverhoging kadert in de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering verwijst naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten, gehouden op twaalf december tweeduizend dertien, in verband met de uitkering van een dividend ten belope van VIERENVIJFTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EN ZEVEN EURO EENENZESTIG EUROCENT (¬ 54.707,61), welk dividend werd onttrokken aan de beschikbare reserves. Deze reserves bedroegen op datum van eenendertig december tweeduizend en elf VIERENVIJFTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EN ZEVEN EURO EENENZESTIG EUROCENT (¬ 54.707,61) en. werden goedgekeurd door de algemene vergadering van negenentwintig juni tweeduizend en twaalf, welke aldus plaats heeft gevonden v6 5r één april tweeduizend dertien. Na aftrek' van de roerende voorheffing ten belope van VIJFDUIZEND VIERHONDERD ZEVENTIG EURO ZESENZEVENTIG EUROCENT (¬ 5.470,76) en in afwachting van onderhavig proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, werd het netto-dividend ten belope van NEGENENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD ZESENDERTIG EURO VIJFENTACHTIG EUROCENT (¬ 49.236,85) in de boekhouding van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ofi.A1 G1SCH S

-201/ AATSBL\n I BELGE

Neergelegd ter griffie der

rechtbank verhandel te TONGEREN

2.3 -12- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

geboekt als uit te keren dividend. De algemene vergadering besluit dat, gelet op het voorgaande, wordt voldaan aan de toepassingsvoorwaarden van de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van VIJFDUIZEND VIERHONDERD ZEVENTIG EURO ZESENZEVENTIG EUROCENT (¬ 5.470,76) door het betalen van de roerende voorheffing ten bedrage van 10,00% op het uitgekeerde dividend uit de belaste reserves per eenendertig december tweeduizend en elf.

B) En onmiddellijk hierna heeft de enige aandeelhouder verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

C) Vervolgens heeft de aandeelhouder verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS EN CO" en in te schrijven op voormelde kapitaalverhoging.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat de inbreng in geld volgestort is ten belope van honderd procent (100%).

De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van

NEGENENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD ZESENDERTIG EURO

VIJFENTACHTIG EUROCENT (¬ 49.236,85),

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer BE94 0017 1455 4014 bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS EN CO" met het oog op deze kapitaalverhoging. Het bewijs van deponering werd door de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis afgeleverd op zestien december tweeduizend dertien.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van NEGENENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD ZESENDERTIG EURO VIJFENTACHTIG EUROCENT (¬ 49.236,85) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op NEGENENZESTIGDUIZEND TWEEHONDERD ZESENDERTIG EURO VIJFENTACHTIG EUROCENT (¬ 69.236,85), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging door inbreng in geld verwezenlijkt is. Dientengevolge bedraagt het maatschappelijk kapitaal vanaf heden NEGENENZESTIGDUIZEND TWEEHONDERD ZESENDERTIG EURO VIJFENTACHTIG EUROCENT (¬ 69.236,85) en wordt het vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

D) Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenenzestigduizend tweehonderd zesendertig euro vijfentachtig eurocent (¬ 69.236, 85). Het Is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste (1/1005`e) ieder."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering machtigt de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren, en machtigt de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

Aangezien de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering geheven.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermede neergelegd: -uitgifte van de akte dd. 19/12/2013 -gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/10/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

i

i







Neergelegd ter griffie der

rechtbank V. koophandel te TQNGEREN

17 -10- 2013

De HoofdgriftraZr,iffie

Ondernemingsnr : 0830.820.737

Benaming (voluit): LUTGARDE RUTTENS & CO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hepperstraat 25

3680 Maaseik

Onderwerp(en) akte: BVBA: buitengewone algemene vergaderingen

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS, te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 7 oktober 2013, ter registratie aangeboden.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergaderingen van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO", met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Hepperstraat 25 en met ondernemingsnummer BTW BE 0830.820.737 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS", met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Hepperstraat 25 en met ondernemingsnummer BTW BE 463.909.230, en op' welke buitengewone algemene vergaderingen alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

1. Fusievoorstel

A. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel. waarvan de voorzitter verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Op achtentwintig maart tweeduizend dertien werd een fusievoorstel opgemaakt door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO" en de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-, RUTTENS", in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op! de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren op tweeëntwintig mei, respectievelijk zesentwintig juni tweeduizend dertien en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op eenendertig mei tweeduizend dertien, onder het nummer 13082455, wat de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO" betreft en op vijf juli tweeduizend dertien, onder het nummer 13103251, wat de over te nemen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS" betreft.

B. De enige aandeelhouder bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op; naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand, voor de datum van de algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te, nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3° de jaarverslagen en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren. C. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

2. Beslissing tot fusie

1. Fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO" en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op achtentwintig maart tweeduizend dertien door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO" en de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS", in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming niet de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO", de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend dertien geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan

bijzondere rechten werden toegekend.

4. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen

vennootschap goed.

1) De overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO" zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, met terugwerkende kracht te rekenen vanaf één januari tweeduizend dertien.

2) De overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO" zal met terugwerkende kracht, te rekenen vanaf één januari tweeduizend dertien, alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en  bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van medeeigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3) De overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO" zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS" voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of de slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4) De schulden van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS" zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO", die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de

~ t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS".

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS" voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan. Zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS" ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5) De verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO" zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS" werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6) Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO" worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7) De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS" tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS" tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS» tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO" om ze te bewaren.

5. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief-en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizend en een), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS" vanaf één januari tweeduizend dertien beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO", zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO" zullen zijn gebeurd;

L i

.

S'e 1 . I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

3) Vaststelling van de ontbinding van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS" zonder vereffening.

De vergadering stelt vast dat de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS", die ophoudt te bestaan met terugwerkende kracht te rekenen vanaf één januari tweeduizend dertien.

4) Kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS".

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO" van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting over de zaakvoerders van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERMANS-RUTTENS".

5) Ontslagen en benoemingen van zaakvoerders

De vergadering beslist het bestuur en de vertegenwoordiging van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTGARDE RUTTENS & CO" niet te wijzigen.

6) Bevoegdheden.

1) De vergadering machtigt elk van de zaakvoerders voor de uitvoering van de fusie, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van subdelegatie en meer bepaald met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en van overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.

2) De vergadering verleent alle machten aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

3) De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOMED" met zetel te 3500 Hasselt, Trekschurenstraat 87, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale en diverse administraties. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal dd. 0711012013;

- coördinatie der statuten.

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 10.07.2013 13290-0326-020
31/05/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

P-..'iu In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



,.a. .v rechtbank v. M+g.{l4î,isjl }r; TONGEREN



De Hooldt-ri¬ tier, Griffie



i

Ondememingsnr : 0830.820.737

Benaming (voluit) : LUTGARDE RUTTENS EN CO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel HEPPERSTRAAT 25 bus ., 3680 Maaseik, België

(volledig adres)

Onderwerp(entakte :Neerlegging fusievoorstel

Tekst :

Neerlegging van het fusievoorstel

volledig verslag:

FUSIEVOORSTEL

INZAKE DE FUSIE DOOR OVERNEMING

NA VERENIGING VAN ALLE AANDELEN

VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

BVBA Timmermans-Ruttens

Hepperstraat 25

3680 Maaseik

ON: 0463.909.230

IN DE HAND VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

BVBA Lutgarde Ruttens & Co

Hepperstraat 25

3680 Maaseik

ON:0830.820.737

Inhoud

1. Wettelijk kader

2. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

3. Modaliteiten van de fusie door overneming

4. Bijzondere algemene vergadering

5. Openbaarmaking fusievoorstel

1. WETTELDK KADER

De zaakvoerder van de BVBA Lutgarde Ruttens & Co en de zaakvoerder van de BVBA

~ p T.... que. ~~~_ _~_.....

Op de laatste blz. van Luik à vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende Hofons, }ièizi) var- de persoroTrigri)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

~ijtagentiij iëi We1Éiscfi Sfaifsbl d _ 3 74J512ijï3 - Annexes du Moniteur belge

Timmermans-Ruttens hebben de eer hierbij het fusievoorstel neer te leggen, opgesteld in uitvoering van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 676 1° van het Wetboek van Vennootschappen

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld:

1. de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van ai hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;

2....

Artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen

De zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1. de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2. de datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3. de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4. ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Commentaar:

Het Wetboek van Vennootschappen voorziet in een sterk vereenvoudigde fusieprocedure voor de fusie na vereniging van alle aandelen in één hand. Zo moet er geen omstandig verslag door de respectieve zaakvoerders worden opgesteld, waardoor ook de controleopdracht van de bedrijfsrevisor of accountant vervalt. Wel moet er door de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen gezamenlijk een fusievoorstel worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel (door elke vennootschap).

Bovendien is een uitdrukkelijk akkoord van beide algemene vergaderingen vereist (beraadslagend en besluitend met de meerderheden zoals voorzien voor een statutenwijziging). De notulen van deze algemene vergaderingen moeten authentiek worden opgesteld (dus met tussenkomst van een notaris).

2. IDENTIFICATIE VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN 2.1. BVBA Lutgarde Ruttens & Co (Overnemende vennootschap) Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Naam: Lutgarde Ruttens & Co

Opgericht bij akte van 28 oktober 2010 voor meester Geraldine Cops, notaris met standplaats te Maaseik en gepubliceerd in het Belgisch Staatsbiad van 04 november 2010 onder nummer 2010-10-04/0305931

L' Uttt ( - vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(on)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zetel: Hepperstraat 25 3680 Maaseik

RPR Tongeren

ON : 0830.820.737

Doel:

.ttáit - vervolg Mod PDF 11.1



- Het beheren van een diagnose- en therapiecentrum, daarin begrepen de aankoop, het huren, het onderhouden van gebouwen en materiaal, de facturatie en ontvangst voor rekening van de vennootschap van honoraria van de tandartsen, die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen, het ter beschikking stellen aan tandartsen die in het kader van de vennootschap werken van medisch materiaal en alles wat noodzakelijk en nuttig is voor het uitoefenen van de tandheelkunde;

- Het behartigen van de professionele, materiële en morele belangen van haar vennoten;

- Het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek, onder andere door het organiseren en het doen bijwonen van vergaderingen, voordrachten, bijscholing en het uitgeven van studies, eventueel in samenwerking met organisaties die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap mag met andere tandartsen of derden geen overeenkomsten afsluiten die voor een tandarts verboden zijn. Zij mag alle verrichtingen ondernemen van onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel

verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan bevorderen.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België ais in het buitenland.

Zij za! door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend (20.000) euro. Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/honderdste (100)-ste van het kapitaal.

2.2. BVBA Timmermans-Ruttens( Overgenomen vennootschap)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam: Timmermans-Ruttens

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Charles Van Cauwelaert te Maaseik op 27 juli 1998, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 augustus daarna, onder nummer 1998-08-11/128.

De statuten werden gewijzigd tijdens de buitgewone algemene vergadering bij akte verleden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen-nl-iet $elgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- vervolg Mod POF 11.1

voor notaris Charles Van Cauwelaert te Maaseik op 5 februari 2004 , bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 februari daarna, onder nummer 2004-0225/0032606 ensindsdien niet meer gewijzigd.

Zetel: Hepperstraat 25 3680 Maaseik

RPR Tongeren

ON : 0463.909.230

Doel:

a) Het beheren van een diagnose- en therapiecentrum, daarin begrepen de aankoop, het huren, het onderhouden van gebouwen en materiaal, de facturatie en ontvangst voor rekening van de vennootschap van honoraria van de tandartsen, die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen, het ter beschikking stellen aan tandartsen die in het kader van de vennootschap werken van medisch materiaal en alles wat noodzakelijk en nuttig is voor het uitoefenen van de tandheelkunde;

b) Het behartigen van de professionele, materiële en morele belangen van haar vennoten;

c) Het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek, onder andere, door het organiseren en het doen bijwonen van vergaderingen, voordrachten, bijscholing en het uitgeven van studies, eventueel in samenwerking met organisaties die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap mag met andere tandartsen of derden geen overeenkomsten afsluiten die voor een tandarts verboden zijn. Zij mag aile verrichtingen ondernemen van onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel

verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan bevorderen.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.592,01) euro. Het is verdeeld in zevenhonderdvijftig (700) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één zevenhonderdvijftigste (750)-ste van het kapitaal.

3. MODALITEITEN VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING

3.1. Algemeen

De zaakvoerder van de BVBA Timmermans-Ruttens en de zaakvoerder van de BVBA Lutgarde Ruttens & Co zullen aan hun respectieve algemene vergaderingen onderhavig fusievoorstel voorleggen, met het oog op de fusie door overneming van de BVBA Timmermans-Ruttens door de BVBA Lutgarde Ruttens & Co.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Door de fusie zal het gehele vermogen van de BVBA Timmermans-Ruttens , zowel activa als passiva, inclusief alle rechten en verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op de bestaande BVBA Lutgarde Ruttens & Co overgaan. Er zullen geen aandelen worden -- uitgegeven, gezien de overnemende vennootschap eigenaar is van alle aandelen waaraan

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumentorende notaris. hetzij van de perso(o)n(an)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ltl.ttt Q - vervolg Mod POF 11.1

stemrecht in de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap Is verbonden.

3.2. Verdere modaliteiten inzake fusie

De verdere modaliteiten inzake de fusie worden als volgt vastgelegd:

- aile handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn

verricht in naam en voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 januari 2013;

- er zijn geen vennoten van de gefuseerde vennootschappen die bijzondere rechten hebben, en er zijn geen houders van andere effecten damaandelen;

- aan de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend;

- de aandelen in BVBA Timmermans-Ruttens in het bezit van BVBA Lutgarde Ruttens & Co zullen door de zaakvoerders van de BVBA Lutgarde Ruttens & Co worden vernietigd; - de diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap BVBA Timmermans-Ruttens worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap BVBA Lutgarde Ruttens & Co opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap BVBA Timmermans-Ruttens die naar aanleiding van de fusie vernietigd worden.

De overnemende vennootschap zal aile kosten van de fusie dragen en zal de overgenomen vennootschap vrijwaren van elk verhaal. De BVBA Lutgarde Ruttens & Co zal op deze wijze zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen van de BVBA Timmermans-Ruttens.

3.3. De boekhoudkundige verwerking van de fusie

Boekhoudkundig worden de activa, de schulden en de voorzieningen van de dochtervennootschap aan boekwaarde overgenomen door de moedervennootschap. Het boekhoudkundig eigen vermogen van de dochtervennootschap wordt gesaldeerd met de boekwaarde van de participatie in de boekhouding van de moedervennootschap.

Wanneer de boekwaarde van de participatie groter is dan het boekhoudkundig eigen vermogen van de dochtervennootschap, wordt dit verschil zoveel mogelijk toegerekend aan de actiefbestanddelen met een grotere waarde dan het bedrag waarvoor ze in de boekhouding van de dochtervennootschap voorkomen. Voor zover dit verschil voortvloeit uit een overwaardering van schulden of uit afschrijvingen, waardeverminderingen of voorzieningen die door de dochtervennootschap in resultaat waren genomen maar die niet langer dienstig dan wel overtollig zijn, worden die bij de fusie via de resultatenrekeing teruggenomen dan wel rechtstreeks gecorrigeerd ten belope van dit overschot. Het eventuele verschil dat dan nog resteert wordt, naargelang van het geval, als goodwill geboekt (en afgeschreven) of onmiddelijk in kost opgenomen.

wanneer de boekwaarde van de participatie kleiner is dan het boekhoudkundig eigen vermogen van de dochtervennootschap, dan worden voor dit verschil, voor zover het voortvloeit uit een overwaardering van activa of een onderwaardering van passiva, op het tijdstip van de fusie, in de resultatenrekening afschrijvingen, waardeverminderingen, voorzieningen of correcties geboekt. Het eventuele verschil dat nog resteert, wordt in opbrengst genomen bij de moedervennootschap. Zij heeft immers, ingevolge de fusie, eenhoger nettoactief ontvangen dan de boekwaarde van haar participatie.

4. ALGEMENE VERGADERING

De bijzondere algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen, die over de fusie moeten beslissen, zullen worden bijeengeroepen bij de notaris, na de termijn van zes weken na de neerlegging van het fusievoorstel.

De fusie is voltrokken van zodra de betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen.

Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Lee B vervolg Mod PAF 11.1

De goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap BVBA Lutgarde Ruttens & Co van de eerste jaarrekening die zal opgemaakt warden na de fusie, za! meteen kwijting inhouden voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht die zij vervuld hebben van 27 juli 1998 tot de verwezenlijking van de fusie.

5. OPENBAARMAKING FUSIEVOORSTEL

Onderhavig fusievoorstel wordt door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. De neerlegging zal automatisch de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad voor gevolg hebben, waardoor derden van de fusievoorbereiding op de hoogte worden gebracht.

Volmacht wordt verleend aan de mevrouw Lutgarde Ruttens, wonende te Hepperstraat 25 3680 Maaseik om de neerlegging, de nodige publicaties en eventuele andere verplichtingen ten uitvoering van dit fusievoorstel te volbrengen.

Maaseik, 28/04/2013.

BVBA Lutgarde Ruttens & Co

Lutgarde Ruttens

BVBA Timmermans-Ruttens

Lutgarde Ruttens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 03.08.2012 12387-0404-019
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16556-0356-012

Coordonnées
LUTGARDE RUTTENS & CO

Adresse
HEPPERSTRAAT 25 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande