LUTZ RENE

Société en commandite simple


Dénomination : LUTZ RENE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 462.932.203

Publication

10/07/2013
ÿþ MM Wcrd 17.1

w._ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

7

1111111111111111111101

Ondernemingsnr : 0462932203

Benaming

(voluit) : Lutz René

(verkort) :

Neergelegd ter griffie der

rechtbank V. koophandel te TONGEREN

2 8 -Q- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Dennenstraat 27 - 3670 Wijshagen

(volledig adres)

Onderwerp akte verplaatsing maatschappelijke zetel, wijziging naam, wijziging bestuur, uitbreiding doel

NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

gehouden op de maatschappelijke zetel

op 25 juni 2013 om 13:00 uur

Aanwezig:

Reynders Koen, vennoot

Van Dael An, stille vennoot

De vergadering wordt geopend onder voorzitterschap van Reynders Koen.

Het blijkt dat alle vennoten aanwezig zijn,

Voorafgaandelijke toelichting van de voorzitter:

Aile aandelen van de vennootschap Lutz René Comm.V werden overgedragen met volgende verdeling:

9 aandelen aan Reynders Koen die werkend venoot wordt

I aandeel aan Van Dael An die stille vennoot wordt

Uiteenzetting van de voorzitter.

Huidige vergadering heeft als dagorde:

-Naamswijziging in Reynders VanDael Unlimited Comm.V, afgekort R-VD Unlimited Comm.V

-Adreswijziging: maatschappelijke zetel en vestiging verhuizen naar Vlimmersendijk 18 te 2390 Oostmalle -Wijziging van het bestuur Lutz René heeft bij de overdracht van aandelen zijn ontslag ingediend, hetwelk aanvaard wordt. Reynders Koen wordt benoemd ais nieuwe zaakvoerder.

-Vervanging van het doel: De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden: inkoop en verkoop van roerende goederen, waaronder' elektrisch en elektronisch materiaal;c- plaatsen en herstellen van elektrische- en telecommunicatie-installaties,, alsook machines;- verhuur van elektrische apparatuur; verhuur aanhangwagens; consulting en; gegevensverwerking;

Invoer en uitvoer in ruime zin; handelsbemiddeling, import en export van en groot- en kleinhandel in loodgietersmateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik en verwarmingsinstallaties, voedings- en genotmiddelen, zuivelproducten en eieren, inclusief de thuisbezorging daarvan, vlees- en vleeswaren, groenten en fruit, brood-, banketbakkerswerk en suikerwerk, tabaksproducten, alcoholische en andere dranken, grote verscheidenheid van goederen waarbij voedings- en genotmiddelen niet overheersen, zoals kleding, meubelen, apparaten, ijzerwaren, cosmetica, sieraden, speelgoed enz., audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten en optische artikelen, huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken, enz., overgordijnen, glasgordijnen, en overige huishoudartikelen van textiel; artikelen van hout, kurk of vlechtwerk; de groot en kleinhandel in meubels; inbouwkeukens; matrassen, bedveringen en overige matrassendragers; artikelen voor verlichting en woninginrichting; verlichting- en elektriciteitsartikelen; niet-elektrische huishoudsapparaten messenmakerswerk, vaatwerk, aardewerk, porselein en glaswerk; overgordijnen, glasgordijnen, en overige huishoudartikelen van textiel; textiel; schoeisel, bouwmaterialen; ijzerwaren, verf en bouwmaterialen, wand- en vloerbekleding; tapijten en vloermatten, vloerbekleding van kunststof, rubber, kurk, enz., behang, tweedehandsgoederen en antiquiteiten in winkels;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

n

leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, aankopen en verkopen van onroerende goederen, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengeinoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet limitatief.

-Gecoördineerde statuten:

Op vijfentwintig februari 1999 werd een vennootschap onder de vorm van een Gewone commanditaire vennootschap opgericht, met de naam Lutz René. Deze naam werd op 25 juni 2013 gewijzigd in Reynders-Van Dael Unlimited Comm.V, afgekort R-VD Unlimited.

Beherende en stille vennoten: De heer Reynders Koen is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. Mevr. Van Dael An is stille vennoot, Zij draaagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot het beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De machten van de stille vennoten bestaan in: de controle van de vennootschap, het benoemen en ontslaan van de zaakverder(s), de goedkeuring omtrent de vervreemding vanfinanciiële vaste activa, het stemrecht in de algemene vergadering,

Kapitaal-aandelen: Het maatschappelijk kapitaal bedroeg oorspronkelijk 10.000 BEF, vertegenwoordigd door tien aandelen. Dit kapitaal werd op 15 september 2002 opgetrokken tot 12.400,00 Euro zonder het aantal aandelen te wijzigen.

Het kapitaal werd volledig volstort.

Naam: de naam van de gewone commanditaire vennootschap Lutz René werd op 25 juni 2013 gewijzigd in Reynders-Van Dael Unlimited, afgekort R-VD Unlimited

Zetel: de zetel alsook het uitbatingsadres werden op 25 juni 2013 verplaatst naar Vlimmersendijk 18 te 2390 Oostmaile,

Doel: De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- inkoop en verkoop van roerende goederen, waaronder elektrisch en elektronisch materiaal;

- plaatsen en herstellen van elektrische- en telecommunioatie-installaties, alsook machines;

- verhuur van elektrische apparatuur;

- verhuur aanhangwagens;

- consulting en gegevensverwerking;

Invoer en uitvoer in ruime zin; handelsbemiddeling, import en export van en groot- en kleinhandel in loodgietersmateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik en verwarmingsinstallaties, voedings- en genotmiddelen, zuivelproducten en eieren, inclusief de thuisbezorging daarvan, vlees- en vleeswaren, groenten en fruit, brood-, banketbakkerswerk en suikerwerk, tabaksproducten, alcoholische en andere dranken, grote verscheidenheid van goederen waarbij voedings- en genotmiddelen niet overheersen, zoals kleding, meubelen, apparaten, ijzerwaren, cosmetica, sieraden, speelgoed enz., audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten en optische artikelen, huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken, enz., overgordijnen, glasgordijnen, en overige huishoudartikelen van textiel; artikelen van hout, kurk of vlechtwerk; de groot en kleinhandel in meubels; inbouwkeukens; matrassen, bedveringen en overige matrassendragers; artikelen voor verlichting en woninginrichting; verlichting- en elektriciteitsartikelen; niet-elektrisohe huishoudsapparaten messenmakerswerk, vaatwerk, aardewerk, porselein en glaswerk; overgordijnen, glasgordijnen, en overige huishoudartikelen van textiel; textiel; schoeisel, bouwmaterialen; ijzerwaren, verf en bouwmaterialen, wand- en vloerbekleding; tapijten en vloermatten, vloerbekleding van kunststof, rubber, kurk, enz., behang, tweedehandsgoederen en antiquiteiten in winkels; antiek, oude kunstvoorwerpen; kleding, rariteiten (brocante), de groot en kleinhandel in geschenkartikelen, paraastro artikelen enz.

Restaurants van het traditionele type, de verkoop van maaltijden in restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekend, exotische eethuizen, enz., restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van de eigen cliënteel, café-restaurants (tavernen), fast-foodzaken, snackbars, frituren en dergelijke;

Het ontwerpen van kleding, logo's, animaties en dergelijke

Koerierdiensten; verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik worden gemaakt van diverse takken van vervoer en worden uitgevoerd met eigen vervoer of openbaar vervoer.

De verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken; de meubelbewaarplaatsen; de levering van meubels en huishoudapparaten; goederenvervoer over de weg; goederenvervoer langs de weg; vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagens, autovervoer passagiers vervoer.

Industriële reiniging; het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen, enz., het lappen van ramen; het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen; het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen, treinen, enz., het reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen, sohepen, enz., inclusief olietankers.

Verpakkingsbedrijven; verpakken (ook automatisch) van diverse goederen en waren voor rekening van derden: vullen van spuitbussen; vullen van flessen en blikjes met vloeistoffen (incl.dranken); verpakken van voedingsmiddelen (inclusief vacuüm); verpakken van vaste stoffen; het etiketteren, zegelen en stempelen; het inpakken van pakjes en geschenken.

Productie en verwerking van vlees; slachten van dieren; productie van vers vlees, als hele dieren of in delen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

antiek, oude kunstvoorwerpen; kleding, rariteiten (brocante), de groot en kleinhandel in geschenkartikelen, paraastro artikelen enz.

Restaurants van het traditionele type, de verkoop van maaltijden in restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekend, exotische eethuizen, enz., restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van de eigen cliënteel, café-restaurants (tavernen), fast-foodzaken, snackbars, frituren en dergelijke;

Het ontwerpen van kleding, logo's, animaties en dergelijke

Koerierdiensten; verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik worden gemaakt van diverse takken van vervoer en worden uitgevoerd met eigen vervoer of openbaar vervoer.

De verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken; de meubelbewaarplaatsen; de levering van meubels en huishoudapparaten; goederenvervoer over de weg; goederenvervoer langs de weg; vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagens, autovervoer passagiers vervoer.

Industriële reiniging; het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen, enz het lappen van ramen; het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen; het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen, treinen, enz., het reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen, schepen, enz., inclusief olietankers.

Verpakkingsbedrijven; verpakken (ook automatisch) van diverse goederen en waren voor rekening van derden: vullen van spuitbussen; vullen van flessen en blikjes met vloeistoffen (incl.dranken); verpakken van voedingsmiddelen (inclusief vacuüm); verpakken van vaste stoffen; het etiketteren, zegelen en stempelen; het inpakken van pakjes en geschenken.

Productie en verwerking van vlees; slachten van dieren; productie van vers vlees, als hele dieren of in delen. Groententeelt, bloementeelt, boomkwekerijen, fruitteelt.

Dakbedekking en bouw van daken en dakconstructies, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en dakterrassen, het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen, het behandelen muren met vochtwerende en waterafstotende producten, gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz., het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de werkzaamheden, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, evenals de codrdinatie van al deze werken met onderaannemers

De vervaardiging van metalen werkstukken voor rekening der derden door toepassing van diverse technieken: boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, trekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, lassen, enz.

Algemene bouw werken, bouwnijverheid, slopen van gebouwen; het bouwrijp maken van terreinen, grondverzet, het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, het ruimen van bouwterreinen, het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren, en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet me behulp van explosieven, algemene bouwkundige en civieltechnische werken, bouwen van individuele huizen, het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen, de bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur", het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en erediensten, cultuur, sport...., onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief helen, onderneming voor het uitvoeren van metselwerk, onderneming voor het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enz., onderneming voor het uitvoeren van voegwerken, onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enz., zandstralen, bouwinstallatie, elektrische installatie, onderneming vocr de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties, onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, isolatiewerkzaamheden, het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : - thermische isolatiemateriaal  isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, loodgieterswerk, installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, overig loodgieterswerk, de installatie van stcres en zonneschermen, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, schrijnwerk van hout of van kunststof, de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz., de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in hout of kunststof, vloerafwerking en wandbekleding, plaatsen van vloer- en wandtegels, plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen, plaatsen van behang, schilderen, het schilderen van het binnen- en buitenwerk van

gebouwen, het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten, het schilderen van metalen constructies, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz., het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de

werkzaamheden, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g., verhuur van machines voor de bouwnijverheid bedieningspersoneel, onderneming voor het aanbrengen van chape, bouw: algemene bouw, tegels zetten, bezetten, metsen, volledige sanitair, wegen van schouw, bouwen van volledige dak, afbraak van gebouwen in ruime zin, maken en aansmeren van putten.

Superettes, groot en klein handel in voedings- en genotmiddelen, niet- gespecialiseerde kleinhandel in winkels in overwegend voedings- en genotmiddelen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

" \Foor. behouden

1 aan het f Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Groententeeit, bloementeelt, boomkwekerijen, fruitteelt.

Dakbedekking en bouw van daken en dakconstructies, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en dakterrassen, het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen, het behandelen muren met vochtwerende en waterafstotende producten, gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz., het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de werkzaamheden, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, evenals de coordinatie van al deze werken met onderaannemers

De vervaardiging van metalen werkstukken voor rekening der derden door toepassing van diverse technieken: boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, trekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, lassen, enz.

Algemene bouw werken, bouwnijverheid, slopen van gebouwen; het bouwrijp maken van terreinen, grondverzet, het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, het ruimen van bouwterreinen, het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren, en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet me behulp van explosieven, algemene bouwkundige en civieltechnische werken, bouwen van individuele huizen, het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen, de bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur", het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en erediensten, cultuur, sport...., onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien, onderneming voor het uitvoeren van metselwerk, onderneming voor het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enz., onderneming voor het uitvoeren van voegwerken, onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enz., zandstralen, bouwinstallatie, elektrische installatie, onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties, onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, isolatiewerkzaamheden, het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : - thermische isolatiemateriaal  isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, loodgieterswerk, installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, overig loodgieterswerk, de installatie van stores en zonneschermen, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, schrijnwerk van hout of van kunststof, de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz., de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in hout of kunststof, vloerafwerking en wandbekleding, plaatsen van vloer- en wandtegels, plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen, plaatsen van behang, schilderen, het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen, het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten, het schilderen van metalen constructies, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz., het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de werkzaamheden, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g., verhuur van machines voor de bouwnijverheid bedieningspersoneel, onderneming voor het aanbrengen van chape, bouw: algemene bouw, tegels zetten, bezetten, metsen, volledige sanitair, wegen van schouw, bouwen van volledige dak, afbraak van gebouwen in ruime zin, maken en aansmeren van putten.

Superettes, groot en klein handel in voedings- en genotmiddelen, niet- gespecialiseerde kleinhandel in winkels in overwegend voedings- en genotmiddelen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, aankopen en verkopen van onroerende goederen, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet limitatief.

Vaststelling van de geldigheid van de vergadering:

Alle feiten welke door de voorzitter werden voorgedragen, worden nagezien en als juist erkend door de vergadering; deze erkent zichzelf geldig bijeengeroepen en in staat om over de punten van de dagorde te beslissen.

Beraadslaging:

Nadat de voorzitter het verslag heeft voorgelezen kan overgegaan worden tot stemming.

-Met eenparigheid van stemmen worden alle punten goedgekeurd.

Niets meer aan de dagorde zijnde, wordt de vergadering gesloten om 20:30 uur

voor eensluidend afschrift,

Reynders Koen, zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/11/2008 : AN327979
29/06/2004 : AN327979
27/04/2004 : AN327979
06/12/2002 : AN327979

Coordonnées
LUTZ RENE

Adresse
DENNENSTRAAT 27 3670 WIJSHAGEN

Code postal : 3670
Localité : Wijshagen
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande