LUYCKX EXPRESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUYCKX EXPRESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.985.193

Publication

27/12/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111t1111,1111111111111

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : Luyckx Express

(verkort) :

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

1 il -12- 2012

HASSELT

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boskantstraat 63, 3970 Leopoldsburg

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Bart Vankrunkelsven te Leopoldsburg op dertig november: tweeduizend en twaalf geregistreerd te Beringen I op vier december tweeduizend en twaalf, vijf bladen geen verzending boek 430 blad 46 vak 07. Ontvangen vijfentwintig euro. De ea. inspecteur ai. (getekend) Huismans blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Vennoot. De heer LUYCKX Alfons Constant, geboren te Balen op zeventien april negentienhonderd tweeënveertig, wonende te 3970 Leopoldsburg, Boskantstraat 63.

Benaming.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de naam Luyckx Express. Maatschappelijke zetel.De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3970 Leopoldsburg, Boskantstraat 63. Maatschappelijk doel De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

- Goederenvervoer langs de weg; vervoer van boomstammen, vee, auto's afval, vervoer met koelwagens, zwaar internationaal vervoer, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagens

- Overige posterijen en koeriers

- Verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de, nationale posterijen. Er kan gebruik warden gemaakt van diverse takken van vervoer.

Deze diensten worden zowel in België, als in het buitenland verleend en dit voor eigen rekening als voor rekening van derden of in onderaanneming.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening:

het verwerven, beheren en verkopen van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland;

het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen en onroerende leasing;

het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen.

De vennootschap kan alle verrichtingen, zowel roerend als onroerend, uitvoeren die nodig zijn of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België las in het buitenland,

De vennootschap kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Duur. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.Kapitaal. Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,-) euro welk bedrag volledig geplaatst en volledig volstort is. Het is verdeeld in honderd honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van het maatschappelijk kapitaal van één/honderdste elk. Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt. Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten alle tijde warden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd. Maatschappelijk boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Gewone algemene vergadering.leder jaar op de laatste vrijdag van april om achttien uur. Bestemming van de winst. Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.t-let saldo wordt ais dividend onder de vennoten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.--Nochtans kan de

algemene vergadering beslissen dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.Over-' gangsbepalingen: De oprichter, enige vennoot van de vennootschap heeft vervolgens volgende beslissingen

genomen:l. Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december; tweeduizend dertien.2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de bij de statuten ; voorgeschreven datum van het jaar tweeduizend veertien.3. De comparanten verklaren overeenkomstig het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die door de oprichters werd en aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting. Meer in het bijzonder verklaren en erkennen de oprichters dat de bij deze opgerichte vennootschap alle handelingen voor haar rekening neemt, die sedert één oktober tweeduizend en twaalf werden verricht.

4. Er wordt een niet-statutaire zaakvoerder benoemd te weten voormelde heer Luyckx, die uitdrukkelijk aanvaardt, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van de huidige akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. De aldus benoemde zaakvoerder is onbezoldigd.

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:- uitgifte oprichtingsakte, eensluidend ontledend uittreksel, verslag revisor, oprichtersverslag

Notaris Bart Vankrunkelsven te Leopoldsburg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LUYCKX EXPRESS

Adresse
BOSKANTSTRAAT 63 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande