M & M CONSULTING & DEVELOPMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M & M CONSULTING & DEVELOPMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.926.419

Publication

23/12/2013
ÿþMoa Warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nodtpld~+~ lui' witii; dur rechtbank v . k4opYi :radcl te TONdf;REN

10 012- 2013

De HoofdgriffieJ'iffie

i

111111111111.

Ondememingsnr : 0887.926.419

Benaming

(voluit) : M&M CONSULTING & DEVELOPMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootenschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tongersesteenweg 84/B 3840 Borgloon

(volledig adres)

Onderwerp akte :VERHOGING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - HERWERKING STATUTEN

BEVESTIGING BENOEMING ZAAKVOERDERS

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Bénédicte van Parijs te Borgloon op 28 november 2013 dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten is bijeengekomen en dat zij ondermeer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

Onderhavige buitengewone algemene vergadering neemt akte van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van vennoten de dato 20 november laatst welke besloten heeft tot uitkering en betaalbaarstelling van een bruto tussentijds dividend ten bedrage van vierhonderd vijfenzestig duizend Euro (465.000,00 ¬ ) met het oog op de onverwijlde omzetting in kapitaal overeenkomstig artikel 537 WIB '92.

TWEEDE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, in het kader van artikel 537 WIB '92, te verhogen met vierhonderd achttien duizend vijfhonderd Euro (418.500,00 ¬ ), overeenstemmende met 90 procent van het op 20 november laatst betaalbaar gestelde bruto tussentijds dividend, om het, door inbrengen in kontanten, te brengen van negentien duizend Euro (19.000,00 ¬ ) op vierhonderd zevenendertig duizend vijfhonderd Euro (437,500,00 ¬ ) mits aanmaak en uitgifte aan fractiewaarde van honderd vierentwintig (124 ¬ ) nieuwe, volledig volgestorte aandelen zonder vermelding van waarde, van hetzelfde type als de heden reeds bestaande aandelen, welke dezelfde rechten en voordelen zullen genieten en welke zullen deelnemen in de winst vanaf heden.

Onderschriiving van de kapitaalverhoging:

Alle voormelde vennoten maken gebruik van het hen wettelijk toegekende voorkeurrecht en vervolgens wordt op voormelde kapitaalverhoging ingetekend als volgt door:

1. de heer MENTEN Jean, voornoemd, voor een bedrag van honderd achtennegentig duizend tweehonderd zesendertig Euro en vierentachtig Cent: 198.236,84¬

2, mevrouw MENTEN Sophie, voornoemd, voor een bedrag van tweehonderd twintig duizend tweehonderd drieënzestig Euro en zestien Cent: 220.263,16 ¬

Totaal: vierhonderd achttien duizend vijfhonderd Euro 418.500,00 ¬

Bewijs van volstorting:

Ten bewijze dat het bedrag van gezegde kapitaalverhoging volledig werd volgestort wordt aan ondergetekende notaris een bankattest, uitgaande van de Deutsche Bank en gedateerd op 27 november laatst, overhandigd waaruit blijkt dat een bedrag van vierhonderd achttien duizend vijfhonderd Euro (418.500,00 ¬ ), gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 6106709510-14 ten name van onderhavige vennootschap.

De vennootschap heeft aldus op heden een bedrag van vierhonderd achttien duizend vijfhonderd Euro (418.500,00 ¬ ) in kontanten ter beschikking en elk nieuw uitgegeven aandeel is zodoende volledig volgestort.

Voormeld attest wordt aan de instrumenterende notaris overhandigd met verzoek dit in zijn dossier te bewaren.

Vergoeding van de inbrengen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

In ruil voor hun voorschreven inbrengen in kontanten worden aan voornoemde intekenaars volgende aantallen aandelen toegekend:

1, aan de heer MENTEN Jean, voornoemd, negenenvijftig aandelen:59

2. aan mevrouw MENTEN Sophie, voornoemd, vijfenzestig aandelen:65

Totaal: honderd vierentwintig aandelen.124

Alle voornoemde intekenaars verklaren zich uitdrukkelijk akkoord met de berekeningswijze en het aantal van de nieuw uitgegeven aandelen die hen bij deze worden toegekend in ruil voor hun voorschreven inbrengen.

Vaststelling van de verwezenliiking van de kapitaalverhoging.;,

Dientengevolge is het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap thans vastgesteld op vierhonderd zevenendertig duizend vijfhonderd Euro (437.500,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd drieënveertig (143) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

DERDE en VIERDE BESLUIT

De agendapunten 3 en 4 worden goedgekeurd. Volgende tekst zal voortaan gelden als de enige nog vigerende tekst der statuten:

Artikel 1 - Naam - Duur.

De vennootschap is een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "M & M Consulting & Development". Zij is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 2 - Zetel.

De vennootschap heeft haar zetel te 3840 Borgloon, Tongersesteenweg 84/B.

De zetel kan zon-der statutenwijziging, binnen het Nederiandstaiige taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad ver-plaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. Artikel 3 - Doet.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland: zowel in verplaatsbare als in vaste inrichtingen:

De ontwikkeling, aankoop en verkoop van allerhande materialen dienstig voor de persoonlijke veiligheid van individuen, werkkleding, beschermingskleding, signalisatiebekleding, enzovoort; De vennootschap kan zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zowel in België ais in het buitenland, onroerende en roerende goederen bouwen, kopen, verkopen, verkrijgen, behouden, beheren, huren en verhuren, ruilen en vervreemden.

Zij kan alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan;

De vennootschap zef bevoegd zijn aile handelingen, zonder uitzondering, te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn, alsook import en export, alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard die rechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen; De vennootschap zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook; zij kan zich borg stellen voor die vennootschappen, aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire waarborgen of andere waarborgen verlenen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag zich eveneens borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap zijn. Artikel 4 - Kapitaal en aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap be-draagt vierhonderd zevenendertig duizend vijfhonderd Euro (437.500,00 ¬ ). Het is verdeeld in honderd drieënveertig (143) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/1435fBvan het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam, dragen een volgnummer en worden genoteerd in een register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de vennoten.

Elke opvraging van kapitaal op niet-volgestorte aandelen zal geschieden door de zaakvoerder(s) mits de vennoten daartoe aan te manen ten minste twee maanden op voorhand, per aangetekend

, t, ,. , 't

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

schrijven. De vennoot die nalaat tijdig aan deze verplichting te voldoen, zal een interest, gelijk aan de wettelijke interest, verschuldigd zijn aan de vennootschap te rekenen vanaf de inbaarheid. Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt volgens de wettelijke voorwaarden en formaliteiten.

Artikel 5 - Besloten karakter van de vennootschap.

Indien er slechts één vennoot bestaat, beslist hij alleen over de overdraoht van aandelen. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. De rechten verbonden aan de aandelen van de overleden vennoot worden uitgeoefend door de erfgenamen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap.

Wanneer de enige vennoot bij testament bepaald heeft aan wie zijn aandelen overgaan, moet bij zijn overlijden die beschikking geëerbiedigd worden en zullen de uitgesloten erfgenamen zich moeten vergenoe-gen met de tegenwaarde van hun aandelen zoals die verder bepaald wordt.

Indien er meerdere vennoten bestaan, geldt tussen hen volgende statutaire regeling:

Zowel ten gevolge van overdracht van aandelen onder levenden, als ten gevolge van intekening (bij kapitaalverhoging in speciën) op aandelen waarop het voorkeurrecht niet werd uitgeoefend, als tenslotte ten gevolge van erfrechtelijke overgang, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, enkel toekomen aan perso-nen die de instemming krijgen van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Die instemming is echter niet vereist als de aandelen overgedragen worden aan medevennoten, of aan de echtgenoot of de bloedverwanten in rechte lijn van de oorspronkelijke eigenaar der aandelen.

Een verzoek tot instemming wordt aan de zaakvoerder(s) gericht en moet de volledige identiteit, beroep en adres van de eventuele nieuwe venno(o)t(en) vermelden, evenals het aan-tal aandelen dat deze zou(den) verwer-ven. Binnen de veertien dagen maakt de zaakvoerder dit verzoek over aan alle vennoten.

Vennoten die in gebreke blijven binnen één maand hierop te ant-woorden zuilen geacht worden in te stemmen.

Tegen de weigering van instemming staat geen beroep open. Nochtans kunnen de weigerende vennoten door de belang-hebbende verplicht worden binnen de drie maanden hetzij een koper te vinden voor de betreffende aandelen, hetzij ze zelf te kopen.

Bij gebrek aan overeenstemming zal dergelijke verkoop dan gebeuren aan de werkelijke waarde van de aandelen op de dag van overgang, vast te stellen door een deskundige, aan te stellen door de betrokken partijen of, zoniet, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal vastgesteld zijn. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

Artikel G - Voorkeurrecht

Bij kapitaalverhoging in geld worden de nieuwe aandelen eerst aangeboden aan de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aan-delen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

Artikel 7 - De zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, in of buiten de statuten benoemd.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

De opdracht van zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting be-voegd, hierover anders beslist.

Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvcerder benoemt deze onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke perston, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder(s).

Artikel 8 - Vertegenwoordiging en intern bestuur - Belangenconflict

, Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, behalve deze die de wet voorbehoudt voor de Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of voorgelegde verrichting, dienen de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Artikel 9 - Algemene Vergadering

De zaakvoerders) en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten, die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen,

Middels een aangetekende brief, tenminste vijftien dagen op voorhand, worden de vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissarissen opgeroepen om deel te nemen aan de vergadering die zal beraadslagen en beslissen over de agendapunten in de oproeping vermeld. Indien alle vennoten daarmee instemmen is een oproeping overbodig.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op de eerste zaterdag van de maand maart om veertien uur op de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De buitengewone algemene vergadering die de statuten wijzigt wordt gehouden ten overstaan van een notaris en is geldig samengesteld als het door de wet voorziene aanwezigheidsquorum bereikt is. Om te worden aangenomen, moet voor elk voorstel de door de wet ervoor voorziene meerderheid worden bereikt in de stemming.

Van de algemene vergaderingen worden notulen opgemaakt die worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Artikel 10  Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming voor de jaarvergadering, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen twintig dagen voor de hiervoor bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Artikel 11 - Uitoefening van stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem,

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de algemene vergadering de uitoefening van het aan de betrokken aandelen verbonden stemrecht schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar.

Het stemrecht van aandelen bezwaard met vruchtgebruik, wordt uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. Indien de blote eigenaar zich verzet, is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Artikel 12 - Controle

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle op de financiële toestand en de jaarrekening opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie

jaren. Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- enl controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel 13 - Keuze van woonplaats.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woon-plaats te kiezen in de zetel van de vennootschap.

Artikel 14  Boeklaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Op deze datum worden de boeken afgesloten en wordt door toedoen van de zaakvoerder(s) een inventaris alsmede de jaarrekening opgesteld, zulks overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. De jaarvergadering neemt, in voorkomend geval, kennis van het jaarverslag en van het verslag van de commissarissen en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening. Na goedkeuring van de jaarrekening, spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting van zaakvoerder(s) en de commissarissen.

Artikel 15 - Winstbestemming

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Artikel jVereffening - Benoeming van vereffenaars

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening:

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan warden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van hun benoeming.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, (eggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Artikel 17 - Algemeen

Voor hetgeen niet in deze statuten bepaald werd, wordt verwezen naar het Wetboek van vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT

Het mandaat van de beide thans in functie zijnde (en niet-statutaire) zaakvoerders, te weten: mevrouw MENTEN Sophie en de heer MARCHAL Michel, beiden voornoemd, wordt bij deze voor zoveel als nodig bevestigd voor onbepaalde termijn.

De in hun functie bevestigde zaakvoerders verklaren hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel welke zich daartegen zou verzetten.

De heden bestaande bezoldigingsregeling blijft ongewijzigd.

Tevens wordt het mandaat van "Directeur" opgenomen door de heer MENTEN Jean, voornoemd, beëindigd.

ZESDE BESLUIT

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaats stelling en met de bevoegdheid om ieder afzonderlijk op te treden, wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap welke de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze vennootschap "Fineko" met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiek-rechtelijke instel-lingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enzovoort met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Alle voormelde besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel Notaris Bénédicte van Parijs.Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 28.11.2013

Op de Laatste blz. van LWk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1Bijlagenliij ïié Bélgisë Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.03.2013, NGL 12.08.2013 13411-0024-010
20/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.11.2012, NGL 19.11.2012 12640-0054-010
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.03.2011, NGL 25.08.2011 11451-0104-011
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.03.2010, NGL 26.08.2010 10459-0264-011
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.03.2009, NGL 30.07.2009 09530-0031-010
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.03.2008, NGL 01.08.2008 08502-0242-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 05.03.2016, NGL 31.08.2016 16518-0168-009

Coordonnées
M & M CONSULTING & DEVELOPMENT

Adresse
TONGERSESTEENWEG 84B 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande