M.I.A.S.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : M.I.A.S.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 563.732.623

Publication

16/10/2014
ÿþ , MO1W4d 1t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ItECHTRANK van KOOPHANDEL te ANIVVERPEN, afdetIng HASSELT

07 On, 2014

Griffie

' Ondernemingsnr : :.1.. eb

Benaming

(voluit) : M.I.A.S.

(verkort)

Rechtsvorm: Vennootschap onder firma

Zetel : Kukkelbosstraat 74, 3590 Diepenbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte op 1 oktober 2014, geregistreerd 7 bladen, zonder verzendingen op het 2 Registratiekantoor Hasselt 1 op 3 oktober 2014 en boek 6161 blad 18 vak 25 ontvangen vijftig euro (E 50,00) door de Adviseur Tessa Lichter, dat de hierna vermelde personen een vennootschap onder firme hebben opgericht waarvan hierna de modaliteiten volgen:

Door;

1 Mevrouw Stuyck Marina Ingrid Andrea, geboren op 1 april 1961 te Hasselt, wonende te 3590 Diepenbeek Kukkelbosstraat 74;

2, De Heer Schils Ludovicus Henri Michel, geboren op 14 mei 1951 te Henis, 3590 Diepenbeek Kukkelbosstraat 74;

Maatschappelijke naam  Vennoten

Bij onderhavige akte wordt, onder de naam' M.I.A.S,", een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firme opgericht tussen comparanten:

Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3590 Diepenbeek Kukkelbosstraat 74.

De administratieve zetel van de vennootschap is eveneens gevestigd te 3590 Diepenbeek Kukkelbosstraat

74,

Doel

De vennootschap heeft ais doel:

- optreden als handelscommissionair, klein- en groothandel;

- de bevolking, zowel jeugd als volwassenen, basiskennis aan te leren om eerste hulp te kunnen bieden in situaties waarbij andere mensen gekwetst of ziek worden, en dit in de privésfeer als in de arbeidssfeer. De bevolking het Inzicht geven wanneer professionele hulp nodig is, wie en hoe deze hulp op een correcte manier kan warden aangeboden. Verder kan alles wat voor bovenvermeld project noodzakelijk of nuttig is, worden georganiseerd.

- het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementsdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin, alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

- bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Shatifilad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard. Het In de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- het beheer in de ruimste zin van het woord van onroerende goederen, daaronder begrepen, het vestigen van zakelijke rechten, onroerende leasing, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving en verkoop van onroerende goederen.

- tussenhandelaar, de makelaardij en/of handel in onroerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen inzake gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; alsook, in de ruimste zin van het woord, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur;

- zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, aile roerende en onroerende, handels- en nilverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks en onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen. Ze zal door aile middelen mogen samenwerken of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen of bestuurders of aandeelhouders aangegaan.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, die aanvangt op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De artikelen 39, 3°, 4° en 5° en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Vermogen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 100 (honderd) EUR en is verdeeld in 100 participatiebewijzen van elk 1 (één) EUR.

Volgende inbrengen ln contanten hebben plaats gevonden

1. door Stuyck Marina Ingrid Andrea, voornoemd, 60 (vijftig) EUR;

2. door Schils Ludovicus Henri Michel, 50 (vijftig) EUR.

Intern bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot, daartoe benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in aile omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Vertegenwoordigingsmacht

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap aangesteld Stuyck Marina, die aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

c

---------

" ,,,,,,,,,

Boekjaar Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien.

Bijzondere volmacht:

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Foederer Groep België NV Singelbeekstraat 12, 3500 te Hasselt, vertegenwoordigd door de Heer Kelchterrnans Ludo, wonende te Peer, Kruisdijk 3, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, teneinde nu en in de toekomst:

Aile formaliteiten te vervullen bij de Krulspuntbank middels tussenkomst van een Ondememingsloket, eventuele inschrijving en/of wijziging van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de BTW, te dien einde ook aile hoegenaamde stukken en akten te tekenen, met mogelijkheid van subdelegatie.

Marina Stuyck

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: volledige akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

." "S

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

10/12/2014
ÿþMafW Mid 11.1

1: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

iau 111J11111111,ell





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBAMY,van KOOPHAN4EL te ANTMIRPEN, afdeling HASSELT

0 I BEC. 20111

Griffie

Ondernemingsar : 0563.732.623

Benaming

(voluit) : M.I.A.S.

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Kukkelbosstraat 74, 3590 Diepenbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overdracht participatiebewijzen

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 01/10/2014, blijkt het volgende:

1.. Overdracht participatiebewijzen:

- Er wordt beslist om 10 participatiebewijzen van Ludovicus Schils, wonende te Kukkelbosstraat 74, 3590 Diepenbeek, zoals opgenomen in de onderhandse oprichtingsakte dd. 01/10/2014, over te dragen aan Edison Schils, wonende te Kukkelbosstraat 74, 3590 Diepenbeek, in die zin dat voornoemde op geen enkel moment vennoot van de vennootschap is geweest.

- Er wordt beslist om 40 participatiebewijzen van Ludovicus Schils, wonende te Kukkelbosstraat 74, 3590 Diepenbeek, zoals opgenomen in de onderhandse oprichtingsakte dd. 01/10/2014, over te dragen aan Marina Stuyck, wonende te Kukkelbosstraat 74, 3590 Diepenbeek, in die zin dat voornoemde cp geen enkel moment vennoot van de vennootschap is geweest,

Marina Stuyck,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
M.I.A.S.

Adresse
KUKKELBOSSTRAAT 74 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande