M.L.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M.L.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.184.023

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 22.07.2014 14335-0008-012
16/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I III II VII I IIU IIiu

*13009957*

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) :

(verkort)

V beh aa Bel Stat

¬ stnteonk ven kaophed

G7 JAN, 2013

Griffie

te HASSELT

III

0860.184.023

M.L.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Vijverstraat 3 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte : Omvorming kapitaalvermindering ontslag en benoeming Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op zeventien december tweeduizend en twaalf, nog te registreren: blijkt :

Voor mij, Meester Rose Marie Vanhelmont, notaris te Hasselt.

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap M.L., met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Vijverstraat 3.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 4 augustus 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 augustus daarna onder referte 03090277.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

Ondernemingsnummer 0860.184.023 RPR Hasselt.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 11.00 uur onder het voorzitterschap van de Heer MARIS Bart, gedelegeerd bestuurder, hierna genoemd. Gelet op het aantal aanwezigen wordt het bureau niet verder samengesteld.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd nagemelde aandeelhouders:

1. De Heer MARIS Bart Peter, geboren te Hasselt op 24 januari 1965, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Europalaan 29/0002, eigenaar van éénendertig (31) aandelen.

2. Mejuffrouw LEMMENS Carine Marie-Claire Danielle,

geboren te Hasselt op 11 februari 1966, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Europalaan 29/0002, eigenares van éénendertig (31) aandelen.

Totaal: tweeënzestig (62) aandelen of de totaliteit der aandelen. UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de notaris bij akte vast te stellen :

I. Dat de vergadering van vandaag de volgende agenda heeft: 1. Verslagen :

a) verslag van de raad van bestuur met uiteenzetting van gedetailleerde motivatie omtrent de omzetting van de naamloze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

n vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bij het verslag met betrekking tot de omzetting werd een staat van activa en passiva der vennootschap gevoegd, afgesloten op 30 september 2012.

b) verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de vaststelling tot omzetting van de Naamloze Vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid;

2. omvorming in een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

3.Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met

tweeënveertigduizend {42.000,00 E) euro om het te brengen van tweeënzestigduizend (62.000,00 E) euro op twintigduizend {20.000,00 E) euro door terugbetaling van het werkelijk gestort kapitaal ten bedrage van tweeënveertigduizend (42.000,00 E) euro met vernietiging van tweeënveertig (42) aandelen.

Deze vermindering kan enkel plaatsvinden mits naleving van de voorwaarden van artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. Wijziging van artikel 5 der statuten overeenkomstig de beslissing onder 1).

5. Vaststelling van de statuten.

6. ontslag van en décharge aan de raad van bestuur

7. benoemingen.

II. Het blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat de

aandeelhouders de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn en dat er geen commissaris benoemd werd. Nagemelde bestuurders, te weten:

De Heer Maris Bart, voornoemd;

Mevrouw Leenmens Carine, voornoemd;

zijn aanwezig.

Deze uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

De vennoten en de aanwezige bestuurders erkennen dat zij de documenten waarvan sprake in de artikelen 776, 777 en 778 van het wetboek van vennootschappen hebben ontvangen, namelijk een kopie van de verslagen waarvan sprake alsook een ontwerp van de statuten van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

11t. Krachtens artikel 776 van het wetboek van vennootschappen

dient, alvorens tot omzetting wordt besloten, een staat van activa en passiva worden opgemaakt die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

Krachtens artikel 777 van het wetboek van vennootschappen dient de commissaris of bij ontstentenis de bedrijfsrevisor of de externe accountant die door de bestuursorganen werd aangesteld, over deze staat verslag uit te brengen en in bijzonderheid te vermelden of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

IV. Krachtens artikel 781 van het wetboek van vennootschappen, wordt tot de omzetting van de vennootschap besloten door de algemene vergadering overeenkomstig met de volgende regels van aanwezigheid in meerderheid

- de aanwezigen moeten niet alleen de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, maar ook de helft van het totaal aantal winstbewijzen indien er zulke effecten zijn;

- het voorstel tot omzetting is dan alleen aangenomen wanneer het tenminste vier/vijfden t.4/5) van de stemmen heeft verkregen

V. Ieder aandeel geeft recht op 1 stem.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID DOOR VERGADERING

Deze uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de

vergadering; deze erkent dat ze bevoegd is om over de onderwerpen

op de agenda te beraadslagen.

BERAADSLAGINGEN

Na deze uiteenzetting neemt de vergadering met éénparighei_d van

stemmen de volgende beslissingen:

Eerste Beslissing - Verslagen

De vergadering neemt kennis van en keurt goed:

Het verslag van de raad van bestuur houdende toelichting over het

voorstel tot de omvorming van de vennootschap met in bijlage een

staat van activa en passiva per 30 september 2012.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de BVBA Ira Nicolaij

Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3800 Sint-Truiden,

Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door Mevrouw Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, opgemaakt naar aanleiding van de voorgestelde omzetting van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gedateerd op 10 december 2012, waarvan het besluit als volgt luidt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, zoals dat

blijkt uít de staat van activa en passiva per 30 september 2012, die het bestuursorgaan van de NV M.L. met zetel te Hasselt, Vij eerstraat 3, heeft opgesteld.

Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De staat werd gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht. Het netto-actief volgens deze tussentijdse staat per 30 september 2012 bedraagt 78.378,39 EUR en is niet kleiner dan het in de staat vermelde maatschappelijk kapitaal van 62.000, 00 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Opgemaakt te Sint-Truiden, 10 december 2012.

Voor IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR BVBA,

NICOLAIJ Ira,

bedrijfsrevisor."

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank.

Tweede beslissin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist de naamloze vennootschap M.L. om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid niet toepassing van artikel 776 en volgenden van het wetboek van vennootschappen, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan.

De activiteiten en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd. De activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen blijven dezelfde en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap weergegeven in hogervermelde deskundig verslag afgesloten op 30 september 2012.

Alle verrichtingen die sinds 1 oktober 2012 gedaan werden door de oude naamloze vennootschap, worden geacht te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke bescheiden. Derde beslissing

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met tweeënveertigduizend (42.000,00 ¬ ) euro om het te brengen van tweeënzestigduizend (62.000,00 C) euro op twintigduizend (20.000,00 e) euro door terugbetaling van het werkelijke gestorte kapitaal ten bedrage van tweeënveertigduizend (42.000,00 ¬ ) euro aan de aandeelhouders, ieder een evenredig deel.

De kapitaalvermindering vindt plaats door vernietiging van tweeënveertig (42) aandelen.

De vergadering stelt vast dat dit besluit definitief is, maar dat de terugbetaling van de aandeelhouder enkel met naleving van de voorwaarden van artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen kan plaats vinden, met andere woorden indien binnen twee maanden na de bekendmaking van onderhavig besluit, de schuldeisers geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de raad van bestuur slechts overgaan tot de bewerking, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Vierde beslissing

Ingevolge de hiervoor genomen beslissingen beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te wijzigen zoals hierna uiteengezet. Vijfde beslissing

Vervolgens beslist de vergadering de statuten van de vennootschap en haar nieuwe rechtsvorm, en rekening houdend met de genomen beslissingen en de verschillende wetswijzigingen, als volgt vast te stellen.

Eenaming van de vennootschap

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de benaming M.L..

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Vijverstraat 3.

Maatschappelijk doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel :

het beheer in de ruimste zin van het woord, voor eigen rekening, van onroerende goederen, daaronder begrepen, de huur, verhuur, onderverhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving van onroerende goederen.

Zij mag alle verrichtingen doen van onroerende, roerende, productieve, financiële, industriële en burgerlijke aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of .de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren voor eigen rekening, van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

Duur

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, zoals genomen voor de statutenwijziging. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend (20.000,00 ¬ ) euro en wordt vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Bestuur

Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Jaarvergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

" De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden op vijfentwintig juni om achttien uur, ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld.

Valt de hierboven vermelde datum op een zondag of op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de netto-winst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve.

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve

één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw

verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is. De algemene vergadering beslist over de bestemming van de winst. Zij kan alleen beslissen het geheel of een deel van dit batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of voor reserve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoerder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Maar in geval van verdeling heeft elk aandeel met stemrecht en elk aandeel zonder stemrecht recht op een gelijk dividend.

De uitbetaling van de dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerder te bepalen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zesde beslissing

Vooreerst bevestigt de vergadering de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van vijftien november tweeduizend en twaalf, houdende het ontslag als bestuurder van:

De Heer Maris Maurice Mathys, wonende te 3590 Diepenbeek, Zavelstraat 128.

De algemene vergadering verleent hem kwijting.

Vervolgens verleent de vergadering ontslag en kwijting aan de overblijvende bestuurders, te weten:

- De Heer Maris Bart, voornoemd

- Mevrouw Leuunens Carine, voornoemd

Zevende beslissing

De vergadering beslist als zaakvoerders aan te stellen voor

onbepaalde duur

Luik B - Varvnln

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De Heer Maris Bart, voornoemd;

Mevrouw Leenmens Carine, voornoemd.

Die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

SLOTVERKLARINGEN

1. De partijen verklaren zich in alles te gedragen volgens de bepalingen van het wetboek van de vennootschappen.

Dien te gevolge worden te beschikken op deze wetten waarvan hier uitdrukkelijk ze van zijn afgeweken geacht opgenomen te zijn in huidige akte en worden beslissingen die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepaling van deze wetten geacht niet te zijn geschreven.

2. De omzetting van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door de betrokken partij uitdrukkelijk gesteld onder toepassing van:

a. Artikel 776 en volgenden van het wetboek van de vennootschappen

b. Artikel 121 van het wetboek van de registratierechten

c. Artikel 122 van het wetboek der inkomstenbelastingen

Aangezien de agenda afgewerkt is, wordt deze vergadering opgeheven

om elf uur dertig.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, verslag raad van

bestuur, verslag bedrijfsrevisor.

(get.) Notaris Vanhelmont.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 29.08.2012 12502-0066-011
28/09/2011
ÿþti

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

andernemingsnr : 0860 184 023 Benaming

(voluit) : M.L.

1111,1),111 1211,711,1.1111

Vo I

beha

aan

Bels

Staat





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

619- 2CE

HASSELT

riffffie

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Vijverstraat 3 - 3500 Hasselt

Onderwem akte : Herbenoeming

Tijdens de Algemene Vergadering van 28/06/2011 werden éénparig volgende beslissingen goedgekeurd :

- De herbenoeming tot bestuurder van Dhr. Maris Bart - Detmoldlaan 37 - 3500 Hasselt.

- De herbenoeming tot bestuurder van Mevr. Lemmens Carine - Detmoldlaan 37 - 3500 Hasselt.

De Raad van Bestuur besluit éénparig Dhr. Maris Bart - voornoemd - te herbenoemen tot voorzitter van de Raad van Bestuur en Gedelegeerd Bestuurder.

De mandaten zijn onbezoldigd.

De wijzigingen gaan in vanaf 28/06/2011 voor een periode van zes jaar.

Dhr. Maris Bart

Gedelegeerd Bestuurder

Staatsblad - 28/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Wiltagen bij liet Rëlgisclï

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 18.08.2011 11412-0133-011
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 27.09.2010 10559-0477-011
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 31.08.2009 09745-0100-011
15/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 09.09.2008 08726-0329-011
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 30.08.2007 07686-0186-011
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 05.06.2006, NGL 29.09.2006 06820-1484-013
01/12/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.06.2005, NGL 30.11.2005 05878-2625-013
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 24.08.2015 15469-0155-012

Coordonnées
M.L.

Adresse
VIJVERSSTRAAT 3 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande