M.M.T. GYPROCWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M.M.T. GYPROCWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.752.273

Publication

19/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

15. Het vervoer voor eigen rekening en rekening van derden per spoor, te water, langs de weg en de lucht;

16. Opslag en overslag van goederen, inclusief het advies verlenen hierover;

17. Uitbating van koerierdienst, vervoerdienst van goederen over de openbare weg en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

18. Verhuur van voertuigen, machines, onderdelen en aanverwante goederen;

19. De aankoop en verkoop, de verhuring en lease van een onbepaald en onbeperkt gamma aan goederen en artikelen, materiaal en materiaal, zonder beperking, in het bijzonder, zonder daartoe beperkt te zijn, van voertuigen en andere transportmiddelen.

20. Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de

vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij kan tevens ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Alle hierboven opgegeven omschrijvingen dienen in de meest ruime zin van het woord te worden opgevat.

5) Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze aandelen werd door de oprichters in geld ingeschreven en ze werden ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) volgestort.

Iedere vennoot moet nog een bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) volstorten.

6) Duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid voor een onbeperkte duur.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In geval er meerdere zaakvoerders zijn, beschikken zij ieder afzonderlijk over de bevoegdheden vervat in de wet.

8) Maatschappelijk boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de vennootschapsakte tot en met 31 december 2015, met dien verstande dat alle verbintenissen zijn overgenomen die sinds 1 januari 2015 voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

9) Aanlegging reserves: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

10) Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand juni om zeventien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

11) Benoemingen: Tot niet-statutaire zaakvoerder is benoemd voor onbeperkte duur, de heer Vermijl Ludo Julianus Cato, geboren te Heusden (Limburg) op 31 oktober 1964, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Genkseweg 19.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit.

12) Deponering van het gestorte kapitaal: Notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren bevestigt dat er een bedrag van 12.400,00 euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, nummer BE77 953-1303656-42, geopend bij Beobank te Bree op naam van de vennootschap.

13) Volmacht: Volmacht werd verleend, met mogelijkheid van subrogatie, aan de heer Vandersteegen Peter, wonende te 3500 Hasselt, Bosstraat 85, om in naam en voor rekening van de vennootschap naar aanleiding van haar oprichting alle wettelijke en administratieve formaliteiten te doen uitvoeren bij de fiscale administraties en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HET

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

OOG OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte met bankattest.

Staatsblad

03/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2,,11 JUNI 2015

Griffie

Voor behouc aan hi Belgie Staatsb

u

ullu

*15094 A9"



~

Ondernemingsnr : 0568.752.273

Benaming

(voluit) : M.M.T. GYPROCWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Genkseweg 19, 3530 Houthalen - Heichteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng, neerlegging verslagen

Neerlegging van het verslag van de BV ow CVBA CALLENS, PIRENNE & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Marc Maris, bedrijfsrevisor, en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder met betrekking tot een quasi-inbreng, overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van vennootschappen, beide verslagen van 10 apiil 2015.

Ludo Vermijl

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
M.M.T. GYPROCWERKEN

Adresse
GENKSEWEG 19 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande