MACOBU

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MACOBU
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 467.942.648

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 25.06.2014 14211-0344-026
06/01/2015
ÿþ Mod it.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111111,!itellql

Neergologd ter griffie der rvacb.tbAk y. koophandel Antwerpen aid Tonelen

2.'3 12w A14

griferiffie

Ondernemingsnr : 0467.942.648

Benaming : MACOBU

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3621 Lanaken (Rekem), Kanaalstraat 10

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op negentien december tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MACOBU", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT VERSLAGEN EN DOELWIJZIGING

De voorzitter overhandigt het verslag van de raad van bestuur inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, alsmede de staat van activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend veertien.

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van dit verslag, zij erkent voorafgaandelijk kennis te hebben genomen van dit verslag en keurt dit goed.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel drie van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

A/ Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. B/ Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. C/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm alsmede het betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. D/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

E/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

F/ Het verlenen van adviezen omtrent boekhouding, informatieverlening en  verzameling, informatica, marktonderzoek, wetenschappelijk onderzoek, factoring, marketing, financiële en juridische

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het e gist handelingen, coördinatie van activiteiten, betrekkingen met nationale en internationale overheden.

Staatsblad G/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

H/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen, octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

1! Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

J/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handeL

K/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

TWEEDE BESLUIT - EERSTE KAP1TAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslaq bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, vertegenwoordigd door de heer BLOEMEN Frank, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur, heeft het door de wet vereiste verslag opgemaakt betreffende de hierna vermelde inbreng in natura en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Het besluit van het verslag door de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"BESLUITEN

De inbreng in natura in de NV «MACOBU» bestaat uit 613 aandelen van de NV «LA BUTTE AUX BOIS LANAKEN», met zetel te 3620 LANAKEN, Paalsteenstraat 90, 613 aandelen van de NV «STiEMERHEiDE», met zetel te 3600 GENK, Wiemesmeerstraat 105 en 4.264 aandelen van de NV «LANAKEN iNVEST», met zetel te 3620 L4NAKEN, Paalsteenstraat 90.

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedr(srevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura ten bedrage van 11.646.267,39 EUR door de heer Eric BULLENS en mevrouw Yolande GOESSENS bestaat uit de toekenning van 10.085 nieuwe kapitaalaandelen van de NV «MACOBU», aandelen zonder nominale waarde, maar met een , fractiewaarde van 100,00 EUR per aandeel, uit te geven de globale prijs van 11.646.267,39 EUR, I hierin inbegrepen een uitgiftepremie ten bedrage van 10.637.767,39 EUR welke geboekt zal worden I

op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies". 'ff

lj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen f betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no fairness opinion').

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van aandeelhouders die zal beslissen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura en kan niet voor andere doeleinden worden ,

gebruikt. ,

Opgemaakt te goeder trouw,

Herent, 12 december 2014 j



Voorbehouden aan het ~risc Staatsblad Luik B - vervolg

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o. v. v. e. BVBA

j Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN".

I Verslag bestuurders

!De raad van bestuur heeft het bijzonder verslag vereist door de wet opgesteld.

I Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap een eerste keer te verhogen met een

bedrag van één miljoen achtduizend vijfhonderd euro (¬ 1.008.500,00), om het te brengen van

tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op één miljoen zeventig duizend vijfhonderd euro (¬

1.070.500,00) door de hierna beschreven inbreng in natura van aandelen ten belope van het

overeenkomstige bedrag, met uitgifte van tienduizend vijfentachtig (10.085) nieuwe aandelen zonder

vermelding van nominale waarde.

1Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de globale prijs van elf miljoen

zeshonderdzesenveertig duizend tweehonderd zevenenzestig euro negenendertig eurocent (¬

11.646.267,39), waarvan:

één miljoen achtduizend vijfhonderd euro (¬ 1.008.500,00) zal geboekt worden ais kapitaal;

- en tien miljoen zeshonderdzevenendertig duizend zevenhonderd zevenenzestig euro negenendertig

eurocent (¬ 10.637.767,39) als uitgiftepremie.

i1 Voorwerp van de inbreng

i De heer BULLENS Eric, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten:

- Vierduizend tweehonderd drieënzestig (4.263) aandelen in de naamloze vennootschap LANAKEN INVEST, met zetel te 3620 Lanaken (Heerharen), Paalsteenlaan 90, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Tongeren onder het nummer 0437.604.612 en gekend bij de BTW-administratie onder het nummer BE 0437,604.612.

- Zeshonderd en acht (608) aandelen In de naamloze vennootschap STIEMERHEIDE, met zetel te 3600 Genk, Wiemesmeerstraat 105, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen,

j afdeling Tongeren onder het nummer 0874.767.477 en gekend bij de BTW-administratie onder het 1 nummer BE 0874.767.477.

- Zeshonderd en acht (608) aandelen in de naamloze vennootschap LA BUTTE AUX BOiS I LANAKEN, met zetel te 3620 Lanaken, Paalsteenlaan 90, ingeschreven in het rechtspersonenregister I te Antwerpen, afdeling Tongeren onder het nummer 0843.971.165 en gekend bij de BTW-1 administratie onder het nummer BE 0843.971.165.

Mevrouw GOESSENS Yolande, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de I vennootschap in te brengen, te weten:

Één (1) aandeel in de naamloze vennootschap LANAKEN INVEST, voornoemd,

I - Vijf (5) aandelen in de naamloze vennootschap STIEMERHEIDE, voornoemd.

- Vijf (5) aandelen in de naamloze vennootschap LA BUTTE AUX BOIS LANAKEN, voornoemd. Verklaring van de inbrengers

Inbrengers verklaren rechtmatig eigenaar te zijn van deze aandelen en bevestigen deze aandelen vrij te kunnen overdragen.

Inbrengers verklaren dat zij gezamenlijk de enige aandeelhouders zijn van de naamloze vennootschappen LANAKEN INVEST en STIEMERHEIDE en zij beiden thans uitdrukkelijk instemmen met onderhavige inbreng van de aandelen en hierbij afstand doen van alle formaliteiten en termijnen zoals opgenomen in artikel 13 punt B van de statuten van voormelde vennootschappen.

Inbrengers verklaren dat de statuten van de naamloze vennootschap LA BUTTE AUX BOiS LANAKEN, onderhavige overdracht van aandelen niet belemmeren en dat zij niet gebonden zijn door enige aandeelhoudersovereenkomst.

Vergoeding voor de inbrenq in natura  aanvaarding

De hiervoor aangehaalde aandelenparticipaties in de voornoemde vennootschappen, ingebracht in volle eigendom door de heer BULLENS Eric en mevrouw GOESSENS Yolande, beiden voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde van elf miljoen zeshonderdzesenveertig duizend tweehonderd zevenenzestig euro negenendertig eurocent (¬ 11.646.267,39), meer bepaald;

1/ de aandelen ingebracht door de heer BULLENS Eric, voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde van elf miljoen zeshonderdtwintig duizend vierentachtig euro één eurocent (¬ 11.620.084,01); en

2/ de aandelen ingebracht door mevrouw GOESSENS Yolande, voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde van zesentwintig duizend honderd drieëntachtig euro achtendertig eurocent (¬ 26.183,38).

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de heer BULLENS Eric en mevrouw GOESSENS I Yolande, die aanvaarden, in totaal tienduizend vijfentachtig (10.085) volgestorte aandelen in volle

1 eigendom toegekend, zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge















Luik B - vervolg

zeshonderdeenentwintig (621) tot en niet tienduizend zevenhonderd en vijf (10.705),

De inbrengers verklaren vervolgens deze aandelen te verdelen en wel als volgt;

- aan de heer BULLENS Eric, voornoemd, die aanvaardt, worden tienduizend tweeënzestig (10.062) volledig volgestorte aandelen, genummerd van zeshonderdeenentwintig (621) tot en met tienduizend zeshonderdtweeëntachtig (10.682), zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend. - aan mevrouw GOESSENS Yolande, voornoemd, die aanvaardt, worden drieëntwintig (23) volledig volgestorte aandelen, genummerd van tienduizend achthonderd drieëntachtig (10.683) tot en met tienduizend zevenhonderd en vijf (10.705) zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend. Deze tienduizend vijfentachtig (10.085) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De heer BULLENS Eric en mevrouw GOESSENS Yolande verklaren hun hiervoor beschreven inbreng te doen ter wederbelegging van hun respectieve eigen middelen, zodat de, als vergoeding voor de ingebrachte aandelen, verkregen nieuwe aandelen behoren tot hun respectieve eigen vermogens en onderworpen zijn aan hun respectieve beheer.

DERDE BESLUIT - TWEEDE KAPITAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering besluit het kapitaal een tweede maal te verhogen met tien miljoen zeshonderd zevenendertig duizend zevenhonderd zevenenzestig euro negenendertig eurocent (¬ 10.637.767,39), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van één miljoen zeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.070.500,00) tot elf miljoen zevenhonderd en acht duizend tweehonderd zevenenzestig euro negenendertig eurocent (¬ 11.708.267,39), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie.

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT - VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat de in het tweede en derde besluit vermelde kapitaalverhogingen daadwerkelijk verwezenlijkt werden en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ELF MILJOEN ZEVENHONDERD EN ACHT DUIZEND TWEEHONDERD ZEVENENZESTIG EURO NEGENENDERTIG EUROCENT (¬ 11.708.267,39) vertegenwoordigd door tienduizend zevenhonderd en vijf (10.705) aandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT - (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: bevoegdheid commissaris(sen) en ontbinding en vereffening te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

ZESDE BESLUIT - AANPASSING STATUTEN

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel 3 van de statuten wordt vervangen zoals aangegeven in voormeld eerste besluit

- de tekst van artikel 5, alinea 1 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op elf miljoen zevenhonderd en acht duizend tweehonderd zevenenzestig euro negenendertig eurocent (¬ 11.708.267,39), vertegenwoordigd door tienduizend zevenhonderd en vijf (10.705) aandelen zonder nominale waarde. leder van deze aandelen vertegenwoordigt één/tienduizend zevenhonderd en vijfste (1/10.705ste) van het maatschappelijk bezit."

- de tekst van artikel 26 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden. Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen,

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en I controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant."

- Artikel 41 en 42 worden geschrapt en vervangen door één nieuw artikel 41, en wel ais volgt: "Artikel 41  Ontbinding en vereffening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

- é giste

Staatsblad

" Luik B - vervolg

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zinde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, Zo de voorzitter van de rechtbank van koophandel weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan, Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken. '

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrag de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandejen , die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvráging van stortingen.

Indien' bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdeldn massa samen Met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

In de gevallen en onder de voorwaarden voorzien bij de wet, kan de vennootschap ontbonden en vereffend worden in één akte, zonder aanstelling van een vereffenaar."

- Ingevolge voorgaande wiiziginc en worden artikel 42, 43, 44 en 45 hernummerd.

ZEVENDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De hier aanwezige bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

* Mejuffrouw Edine Dirkx;

* De heer Nick Berckmans.

ACHTSTE BESLUIT - MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

verslag van de raad van bestuur/staat actief en passief

bijzonder verslag van de raad van bestuur/bedrijfsrevisor

gecoördineerde statuten

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 02.07.2013 13261-0483-026
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 27.06.2012 12227-0531-013
03/01/2012
ÿþRechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3621 Rekem, Kanaalstraat 10

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING  OMZETTING TOONDERAANDELEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, geassocieerd notaris te Lanaken, op zestien i december tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders I Ivan de naamloze vennootschap "MACOBU", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen I met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT  OMZETTING TOONDERAANDELEN

De vergadering besluit de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen voortaan op naam zullen zijn. De bestaande aandelen aan toonder welke op heden zijn gedrukt, zullen, tegen inlevering door de I aandeelhouders van alle in hun bezit zijnde titels aan toonder, worden vernietigd door het aanbrengen j van een stempel `vernietigd' en worden vervangen door een inschrijving op naam in het! aandelenregister. Van deze inschrijving zullen certificaten worden afgeleverd.

De bestaande aandelen aan toonder dewelke tot op heden niet werden gedrukt, zijn reeds ingeschreven in een aandelenregister.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke j aandelen.

TWEEDE BESLUIT  BEVESTIGING ADRESWIJZIGING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de Raad van bestuur van drieëntwintig april tweeduizend en zeven tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 3621 i Rekem-Lanaken, Sterrenlaan 11 naar 3621 Rekem-Lanaken, Kanaalstraat 10, met ingang van één I mei tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van l negenentwintig juni tweeduizend en zeven, onder nummer 07093642.

VIERDE BESLUIT  OPDRACHT COORDINATIE - VOLMACHTEN

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van del statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AD-Ministerie, Brusselsesteenweg 70A, 1860 I Meise, vertegenwoordigd door de heer Adriaan DE LEEUW, aan wie de macht verleend wordt om dei nodige formaliteiten te vervullen voor de wijziging van inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, dit voor nu, het verleden alsook voor de toekomst.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering + kopie volmacht

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

1111110 1111111

*12001619*

u

11

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

Neergelegd ter grime der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 1 -12- /

De Hoofdgriffier, Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

I

Ondernemingsnr :0467.942.648

Benaming : MACOBU

10/08/2011
ÿþ[. Mea 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~





JJJ !11! !11! !1IJ III !llJ J !I ui11

*11123595*

Ondernemingsnr : 0467.942.648

Benaming

(voluit) : Macobu

Rechtsvorm : Naamloze venno. ., p Zetel : Kanaalstraat 10 - 3621 Rekem Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

gritlte der

ricf;tbarek V. kncphandel te TONGE6Eiv~~

29 -07- 2011

effier, Griffie

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 1 juni 2011:

"De algemene vergadering beslist om mevrouw Yolande Goessens, wonende te Rekem Kanaalstraat 10, en de de heer Eric Bullens, wonende te Rekem Kanaalstraat 10 te herbenoemen voor een periode van 6 jaar zodat hun mandaten zullen eindigen op datum van de algemene vergadering in 2017."

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 1 juni 2011:

De raad van bestuur besluit om de heer Eric Bullens, wonende te Rekem Kanaalstraat 10 te herbenoemen'' als gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar zodat het mandaat zal eindigen op datum van de algemene vergadering in 2017.

Eric Bullens

Gedelegeerd bestuurder

Voor-

behoude aan het Belgiscr

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 11.07.2011 11281-0012-011
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 23.06.2010 10213-0464-011
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 04.06.2009 09195-0284-012
03/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 26.11.2008 08830-0265-012
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.06.2007, NGL 16.07.2007 07429-0043-011
29/06/2007 : TG087987
27/07/2006 : TG087987
22/07/2005 : TG087987
15/07/2005 : TG087987
14/07/2004 : TG087987
23/07/2003 : TG087987
18/07/2002 : TG087987
10/07/2001 : TG087987

Coordonnées
MACOBU

Adresse
KANAALSTRAAT 10 3621 REKEM

Code postal : 3621
Localité : Rekem
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande