MAES JEAN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MAES JEAN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 840.927.939

Publication

22/11/2011
ÿþ Mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111 n

*11175516*

Vol behoi aan Belg: Staat;

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL "

0 9 -11- 2011

HASSELT

tintte

Ondernemingsnr : ca

Benaming

(voluit) : Maes Jean

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Braamstraat, 18 - 3581 Beringen

Onderwerp akte : Oprichting VOF Maes Jean - statuten - benoeming

Ondergetekenden,

" Maes Jean, zelfstandige , geboren te deppen op 14.08.1956 en wonende Braamstraat, 18 te 3581 Beringen (NN 56.08.14-203-27),

" Deswert Marie Louise, zonder beroep, geboren te Mol op 12.09.1955 en wonende Braamstraat, 18 te 3581 Beringen (NN 55.09.12-232-44),

verklaren hierbij een vennootschap onder firma op te richten waarvan de statuten aldus zijn bepaald

Art. 1 De benaming van de vennootschap luidt "Maes Jean". De vennootschap zal haar activiteiten uitvoeren onder de handelsnaam "Maes Jean".

" Art. 2 De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3581 BERINGEN, Braamstraat, 18: Bij beslissing van de Algemene Vergadering kan hij elders worden ondergebracht.

Art. 3 De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Het maatschappelijk dienstjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december. Bij uitzondering vangt het eerste dienstjaar aan op datum van onderhavige oprichting en eindigt op 31 december 2012.

Art. 4 De vennootschap heeft als doel

Het vervaardigen van metalen ramen, deuren, wanden en dergelijke (nacebelcode : 28120). Het uitvoeren van onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden en meer bepaald aan vaste inrichtingen (nacebelcode : 2852002). De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk,, hekken en andere installaties in metaal (nacebelcode : 4542203).

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven,: of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Art. 5 Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 2.500 EURO. Het maatschappelijk kapitaal wordt gevormd bij middel van de storting in contanten door de vennoten en wordt onderverdeeld in aandelen waarvan de nominale waarde van ieder deel 25 Euro bedraagt, nl.

Maes Jean 80 aandelen x 25 euro = 2.000 Euro.

Deswert Marie Louise 20 aandelen x 25 euro = 500 Euro

De aandelen zijn op naam en kunnen noch aan een vennoot, noch aan derden worden overgedragen zonder de toestemming van de Algemene Vergadering.

Art. 6 De Gewone Algemene Vergadering van de vennoten komt eenmaal per jaar bijeen, de eerste' maandag van de maand juni om 18 uur. Alle vennoten maken er deel van uit met gelijke rechten. De statuten

22t1t/20ti _ Annexes dii Moniteucht Moniteur beige

Bijlagen- bij -het Beigisch Staatslila

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

mogen slechts gewijzigd worden bij Bijzondere Algemene Vergadering. In dit geval kunnen de beslissingen slechts genomen worden bij een meerderheid der stemmen.

Art. 7 Als zaakvoerder wordt Maes Jean benoemd voor onbeperkte termijn. Dit mandaat Is onbezoldigd. Nochtans kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om de vennootschap te besturen, om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen, inzonderheid rechtsvorderingen instellen als eisende en als verwerende partij, leningen en financieringen aangaan en onroerende goederen met hypotheek bezwaren of ontlasten.

Art. 8 Worden beschouwd als daden van dagelijks bestuur het ondertekenen van de briefwisseling, het " sluiten van contracten. Alle sommen en waarden ontvangen, aile geconsigneerde stukken afhalen, alle betalingseffecten ondertekenen, alle bank- en postrekeningen openen en hierop de nodige verrichtingen uitvoeren en volmachten verlenen. In naam van de vennootschap op de post, de douane en alle vrachtkantoren, brieven en collis afhalen, al dan niet aangetekend, zelfs met aangegeven waarden, alle stukken en kwijtingen ondertekenen, alle verzekeringen afsluiten en alle inventarissen ondertekenen.

In geval van betwistingen voor alle rechtscolleges pleiten als eiser en als verweerder; alle vonnissen of arresten bekomen en ze uitvoeren; over alle maatschappelijke belangen onderhandelen, schikkingen treffen en compromissen aangaan.

Alle processen-verbaal en akten ondertekenen en in het algemeen het nodige doen voor de rechten en plichten van de vennootschap te vrijwaren.

Art. 9 Het gunstig overschot van de balans, na afhouding van alle onkosten, lasten en afschrijvingen, vormt het nettoresultaat waarvan de verdeling bepaald wordt door de Algemene Vergadering, rekening houdend met de wettelijke beschikkingen, inzonderheid met betrekking tot de aan te leggen wettelijke reserves.

Art. 10 Bij de ontbinding van de vennootschap regelt de Algemene Vergadering de wijze van vereffening, benoemt de vereffenaars en bepaalt hun machten. Nadat alle schulden en lasten van de vennootschap betaald zijn en het kapitaal terugbetaald, wordt het saldo van de vereffening verdeeld onder de aandelen naar verhouding van hun nominale waarde.

Art. 11 De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de VOF Firma Beyen  Willekens, vertegenwoordigd door Erkend Boekhouder-Fiscalist Beyen Herman, kantoor houdende Heppensesteenweg 122 -- 3581 Beringen, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met de mogelijkheid tot " indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondememingsloketten, en de aanvraag van een BTW nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

In drievoud opgemaakt te Beringen, op 6 november 2011.

MAES Jean DESWERT Marie Louise

Getekend Maes Jean, zaakvoerder en Deswert Marie Louise, vennoot

Teelijk hiermee neerelegd : Vol. akte

Bijlagen 7ié1$élgisa Slààfsblâd --22111%2b11- Annëxés dü 1Glónilëùr bélgé

4111!

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAES JEAN

Adresse
BRAAMSTRAAT 18 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande