MAGIC DESIGN

Association sans but lucratif


Dénomination : MAGIC DESIGN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 479.902.649

Publication

15/01/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

f

1IIlI XIII liuhl 111111 I1Ilih(1l'i (III Il(

+'13009587*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

04 JAN. 200

queSELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 479.902.649

Benaming

(voluit) : Magicdesign vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Kuilenstraat 1, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Naamswijziging, wijziging van de statuten en wijziging van de Raad van Bestuur

Voorafgaande opmerking: alle mandaten/ functies binnen AppClub vzw zijn op gelijke wijze toegankelijk voor mannen en vrouwen. Voor de leesbaarheid wordt in deze statuten enkel de mannelijke benaming van de mandaten/functies gebruikt.

TITEL I NAAM - ZETEL - DOEL- DUUR

Artikel 1

§1 De democratische vereniging zonder winstoogmerk heeft als benaming "AppClub".

§2 Deze naam moet voorkomen in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "VZW, met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

Artikel 2

§1 De maatschappelijke zetel van de vereniging is steeds gevestigd op het grondgebied van de stad Hasselt en valt onder het gerechtelijk arrondissement Hasselt. Met de term "zetel" in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de maatschappelijke zetel. De zetel bevindt zich op de Luikersteenweg 264 te 3500 Hasselt. De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen en de nodige open baarmakingsvereisten te vervullen. De Algemene Vergadering zal de zetelwijziging bekrachtigen in de statuten op haar eerstvolgende vergadering.

§2 De Raad van Bestuur kan overgaan tot het oprichten van onderafdelingen daar waar zij het nodig acht. De onderafdelingen zijn aan deze statuten en het huishoudelijk reglement van AppClub vzw onderworpen.

§3 Indien de onderafdelingen werken onder een eigen naam en/of logo zal deze steeds in de benaming en/of op het logo duidelijk vermelden "onderafdeling AppClub vzw",

§4 De Raad van Bestuur duidt een bestuurder aan voor de onderafdeling. De bestuurder draagt de titel "verantwoordelijke AppClub (regio...)". Hij dient zich te allen tijde te verantwoorden aan het dagelijks bestuur van AppClub vzw.

Artikel 3

§1 AppClub heeft als vereniging tot doel rond computers, fotografie, video, smartphones en tablets:

1. algemene informatie te verstrekken;

2. opleiding te verstrekken;

3. het gebruik ervan en toepassing te propaganderen;

§2 Om dit doel te bereiken kan de vereniging de volgende initiatieven nemen:

1. het organiseren van:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2_

1.meetings/bijeenkomsten;

2.Iezingen en voordrachten;

3.bedrijfs- en/of beursbezoeken;

4.non-profit wedstrijden onze haar leden;

5.manifestaties;

6.vo rm ingscu rsussen;

7.online-cursussen;

8.tentoonstellingen;

9.videoconferenties;

10.uitgeven van eigen publicaties (zowel digitale als geprinte versie);

2. het ontwikkelen van:

1. apps;

2. banners;

3. reclame voor tv/internet;

4. toepassingen van digitale fotografie;

5. toepassingen van video;

6. webbased technologieën;

7. websites;

§3 Kort gezegd initiatieven nemen en/of activiteiten organiseren op het vlak van het gebruik van en het omgaan met computers, fotografie, video, smartphones en tablets. Dit zowel voor de privésfeer ais het professioneel gebruik ervan.

§4 Bovenstaande omschrijving kan niet als beperkend worden aanzien, noch sluit het uitbreiding van activiteiten naar nieuwe of nog te ontwikkelen technologieën uit,

§5 De vereniging kan zijn knowhow ter beschikking stelling van andere organisaties.

§6 Om zijn doel te bereiken kan de vereniging alle initiatieven nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel te maken hebben en/of het doel kunnen bevorderen, waaronder: zakelijke rechten verwerven, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten afsluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. De vereniging is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voor zover die in overeenstemming zijn met het hoger beschreven doel en voor zover de winst gebruikt wordt om dat doel te bereiken,

Artikel 4

De vereniging kan zich aansluiten bij of een samenwerking aangaan met eender welke instelling, groepering of andere vereniging die hetzelfde doel als AppClub vzw geheel of gedeeltelijk nastreeft.

Artikel 5

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II DE LEDEN

Artikel 6

§1 Het minimum aantal leden is drie, Er zijn twee soorten leden: effectieve leden en toegetreden leden.

§2 Iedere natuurlijke persoon kan zich kandidaat stellen om effectief lid te worden op voorwaarde dat men gelijktijdig aan volgende voorwaarden voldoet:

1. de leeftijd van 16 jaar bereikt hebben;

2. de statuten van vereniging onderschrijven;

3. de correcte jaarlijkse bijdrage betalen;

§3 De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

§4 De Raad van Bestuur zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als effectief lid op haar eerst volgende vergadering. Op deze vergadering dienen minstens de helft van de leden van de Raad van Bestuur aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. De beslissing wordt genomen met een gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de Raad van Bestuur.

§5 De Raad van Bestuur kan discretionair en zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat , niet wordt aanvaard als effectief lid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

oD az

§6 De effectieve leden worden in het ledenregister, dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden, vermeld. Enkel de effectieve leden beschikken over de volheid van het lidmaatschap en hebben stemrecht op een Algemene Vergadering. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden van toepassing. De volheid van het lidmaatschap wordt verder opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Artikel 7

§1 Elke natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie die de doelstellingen van de vereniging ondersteunt, kan bij de vereniging toetreden in de hoedanigheid als toegetreden lid. Het statuut van toegetreden lid wordt verder opgenomen in het huishoudelijk reglement.

§2 Toegetreden leden dienen aan de in artikel 6 §2 opgesomde punten 2 en 3 te voldoen.

§3 Het Dagelijks Bestuur en de Raad van Bestuur behouden zich het recht voor om discretionair, eenzijdig en zonder verdere motivatie een toegetreden lid te weigeren of uit te sluiten. Wanneer een toegetreden lid wordt uitgesloten is artikel 11 van toepassing.

§4 Toegetreden leden hebben de rechten en plichten die in deze statuten worden omschreven. Zij hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering.

Met de term "lid" in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden. Artikel B

De jaarlijkse bijdrage wordt door de Raad van Bestuur vastgelegd en bedraagt maximum 500 euro. De verdere modaliteiten worden beschreven in het huishoudelijk reglement.

, Artikel 9

Het lidmaatschap vervalt:

1. door uitsluiting;

2. door niet-betaling van de jaarlijkse bijdrage na een aanmaning ;

3. door zelf ontslag te nemen;

Artikel 10

§1 Leden die zelf ontslag nemen doen dit schriftelijk en aangetekend bij de voorzitter van de Raad van Bestuur.

§2 Leden kunnen uitgesloten worden indien zij zich niet onderwerpen aan de beslissingen van de Raad van Bestuur, de statuten niet verder onderschrijven of door hun handelingen zelf blijk geven die niet langer te onderschrijven.

§3 De Algemene Vergadering beslist over de uitsluiting op voorstel van de Raad van Bestuur of ais 1/5de van de leden hierom verzoeken. Vooraleer de Algemene Vergadering ter zake beslist, hoort de Algemene Vergadering het betrokken lid. Het betrokken lid kan zich op deze vergadering laten bijstaan door een raadsman. De Algemene Vergadering kan slechts geldig beslissen wanneer minstens de helft van alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een lid kan alleen uitgesloten worden als minstens 2/3de van het aantal aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden zich daarvoor uitspreekt. Een uitsluiting van een lid moet op de agenda uitdrukkelijk vermeld staan.

Artikel 11

De leden die ophouden lid te zijn van de vereniging door een van de redenen uit artikel 9, verliezen de rechten aan het lidmaatschap verbonden. De reeds betaalde bijdrage is noch geheel, noch gedeeltelijk terugvorderbaar. Noch kunnen zij of hun rechtsopvolgers aanspraak maken op enig deel in het vermogen van de vereniging.

TITEL HI DE RAAD VAN BESTUUR

Artikel 12

§1 De Raad van Bestuur telt minstens drie [eden die lid zijn van de vereniging, In ieder geval moet het aantal bestuurders lager zijn dan het aantal leden van de Algemene Vergadering.

§2 Wanneer de vereniging werkt met onderafdelingen, zoals bepaald in artikel 2 §2 is de bestuurder van deze onderafdeling van rechtswege lid van de Raad van Bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

Artikel 13

§1 De bestuurders worden benoemd voor een periode van zes jaar.

§2 De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

§3 Kandidatuurstelling dient schriftelijk aan de voorzitter van de Raad van Bestuur te gebeuren. De Raad van Bestuur kan discretionair en zonder verdere motivatie beslissen of een kandidaat in

; overweging genomen, aanvaard of geweigerd wordt. Uiterlijk tien werkdagen na de beslissing zal deze schriftelijk meegedeeld worden aan de kandidaat.

Artikel 14

§1 Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de Algemene Vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat of door overlijden.

§2 In geval van vrijwillig ontslag, moet de bestuurder dit schriftelijk meedelen aan de Raad van Bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dat geval, moet de Raad van Bestuur binnen de twee

maanden de Algemene Vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen. In de tussentijd zal de ontslagnemende bestuurder de vereniging mee blijven besturen volgens het principe van een "goede huisvader".

§3 In geval van afzetting zef de Algemene Vergadering, alvorens het ter zake beslist, de betrokken bestuurder horen. De betrokken bestuurder kan zich op deze vergadering laten bijstaan door een raadsman. De Algemene Vergadering kan slechts geldig beslissen wanneer minstens de helft van alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een bestuurder kan alleen afgezet worden als minstens 2/3de van het aantal aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden zich daarvoor uitspreekt. Een afzetting moet op de agenda uitdrukkelijk vermeld staan.

§4 De bestuurders worden benoemd of ontslagen door de Algemene Vergadering met een gewone meerderheid. De akten betreffende de benoeming of ontslag van de bestuurders moeten binnen de dertig werkdagen na de benoeming of ontslag neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en bekend gemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 15

§1 De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

§2 De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

§3 De Raad van Bestuur oefent zijn bevoegdheid uit als college.

§4 De Raad van Bestuur kan vier bestuurders coöpteren voor een welbepaalde periode of welbepaalde taak, Aan een coöptatie komt van rechtswege een einde van zodra de Raad van Bestuur herverkozen dient te worden.

Artikel 16

§1 De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping door het dagelijks bestuur of door twee bestuurders.

§2 Om geldig te kunnen beslissen moeten al de leden van de Raad van Bestuur door het dagelijks bestuur uitgenodigd worden zoals beschreven in het huishoudelijk en dit uiterlijk tien werkdagen voor de vergadering. ln deze oproeping staat duidelijk de dag, uur, plaats en agendapunten van de vergadering.

§3 De Raad van Bestuur kan geldig beslissen bij eenvoudige meerderheid en indien minstens de helft van de leden aanwezig is. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter of zijn afgevaardigde beslissend, Het dagelijks bestuur stelt de dagorde op van de vergaderingen van de Raad van Bestuur.

§4 De vergaderingen van de Raad van Bestuur worden vcorgezeten door de voorzitter of zijn afgevaardigde..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD_22_

§5 Van elke vergadering worden notulen gemaakt door de secretaris en aan elke bestuurder bezorgd op de wijze die in het huishoudelijk reglement is beschreven.

Artikel 17

De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig en nuttig acht.

Artikel 18

§1 De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn

" verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere bestuurders, hierna genoemd als gemandateerde. Hiervoor kiest de Raad van Bestuur onder zijn leden: een voorzitter, secretaris, penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is. Deze vormen het dagelijks bestuur.

§2 Hun benoeming gebeurt door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid, die enkel geldig kan beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

§3 Een persoon kan meerdere functies waarnemen met een maximum van twee.

' §4 Het dagelijks bestuur krijgt van de Raad van Bestuur alle bevoegdheden die nodig en

noodzakelijk zijn voor de goede werking van de vereniging en voor zover deze niet tot de exclusieve bevoegdheid van de Raad van Bestuur of de Algemene Vergadering behoren.

§5 De vereniging wordt in het dagelijks leven vertegenwoordigd door de voorzitter of zijn afgevaardigde.

' §6 Het dagelijks bestuur oefent zijn bevoegdheid uit als een college. De beslissingen worden steeds genomen in collegiaal overleg. Elk lid van het dagelijks bestuur beschikt over de maatschappelijke ? handtekening inzake handelingen van dagelijks bestuur.

§7 De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden:

1. op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf die zijn ontslag schriftelijk indient bij de Raad van Bestuur,

2. door afzetting door de Raad van Bestuur. Vooraleer de Raad van Bestuur ter zake beslist, hoort de Raad van Bestuur het betrokken lid. Het betrokken lid kan zich op deze vergadering laten bijstaan door een raadsman. De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen wanneer minstens de helft van alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een gemachtigd persoon kan alleen afgezet worden als minstens 213de van het aantal aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden zich daarvoor uitspreekt. Een afzetting moet op de agenda uitdrukkelijk vermeld staan. De beslissing

" hieromtrent moet door de Raad van Bestuur binnen de tien werkdagen bij aangetekend schrijven ter " kennis gebracht worden van de betrokkene.

TITEL IV DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 19

§1 Aile leden zoals vermeld in artikel 6 §2 vormen de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of zijn afgevaardigde. Elk lid beschikt over één stemrecht. Een stemgerechtigd lid kan zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander stemgerechtigd lid met een geschreven volmacht. Elk lid kan slechts houder zijn van één volmacht.

§2 De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

1. het wijzigen van de statuten;

2. de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3. de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4. decharge te verlenen aan de bestuurders en/of de commissarissen;

5. de goedkeuring van de begroting en van de rekeningen;

6. de ontbinding van de vereniging;

7. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

8. alle gevallen waarin deze statuten het vereisen;

§3 be Algemene Vergadering wordt geldig bijeengeroepen door het dagelijks bestuur telkens als het doel van de vereniging dit eist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D

§4 De Algemene Vergadering moet minstens eenmaal per jaar worden samengeroepen. De vereniging streeft ernaar om minstens twee keer per jaar een Algemene Vergadering te houden. Een eerste vergadering dient uiterlijk zes maanden na het afsluiten van het boekjaar gehouden te worden. Een tweede in de loop van het laatste trimester om de begroting van het volgende werkjaar goed te keuren.

§5 Om geldig te kunnen beslissen moeten al de leden van de Algemene Vergadering door het dagelijks bestuur uitgenodigd worden zoals beschreven in het huishoudelijk reglement en dit uiterlijk tien werkdagen voor de vergadering. In deze oproeping staat duidelijk de dag, uur, plaats en ; agendapunten van de vergadering.

§6 De agendapunten worden door de Raad van Bestuur vastgelegd. Elk lid, zoals beschreven in artikel 6 §2 kan een agendapunt aanreiken, uiterlijk vijf werkdagen voor de vergadering. Bij aanvang van de Algemene Vergadering vermeld de voorzitter deze bijkomende agendapunten. Agendapunten die laattijdig zijn toekomen worden verdaagd naar de volgende Algemene Vergadering.

§7 Van elke bijeenkomst van de Algemene Vergaderingen worden notulen gemaakt en aan de leden bezorgd op een manier die door de Raad van Bestuur wordt vastgelegd in het huishoudelijk reglement.

Artikel 20

De Raad van Bestuur is verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen wanneer 1/5de van de leden vermeld in artikel 6 §2 daartoe een verzoek richten aan de Raad van Bestuur Dit per aangetekende brief met vermelding van de te behandelen agendapunten. In dat geval is de Raad van Bestuur verplicht de Algemene Vergadering binnen de maand samen te roepen.

Artikel 21

De Algemene Vergadering besluit in de gewone gevallen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn afgevaardigde doorslaggevend.

Artikel 22

§1 Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijzigingen gedetailleerd op de agenda zijn vermeld en indien 2/3de van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit niet bereikt dan dient een tweede vergadering bijeengeroepen te worden en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen,

§2 Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3de van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist. Ook op de tweede vergadering. Tot wijzigen van het doel van de vereniging kan slechts besloten worden indien er een meerderheid van 415de van de stemmen is behaald.

§3 Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledig gecoördineerde statuten na deze wijzigingen neergelegd worden binnen de dertig werkdagen op de griffie van de rechtbank van koophandel en bekend gemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

TITEL V ONTBINDING

Artikel 23

§1 In geval van ontbinding, vrijwillige of gerechtelijke, zal na teruggave van het in bruikleen gekregen en geïnventariseerd materiaal aan de eigenaar(s), het netto overblijvend actief overgedragen

worden aan een door de Raad van Bestuur aan te duiden instelling of organisatie.

§2 Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels gevolgd als deze beschreven voor het wijzigen van het doel van de vereniging. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering of de rechtbank één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

§3 Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de dertig dagen na de neerlegging dienen deze documenten bekendgemaakt te worden in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

TITEL VI UITGAVEN

M0D 2.2



Artikel 25

§1 Om het even welke uitgavenorder is slechts geldig uitvoerbaar, wanneer het voorzien is van een handtekening van de penningmeester of een andere volmachthouder.

§2 Voor alle administratieve en financiële verplichtingen hebben de voorzitter, ondervoorzitter en de penningmeester afzonderlijke en onbeperkte volmachten.

TITEL VII GOEDKEURING

Artikel 26

Onderhavige statuten werden goedgekeurd op de Algemene Vergadering van 23 december 2012 en treden onmiddellijk in werking.

Artikel 27

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld blijft de wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Wijziging Raad van Bestuur

De Algemene vergadering heeft kennisgenomen van het ontslag van volgende bestuurders: Dijlst Roland, De Greef Wilfried, Vangeel An en Vrancken Janique en Vrancken Eliza

Volgende personen zijn door de Algemene Vergadering als nieuwe bestuurders benoemd:

Bloemen Karen, Lozenweg 37 Hamont-Achel

Ceyssens Niels, Lozenweg 37 Hamont-Achel

Cox Evelien, Sleutelstraat 29a Lommel

Vanhamel Veerle, Landwaartslaan 32/4 Genk

Door deze benoemingen en herbenoemingen is de Raad van Bestuur als volgt samengesteld:

Bloemen Karen, Lozenweg 37 Hamont-Achel

Ceyssens Niels, Lozenweg 37 Hamont-Achel

Cox Evelien, Sleuteistraat 29a Lommel

Vanhamel Veerle, Landwaartslaan 32/4 Genk

Vanderlinden Olivier, Luikersteenweg 264 Hasselt

Vrancken Serge, Kuilenstraat 1 Hasselt

De Raad van Bestuur is, heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld:

Voorzitter: Vanderlinden Olivier

Ondervoorzitter: Vrancken Serge

Secretaris/penningmeester: Vanhamel Veerle

Hasselt, 23 december 2012

Vanderlinden Olivier Serge Vrancken

Voorzitter Ondervoorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

"

' ~ 1 t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MAGIC DESIGN

Adresse
KUILENSTRAAT 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande