MAIKEL HUIJSMANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAIKEL HUIJSMANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.741.319

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 30.06.2014 14236-0072-010
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 25.06.2013 13221-0197-009
24/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302008*

Neergelegd

22-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Maikel Huijsmans

0834741319

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3680 Maaseik, Grotlaan 109

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Achel op tweeëntwintig maart tweeduizend elf, nog ter registratie aan te bieden, dat door de hierna vermelde personen, een besloten vennootschap werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. De heer HUIJSMANS Maikel Johannes, geboren te Maaseik op drie januari duizend negenhonderdvierentachtig, wonende te 3680 Maaseik Grotlaan 109.

2. Mevrouw COOLEN Christa Mathieu Nelly, geboren te Maaseik op tweeëntwintig juni duizend negenhonderdvierentachtig, wonende te 3680 Maaseik Grotlaan 109.

Inschrijving-volstorting kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd zesentachtig aandelen werd ingeschreven door comparanten, als volgt:

- door de heer Huijsmans Maikel voor achttienduizend euro, waarvoor hem honderd tachtig (180) aandelen worden toegekend;

- door mevrouw Coolen, Christa, voor zeshonderd euro, waarvoor haar zes (6) aandelen worden toegekend;

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro, zodat alle aandelen voor één/derde deel volgestort zijn geworden. De oprichters verklaren dat de volstorting door hen werd uitgevoerd in verhouding tot hun inschrijving op de aandelen.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstortte deel van de inbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris is overhandigd en in diens dossier bewaard blijft

Naam-rechtsvorm: De vennootschap, die een handelsvennootschap is, is opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam :  Maikel Huijsmans .

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3680 Maaseik, Grotlaan 109

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

" Algemene schrijnwerkerij in hout, metaal en kunststof.

" Onderneming voor het plaatsen van dakbedekking in ongeacht welk materiaal.

" Bouwen van daken, dakconstructies, isolatie van daken en houtskeletbouw.

" Plaatsten van dakgoten en afvoerbuizen

" Het waterdicht maken van daken en dakterrassen.

" Dakwerkzaamheden

" Terrasbouw

" Onderneming voor zinkwerken

" Onderneming voor de montage van serres, veranda s enzovoort in hout, kunststof of metaal

" Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen.

" Onderneming voor de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout, kunststof of metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort

" Onderneming voor de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden plafonds, enzoverder in hout, kunststof of metaal.

" Onderneming voor isolatiewerkzaamheden, het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Onderneming voor gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort

" Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms

" Onderneming voor het reinigen en ontmossen van daken

" Onderneming voor de groot- en kleinhandel in allerlei bouwmaterialen

" Onderneming voor de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, geblindeerde deuren en brandwerende deuren enzoverder, in metaal.

" Onderneming voor het plaatsen van zonnepanelen.

" Onderneming voor het plaatsen van tussenwanden in gipskarton.

" Vervaardiging, renovatie en restauratie meubels. Kleinhandel in meubels

" Vervaardiging en plaatsen van vloerbedekking en wandbedekking van hout

" Tussenpersoon in de handel.

- Verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen.

- Handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen en gronden.

- De verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname).

- De verhuur van grond en terreinen, ook indien bebouwd, voor landbouwdoeleinden.

- De studie en uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties.

- Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle

verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

- Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

- Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen.

- De aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen.

- De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken, in België en in het buitenland, voor eigen rekening en voor derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Boekjaar en jaarvergadering: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Winstverdeling: De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Vereffening :

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen volgende beslissingen .

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtings-akte en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien op drie juni om

twintig uur.

2. Benoeming zaakvoerder.

a) a) De heer HUIJSMANS Maikel wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald

duur, die deze benoeming aanvaardt.

3. Commissaris-revisor: De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen.

4. Volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan Beliën, Poels & Ghoos accountants CVBA, Lichtveld 28 te 3980 Tessenderlo vertegenwoordigd door haar bestuurder Maesen accountants en Belastingconsulten BVBA en met als vast vertegenwoordiger Maesen Bart, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tevens neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Getekend Notaris Karen Sabbe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAIKEL HUIJSMANS

Adresse
GROTLAAN 109 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande