MARC PRINCEN GERECHTSDEURWAARDER, AFGEKORT : MARC PRINCEN GDW

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARC PRINCEN GERECHTSDEURWAARDER, AFGEKORT : MARC PRINCEN GDW
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.895.033

Publication

13/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

11-02-2015

Griffie

*15302836*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597895033

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Marc Princen Gerechtsdeurwaarder

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen op 10 februari 2015, blijkt dat de hiernavermelde natuurlijke persoon voor zijn ambt een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

Oprichter:

De heer PRINCEN Marc Fernand Leopold Ghislain, geboren te Sint-Truiden, op 18 april 1966, wonende te 3800 Sint-Truiden, Groot-Gelmenlaan 127.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Marc Princen Gerechtsdeurwaarder", afgekort  Marc Princen GDW .

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd 3800 Sint-Truiden, Groot-Gelmenlaan 127.

Doel: De vennootschap heeft tot doel de vereniging van natuurlijke personen gerechtsdeurwaarders, die voldoen aan artikel 510 van het Gerechtelijk Wetboek, voor het uitoefenen van hun openbaar ambt.

De vennootschap mag hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen hetzij rechtstreeks hetzij onrechtstreeks voor eigen rekening of voor rekening van derden tot alle onroerende, roerende of financiële verrichtingen overgaan, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitoefening van het beroep van gerechtsdeurwaarder, dit enkel tot bevordering van de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit zonder te raken aan de burgerlijke aard van de vennootschap.

De vennootschap mag tevens haar middelen beleggen of investeren in roerende en onroerende goederen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit als bijkomstig doel, zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn om rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan haar plichtenleer, onder het normale beheer als goede huisvader een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen  zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van gebouwen- uitvoeren zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen en in overeenstemming is met haar plichtenleer;

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen uitvoeren en op gelijk welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten, die gerechtsdeurwaarders niet mogen afsluiten met andere gerechtsdeurwaarders of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De handelingen van de onderhavige burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft

Onderwerp akte :

Groot-Gelmenlaan 127 3800 Sint-Truiden

Oprichting

Marc Princen GDW

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

aangenomen, dienen geregeld te worden met inachtneming van artikelen 1 tot en met 55 van het Wetboek van Vennootschappen.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE47 7340 3965 1080 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 6 februari 2015 afgeleverd bankattest.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van juni om tien uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die natuurlijke personen zijn en gekozen onder de vennoten titularissen-gerechtsdeurwaarders..

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Benoemingen: Wordt benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: De heer PRINCEN Marc Fernand Leopold Ghislain, geboren te Sint-Truiden, op 18 april 1966, echtgenoot van mevrouw de CONDE Sigrid Mirese Hubertine, wonende te 3800 Sint-Truiden, Groot-Gelmenlaan 127.

Bezoldiging: Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Volmacht

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de bvba Acc. Van Hoecke, met zetel te 9880 Aalter, Bosheide 51, ondernemingsnummer 0456.537.329 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis­ter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 25.08.2016 16467-0456-008

Coordonnées
MARC PRINCEN GERECHTSDEURWAARDER, AFGEKORT :…

Adresse
GROOT-GELMENLAAN 127 3800 KERKOM-SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : Groot-Gelmen
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande