MARC SWEVERS IMMOBILIEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARC SWEVERS IMMOBILIEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.613.858

Publication

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 12.08.2013 13423-0377-010
07/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 31.05.2011 11130-0344-009
29/04/2011 : HA088694
31/08/2010 : HA088694
03/09/2009 : HA088694
27/04/2015
ÿþ Mod Word iii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Elituong

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

15 APR. 2G15

afdeling 4i.?

Onderriemingsnr : 0454.613.858

benaming

(voluit) : MARC SWEVERS IMMOBILIËN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Koolmijnlaan 38

(volledig adres)

Onderwar. akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 2 april 2015, dewelke binnen de wettelijke termijn ter registratie zal worden neergelegd, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARC SWEVERS IMMOBILIËN", dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: De vergadering besluit het bestuur, de bestuursbevoegdheden en de vertegenwoordiging van de vennootschap aan te passen.

Er wordt beslist dat de vennootschap bestuurd wordt door een college van zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur, die gezamenlijk optreden.

Het college van zaakvoerders kiest uit zijn leden een voorzitter.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de voorzitter de beslissende stem, zelfs indien er maar twee zaakvoerders zijn.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de voorzitter van het college van zaakvoerders, die alleen optreedt.

De voorzitter heeft het recht, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

In dat opzicht worden artikel 10 en 11 van de statuten inzake het bestuur, de bevoegdheden van en de vertegenwoordiging door de zaakvoerder(s) aangepast zoals hierna vernield wordt.

TWEEDE BESLUIT:

a) De vergadering aanvaardt het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder, de heer SWEVERS Marc,

wonende te 3350 Neusden-Zolder, Koolmijnlaan 38.

Er wordt hem décharge verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

b) Vervolgens besluit de vergadering te benoemen tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De heer SWEVERS Marc voornoemd, hier aanwezig en die de opdracht aanvaardt onder de bevestiging dat

hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, totdat de algemene vergadering hierover een andere

beslissing treft.

Artikel 10 van de statuten zal in die zin worden aangevuld, zoals hierna vermeld.

c) Verder besluit de vergadering een bijkomende niet-statutaire zaakvoerder te benoemen, voor onbepaalde duur, dit met ingang vanaf 15 maart 2015:

De heer HOUBRECHTS Bert Dries Joris, geboren te Genk op 11 mei 1969, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Heidestraat 22.

Hier aanwezig en die de opdracht aanvaardt onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, totdat de algemene vergadering hierover een andere beslissing treft.

d) COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS

En vervolgens zijn de hiervoor aangestelde zaakvoerders onmiddellijk in een college van zaakvoerders samengekomen, elkander uitdrukkelijk ontslaande van het vervullen van formaliteiten van oproeping, en hebben met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge wordt aangesteld als voorzitter van het college van zaakvoerders: de heer SWEVERS Marc, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart te aanvaarden.

e) VASTSTELLING BEVOEGDHEID HOUBRECHTS Bert

Aansluitend hierop heeft de voorzitter van het college van zaakvoerders, de heer SWEVERS Marc, voornoemd, de bevoegdheid van de heer HOUBRECHTS Bert, voornoemd, vastgesteld als volgt: de heer HOUBRECHTS Bert wordt bevoegd voor het personeelsbeleid; in deze aangelegenheden wordt hij gemachtigd om, alleen optredend, de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden, zonder afbreuk te doen aan de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de voorzitter van het college van zaakvoerders. DERDE BESLUIT: De vergadering besluit de statuten aan te passen zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (de vereffeningsregeling, enzovoort...).

VIERDE BESLUIT: Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel 10 wordt aangevuld met volgende tekst:

" B. Benoeming statutaire zaakvoerder

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

De heer SWEVERS Marc, wonende te 3550 Neusden-Zolder, Koolmijnlaan 38,

Hier aanwezig en die de opdracht aanvaardt onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, totdat de algemene vergadering hierover een andere beslissing treft."

- Artikel 11 wordt vervangen door de volgende tekst:

" Indien er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door een college van zaakvoerders wordt bestuurd, kan dit college alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Het college dient gezamenlijk op te treden.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de voorzitter de beslissende stem, zelfs indien er maar twee zaakvoerders zijn.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de voorzitter van het college van zaakvoerders, die alleen optreedt.

De voorzitter heeft het recht, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag,"

- Artikel 24 wordt vervangen door de volgende tekst:

"De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen.

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening;

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De handelingen gesteld door de vereffenaar sedert zijn benoeming zijn principieel geldig en verbinden de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank van koophandel kan deze handelingen evenwel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste verefffeningsjaar, overzenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie van de akte:

- gecoördineerde statuten.

Notaris Ivo Vrancken,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/11/2008 : HA088694
04/11/2008 : HA088694
03/09/2007 : HA088694
31/08/2006 : HA088694
30/09/2005 : HA088694
14/09/2004 : HA088694
11/08/2004 : HA088694
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 28.08.2015 15488-0232-011
31/01/2003 : HA088694
20/07/2001 : HA088694
03/04/1997 : HA88694
13/04/1995 : HA88694
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.05.2016, NGL 29.08.2016 16493-0144-011

Coordonnées
MARC SWEVERS IMMOBILIEN

Adresse
KOOLMIJNLAAN 38 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande