MARCCOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARCCOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.690.795

Publication

21/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 20.02.2014 14042-0412-010
05/12/2014
ÿþ k Mob W ord 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1earered ttnelo dar roctubank y. koQphtfndot Antwerpen, ald, Tongaren

2 6 -11- 2014

gdftiRriffie

Ondernemingsnr : 0871.690.795

Benaming

(voluit) : MARCCOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Maastrichtersteenweg 67 te 3770 Riemst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maria Neven te Riemst/Kanne op 29 september 2014, Geregistreerd 9 bladen geen verzending(en), te registratiekantoor Tongeren l-AA op 7 oktober 2014, Boek 5/584, blad 001 vak 0012, ontvangen de som van vijftig euro (¬ 50,00), De Ontvanger, volgt de handtekening, dat volgende beslissingen genomen werden.

EERSTE BESLUIT - Wijziging van het maatschappelijk doel - Ontslag voorlezing verslag.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap te

wijzigen zoals hierna vermeld.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de

uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni

2014.

De aanwezige en enige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en

passiva afgesloten per 30juni 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva zullen neergelegd warden op

de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap volledig te schrappen en te vervangen door de.

volgende bepalingen:

"De vennootschap heeft als doel:

" Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten  zowel consultancy als implementatie -, advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid hieronder begrepen het verlenen van adviezen van financiële, technische, (bedrijfs)economische, sociale, organisatorische, commerciële of administratieve aard, adviesverlening rond marketing en marketing communicatie

" Het bestuur van, het toezicht op en de controle over vennootschappen en ondernemingen, in het bijzonder (maar niet beperkt tot) haar verbonden vennootschappen en vennootschappen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks een participatie of belang aanhoudt, met name door er de functies van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerd bestuurder of, in voorkomend geval, vereffenaar uit te oefenen.

" Het organiseren en geven van opleidingen, beurzen en symposia in de ruimste zin van het woord

" Het maken van studies van diverse aard

" Alle activiteiten die verwant zijn met paarden, mensport en/of paardensport zoals, maar niet beperkt tot: 1711-let organiseren van koetsentochten

Q'De verhuur van koetsen

DDe aan-en verkoop van verzorgingsproducten, voederproducten, onderhoudsproducten, stalstrooisels,

weideafsluitingen, stal- en weidebenodigdheden, koetsen, tulgen, zadels, veiligheidskleding, divers overig

materiaal voor de paarden- en mensport,...

Oliet onderhoud en de aanleg van paardenweien

r7Handelsbemiddeling in koetsen, rijtuigen en benodigdheden voor paarden- en mensport

" De uitbating van garages, herstellingswerkplaatsen, onderhoudswerkplaatsen en wasplaatsen voor vervoermiddelen in de meest ruime zin van het woord;

" De verhuring van voertuigen en machines;

" Sleepdienst;

" Bandencentrale;

'Alle commerciële en industriële verrichtingen die betrekking hebben op rollend materieel in het algemeen,

in het bijzonder: de in- en uitvoer, groot- en kleinhandel in nieuwe of tweedehands voertuigen, aanhangwagens

Op de laatste blz van Luik B vermelden - Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

en opleggers, (vaste en vloeibare) brandstoffen, olieproducten, smeermiddelen, additieven, wisselstukken en alle verdere accessoires voor de automobielsector;

" De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van allerhande dranken en voedingswaren, textiel, schoenen, laarzen, kleding en accessoires, elektronische en huishoudelijke apparaten, verlichtingsartikelen, tombola artikelen, keukens, meubelen, geschenkartikelen, breigoed, huishoudlinnen, merceriewaren, borduurwerk, garens en kledingstoffen, kranten en tijdschriften, tabakswaren, gebruiks- en verbruiksvoorwerpen, kantoor- en schoolartikelen, papierwaren, reisartikelen en overige goederen

Horeca

" E-commerce

" Groot- en kleinhandel in, import en export van antiquiteiten en tweedehands artikelen

" Handersbemiddeling in de meest ruime zin van het woord,

" Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als In deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, de borgstelling, het verlenen van aval en alle overige financiële verrichtingen behoudens deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de banken, spaarkassen hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen en erkende financiële tussenpersonen.

" De verwerving van participaties en belangen, onder welke vorm ook, met name door inbreng in geld of in natura, inschrijving, fusie, splitsing, partiële splitsing of enige andere manier, in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen met commerciële, industriële, financiële, vastgoed of andere activiteiten, wat hun doel ook is,

-Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen.

" Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

.Projectontwikkeling

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving of om het even welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel."

TWEEl7E BESLUIT  Uitbreiding van artikel 4

De vergadering beslist artikel 4 van de statuten uit te breiden door een toevoeging in de tweede paragraaf van het artikel  tussen de eerste en de tweede zin - van de volgende paragraaf:

"Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten."

Artikel 4 zal aldus als volgt gelezen dienen te worden:

"Het kapitaal van de vennootschap be-rdraagt achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aande-ilen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam, dragen een volgnummer en worden genoteerd in een register van aandelen. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de vennoten.

Elke opvraging van kapitaal op niet-volgestorte aandelen zal geschieden door de zaakvoerder(s) mits de vennoten daartoe aan te manen ten minste twee maanden op voorhand, per aangetekend schrijven. De vennoot die nalaat tijdig aan deze verplichting te voldoen, zal een interest, gelijk aan de wettelijke interest, verschuldigd zijn aan de vennootschap te rekenen vanaf de inbaarheid,

Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt volgens de wettelijke voorwaarden en formaliteiten."

DERDE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering besluit de statuten aan te passen zoals weergegeven in de

voorgaande besluiten.

VIERDE BESLUIT

;,r

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige zaakvoerder stelt de naamloze vennootschap FINEKO, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Tongeren, onder nummer 0458.996.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, enz. met inbegrip van aile latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Maria Neven

Tegelijk hiermee neergelegd;

- expeditie van de akte

- verslag zaakvoerder met staat van actief en passief

-

gecoördineerde statuten

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 18.02.2013 13037-0357-011
15/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 14.02.2012 12031-0245-011
31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.11.2010, NGL 26.01.2011 11013-0522-010
01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 27.11.2009, NGL 21.01.2010 10018-0049-010
20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 28.11.2008, NGL 17.02.2009 09046-0310-010
28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.11.2007, NGL 19.02.2008 08047-0082-010
29/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 24.11.2006, NGL 23.01.2007 07023-1609-013

Coordonnées
MARCCOM

Adresse
MAASTRICHTERSTEENWEG 67 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande