MARIJ HENDRICKX, GEASSOCIEERD NOTARIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARIJ HENDRICKX, GEASSOCIEERD NOTARIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.618.430

Publication

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 30.08.2013 13551-0460-009
09/11/2011
ÿþ Mord 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



*1116881 25' a

1





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

GHffreELT

' Ondernemingsnr : Benaming L.1 c:c. " N.

(voluit) MAR1J HENDRICKX, geassocieerd notaris

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Drij Dreven 30 te 3550 Neusden-Zolder

Onderwerp akte OPRICHTING BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMING.



Uit een akte, verleden voor meester Natalie CABES, notaris ter standplaats Helchteren (gemeente' Houthalen-Helchteren), op 24 oktober 2011, blijkt onder meer wat volgt:

1) Er is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid met de benaming "MARIJ HENDRICKX, geassocieerd notaris" opgericht voor onbepaalde; duur, waarvan de zetel gevestigd is te 3550 Neusden-Zolder, De Drij Dreven 30.

2) Als oprichter is opgetreden; mevrouw HENDRICKX Marijke Luc Lutgard, geboren te Heusden op 11 april 1969, echtgenote van de Heer Bart Jan Victor Goedseels, wonende te 3550 Neusden-Zolder, De Drij Dreven 30: gehuwd te Leuven op 23 april 1994, onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Paul Boesmans te Koersel, vervangende zijn ambtgenoot, meester Hendrik Hendrickx te Zolder, wettig belet, op 21 april 1994, dat sedertdien niet werd gewijzigd.

3) De vennootschap heeft tot doel, het bestuur als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te 3550 Neusden-Zolder, Koeltorenlaan 11, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder is.

De vennootschap mag haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vomi van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in gedrang komt.

4) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd. euro, afbetaald tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro door voormelde oprichter, waarvoor honderd; aandelen zonder nominale waarde zijn uitgegeven.

5) De vennootschap wordt bestuurd door één enkele zaakvoerder, die geen andere persoon kan zijn dan de enige vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Een statutaire zaakvoerder kan niet worden ontslagen dan via een statutenwijziging.

De vennootschap zal geldig verbonden zijn door de handtekening van de zaakvoerder. De rechtsgedingen. ais eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap door de zaakvoerder.

Indien de enige zaakvoerder voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de verrichting. doen, doch hij moet hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De handtekening van de zaakvoerder moet in aile akten waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

Tot statutaire zaakvoerder werd benoemd voor de duur van de vennootschap, mevrouw HENDRICKX. Marijke Luc Lutgard, geboren te Heusden op 11 april 1969, echtgenote van de Heer Bart Jan Victor Goedseeis,: wonende te 3550 Neusden-Zolder, De Drij Dreven 30, die aanvaard heeft.

Het mandaat van de enige zaakvoerder is bezoldigd.

6) Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

7) De jaarvergadering moet ieder jaar wordenbijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om 9.00 uur, en voor de eerste maal op de eerste maandag van de maand juni 2013 om 9.00 uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de bijeenroeping.

8) Eik jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Ieder aandeel geeft recht op een evenredig deel in de eigendom van het maatschappelijk actief en in de , . verdeling der winsten. Deze winst wordt verdeeld volgens beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar artikel 320 van het Wetboek van ' Vennootschappen.

9) Er werd geen commissaris benoemd.

10) Bijzondere volmacht werd verleend met recht van indeplaatsstelling aan mevrouw Appeltans Ingrid van

Jordens Accountants met zetel te 3500 Hasselt, Kramerslaan 13 bus 0.1

Teneinde:

a) wijzigingen en/of opheffing door te voeren van de inschrijving bij de Kruispuntbank der Ondernemingen;

b) eventuele inschrijving en/of wijzigingen van deze vennootschap door te voeren als belastingplichtige bij het bestuur van de B.T.W.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd véôr registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van de oprichtingsakte.

Getekend door notaris Natalie Cabes te Helchteren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MARIJ HENDRICKX, GEASSOCIEERD NOTARIS

Adresse
DE DRIJ DREVEN 30 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande