MARIJKE MELLAERTS, GEASSOCIEERD NOTARIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARIJKE MELLAERTS, GEASSOCIEERD NOTARIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.862.932

Publication

18/04/2013
ÿþi

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Rechtbank van koophandel

0 9 APR, 2013

te J4 $SELT

Ondernemingsnr `j .2 ij 6 2 9 3 z

Benaming (voluit) :MARIJKE MELLAERTS, GEASSOCIEERD NOTARIS

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :3583 Beringen (Paal), Diestersesteenweg 67

(volledig adres)

Onderwesp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte opgesteld door notaris Luc TOURNIER, geassocieerd notaris te Beverlo, vervangende notaris Koen Vermeulen te Paal, wettelijk belet, op 08 april 2013, blijkt dat werd besloten tot de oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM :

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "Marijke MELLAERTS, geassocieerd notaris",

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Ze begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Paal, Diestersesteenweg 67.

OPRICHTERNENNOOT DIE HAAR INBRENG NIET VOLLEDIG HEEFT VOLGESTORT:

Mevrouw'MELLAERTS Mariike, geboren te Leuven op 07 juni 1982, nationaal nummer 82.06.07 320-

70, echtgenote van de heer VANDERHAEGHE Bram Gilbert, wonende te 3460 Bekkevoort

(Assent), Doornhof 32.

Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Hans Derache te Tessenderlo, vervangende zijn ambtsgenoot notaris Koen Vermeulen te Paal,

*1306100

Annexes du Moniteur belge

18/04/2013

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het_ Belgisch

CtaatnhIA

Luik B - vervolg

wettelijk belet op 30 april 2012, ongewijzigd tot op heden.

Niet volgestort bedrag: zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL/GESTORT BEDRAG:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde. Dit kapitaal is

volgestort. Het kapitaal is bij de oprichting gedeelteliik volgestort door inbreng in geld van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) door storting of overschrijving op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, waarvoor honderd (100) aandelen werden toegekend aan mevrouw Marijke MELLAERTS.

SAMENSTELLING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Volledig in geld.

BEGIN EN EINDE BOEKJAAR:

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van ieder jaar.

JAARREKENING  BESTEMMING VAN HET RESULTAAT:

Elk jaar maken de statutaire zaakvoerders de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

leder aandeel geeft recht op een evenredig deel in de eigendom van het maatschappelijk actief en in de verdeling der winsten. Deze winst wordt verdeeld volgens beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerder met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR  OMVANG BEVOEGDHEDEN EN WIJZE VAN UITOEFENEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één enkele zaakvoerder, die geen andere persoon kan zijn dan de enige vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Een statutair zaakvoerder kan niet worden ontslagen dan via een statutenwijziging. INTERN BESTUUR:

De vennootschap zal geldig verbonden zijn door de handtekening van de zaakvoerder. De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap door de zaakvoerder.

Indien de enige zaakvoerder voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met

18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

jlagen bij het Belgisch Staatsblad

e.

"

Luik B - vervolg

de jaarrekening wordt neergelegd.

De handtekening van de zaakvoerder moet in alle akten waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap, mevrouw MELLAERTS Marijke, geassocieerd notaris, geboren te Leuven op 07 juni 1982, nationaal nummer 82.06.07 320-70, echtgenote van de heer VANDERHAEGHE Bram Gilbert, wonende te 3460 Bekkevoort

(Assent), Doornhof 32, die verklaart haar mandaat als statutair zaakvoerder te aanvaarden.

COMMISSARIS:

Er werd geen commissaris benoemd.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, het bestuur als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Koen Vermeulen & Marijke Mellaerts, geassocieerde notarissen", met zetel te Beringen (Paal), Diestersesteenweg 67, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder is.

De vennootschap mag haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in gedrang komt.

JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de laatste woensdag van juni om 10.00uur of op een eerdere datum mitsgoedkeuring van alle vennoten.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

De agenda van de vergadering, de besluiten en de aanwezigheidslijst worden opgenomen in het verslag van de vergadering. Behoudens bijzonder wettelijke of statutaire bepalingen kan de vergadering slechts beslissen mits een aanwezigheidsquorum wordt bereikt van twee/derden van het kapitaal, bij gewone meerderheid der stemmen, en over de punten vermeld in de agenda, tenzij alle vennoten aanwezig zijn.

STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal eindigen op 31 december 2014.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch @4aatçl'+lari

Annexes du Moniteur belge

18/04/2013

Luik B - vervolg

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben op woensdag 23 juni 2015.

3. Wettelijke verplichtingen:

Ondergetekende notaris heeft de comparanten gewezen op de wettelijke verplichtingen voor elke verkrijging door de vennootschap binnen de twee jaar na de oprichting van een goed dat toebehoort aan de oprichter(s), vennoot of zaakvoerder en waarvan de vergoeding ten minste één/tiende (1/10) van het geplaatste kapitaal bedraagt,

4. Artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen:

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 01 april 2013. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

1.- Identiteitsbewijs

a. Ondergetekende notaris waarmerkt ingevolge de bepalingen van de ventósewet de identiteit van de partijen aan de hand van de vereiste stukken.

b. Om te voldoen aan de bepalingen van de hypotheekwet waarmerkt de notaris dat de naam, voornamen, geboorteplaats en  datum en de woonplaats van de comparanten-natuurlijke personen overeenstemmen met de gegevens opgenomen in hun identiteitskaart.

De partijen bevestigen de juistheid van deze gegevens.

2.- Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan Dido NV, Berkstraat 42 3460 Bekkevoort, vertegenwoordigd door de Heer Hugo Lambrechts, wonende te Bekkevoort, Berkstraat 42, voor het vervullen van alle formaliteiten bij de administratie van de belastingen op de toegevoegde waarde en de Kruispuntbank voor ondernemingen, bij de sociale verzekeringsfondsen en alle andere administratieve instanties.

Volmacht wordt gegeven aan DD Consult bvba, Berkstraat 42 3460 Bekkevoort, vertegenwoordigd door de Doucé Diane wonende te Bekkevoort, Berkstraat 42, voor het vervullen van alle formaliteiten bij de administratie van de belastingen op de toegevoegde waarde en de Kruispuntbank voor ondernemingen, bij de sociale verzekeringsfondsen en alle andere administratieve instanties.

Er wordt volmacht verleend met het recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Luc TOURNIER

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Ctaat}.Ia i

Coordonnées
MARIJKE MELLAERTS, GEASSOCIEERD NOTARIS

Adresse
DIESTERSESTEENWEG 67 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande