MARLISE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARLISE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.629.434

Publication

19/02/2013
ÿþ Mati Word BA

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0892.629.434 Benaming

(voluit) ; MARL1SE (verkort)

1111,Litli,111.1111

v 1

beh

aa

Bel

staf





ui

RECHT BANK VAN KOéJVi iF1iCLlwL

0 7 -02-

~~p

qergtLT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid - in vereffening

Zetel : Vogelzangstraat 73 te 3520 Zonhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Vennoten d.d. 26 oktober 2012 blijkt dat:

1) de vereffenaar, de heer Peter LYNEN, wonende te 3520 Zonhoven, Vogelzangstraat 73, schriftelijk verslag uitgebracht heeft over zijn vereffeningswerkzaamheden en dat de algemene vergadering de lezing van het verslag d.d. 4 mei 2012 aanhoord heeft en tevens kennisgenomen heeft van de vereffeningsrekeningen afgesloten per 31 maart 2012 en van de goedkeuring van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt d.d. 25 mei 2012 met betrekking tot het voorgestelde verdelingsplan.

De vergadering beslist de vereffeningsrekeningen afgesloten per 31 maart 2012 goed te keuren, alsook de bestemming van het vereffeningsaldo zoals opgenomen in het plan van verdeling.

Er dienen geen maatregelen te worden genomen betreffende de consignatie van gelden en/of waarden die aan de schuldeisers of aan de vennoten toekomen en die aan hun niet konden worden afgegeven. Alle activa die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening en die nog niet te gelde werden gemaakt, worden naar aanleiding van de sluiting van de vereffening door de heer Peter LYNEN overgemaakt aan de vennoten pro rata hun aandelenbezit, waarbij door de algemene vergadering aan de heer Peter LYNEN volmacht verleend wordt deze activa in te vorderen voor rekening van de alsdan vereffende vennootschap.

De vennoten erkennen goed op de hoogte te zijn van de toestand van de vennootschap en doen formeel en uitdrukkelijk afstand van de formaliteiten van artikel 194 W.Venn.

2) de algemene vergadering unaniem kwijting verleent aan de vereffenaar, de heer Peter LYNEN, voor de uitoefening van zijn mandaat.

3) de algemene vergadering unaniem beslist de vereffening te sluiten. De openstaande bedragen werden aan de respectievelijke schuldeisers betaald.

4) beslist werd om de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op het volgende adres: 3520 Zonhoven, Vogelzangstraat 73.

Getekend, Peter LYNEN, vereffenaar.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 02.08.2012 12386-0160-012
04/05/2012
ÿþ

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



On dernerningsnr: _ 0892.629.434

Benaming : MARL1SE

tIl1Imu~~u~~u~mu1w

" iaoeaa3s

V, beh~

aar

qeli Staa"

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -04- 2012

HA331elnl

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vogelzangstraat 73 - 3520 Zonhoven

Onderwerp akte : ONTBINDING  INVEREFFENINGSTELLING

Uit een akte verleden voor notaris Bart Drieskens met standplaats te Houthalen op eenentwintig februari

tweeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARLISE", waarvan de zetel gevestigd is te 3520

Zonhoven, Vogelzangstraat 73, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0892.629.434,

volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 november 2011.

Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.; Kennisname ontslag zaakvoerder De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de: hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: de heer LYNEN Peter, voornoemd.

Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar : de heer LYNEN Peter, voornoemd.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen,

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen` slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd,

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, hier aanwezig, om hek verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van: koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva, De vergadering beslist dat' desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die' de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek, van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat. hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke; rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere, belemmeringen,

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de ven-: nootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn: machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voren-- -

behouden

aan het

l3elgisch

Staatsblad

cl LI<li[( - Vervnin

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening- af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen,

Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsent wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens aile formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap ais de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend

Notaris Bart Drieskens

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering;

verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

- revisoraal verslag

vonnis homologatie vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 20.06.2011 11174-0600-013
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 24.06.2010 10218-0292-013
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 01.07.2009 09348-0143-013

Coordonnées
MARLISE

Adresse
VOGELZANGSTRAAT 73 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande