MARRAKECH NON-STOP IMPORT-EXPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARRAKECH NON-STOP IMPORT-EXPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.531.697

Publication

16/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

" ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neergelegd ter grime der roehtbank v. ben« Anlworpan, afd. Tengeren

0 4 " 46- 2014

De grieffie

liIii

*14117129*

~

beF

aa

Be Stat

Ondernemingsnr : 0444.531.697

Benaming

(voluit) : ' T HESPEKOTJE

(verkort) :

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : 3600 Genk, Risstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Yves CLERCX, geassocieerd notaris, te Genk, Berglaan 11, op 17 april 2014, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zat neergelegd worden, bfilkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierbovengenoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

1) Aanpassing van de statuten aan de beslissing van de zaakvoerder de dato drieëntwintig maart tweeduizend veertien houdende overbrenging van de zetel van de vennootschap naar 3600 Genk, Risstraat 16;

2) Wijziging van de naam van de vennootschap, zodat deze voortaan zal luiden "MARRAKECH NON-STOP IMPORT-EXPORT".

3) Vervanging van de statutaire doelsbepaling, door volgende tekst:

"*De vennootschap zal in het algemeen, zowel in België ais in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten dewelke in rechtstreeks of onrechtstreeks verband zouden staan met haar maatschappelijk doel en meer in het bijzonder met handel, fabricatie, verhuur, aan- en verkoop, klem- en groothandel, vertegenwoordiging, dienstverlening, distributie, conditionering, uitbating, courtage, import en export, hetzij voor eigen rekening of voor rekening van derden van:

1) de uitbating en beheer van beenhouwerijen, verkoop in detail van alle vleescategorieën, met uitzondering van paardenvlees; kweken, fokken en grootbrengen van slachtdieren- en vee; vervoor, aan- en verkoop, import en export van slachtdieren- en vee;

2) voedingswaren en dranken, hoofdzakelijk fruit, groenten, vis, conserven, zuivelproducten, kazen, kruidenierswaren, nachtwinkel;

3) de verkoop van diensten en ondermeer van abonnementen in haar hoedanigheid van tussenpersoon op aller producten;

4) De verhuur van roerende en onroerende goederen in meer bepaald van wagens, toeristenwagens, gebruiksvoertuigen, kranen, hijskranen;

5) Het beheer van stock, het opstapelen en voor eigen rekening als voor rekening van derden, zij zal ook aller verdelingsdiensten waarnemen, alsook het verpakken, het verzenden en de conditionering van koopwaar voor het cliënteel.

6) Management, voor rekening van derden, zoals zonder dat deze opsomming beperkend is, van voorafgaandelijk opportuniteitsstudies, prospectie, gedetailleerde haalbaarheid- en probabiliteitsstudies, de commercialisering en de ter waarde stelling, in de brede zin van het woord, van onroerende goederen (verkoop, aankoop, verhuur), het administratief beheer, en technische beheer van onroerende goederen, de coördinatie van aanlegwerken, en onderhoudswerken, alsook expertises

7) De levering van werkkrachten, en van allerhande diensten en prestaties ten voordele van alle privé of commerciële sectoren, ondermeer het onderhoud en de opkuis van onroerende goederen, de opkuis van ramen en burelen, kleine bureauwerken, interim diensten en onderaanneming;

8) De commercialisering, de vertegenwoordiging, de import, de verdeling, de promotie, de verkoop, de export, van allerlei producten, materialen en waren.

9) De promotie van onroerende goederen, voor eigen rekening of onder de vorm en voor rekening van verenigingen, in de brede zin van het woord. en onder meet de aankoop van goederen in de brede zin van het woord, het verkrijgen van de vereiste toestemmingen, het verwezenlijken van technische studies, het ondernemen van werken, het bouwen en de herstelling, de aankoop, de verkoop, en de verhuring van werken in de brede zin van het woord; de verwezenlijking van verfraaiingswerken en onderhoudswerken;

10) De uitoefening van allerlei mandaten in de immobiliesector;

11) Ondernemingswerken allerhande in de bouwsector, de verbouwings-sector, de verfraaiing of het athreken van gebouwen terraseriggswerk en, ruwb.eg y,_êfwerXjngw.pleisterv_+cerfc n,_isolatie,. electriçitejtswerkan, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

loodgieterij, schilderwerken van woningen, gebouwen, het plaatsen van centrale verwarming, het onderhoud, het zandstralen en reinigen van gevels.

12) De verkoop van producten, artikels, materiaal, materieel, werktuigen, bouwmachines, en alle producten die een verband houden met het bouwen, de elektriciteit, het sanitair, de verwarming en de bricolage.

13) De import en export, de verdeling, de verkoop in groot en detailhandel van textiel, klederen in het stof en in het leder, stoffen, schoenen voor heren, dames en kinderen, en artikelen en accessoires die betrekking hebben op de couture in hel algemeen, nieuw en tweedehands, juweliersartikelen, juwelen, uurwerken, en parfumerieartikelen, body producten, verzorgingsproducten, lederwaren, decoratieartikelen, stoffen allerhande, producten en artikels tweedehands en friperie.

14) De import en de export de verkoop van gereglementeerde voedingswaren, artikels en producten uit de voedingssector in hel algemeen, diepvriesproducten.

15) De verkoop in het groot en In detail, de herstelling en het onderhoud van apparaten allerhande,

machines, huishoudelijke machines, electrisch, televisie, hi-fi, video, dvd en

accessoria.

16) De uitbating van benzinestations, het wassen van voertuigen en onderhoud van motorvoertuigen;

17) Alle koeriersdiensten en goederentransport

18) Import en export van roerende goederen in het algemeen,

19) De vennootschap zal, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, roerende, onroerende, financiële handelingen mogen verrichten dewelke in rechtstreeks of onrechtstreeks verband zouden staan met haar maatschappelijk doel.

20) De verkoop, de aankoop van wagens, nieuw en tweedehands

21) Het oprichten, kopen en verkopen, en de uitbating van horeca-zaken in de meest ruime zin van het woord, en het voeren van alle mogelijke activiteiten in verband met de horeca-sector, zoals onder meer.

" drankgelegenheid, verbruiksalon, taverne, tea-room, snackbar, frituur en restaurant, pitabar, kebapzaak, broodjesbar, pizzeria;

" private club, dancing, discotheek en cabaret;

" hotel en logementshuis;

" feestzaal, ontspanningscentrum en sportcentrum;

" alle installaties en inrichtingen behorend tot of aansluitend bij de horecasector en de ontspanningswereld. * het inrichten en organiseren van:

" eetmalen, feesten, vermakelijkhe-den en gezelschapsspelen

-conferenties met inbegrip van de verhuring van conferentiematerialen van alle aard in de meest ruime zin

van het woord.

-vertoningen, concerten en tentoonstellingen;

'sport en culturele manifestaties;

" traiteur-diensten en catering.

*de aan- en verkoop van alle producten en diensten die met het voorgaande verband houden. Meer in het algemeen kan de vennootschap zich inlaten met activiteiten of het nemen van participaties inzake horeca, toerisme en promotie in dit verband.

*het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen,

*het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen."

4) Aanstelling tot lasthebber van de heer IBRAHIM Nassr El Din, geboren te Cairo op éénendertig oktober negentienhonderd vierenvijftig, voor de duur van twee jaar vanaf heden, met alle machten nodig voor het dagelijks technisch bestuur van de vennootschap.

5) Vervanging van de volledige statutentekst ingevolge de recente wetswijzigingen en de genomen beslissingen door de verder In deze akte opgenomen tekst, zonder daarbij inhoudelijk te tornen aan de naam, de zetel, het doel, het kapitaal, bestuur, boekjaar, jaarvergadering, jaarrekening, rekening gehouden met de eerder doorgevoerde aanpassingen.

De voorzitter zet de redenen uiteen die geleid hebben tot deze agenda.

4

" y'por-á'ahoutién aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

DE NOTARIS, YVES CLERCX

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte

- coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2014 : AN073770
13/08/2014
ÿþNad Word 11.1

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Ondernenningsnr : 0444531697

Benaming

(voluit) : MARRAKECH NON-STOP IMPORT-EXPORT

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Risstraat 16 3600 Genk

(volledig adres)

°m'amer)) akte: ontslag benoeming

Uit de algemene vergadering dd 06.06.2014 blijkt het ontslag van Assinne Youssef als zaakvoerder

Er werd décharge verleend.

Tot nieuwe zaakvoerder wordt benoemd Solh Mohamed nn 78041248743

get

assine Y

ontslagnennend zaakvoerder

get

solhi M

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 15 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der rechtbank MONITEUR BELGE y, koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

08- 2014

STAATSBLISpe

2$ -07- 2014

GgliffIar,

06

BELG ISC

II IUhIII III

*14154622*

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/09/2013 : BG073770
30/12/2014
ÿþ Asod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd tot griflio dei rFg.l4.,l~r~tdt y. koophandel Rtilwgren aÍd Toryererl

1 ? -1k- 2014

DE, griffieriffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111111111111111 iufl

Ondernemingsnr : 0444531697

Benaming

(voluit) : MARRAKECH NON-STOP IMPORT-EXPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Risstraat 16 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag benoeming

De heer Solhi Mohammed nn 78041248743 heeft zijn ontslag gegeven per 07.062014

get

soihi M

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2013 : BG073770
22/06/2012 : BG073770
26/07/2011 : BG073770
31/05/2010 : BG073770
26/05/2009 : BG073770
03/03/2009 : BG073770
06/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/06/2008 : BG073770
04/06/2007 : BG073770
28/07/2006 : BG073770
27/05/2005 : BG073770
17/05/2004 : BG073770
17/06/2003 : BG073770
21/07/2000 : BG073770

Coordonnées
MARRAKECH NON-STOP IMPORT-EXPORT

Adresse
RISSTRAAT 16 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande