MARTIN MATHYS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MARTIN MATHYS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.896.404

Publication

04/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

bMNi< van KOOPHANDEL

t@ AN1WERPEN

2 3 MEI 2014

~i~r:~ ~ r~

F, j'"' ;9,

-- ..

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0437.896.404 Benaming

(voluit) : MARTIN MATHYS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3545 Halen (Zelem), Kolenbergstraat 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 28 april 2014, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer. volgende beslissingen heeft genomen :

1) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 7.500.000,00) om het te brengen van negen miljoen driehonderd: tweeënzestigduizend euro (¬ 9.362.000,00) op zestien miljoen achthonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 16.862.000,00) door uitgifte van honderd twintigduizend twee (120.002) aandelen zonder nominale waarde, genietende van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en met deelname in de winst pro rata, temporis et liberationis.

Deze aandelen worden onderschreven in geldspeciën aan de prijs van tweeënzestig euro komma vier: negen acht negen (¬ 62,4989) per aandeel en worden volledig volgestort.

2) De vergadering beslist de statuten van onderhavige vennootschap aan te passen aan de voormelde

besluiten en aan de huidige vennootschapswetgeving.

De artikelen der statuten worden volledig herschreven en hernummerd zodat de tekst der statuten voortaan

in zijn totaliteit als volgt luidt :

NAAM

De vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een naamloze vennootschap heeft als naam "MARTIN

MATHYS".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3545 Halen (Zelem), Kolenbergstraat 23.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij beslissing van de raad van bestuur,

bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bovendien, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bestuurlijke zetels,

agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zowel in België als in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden of voor gezamenlijke rekening met derden, de fabricatie van en de handel in vernis, verf, alsook alle

gelijkaardige of bijkomstige producten.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen, waarvan zij aandeelhouder

is uitoefenen.

De vennootschap mag alle hoegenaamde handels- industriële, financiële, roerende of onroerende

verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag, op elke wijze belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met een

gelijkaardig, analoog, gelijksoortig of samenhangend doel aan het hare of die van aard zijn de ontwikkeling van

haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te

vergemakkelijken.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op zestien miljoen achthonderd

tweeënzestigduizend euro (¬ 16.862.000,00) en volledig geplaatst.

Op de laatste blz van Link B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd veertigduizend vier aandelen (240.004) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd veertigduizend en vierde (11240.004ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, minimum samengesteld uit het door de wet vereiste aantal leden, aandeelhouders of niet, die voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering worden benoemd en die door deze te allen tijde kunnen ontslagen worden.

BEVOEGDHEID

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan overeenkomstig artikel 524bis en ter van het Wetboek van Vennootschappen, onder of buiten zijn leden een directie comité aanwijzen en zijn bestuursbevoegdheden er aan overdragen.

De raad van bestuur mag, overeenkomstig artikel 522 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, in zijn midden één of meer adviserende comité's oprichten,

Hij mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap met betrekking tot dat bestuur opdragen aan één of meer directeurs of afgevaardigden, bestuurders of niet, al dan niet aandeelhouders, eveneens belast met de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag bovendien aan iedere gevolmachtigde bijzondere machten verlenen.

De raad van bestuur bepaalt bovendien de machten, bevoegdheden, bezoldigingen of vergoedingen van de personen vermeld in de vorige alinea's.

De raad van bestuur mag ten allen tijde de in dit opzicht genomen beslissing intrekken. VERTEGENWOORDIGING JEGENS DERDEN

Behoudens de gevallen van bijzondere volmachten of van vertegenwoordiging inzake dagelijks bestuur, waarvan sprake hierboven, wordt de vennootschap jegens derden geldig vertegenwoordigd door de individueel handelende afgevaardigd bestuurder of door twee bestuurders gezamenlijk handelend.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand oktober om veertien uur (14u00) of, indien deze dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. TOELATINGSVOORWAARDEN

Om de algemene vergadering te mogen bijwonen moet ieder eigenaar van aandelen vijf dagen voor de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, de raad van bestuur inlichten van zijn voornemen aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen mee te delen waarmee hij aan de stemming wenst deel te nemen.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding gemaakt is in de oproeping.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, aandeelhouder of niet.

De raad van bestuur mag de formule van de volmachten vastleggen en eisen dat deze worden neergelegd op de plaats die hij aanwijst, ten minste vijf vrije dagen voor de vergadering.

De medeéigenaars, de vruchtgebruikers, de blote eigenaars en de pandschuldeisers en de pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon doen vertegenwoordigen.

De aandeelhouders worden tot de algemene vergaderingen toegelaten mits rechtvaardiging van hun identiteit.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juni van ieder jaar en eindigt op eenendertig mei van het volgend jaar.

WINSTVERDELING

Van de netto winst wordt vooraf een afneming gedaan van ten minste vijf procent om de wettelijke reserve te vormen ; die afneming houdt op verplicht te zijn wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Na de voorgeschreven voorafname ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo ais dividend verdeeld onder de aandeelhouders naar rato van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit, hetzij hiermede tantièmes of andere vergoedingen toe te kennen, hetzij de winst geheel of ten dele te reserveren of deze op het nieuwe boekjaar over te dragen.

VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten en de consignatie die voor deze regelingen werd gedaan wordt het netto actief verdeeld onder alle aandeelhouders, in geldspeciën of in effecten.

Indien al de aandelen niet in eenzelfde verhouding volgestort zijn, moeten de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door al die aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door te verzoeken tot bijkomende volstortingen ten faste van de onvoldoende volgestorte effecten, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geldspeciën of in effecten te verrichten ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

3) De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan mevrouw Tiny Dedeurwaerder, wonende te 1850 Grimbergen, Pater Pieraertsstraat 4 teneinde de

Voorbehouden \! aan het 'Belgisch Staatsblad

vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook' tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde statuten, volmacht, bankattest





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge











Qp de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

24/06/2014
ÿþ Wcircl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 RECHTBANK van KOOPHANDEL

11111111RWMIRIE11 te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

13 JUN1 2011i

Griffie



Ondernerningsnr : 0437.896.404

Benaming

(voluit) MARTIN MATHYS

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: 3545 Halen (Zelem), Kolenbergstraat 23

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERMINDERING AANPASSING STATUTEN

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te: Grimbergen op 3 juni 2014, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen:

1) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 7.500.000,00) om het te herleiden van zestien miljoen achthonderd tweeënzestigduizend (¬ 16.8622300,04) tai neen miljoen driehonderd tweeënzestigdtgzend euro (¬ 9.362.000,00), mits vernietiging van honderd twintigduizend en twee (120.002) aandelen door terugbetaling aan de aandeelhouders van tweeënzestig euro komma vier negen acht negen (¬ 62,4989) per te vernietigen aandeel, teneinde het kapitaal te herleiden tot de werkelijke behoeften.

Deze kapitaalvermindering moet uitsluitend aangerekend worden op volstort en nog terugbetaalbaar kapitaal.

2) De vergadering beslist de statuten van onderhavige vennootschap aan te passen aan de voormelde

besluiten.

Dientengevolge luidt artikel 5 der statuten voortaan als volgt:

Artikel 5 Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op negen miljoen driehonderd

tweeënzestigduizend euro (¬ 9.362.000,00) en volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door honderd twintigduizend en twee (120.002) aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, die elk één/ honderd twintigduizend en tweede (1/120.002de) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

3) De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan mevrouw Tiny Dedeurwaerder, wonende te 1850 Grimbergen, Pater Pieraertsstraat 4 teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde statuten, volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2014 : HA073616
28/10/2013 : HA073616
04/02/2013 : HA073616
04/01/2013 : HA073616
17/10/2012 : HA073616
14/10/2011 : HA073616
06/04/2011 : HA073616
28/12/2010 : HA073616
04/11/2010 : HA073616
02/07/2010 : HA073616
02/12/2009 : HA073616
26/11/2009 : HA073616
29/10/2009 : HA073616
30/10/2008 : HA073616
13/02/2008 : HA073616
03/12/2007 : HA073616
22/12/2006 : HA073616
09/11/2006 : HA073616
14/11/2005 : HA073616
10/02/2005 : HA073616
08/02/2005 : HA073616
09/12/2004 : HA073616
28/10/2004 : HA073616
06/04/2004 : HA073616
05/12/2002 : HA073616
22/10/2015 : HA073616
20/10/2001 : HA073616
04/11/2000 : HA073616
16/02/2000 : HA073616
02/12/1999 : HA073616
28/01/1999 : HA073616
06/02/1997 : HA73616
27/10/1995 : HA73616
01/08/1989 : HA73616
11/03/2016 : HA073616
09/11/2016 : HA073616
23/10/2017 : HA073616

Coordonnées
MARTIN MATHYS

Adresse
KOLENBERGSTRAAT 23 3545 ZELEM

Code postal : 3545
Localité : Zelem
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande