MASCHIO GASPARDO BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MASCHIO GASPARDO BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.173.770

Publication

27/06/2014
ÿþ4 Mad Word 11.1

' 1 - ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

R CI TgANKvanKGCri4Ar.."

te ANTWERPEi"

1 8 201/i<

}w ~ri}~iië rrr

1

*1A129937111111111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0877.173.770

Benaming

(voluit) : Maschio Gaspardo Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schoebroekstraat 58 te 3583 Paal

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsen maatschappelijke zetel

Tijdens de buitengewone vergadering van 1 mei 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en stemrecht werd beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 1 mei 2014 te verplaatsen naar:

Bergstraat 36 b

3945 Ham

Paal , 1 mei 2014

Boshoef BVBA

vertegenwoordigd door

Gert Van den Eynde

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

1 fi JAN. 2014

se t-1A55ELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0877.173.770

Benaming

(voluit) : AGROPAK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 3583 Beringen (Paal), Schoebroekstraat 58

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING

UIT DE NOTULEN opgemaakt door Meester Luc Moortgat, notaris te Geel, éénendertig december tweeduizend dertien;

" Geregistreerd te Geel, de 6 JAN.2014 dertien bladen geen verzendingen, Reg. 5 deel 594 folio 40 vak 2, ontvangen 50,00-EUR, Getekend de eerstaanwezende inspecteur ai R. VAN TONGELEN" BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AGROPAK" volgende beslissingen heeft genomen:

*Eerste beslissing

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen bedoeld onder punten 1 tot 3 op de agenda.

De vergadering verklaart niet eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris en keurt dit voor zoveel als nodig nogmaals goed en verklaart zich akkoord met de afstand van de rechten conform artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uit de verklaring van heden gedaan door zaakvoerder overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van` huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

*Tweede beslissing: Verrichting met splitsing gelijkgesteld:

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit de activa die verband houden met landbouwmachines en onderdelen die geen betrekking hebben op het merk 'Maschio Gaspardo' van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap, zoals opgenomen in genoemd verslag van de revisor en onder punt 5 van de agenda.

De hiervoor genoemde activa zullen overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddefen aan de nieuwe vennootschap wordt verwezen naar voorgeschreven verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, waarin de overgedragen activa en passiva uitvoerig worden beschreven.

Kosten

De vergadering beslist niet eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de partieel te splitsen vennootschap.

Niet toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op één nieuw

aandeel in de op te richten vennootschap.

Deelname in de winst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vo bette aan Belg Staat

u

ui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 oktober 2013 voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 oktober 2013 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

*Derde beslissing ; oprichting van BVBA AGROPAK

A. Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld: vijfenzestigduizend (65,000,00) euro bedraagt, zoals blijkt uit het bovenvermelde verslag van de revisor, opgesteld conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen in kader van inbreng in natura.

B. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «AGROPAK» met maatschappelijk zetel te 3583 Paal (Beringen) Schoebroekstraat 58, op te richten, conform punt 6 van de agenda.

En de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

*Vierde beslissing: Benoeming van de eerste zaakvoerder van de opgerichte vennootschap

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste zaakvoerder van de vennootschap «AGROPAK», conform punt 7 van agenda;

-BVBA BOSHOEF voornoemd

Benoemde zaakvoerder komt in dit proces verbaal tussen en verklaart bij monde van haar vaste vertegenwoordiger, uitdrukkelijk het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden, onder bevestiging dat zij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd en het mandaat is onbezoldigd, behoudens andere beslissing van de algemene vergadering,

*Vijfde beslissing: Naamwijziging BVBA AGROPAK

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat benaming van de bestaande bvba Agropak te wijzigen in "MASCHIO GASPARDO BENELUX" of in 't kort "Maschio".

*Zesde beslissing: Vaststelling vermindering van het kapitaal van de vennootschap

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat, ingevolge de overdracht van de activiteiten die geen verband houden met landbouwmachines en onderdelen van het merk 'Maschio Gaspardo', het kapitaal van de bestaande vennootschap verminderd is met zestigduizend (60.000,00) euro en dat het thans negenentachtigduizend negenhonderd tweeëntwintig euro vijfenvijftig cent (¬ 89.922,55) bedraagt en bijgevolg onmiddellijk na de partiële splitsing terug dient verhoogd te worden met zevenenzeventig euro vijfenveertig cent (¬ 77,45) tot negentigduizend euro (¬ 90.000,00) door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

*Zevende beslissing: Statutenwijziging conform punten 8 en 9 van de agenda en hiervoor genomen beslissingen 5 en 6

De algemene vergadering beslist met eenparigheid de tekst van artikelen 1 en 5 van de statuten te wijzigen als volgt om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte vaststelling en de bestuurlijke noodwendigheden:

Artikel 1.- Naam en aard.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en werd opgericht met de naam "AGROPAK". Ze draag sedert algemene vergadering gehouden voor notaris Luc Moortgat te Geel op 31 december 2013 de naam: MASCHIO GASPARDO BENELUX of in 't kort MASCHIO.

Artikel 5.- Kapitaal,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentigduizend (90.000,00) euro. Het kapitaal is volledig geplaatst en verdeeld in honderdvijftig (150) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdvijftigste (11150ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

*Achtste beslissing (punt 11 agenda)

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

*Negende beslissing (punt 12 agenda)

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VERVOORT & RENDERS, te 2440 Geel, Kollegestraat 66, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de formaliteiten bij kruispuntbank van ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel te vervullen en desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Financieel plan

De vennoten van de nieuwe vennootschap hebben een financieel plan opgemaakt waarin zij optreden als oprichters en in dewelke zij het kapitaal van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing rechtvaardigen

Verwezenlijking van de partiële splitsing

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

Notariële verklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd. Hij bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 752, derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Verklaring pro fisco

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat onderhavige splitsing geschiedt onder toepassing van artikel 117, § 1 (de verrichting dient te worden te aangezien als een splitsing) en/of § 2 (het afgesplitste deel van de vennootschap moet worden aangezien als een bedrijfstak) en 120, van het WetboeK der Registratie , Hypotheek en Griffierechten, artikel 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen zoals gewijzigd door de Wet van 16 juli 2001, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad op 20 juli 2001.

Voor wat de incorporatie betreft van beschikbare reserves in de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap, wordt de vrijstelling op grond van artikel 116, 3° lid van het Wetboek van Registratierechten ingeroepen.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Sluiting van de vergadering

De vergadering wordt geheven om 12.00 uur,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL:

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD : 1 expeditie van het proces-verbaal; financieel plan, verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor, Notaris Luc Moortgat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

r-

b oude aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2013
ÿþi.tod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0877.173.770

Benaming

(voluit) : Agropak

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schoebroekstraat 58 te 3583 Paal (Beringen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging splitsingsvoorstel

VOORSTEL TOT PARTIELE SPLITSING VAN

AGROPAK BVBA

DOOR OPRICHTING VAN

AGROPAK NIEUW BVBA

(overeenkomstig artikelen 677 juncto 742-757 W.Venn.)

Het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Agropak" (hierna de vennootschap) heeft op 15 november 2013 het onderhavige voorstel tot een met splitsing door oprichting gelijkgestelde verrichting (hierna casu quo het splitsingsvoorstel of de partiële splitsing) opgesteld met het oog op de afsplitsing van een deel van haar vermogen en de overgang van dat deel van het vermogen naar een nieuwe nog op te richten vennootschap overeenkomstig de procedure voorzien in artikel 677 juncto artikel 742 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen (hierna W.Venn.).

De vennootschap zou partieel gesplitst worden in toepassing van artikel 674 W.Venn. (splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap) juncto artikel 677 W.Venn. (partiële splitsing), door activabestanddelen die geen verband houden met Iandbouwmachines en onderdelen van het merk Maschio Gaspardo, zoals nader omschreven in dit splitsingsvoorstel, af te splitsen en vervolgens in te brengen in een nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, dit teneinde een beter onderscheid te kunnen creëren tussen de activiteiten, die verband houden met landbouwmachines en onderdelen van het merk Maschio Gaspardo enerzijds en landbouwmachines en onderdelen van andere merken anderzijds.

I. Identificatie van de betrokken vennootschappen (artikel 743, 1° W. Venn.)

De partieel te splitsen vennootschap is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Agropak", waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 3583 Paal (Beringen), Schoebroekstraat 58, en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder ondernemingsnummer 0877-173-770,

De vennootschap werd opgericht op 28 oktober 2005 voor notaris Luc Moortgat te Geel. Een uittreksel uit de oprichtingsakte werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 november 2005 onder nummer 05166813.

Sindsdien werden de statuten niet aangepast.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 9 -11- 2013

HASSELT

Griffie

*13179333*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-het transport van goederen voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal

-de in en uitvoer, de verkoop zowel in het groot als in het klein, het vervaardigen, herstellen, verwerken,

bewerken en verhurenvan alle mogelijke landbouwwerktuigen en landbouwartikelen____..._ ......

...__ ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

-de aan- en verkoop in groot en klein van auto's, machines en onderdelen, en het verrichten van aIIe handelingen welke hiermede in verband staan, dit zowel in het binnen- als buitenland, deze benamingen genomen in de meest ruime zin en zonder uitzondering, alsmede het deelnemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of gelijklopend doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk en volgestort kapitaal van EUR 150.000 wordt vertegenwoordigd door 150 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/150ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn in het bezit van:

-de heer Gert Van den Eynde, wonende te 2260 Westerlo, Pappotstraat 18: 125 aandelen

-de heer Ronald De Maeyer, wonende te 9130 Verrebroek, Priesteragiestraat 20: 25 aandelen.

Boshoef BVBA, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2260 Westerlo, Pappotstraat 18, en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder ondernemingsnummer 0832-320-772, is enig zaakvoerder van de vennootschap. Boshoef BVBA wordt vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, de heer Gert Van den Eynde,

Hierna ook genoemd de partieel te splitsen vennootschap.

De nieuw op te richten vennootschap in het kader van de partiële splitsing zal worden opgericht bij akte te verlijden voor notaris Luc Moortgat te Geel.

Zij zal worden opgericht onder de rechtsvorm van een nieuwe vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als (voorlopige) naam "Agropak nieuw". Haar maatschappelijke zetel zal worden gevestigd in te 3583 Paal (Beringen) Schoebroekstraat 58.

De definitieve benaming van de nieuw op te richten vennootschap wordt "Agropak". De benaming van de huidige "Agropak" zal worden gewijzigd in "Maschio Gaspardo Benelux" (zie verder onder hoofdstuk 11).

De vennootschap zal tot doel hebben in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-het transport van goederen voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal

-de in- en uitvoer, de verkoop zowel in het groot als in het klein, het vervaardigen, herstellen, verwerken, bewerken en verhuren van alle mogelijke landbouwwerktuigen en Iandbouwartikelen

-de aan- en verkoop in groot en klein van auto's, machines en onderdelen, en het verrichten van alle handelingen welke hiermede in verband staan, dit zowel in het binnen- als buitenland, deze benamingen genomen in de meest ruime zin en zonder uitzondering, alsmede het deelnemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of gelijklopend doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

, e 3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Boshoef BVBA zaI worden benoemd als zaakvoerder van de vennootschap.

Hierna genoemd de nieuwe vennootschap.

2, Ruilverhouding (art. 743, 2° W. Venn.)

De nieuwe vennootschap zal bij de oprichting een maatschappelijk kapitaal hebben van EUR 65.000, dat vertegenwoordigd zal worden door 150 aandelen.

De ruilverhouding wordt bepaald als volgt 150 / 150, hetzij 1.

Concreet betekent dat aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap per aandeel, dat zij aanhouden in partieel te splitsen vennootschap, 1 nieuw aandeel in de nieuwe vennootschap zaI worden uitgereikt.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

3 Wijze van uitreiking (art. 743, 3° W. Venn.)

De 150 nieuw aandelen uit te geven in de nieuwe vennootschap zullen op naam luiden en zullen binnen de maand na het verlijden van de authentieke akte houdende vaststelling van de totstandkoming van de partiële splitsing en oprichting daaruit van de nieuwe vennootschap, door het bestuursorgaan van de nieuwe vennootschap worden ingeschreven in een register van aandelen dat in de nieuwe vennootschap zal worden aangelegd en gehouden overeenkomstig artikel 233 en volgende W.Venn., waarin minstens de volgende gegevens zullen worden vermeld:

-de identiteit van de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap

-het aantal nieuwe aandelen uitgegeven in de nieuwe vennootschap dat aan haar toekomt ingevolge de partiële

splitsing

-de datum van het besluit tot partiële splitsing.

4. Datum van deelname in de winst (art. 743, 4° W. Venn.)

De in de nieuwe vennootschap uit te geven nieuwe aandelen zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat vanaf de datum waarop de partiële splitsing in voege treedt overeenkomstig punt 5 hieronder en zullen dividendgerechtigd zijn vanaf hun uitgifte en zullen allemaal dezelfde rechten op winstdeelname hebben in de nieuwe vennootschap.

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen betreffende dit recht.

5. Boekhoudkundige datum (art. 743, 5° W. Venn.)

De af te splitsen en over te dragen vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap zullen overgaan naar de nieuwe vennootschap op basis van hun waarde die blijkt uit de interne jaarrekening per 30 september 2013.

Alle verrichtingen en operaties van de partieel te splitsen vennootschap met betrekking tot het af te splitsen en over te dragen deel van haar vermogen, dat voorwerp is van deze partiële splitsing, zullen vanuit boekhoudkundig standpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuwe vennootschap vanaf 1 oktober 2013.

6. Bijzondere rechten (art. 743, 6° W. Venn.)

Alle bestaande aandelen in de partieel te splitsen vennootschap zijn identiek en hebben dezelfde rechten en voordelen. Er bestaan in de partieel te splitsen vennootschap ook geen andere effecten dan aandelen.

Bijgevolg worden er dienaangaande ook geen bijzondere regelingen getroffen

$

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

7. Bijzondere bezoldiging (art. 743, 7° W. Venn.)

Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verzocht om de verslagen op te stellen zoals vereist in de artikelen 746 en 219 § 1 W.Venn.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht wordt vastgesteld op in totaal EUR 1.850 exclusief BTW.

8. Bijzondere voordelen (art. 743, 8° W. Venn.)

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de Ieden van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap noch aan de leden van het bestuursorgaan van de nieuwe vennootschap.

9. Nauwkeurige beschrijving van de aan de verkrijgende vennootschap over te dragen delen van activa en passiva van het vermogen van de activa en passiva (art. 743, 9° W. Venn.)

De partiële splitsing zal worden doorgevoerd op basis van de interne jaarrekening afgesloten per 30 september 2013 van de partieel te splitsen vennootschap.

In het kader van en als gevolg van de partiële splitsing zal aan de nieuwe vennootschap een deel van het boekhoudkundig eigen vermogen van de partieel te splitsen vennootschap, gelijk aan de netto-boekwaarde van de afgesplitste bestanddelen per 30 september 2013, worden overgedragen.

Onderstaand wordt een samenvattende opgave weergegeven van de vermogensbestanddelen van Agropak BVBA, zoals opgenomen in de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013.

ACTIVA Agropak BVBA voor splitsing Agropak BVBA Agropak

Oprichtingskosten 0,00 na splitsing nieuw BVBA

0,00 0,00

Immateriële vaste activa 31.250,00 15.625,00 15.625,00

Materiële vaste activa 71.514,79 57.604,81 13.909,98

Terreinen en gebouwen 6.238,09 3.119,04 3.119,05

Installaties, machines en uitrusting 60.340,38 52.805,11 7.535,27

Meubilair en rolllend materieel 1.575,00 0,00 1.575,00

Overige materiële vaste activa 3.361,32 1.680,66 1.680,66

Voorraad 1.758.797,27 1.391.767,04 367.030,23

Vorderingen op ten hoogste één jaar 1.267.602,19 1.267.602,19 0,00

Handelsvorderingen 1.267.602,19 1.267.602,19 0,00

Liquide middelen 18.025,22 18.025,22 0,00

Overlopende rekeningen activa 6.454,20 6.454,20 0,00

TOTAAL ACTIVA 3153.643,67 2.757.078,46 396.565,21

~.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

PASSIVA Agropak BVBA Agropak BVBA Agropak

voor splitsing na splitsing nieuw BVBA

Kapitaal 150.000,00 89.922,55 60.077,45

Geplaatst kapitaal 150.000,00 89.922,55 60.077,45

Reserves 533.604,70 319.887,28 213.717,42

Wettelijke reserve 15.000,00 8.992,25 6.007,75

Beschikbare reserves 518.604,70 310.895,03 207.709,67

Overgedragen winst 306.530,15 183.759,81 122.770,34

Winst over de periode van 1 januari 2013 tot 30 september 2013 306.530,15 183.759,81 122.770,34

EIGEN VERMOGEN 990.134,85 593.569,64 396.565,21

Voorzieningen 63.500,00 63.500,00 0,00

Schulden op ten hoogste één jaar 2.100.008,82 2.100.008,82 0,00

Financiële schulden 300.000,00 300.000,00 0,00

Handelsschulden 1.581.949,35 1.581.949,35 0,00

Fiscale schulden 146.818,99 146.818,99 0,00

Sociale schulden 38.131,01 38,131,01 0,00

Overige schulden 33.109,47 33.109,47 0,00

TOTAAL PASSIVA 3.153.643,67 2.757.078,46 396.565,21

Kapitaal, reserves en overgedragen winst worden verdeeld over de beide vennootschappen.

De netto-boekwaarde van EUR 396.565,21 zal toekomen aan de nieuwe vennootschap voor de vorming van haar eigen vermogen, waaronder ook haar kapitaal. Toewijzing zal in eerste instantie gebeuren op basis van het aandeel van het eigen vermogen van de nieuw op te richten vennootschap in het eigen vermogen van de partieel te splitsen vennootschap, zijnde 40,05%. Deze afsplitsing is ook zo verwerkt in bovenstaande voorstelling.

Zoals hieronder besproken zal daarna ter afronding van het geplaatst kapitaal en de wettelijke reserve een incorporatie vanuit de beschikbare reserves.

Inzonderheid zal de netto-boekwaarde van EUR 396.565,21 worden toegewezen aan de volgende passivaposten in het eigen vermogen van de nieuwe vennootschap:

- geplaatst kapitaal: EUR 65.000 (deels gevormd voor EUR 60.077,45 vanuit het geplaatst kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap en deels voor EUR 4.922,55 vanuit de beschikbare reserves)

- wettelijke reserve: EUR 6.500 (deels gevormd vanuit voor EUR 6.007,75 vanuit de wettelijke reserve van de partieel te splitsen vennootschap en deels voor EUR 492,25 vanuit de beschikbare reserves)

-beschikbare reserves: EUR 202.294,87 (deels gevormd voor EUR 207.709,67 vanuit de beschikbare reserves van de partieel te splitsen vennootschap onder aftrek van EUR 5.414,80, dat werd geïncorporeerd in het geplaatst kapitaal en de wettelijke reserve)

-winst over de 9 eerste maanden van boekjaar 2013: EUR 122.770,34 (gevormd vanuit de winst over de 9 eerste maanden van boekjaar 2013 van de partieel te splitsen vennootschap).

De winst over het lopende boekjaar 2013 werd nog niet goedgekeurd tijdens een gewone algemene vergadering der vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Als gevolg daarvan zal het eigen vermogen van de partieel te splitsen vennootschap van EUR 990.134,85 worden verminderd met EUR 396.565,21 als volgt:

OMSCHRIJVING EUR

kapitaal 60.077,45

wettelijke reserve 6.007,75

beschikbare reserves 207.709,67

winst over de 9 eerste maanden van boekjaar 2013 122370,34

396.565,21

10. Verdeling en toebedeling van de aandelen (art. 743, 10° W. Venn)

De vennoten van de nieuwe vennootschap, bij haar oprichting, zullen dezelfde zijn als de bestaande vennoten in de partieel te splitsen vennootschap.

De nieuwe 150 aandelen uitgegeven in de nieuwe vennootschap zullen aan de bestaande vennoten van de partieel te splitsen worden toebedeeld.

11. Bijkomende vermeldingen

a. wijziging van de statuten van de partieel te splitsen vennootschap

In geval van verwezenlijking van de voorgestelde partiële splitsing dienen de statuten van de partieel te splitsen vennootschap te worden aangepast.

De maatschappelijke benaming "Agropak" zal worden gewijzigd in "Maschio Gaspardo Benelux". Artikel 1 van de statuten zaI dienovereenkomstig worden aangepast.

Het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap zal worden aangepast overeenkomstig de besluiten te nemen over de partiële splitsing.

Na onttrekking van EUR 60.077,45 aan het kapitaal zal het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap, na de partiële splitsing, EUR 89.922,55 bedragen. Ter afronding van het kapitaal zal een bedrag van EUR 77,45 worden geïncorporeerd vanuit de beschikbare reserves, waardoor het kapitaal EUR 90.000 zaI bedragen. Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

Na onttrekking van EUR 6.007,75 aan de wettelijke reserve zaI de wettelijke reserve van de partieel te splitsen vennootschap, na de partiële splitsing, EUR 8.992,25 bedragen. Ter afronding van de wettelijke tot 10% van het geplaatst kapitaal zal een bedrag van EUR 7,75 worden geïncorporeerd vanuit de beschikbare reserves, waardoor de wettelijke reserve EUR 9.000 zal bedragen.

b. kosten van verbonden aan de partiële splitsing

In het geval dat dit splitsingsvoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de partiële splitsing integraal gedragen worden door de partieel te splitsen vennootschap.

c. verbintenissen

Ondergetekende zaakvoerder verbindt zich ertoe om samen alles te doen wat binnen haar macht ligt om de voorgestelde partiële splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering.

Ondergetekende zaakvoerder zal aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

d. algemene vergadering

Het onderhavige splitsingsvoorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de partieel te splitsen vennootschap ter goedkeuring, en dit zo spoedig mogelijk, nadat minstens 6 weken

4. ~, e

" Vbor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

verstreken zijn na de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt zoals voorzien bij artikel 743 W.Venn.

Onderhavig splitsingsvoorstel werd opgesteld op 15 november 2013 te Paal (Beringen), in 3 originele exemplaren, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier van de partieel te splitsen vennootschap, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt te worden neergelegd, en één om te worden bewaard op haar zetel en één om te worden bezorgd aan de notaris die de akte betreffende de partiële splitsing zal verlijden.

Boshoef BVBA

Zaakvoerder,

vertegenwoordigd door

haar statutair zaakvoerder,

de heer Gert Van den Eynde,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 22.08.2013 13441-0577-012
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 24.08.2012 12438-0185-012
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 15.07.2011 11300-0252-013
23/02/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

101

Moaseaa+

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 0 12- 2019

FlêS4ELT

Ondernemingsnr : 0877.173.770

Benaming

(voluit) : AGROPAK

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schoebroekstraat 58, 3583 Beringen

Onderwerp akte : Ontslag en herbenoeming zaakvoerder

Tijdens de buitengewone algemene vergadering dd. 3 januari 2011 worden de onderstaande beslissingen' genomen:

- Met ingang van 1 januari 2011 wordt het ontslag aanvaard als zaakvoerder van de heer Van den Eynde Gert, Pappotstraat 18, 2260 Westerlo.

- "Boshoef' - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Pappotstraat 18, 2260 Westerlo, ondernemingsnummer: 0832.320.772 - vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger, de heer Van den Eynde Gert, wordt met ingang van 1 januari 2011 benoemd tot zaakvoerder.

Beringen, 3 januari 2011

Boshoef - BVBA

Pappotstraat 18

2260 Westerlo

vertegenwoordigd door:

Van den Eynde Gert

Vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur bèlge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 22.06.2010 10196-0011-013
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 19.06.2009 09248-0213-014
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 16.06.2008 08224-0248-014
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 06.06.2007 07186-0102-014
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16512-0331-015

Coordonnées
MASCHIO GASPARDO BENELUX

Adresse
BERGSTRAAT 36B 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande