MASCOM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MASCOM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.106.378

Publication

02/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ill

<140019 9

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 -12- 2013

Heer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0466.106.378

Benaming (voluit) : V.W. CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Steenweg 158, 3590 Diepenbeek

Onderwerp(en) akte : Wijziging statuten

Uit een akte verleden voor Notaris Karl Smeets te Hasselt op 06 december 2013, geregistreerd negentien bladen zonder verzendingen te Hasselt 1, de elf december tweeduizend dertien, boek 803 blad 12 vak 09, ontvangen : vijftig euro, getekend de ontvanger K. Blondeel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT - NAAMSWIJZIGING

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "MASCOM".

TWEEDE BESLUIT - ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3590 Diepenbeek, Steenweg 158 naar 3800 Sint-Truiden, industriezone Schurhovenveld 3207.

DERDE BESLUIT - WIJZIGING DOEL

Vervolgens wordt overgegaan tot lezing van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato, 05/12/2013. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig november tweeduizend dertien. De vergadering besluit in te stemmen met de inhoud van voornoemd verslag, welk verslag samen met voormelde staat zal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vergadering stelt de verwezenlijking van de voorgestelde doelwijziging vast en besluit dienovereenkomstig artikel drie van de statuten te vervangen door nagemelde tekst in het negende besluit, artikel drie.

VIERDE BESLUIT -- WIJZIGING AARD AANDELEN

De vergadering besluit de aard van de aandelen, welke statutair aan toonder luiden, te wijzigen zodat de aandelen statutair op naam luiden en dit conform het proces-verbaal van de Raad van Bestuur de dato veertien december tweeduizend en elf, geregistreerd twee bladen zonder verzendingen te Hasselt I, de drieëntwintig december tweeduizend en elf, boek 6/148 blad 35 vak 15, ontvangen vijfentwintig euro, getekend de e.a. inspecteur Anita Vanaeken.

VIJFDE BESLUIT - ONTSLAG BESTUURDERS

De vergadering stelt het ontslag vast gegeven door de bestuurders zijnde :

- De heer VANWYNSBERGHE Luc, geboren te Hasselt op achtentwintig oktober negentienhonderd zevenenzestig, nationaal nummer 67.10.28-221.28, wonende te 3740 Bilzen, Oudestraat 13.

- De heer VANWYNSBERGHE Henri Jozef, geboren te Torhout op drie juli negentienhonderd

vijfendertig, nationaal nummer 35.07.03-181-28, wonende te 3590 Diepenbeek, Steenweg 60.

De vergadering aanvaardt het ontslag. Eveneens wordt hen décharge verleend voor hun beheer.

ZESDE BESLUIT -- ONTSLAG GEDELEGEERD BESTUURDER

De vergadering stelt het ontslag vast gegeven door de gedelegeerd bestuurder zijnde :

De heer VANWYNSBERGHE Johan Kamiel, geboren te Hasselt op 31 oktober 1964, nationaal

nummer 64.10.31-257.33, wettelijk gescheiden, wonende te 3590 Diepenbeek, Steenweg 158.

De vergadering aanvaardt zijn ontslag. Eveneens wordt hem décharge verleend voor zijn beheer.

ZEVENDE BESLUIT- BENOEMING BESTUURDER EN GEDELEGEERD BESTUURDER

De heer APPELTANTS Steve, geboren te Sint-Truiden op negentien september negentienhonderd

vijfenzeventig, nationaal nummer 75.09.19-235.57, wonende te 3800 Sint-Truiden, Geelstraat 26

Wordt benoemd tot bestuurder en tevens tot gedelegeerd bestuurder.

Zijn mandaat vervalt na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en negentien.

ACHTSTE BESLUIT - (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld,

aflossing van het kapitaal, ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten, bijeenkomst, samenstelling,

Op de laatste blz. van I___Ciii vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" ..,~ ~

ív. .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

bevoegdheid en werking van de raad van bestuur, bevoegdheid commissaris(sen), benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissaris(sen), bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, winstverdeling, ontbinding en vereffening, omzetting, wettelijke bepalingen en woonstkeuze te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het vierde besluit hierna.

NEGENDE BESLUIT --AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap onder andere voortaan zullen luiden als volgt:

STATUTEN

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "MASCOM".

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, industriezone Schurhovenveld 3207.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of Brussels Gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft als doe! ;

I. Onderneming voor de installatie van electrische bedrading en toebehoren; Onderneming voor de installatie van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten); Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen; Onderneming voor de installatie van liften en roltrappen; de bouw van daken; het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal; het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen; het waterdicht maken van daken en dakterrassen; de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout en van kunststof ; deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen enzoverder, de installatie van ai dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enzoverder in hout of kunststof, de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken enzoverder in hout of kunststof, de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof; de montage van serres, veranda's enzoverder in hout of kunststof.

Het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen.

De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk.

Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals aller verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen. Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake onroerende goederen. Alsook wordt voorzien de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel  en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingwerken, vloer- en tegelwerken, plafonneringwerken en cementeringwerken, beglazingswerken, sanitaire installaties in onderhoudswerken.

Warmte installaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en spéciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regnereren, recupereren van warmte en/of koude en/of electriciteit. Onderneming voor betoncentrales en cementagglomeraten.

Gevelreinigingswerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen, restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen.

Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijke zee- en stroomwerken waaronder het bouwen en hetstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering.

Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, dampplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Onderneming voor alle vormen van bodemsanering.

~ " F º%

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

Alle andere grondwerken edie niet elders worden vernoemd.

Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loopsen, bruggen, tank, afrasteringen en sporthallen.

Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recratieterreinen.

Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport- en amusementsinrichtingen, als hospitalen, en ziekenhuizen, zowel in de privé als in de publieke sector

a) Uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen o# alle vlerken tin bet kader der diensten d'se betrekking hebben op de techniek, bet beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

b) Te promoveren door investering, financiering of lening, aile installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen ideeën en brevetten die betrekking hebben op de techniekers nodig voor hun werking en hun uitbating.

c) Te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen- en buitenland. Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanden van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's, zwembaden, kolenopslagplaatsen, askuilen, draaischijven, weegbrugge, steunmuren enz, eveneens de rioleringswerken.

Leggen van kabels en diverse leidingen met ondermeer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water- en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei electrische kabels.

Het bouwen, aanleggen en speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recratieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer.

Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten.

Het transporteren van aile vast, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffe, bouw- en i nstallati ematerialen.

Groot- en kleinhandel van alle soorten bouwmaterialen en roerende goederen. Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen.

Het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk.

Algemene bouwwerkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking heeft op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltoolingswerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

Schoorsteen- en ovenbouw, met het optrekken van febrieksschouwen, nijverheidsovens, en andere soort gelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten.

Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen. Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer, cementeer en alle andere pleistermerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips- en staffwerken en ornamenten.

Het leggen van industriële vloeren en polieren, het leggen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren.

Het leggen van vloerbeschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolistisch karakter op basis van asfalt en synthetische producten of van natuur  of synthetische mortel, industriële kunstharsbedekking met inbegrip van muuroverlappingen.

Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen, en platen in asbestcement en non-ferro metalen,

Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, ondermeer het bedekken met asfalt of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen,

Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt.

Thermische- en geluidsisolatie.

Het plaatsen van gyprocwanden.

Vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren.

Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen vanonder meer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand en plafondschilderingen, fresco's, schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

historische gecoupeerd stucwerk, historisch schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water- en windmolenmechanismen.

Arduin- en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten.

Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen. Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen.

Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten.

Het plaatsen van houten en plastiek vensterluiken.

Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren.

Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout. Het plaatsen van aanbouwkeukens en badkamers.

Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van rooster, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken.

Het plaatsen van alle soorten dakgoten het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton. Alle schilderwerken, evenals industrieel schilderwerk.

Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer plastiek. Metaalconstructies, montage- en demontagewerken buis en andere soortgelijke constructies.

Het plaatsen van aile uitrustingen van kunstwerken en van industriële mechanica en hydromechanische installaties.

Het plaatsen van pompstations en turbines, van elektromechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen en electrische buiteninstallaties, uitrustingen voor afstandsbediening, afstandsmeting en afstandscontrole,

Het plaatsen van woonunits. Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties. Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen. Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, installatie van waterverzachters. Het vervaardigen, verkopen en/of installeren van alle soorten filterinstallaties voor lucht, water, gas, olie ed.

Het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstelling- en onderhoudswerken. Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders-brandertechnicus.

Alle electriciteitswerken zowel in privégebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders, electrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen, rivieren, zee- en luchtwegen. Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties en waterzuiveringsinstallaties.

De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende, industriële, commerciële, burgerlijke, financiële, handelsnijverheid, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven. Zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen oefenen. De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en buitenland explotatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopsburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe genaamd ook, oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

li. Algemene activiteiten

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

" /'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dl Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénennzestig duizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) en is verdeeld in duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

ARTIKEL VEERTIEN  BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

ARTIKEL VIJFTIEN -- OPDRACHTEN

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt, Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden, De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL ZESTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-BEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van haar leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht..

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats de tweede dinsdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

ARTIKEL TWINTIG -- TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2, behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden v66r de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING -- VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel worden voorgelegd

De Voorzitter van de Rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten,

eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, Zo de Voorzitter van de bevoegde

Rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in artikel 184 Wetboek Vennootschappen omschreven voorwaarden, dan wijst de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel zelf een vereffenaar aan.

Luik B - Vervnla

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken,.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze Eaatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan van verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

TIENDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende Notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, tevens gecoördineerde statuten, verslag van de raad van bestuur, balans per 30/11/2013.

Meester Karl Smeets, Notaris

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 29.07.2013 13364-0590-012
14/06/2013 : HA101504
13/03/2013 : HA101504
30/03/2012 : HA101504
06/12/2011 : HA101504
04/10/2010 : HA101504
06/10/2009 : HA101504
03/09/2008 : HA101504
27/08/2007 : HA101504
04/07/2006 : HA101504
03/09/2005 : HA101504
20/09/2004 : HA101504
18/09/2003 : HA101504
12/12/2002 : HA101504
26/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MASCOM

Adresse
INDUSTRIEZONE SCHURHOVENVELD 3207 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande