MASTER CARWASH

NV


Dénomination : MASTER CARWASH
Forme juridique : NV
N° entreprise : 461.808.585

Publication

03/07/2014
ÿþ Mal Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I

Il ilit!!JI)JLIJIW Ill ,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 il JUNI 2014

Griffie

Ondememingsnr : 0461.808.585

Benaming (voluit) : MASTER CARWASH

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Europark 1003 - 3530 Houthalen-Helchteren

Onderwerp(en) akte; Fusie door overneming

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op 17/04/2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MASTER CARWASH", waarvan de zetel gevestigd is te 3530 Houthalen-Helchteren, Europark 1003, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer BTW 0461.808.585., hierna genoemd de OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP B, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen: EERSTE BESLUR

De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat vennootschap "CAVALE MANAGEMENT TEAM", in afkorting "CMT", waarvan de zetel gevestigd is te 3590 Diepenbeek, Demerstraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer BTW 0896.723.032, hierna genoemd de OVER TE NEMEN of OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP A door fusie overgenomen wordt door de vennootschap "MASTER CARWASH".

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap B besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen vennootschap A over te gaan en dit overeenkomstig het fusievoorstel. Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap A, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap B.

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passive van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan. De overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap B.

Vermits de overnemende vennootschap B houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap A, worden de aandelen van de overgenomen vennootschap A vernietigd.

Aue rechten en plichten en verbintenissen ontstaan door de overgenomen vennootschap A vanaf '1 januari 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap B. Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, gaat het ganse vermogen van de vennootschap "CAVALE MANAGEMENT TEAM" zoals hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap B, en dit met ingang van 1 januari 2014.

a. Het vermogen van de overgenomen vennootschap omvat aile activa en passiva, die allen, zonde uitzondering en zonder voorbehoud, onder algemene titel overgaan op de overnemende vennootschap. De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap A op de overnemende vennootschap B bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, he voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap A heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap B met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaa te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap A omvat elle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap A opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap B treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap.

De overgenomen vennootschap verklaart eigenares te zijn van het volgend onroerend goed, welk goed ingevolge de fusie eveneens overgaat op de overnemende vennootschap B:

BESCHRILNING VAN HET ONROEREND GOED

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

oor-behouden aan het Belgisch Staatsbiad

Luik 13 - Vervoln

Nef recht van opstal en de - k-râCfilè-riî - -criî-re-Cfit' ---- - -c-13à-fal -opgerichte constructies met betrekking tot haï hierna beschreven goed

GEMEENTE DEIPENBEEK  TWEEDE AFDELING

Een car-wash, op en met grond, gelegen Wijkstraat +37, gekadastreerd volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel sectie C, nummer 1050/C/2, voor een oppervlakte van vijftien are vier centiare (15a 04ca). b, Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap. De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap A worden in de boekhouding van de ovememende vennootschap B opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap A, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

c. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap A als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap B, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap A op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap besluit de rekeningen van de overgenomen vennootschap A over het tijdvak begrepen tussen de datum van de jaarafsluiting van het laatste boekjaar waarvoor de rekeningen zijn goedgekeurd en de datum vanaf welke de verrichtingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn gesteld voor rekening van de overnemende vennootschap goed te keuren in afzonderlijke notulen.

VIERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap B kwijting te verlenen aan de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap A voor de uitoefening van hun mandaat tot en met heden.

VIJFDE BESLUIT- OPDRACHT TOT COORDINATIE - MACHTEN

1. De vergadering machtigt de notaris om

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap A;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap B en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

2. De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, alsmede de algemene vergadering van de overnemende vennootschap machtigen het college van zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, dit alles in de mate dit niet zou geschieden door de instrumenterende notaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 04.07.2014 14273-0046-017
20/02/2014
ÿþólod Pen'.

r. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor,

behoudo aan het Belgiscl

Staatsble

RECH I BANK VAN KOOPHANDEL.

1 1-02- 2014

HASSELT

Griffie ,

1111111 11111 11111 11111 11111 11111 11111 11111 liii 1111

*14097060*

4~~~crEas,ri:~gsr,s . 0461,808,585

. MASTER CARWASH

RC'C ilsVurn Naamloze vennootschap

Europark 1003, 3530 Houthalen-Helchteren, België

Onrterw rj*ni ete.. ,fusievoorstel

Tel :.t"

Neerlegging van het fusievoorstel door overneming en publicatie van het uittreksel In het kader van de fusie van de hierna vermelde vennootschappen.

Op 31 januari 2014 is overeenkomstig art. 719 van het Wetboek Vennootschappen door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. MASTER CARWASH

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joseph Roevens te Brasschaat, op 27 oktober 1997, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 november 1997, onder het nummer 19971118/130.

De statuten werden meermaals gewijzigd voor het laatst bij akte verleden voor notaris Bart Drieskens te Houthalen, op 14 september 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 september 2010, onder het nummer 20100929/0142630.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 62.000,00, vertegenwoordigd door 7.750 aandelen zonder nominale waarde die ieder 1/7.750s1° van het kapitaal vertegenwoordlgen. Het kapitaal is volledig volstort.

Namens haar tekenen de_bestuurders van de vennootschap:

De heer Gregory Stevens, wonende te 3582 Koersel, Mathias Geysenstraat 38,

gedelegeerd bestuurder.

De heer Frank Stevens, wonende te 3581 Beverlo, Kroonstraat 27, gedelegeerd

bestuurder.

{)n  le nat, le n=x [3 verrr ,t~ien Recto " Minai án hoedanigheid van de instrumenterende ioLdris, hèt_>ij',án de Qèrsd(o}r(vn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : .taam en hardtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

M~ POF 11,1

De vennootschap Sternol BVBA, met ondememingsnummer 0894.824.109 en maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Europark 1003, vertegenwoordigd door de heer Gregory Stevens, gedelegeerd bestuurder,

Voor- behouden n3n het 6,algisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij wordt hierna ook de "overnemende vennootschap" genoemd.

2. CAVALE MANAGEMENT TEAM CVBA

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Emile Jageneau te Diepenbeek op 19 maart 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 april daarna, onder het nummer 2008040710051127.

De statuten werd en eenmaal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Bart Drieskens te Houthaffen, op 7 juli 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 augustus 2011 onder het nummer 2011080110118267.

Het kapitaal bedraagt ¬ 60.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 600 aandelen op naam met een nominale waarde van ¬ 100,00, Het kapitaal is volledig volstort.

De enige vennoot van de vennootschap is Master Carwash NV, voornoemd.

Namens haar tekenen de bestuurders van de vennootschap:

- De heer Gregory Stevens, wonende te 3582 Koersel, Mathias Geysenstraat 38, gedelegeerd bestuurder,

De heer Frank Stevens, wonende te 3581 Beverfo, Kroonstraat 27, gedelegeerd bestuurder.

Zij wordt hierna ook de "overgenomen vennootschap" genoemd.

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van Cavale Management Team CVBA met toepassing van de artikelen 671 e.v. van het Wetboek Vennootschappen zal overgaan op de vennootschap Master Carwash NV, verbinden de bestuursorganen van genoemde vennootschappen zich ertoe jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van deze vennootschappen.

Deze fusie kadert in het feit dat beide bij de fusie betrokken vennootschappen gelijkaardige activiteiten hebben. Bovendien bestaat tussen beide vennootschap een respectievelijk schuld-vordering positie die niet op korte termijn kan worden vereffend. Tevens komt deze fusie tegemoet aan de vereenvoudiging van de groepsstructuur (juridisch en operationeel) die door de vennoten wordt nagestreefd. Een fusie van beide vennootschappen verhoogt de transparantie naar derden en vereenvoudigt en verbetert de boekhouding en de bedrijfseconomische informatie en besluitvorming.

Op de laatste hlz van pek. 8 vennetden Recta , Naam en hoedanigheid van de rttstrumenierende notans, hetzil van de perzo(oln(en)

bevicegd de rechtspersoon tan aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en hancttekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Med ADF lid

Bovendien worden door de consolidatie van de administratieve werkzaamheden (met name het voeren van één enkele boekhouding, één BTW en vennootschapsbelastingaangifte, één bestuursorgaan, één Algemene Vergadering, e.d.) aanzienlijke administratieve kosten bespaard.

aldus wordt het volgende vastgesteld;

(a) De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen:

De fusie zal doorgevoerd worden tussen;

De naamloze vennootschap Master Carwash, met zetel te 3530 Houthalen-

" Helchteren, Europark 1003 die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

De uitbatingen het commercialiseren van carwash-installaties. Het installeren of uitbaten van alle soorten installaties en machines voorhet reinigen ofhet onderhoud van voertuigen of installaties. De groot-en kleinhandelln auto's of auto-onderdelen en aanverwante producten.

De import, export, groothandel, kleinhandel, commissiehandel, dlstributle, voor eigen rekening als voorrekening van derden, van alle goederen, machines, onderdelen, grondstoffen, toeleveringen met betrekking tot de industrie, het vervoer ter land, terzee en in de lucht, de Informatie en communicatie, nijverheid, het persoonl jken huishoudelijk gebruik. De fabricage, montage, verbouwing, herstelling van de hiervoorvermelde goederen.

Alle bedrijvigheden van de distributiesectoren alle activiteiten zoals onderzoek, ontwikkeling, advies, assistentie, begeleiding, organisatie metbetrekking tot de franchising. Het be heervanpafrimonia, hetverwerven, vervreemden, valoriseren, rentabiilseren, beheren van alle vermogens, roerende en onroerende, portefeuilles van aandelenkapitalen, van participaties van ondernemingen en vennootschappen, zonderterriloriale beperkingen zonderde activiteit van vastgoedhandelaaropte nemen.

De vennootschap zef aile mandaten van bestuurderkunnen opnemen en uitoefenen in alle vennootschappen.

Zijzal ookalle opdrachten kunnen uitvoeren in verband met de consultancyaan, en het management van âlleondernemingen, vennootschappen, verenigingen, organisaties, bedrijfstakken, de profit en de non-profitsector; zowel in de privé als in openbare en parastatale instellingen en dit op alle beleidsniveaus,

Hetvestigen, het verwerven, verlenen, beheren, uitbaten van alle patenten, octrooien, licentieszondertenitoriale beperkingen,

De

vennootschap mag allebewerkingen doen voorindustriéle, financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbating en de vergemakkelijking van haarmaatschappelijkdoel.

Zijmagrechtsfreeks ofonrechtstreeks deelnemen ln alle ondernemingen of vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven ofwaarvan het doel in innige samenhang van het hare staat «die van aardzijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haarproducten te vergemakkelijken.

Op de IaaIsIe blz. van Luik R leimelden . Recto ° Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. netzij van de perso(o)nkenl

bevoegd de rethispersoen ten aanzien van derden te veriegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zijkan zich ten gunste van voormelde ondernemingen of vennootschappen borgstellen ofhaaravelverienen; optreden als haaragent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, leningen toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Mod PDF 11,1

Zij mag filialen of bijkantoren in binnen- of buitenland oprichten."

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cavale Management Team, met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Europark 1003 die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft

"De vennootschap heeft als doel, in België of in het buiten land, voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-Investeringen in en exploitatie rn et betrekking tot en vastgoed en carwashes, - Alle verrichtingen die verband houden met het beheervan alle onroerende goederen en rechten,

De vennootschap mag alle handels-, industrie-en financiële activiteiten en alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks ofonrechtstreeks verband houden met haardoel of activiteiten die zullen bijdragen tot haarontwikkeling. De vennootschap zal de leidingen de controle, in haarhoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszinskunnen uitoefenen over, en adviesverschaf enaanaanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bijwijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomstofanderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België afin het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen."

(b) Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig en iiscaai geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

(c) De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de

aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er worden dan ook geen méatregelen voorgesteld.

(d} Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van

Op Je laatace b12: van Luk 9 vermeldas, : Recto . Naam en hoedaniaheid van de Enstrumentererde notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Med POF 11,1

de te fuseren vennootschappen:

Aan de bestuursorganen van de overnemende en de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

(e) Overige bepalingen;

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 e.v. van het Wetboek Vennootschappen, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, om het fusievoorstel ten minste zes weken voor algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van eik der betrokken vennootschappen neer te leggen.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zuilen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven In het Wetboek Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisseide gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aasbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De uiterste streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 maart 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel. Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de ovemernende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van raad van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 7 februari 2014.

De zaakvoerder van de overriemende vennootschap en de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap verbinden zich ertoe dit fusievoorstel aan de respectievelijke algemene vergadering van de aandeelhouders voor te leggen, met oog op het doorvoeren van de fusie door overneming.

Voor. behouden aaa het Belgisch Staatsblad

L

T`f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Or! .ia ;ont" ;te but veen Link B vNrrnstd:er hecto Moors en hoedanigheid van de Instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)nten)

beweerd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . >barn en handtekening

%foot. rsihouticm

aan het

B" ligisch Staaksbled

Wad PDF 11.1

Opgemaakt te Houthalen-Helchteren in vier exemplaren. Elk bestuursorgaan van de bij de fusie betrokken vennootschappen erkent één door of namens aUe bestuursorganen, getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd Is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Gregory Stevens Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Lk; .aMste 114 vermelden Recto Manin en hoedanigheid van de instrumentererde notans, hetzij van de perso(o)n(anl

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam cri handtekening

02/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Beigisch  Staatsblad





' RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18-12-2013

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0461.808.585

Benaming

(voluit) : MASTER CARWASH

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Europark 1003

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Bijkomend Bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 05/09/2013

0e aandeelhouders aanvaarden unaniem de aanstelling van volgende bijkomende bestuurder:

- BVBA STEMOL,

met zetel te 3530 Houthalen - Helchteren, Europark 1.003

vertegenwoordigd door de heer Gregory STEVENS, vaste vertegenwoordiger,

en de heer Frank STEVENS, vaste vertegenwoordiger, dit vanaf 01 september 2013

- De aandeelhouders stellen vast dat de raad van bestuur als volgt is samengesteld

- Gregory STEVENS, met woonplaats te 3582 Koersel, Mathias Geysenstraat 38,

- Frank STEVENS, met woonplaats te 3581 Beverlo (Korspel), Kroonstraat 27,

- BVBA STEMOL, met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen - Helchteren, Europark 1.003

vertegenwoordigd door de heer Gregory STEVENS, vaste vertegenwoordiger,

en de heer Frank STEVENS, vaste vertegenwoordiger

De bestuurders beraadslagen hierna apart en stellen als afgevaardigde bestuurder aan voor een periode van 6 jaar vanaf 1 september 2013:

E3VBA STEMOL, met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen - Helchteren, Europark 1.003

vertegenwoordigd door de heer Gregory STEVENS, vaste vertegenwoordiger,

en de heer Frank STEVENS, vaste vertegenwoordiger

Voor eensluidend verklaard afschrift

Gregory Stevens

Afgevaardigd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1I1 III II I@I II II 1111111 il II

*13115923*









HECHT13;1t3KVA1~] KDOPi-UDEL

1 5 -0I- z2

Feiffier

Ondernemingsnr : 0461.808.585

Benaming

(voluit) : MASTER CARWASH

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Europark 1003

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders - Benoeming Bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de Jaarvergadering de dato 03/06/2013 :

De Vergadering aanvaardt het ontslag ais bestuurder van:

- BVBA G.S. MANAGEMENT & CONSULTING,

met zetel te 3582 Koersel, Mathias Geysenstraat 38,

vertegenwoordigd door de heer Gregory STEVENS, vaste vertegenwoordiger,

en dit vanaf 01 april 2013

- BVBA F.S. MANAGEMENT & CONSULTING,

met zetel te 3581 Beverlo (Korspel), Kroonstraat 27,

vertegenwoordigd door de heer Frank STEVENS, vaste vertegenwoordiger,

en dit vanaf 01 april 2013

- De aandeelhouders stellen als bestuurders aan voor een periode van 6 jaar met ingang vanaf 1 april 2013:

- Gregory STEVENS, met woonplaats te 3582 Koersel, Mathias Geysenstraat 38, - Frank STEVENS, met woonplaats te 3581 Beverlo (Korspel), Kroonstraat 27,

De bestuurders beraadslagen hierna apart en stellen ais afgevaardigde bestuurders aan voor een periode van 6 jaar vanaf 1 april 2013:

- Gregory STEVENS, met woonplaats te 3582 Koersel, Mathias Geysenstraat 38 - Frank STEVENS, met woonplaats te 3581 Beverlo (Korspel), Kroonstraat 27

Voor eensluidend verklaard afschrift

Frank Stevens

Afgevaardigd Bestuurder

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 15.07.2013 13306-0551-017
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 24.07.2012 12323-0551-014
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 25.08.2011 11432-0159-014
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 16.08.2010 10408-0531-013
14/04/2010 : AN325740
30/03/2010 : AN325740
25/03/2010 : AN325740
20/08/2009 : AN325740
29/08/2008 : AN325740
31/08/2007 : AN325740
31/07/2006 : AN325740
12/07/2005 : AN325740
29/07/2004 : AN325740
07/07/2004 : AN325740
21/04/2004 : AN325740
09/07/2003 : AN325740
05/06/2003 : AN325740
05/03/2003 : AN325740
05/03/2003 : AN325740
06/10/2001 : AN325740
20/07/2001 : AN325740
14/02/2001 : AN325740
15/09/1999 : AN325740
04/08/1999 : AN325740

Coordonnées
MASTER CARWASH

Adresse
EUROPARK 1003 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande