MATCHPOINT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MATCHPOINT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.784.727

Publication

09/09/2013
ÿþ

a Mod Word 11.1

ECG In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koaphandoi

29 AUG. 2013

HASSELT

Griffie

i uhl

Ondernemingsnr : O 3 u 1, 1-2

Benaming

(voluit) : MATCHPOINT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Abdijstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bert VRANCKEN te As op 27 augustus 2013, geregistreerd te Genk op 28 augustus 2013, boek 5-141 blad 28 vak 19, ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), voor de e.a. inspecteur a.i., Philipsen M, dat er een vennootschap werd opgericht als volgt:

OPRICHTER t

De heer IMAM Elci, geboren te'Keulen (Duitsland) op 5 september 1975, wonende te 50829 Keulen --Vogelsang, Goldammerweg 5, Turkse paspoort nummer U06765700 en Europese aufenthaltstitel (vestigingsvergunning nummer YOC499P211133847), van Turkse nationaliteit.

A. TENZIJ ANDERS IS BEPAALD BEPALINGEN GELDEND ONGEACHT HET GETAL VAN DE VENNOTEN:

Art. 1 : Rechtsvorm  benaming : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming MATCHPOINT.

Art. 2 : Zetel : 3800 Sint-Truiden, Abdijstraat 4.

Art. 3 : Doel : De vennootschap heeft tot doel, in het binnenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de organisatie van wedding-schappen op basis van een Belgische licentie F2. (deel van nacbel code 92.000).

Art, 4 : Duur : opgericht voor een onbepaalde duur.

Art. 5 : geplaatste kapitaal  aandelen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. De zaakvoerders zijn bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm. Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen op de; zetel van de vennootschap bewaard blijven.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met: vermelding van hun respectievelijke rechten.

Inschrijving -- afbetaling : elk van deze aandelen werden volledig onderschreven doch slechts deels volstort. Door de aandeelhouder werd het geplaatst kapitaal ten bedrage van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) volstort voor minimum éénlvierde per aandeel, zijnde voor tweeënzestig euro (¬ 62,00) euro per aandeel volstort zodat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap staat op een bijzondere rekening op naam van de Vennootschap.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij ING BANK zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 20 augustus 2013, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

" 4( Art 9: A) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt is de overdracht van aandelen onder levenden of de overgang wegens overlijden aan geen enkele beperking onderworpen, als ze gedaan worden ten voordele van een vennoot, de echtgenoot van een vennoot of een erfgenaam in rechte lijn van een vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge In alle andere gevallen van overdracht en overgang is de toestemming van ten minste de helft van de vennoten vereist, die ten minste drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld,

B)De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs. De vennoten dienen, binnen de maand, bij aangetekende brief te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overgang; bij ontstentenis van een antwoord binnen de voormelde termijn, worden zij geacht zich niet te verzetten tegen de voorgestelde overgang.

C) Tegen de weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open,

De vennoten die zich verzetten tegen een overgang van aandelen, hebben zes maand te rekenen vanaf de dag van de weigering om kopers ervoor te vinden; bij gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen aan te kopen ofwel hun verzet in te trekken,

D) In dit geval zal de prijs van de aandelen vastgesteld worden op basis van de drie laatst opgemaakte jaarrekeningen, waarbij wordt rekening gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt en met de evolutie van het maatschappelijk vermogen sedertdien.

Deze prijs zal worden bepaald, behoudens akkoord, volgens de gebruikelijke normen inzake waardebepaling van aandelen, door twee accountants (Instituut van de Accountants en de Belastingsconsulenten (I.A.B.), waarvan de ene wordt aangesteld door de koper en de andere door de verkoper.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen en betaald worden binnen zes maanden na de dag waarop de prijs definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens,

in geen geval mag de overdrager de ontbinding van de vennootschap eisen.

3.De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

De prijs wordt vastgesteld en is betaalbaar, zoals hierboven beschreven,

Art 10: zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, eventueel hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duurte zijn.

Een niet-statutair zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige aandeelhouders.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutair zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet aan-deelhouders, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

Art 11: vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Voor het stellen van de volgende handelingen dient de zaakvoerder de aandeelhouder(s) schriftelijk om toestemming te vragen:

- het stellen van daden van beschikking met betrekking tot onroerende goederen;

- het aangaan van kredieten en hypotheken;

- het stellen van verbintenissen en transacties voor een bedrag vanaf dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

Art. 15: het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrich-tingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennoot-schap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Art. 17: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden wonden,

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden belegd door één of meer zaakvoerders; deze laatste zijn verplicht dergelijke vergaderingen te beleggen op aanvraag van de vennoten die minstens éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten. De bijeenroepingen geschieden bij een door de wet voorzien communicatie-middel, tenminste vijftien dagen vooraf en vermelden de dagorde, plaats, dag en uur waarop de vergadering zal plaatshebben; indien de oproeping gebeurt op een andere wijze dan per aangetekende zending, dient de bestemmeling daartoe indi-vidueel, uitdrukkelijk en schriftelijk zijn toestemming gegeven te hebben.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei 2015,

a n x

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 21: Maatschappelijk boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf het ontstaan van de rechtspersoonlijkheid en zal warden afgesloten op 31 december 2014.

Art, 24: ontbinding. Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen zolas bepaald in dit Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van een of meerdere vereffenaars (bij voorkeur de zaakvoerders die in functie waren), benoemd door de buitengewone algemene vergadering. Hierbij moet de geldende regels van het Wetboek van Vennootschappen worden nageleefd die bepalen wanneer de vereffenaar(s) in functie treden. Zo kan de rechtbank eventueel zelf een vereffenaar aanduiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering, De rechtbank oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvou-dige meerderheid van stemmen ingevolge de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde evenwel over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

De vereffenaars dienen bovendien enkele bijzondere rapporteringsverplichtingen opgelegd door het Wetboek van Vennootschappen na te leven. Zo moeten de ver-effenaars naast de jaarlijkse neerlegging van de jaarrekening ook een uitgebreide vereffeningsstaat neerleggen bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koop-handel indien het Wetboek van Vennootschappen dit voorschrijft.

Art 25 : vereffening: Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt een plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de eventuele netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

Art, 28: Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van de aandelen zoals bepaald in artikel 9, punt A, wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Art. 29.: Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 9 van deze statuten niet van toepassing.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot, oefent de daaraan verbonden rechten uit. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Bij ontstentenis van erfgerechtigden is de vennootschap echter van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Art, 33: Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot, eventueel bijgestaan door een accountant, alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

Art. 34: De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. De formaliteiten van bijeenroeping dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

ZAAKVOERDER (niet-statutair): De heer VIT Franz Heinrich, geboren te Giessen (Duitsland) op 5 augustus 1949, gedomicileerd te 4710 Lontzen, Rabotrather Stresse 53, voor onbepaalde duur,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte dd. 27 augustus 2013

Notaris Bert Vrancken

standplaats te As

t.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

çt.

08/09/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 29.05.2015, DPT 31.08.2015 15566-0542-012

Coordonnées
MATCHPOINT

Adresse
ABDIJSTRAAT 4 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande