MATHE I

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MATHE I
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.153.432

Publication

24/01/2014
ÿþ Mod Word 77.5

s\ i~ tlRi là'~1~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~



"

MONITEU~

1 6 -01 I..GISCN

Z i , , Ilublyóll.yu " l.l yIIIHG lAd

,(r~hlbank y. koophandel te TONGEREN

> Ziik-, 2 0 -12- 2013

De Hooldgrittier, Griffie

1111!!M11111,!1[1111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0893.153.432

Benaming

(voluit) : MATH E

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik, Javanastraat 64

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere aigemene vergadering de dato 2511112013:

De bijzondere algemene vergadering beslist unaniem om:

De maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar Javanastraat 68, 3680 Maaseik.

Theodorus Henkelman,

Vaste vertegenwoordiger van Thema Immo BVBA,

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 25.09.2012 12572-0401-012
02/01/2012
ÿþ M1Aoá 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i

i

i

n

11

III

*12000570*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

z a 9z i000

{'ASBELT

i ~ASSELT

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0893.153.432

Benaming

(voluit) : REIGER IV

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Industrielaan 16  3900 Overpelt

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - ONTSLAG EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op negen december tweeduizend en elf, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap' met beperkte aansprakelijkheid "REIGER IV" met zetel te 3900 Overpelt, Industrielaan 16, is bijeengekomen en dat zij volgende beslissingen heeft genomen : (bij uittreksel)

EERSTE BESLUIT

Wijziging van de maatschappelijke benaming

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "Mathe I".

De comparanten erkennen te weten dat de benaming van de vennootschap verschillend dient te zijn van deze van elke andere vennootschap, en verklaren kennis te hebben genomen van de voorschriften van artikel 65 van het Wetboek van vennootschappen in dit verband.

TWEEDE BESLUIT

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 3680 Maaseik, Javanastraat 64.

DERDE BESLUIT

Ontslag en benoeming

De vergadering bekrachtigt het ontslag van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Connecting People" (voorheen "REM"), voornoemd, vertegenwoordigd zoals vermeld welk werd vastgesteld bij onderhandse akte van de bijzondere algemene vergadering akte van 8 juli 2010, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 september 2010 onder het nummer 10140505.

De vergadering neemt akte van het ontslag als statutair zaakvoerders van de vennootschap van de naamloze vennootschap "Groep 1894" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIMAN", beide voornoemd en vertegenwoordigd zoals vermeld, alsook van de zaakvoerder, de naamloze vennootschap "GIG1", voornoemd, vertegenwoordigd zoals vermeld.

De eerstvolgende gewone algemene vergadering zal zich uitspreken over de volledige kwijting te verlenen aan de voornoemde zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

De vergadering benoemt als zaakvoerder, voor een onbepaalde duur, bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THEMA IMMO", voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer heer HENKELMAN Theodorus Johannes Maria, aangeduid door de vergadering van de zaakvoerder van de vennootschap gehouden op 18 november 2011, welke gemachtigd werd om namens en voor rekening van de vennootschap het mandaat van zaakvoerder waar te nemen. Een kopie van het proces-verbaal van voornoemde vergadering zal in het dossier van de notaris bewaard blijven.

VIERDE BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen: "Artikel acht.  Inkoop van eigen aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zelf of door tussenkomst van een persoon die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap optreedt, haar eigen aandelen of titels verwerven door aankoop of ruil, en dit overeenkomstig de voorschriften van artikels 321 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel tweeëntwintig.  Ontbinding, vereffening en verdeling

Ontbinding

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan door haar vereffening.

Benoeming van de vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de vennoten als van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

De vereffenaars kunnen van elke vennoot betaling eisen van de bedragen die deze zich heeft verbonden in de vennootschap te storten en die nodig lijken om haar schulden en de kosten van vereffening te voldoen. Afwikkeling

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel vierentwintig.- Verwijzing naar het Wetboek van Vennootschappen

Voor alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, vinden de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen toepassing. Alle Clausule in bovenvermelde statuten die naar de inhoud wettelijke voorschriften hernemen of verwijzen naar wettelijke bepalingen, zijn slechts opgenomen ten titel van informatie zonder het karakter van statutaire bepalingen te vertonen. "

VIJFDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen bespuiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND AFSCHRIFT

Tegelijk hierbij neergelegd:

-een expeditie van de nog niet geregistreerde akte

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Beigiech

Staatsblad

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 30.08.2011 11490-0272-011
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 31.08.2010 10505-0533-012
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 28.08.2009 09689-0392-011
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 14.08.2015, NGL 21.08.2015 15443-0039-023
22/02/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.01.2016, NGL 18.02.2016 16047-0039-024

Coordonnées
MATHE I

Adresse
JAVANASTRAAT 68 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande