MAXTRANS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MAXTRANS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 824.227.410

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 16.06.2014, NGL 08.07.2014 14274-0476-034
30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 15.07.2013, NGL 26.09.2013 13593-0484-031
02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 18.06.2012, NGL 28.09.2012 12582-0020-029
26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 20.06.2011, NGL 24.04.2012 12091-0382-023
18/04/2011
ÿþMod 2.1 .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lao L3

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11111

*iiose9a3*

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v . koophand& te TONEFIEN

~ G -04- 2011

De Hoofdgriffier,

Ondernemingsnr : 0824.227.410

Benaming

(voluit): Ellimetal Asia

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schutterslaan 7 - 3670 Meeuwen-Gruitrode

Voorwerp akte : NAAM- en DOELWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Jan Cloet te Peer op achtentwintig maart tweeduizend en elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders volgende besluiten heeft getroffen:

EERSTE BESLUIT  NAAMSWIJZIGING

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "Maxtrans".

TWEEDE BESLUIT  DOELWIJZIGING

De besluiten van het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DELOITTE BEDRIJFSREVISORENIRÉVISEURS D'ENTREPRISES luiden als volgt:

"Ons nazicht heeft geen feiten of elementen aan het licht gebracht die aanleiding zouden geven tot belangrijke aanpassingen aan de tussentijdse staat van activa en passiva per 31 december 2010.

De tussentijdse staat van activa en passiva vertoont een overgedragen verlies. Deze tussentijdse financiële staten werden opgesteld vanuit een continuïteitsperspectief en bijgevolg werden er geen aanpassingen gedaan aan de staat van activa en passiva per 31 december 2010.

Onderhavig verslag werd uitsluitend opgesteld voor gebruik door de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande wijziging van het maatschappelijk doel zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden."

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap uit te breiden met transportactiviteiten zoals volgt: "J/ De in- en export, de commissiehandel in, de aan- en verkoop van grondstoffen, afgewerkte en halfafgewerkte producten, alsook de handel in machines en onderdelen dienstig voor de verwerking ervan.

K/ Alle scheepsmakelaars-, expeditie- en commissiezaken, verzekeringen, alle vervoerondernemingen langs de zee, binnenwateren, spoor, weg en lucht, zowel nationaal als internationaal, en alle werkzaamheden die met dergelijke zaken verband houden, alles in de ruimste zin. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

L/ Alle transporten van goederen en grondstoffen.

M/ Alle handelingen die behoren tot de activiteit van tussenpersonen op het gebied van goederenvervoer te land, te water en door de lucht zoals onder meer commissionair-expediteur bij het vervoer, grensexpediteur, vervoerscommissionair, vervoersmakelaar, douane-agentuur, bevrachting en stouwerij.

N/ Onderneming voor goederenopslag, huur en verhuring en uitbating van stapelhuizen, overslag, distributie, behandeling zoals onder andere laden, lossen, wegen, meten, enzovoort, van allerhande goederen en koopwaren, alle bewerking van stouwerij,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

alle verrichtingen van ontvangst, bewaking, aflevering, controle en bevrachting, verpakken,

conditioneren en verzenden.

0/ Het huren en verhuren van transportmateriaal en alle andere industriële

uitrustingen, machines en gereedschappen.

P/ De vennootschap mag ook optreden als wettelijk aansprakelijke vertegenwoordigster

en alle verplichtingen aangaan voor buitenlandse ondernemingen, onder andere tegenover

het Ministerie van Financiën van België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg.

Q/ In- en uitklaringen van alle goederen bij toldiensten, alle transit- en borgstellingen;

zij mag invoerrechten, taksen en BTW voorschieten.

R/ De uitbating van schepen (rederij), het bevrachten van schepen, de aan- en verkoop

van schepen voor eigen rekening of als tussenpersoon.

S/ Het uitvoeren van binnen- en buitenlandse verhuizingen, "

DERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als

volgt:

Artikel één wordt aangepast als volgt:

"Ellimetal Asia" wordt vervangen door "Maxtrans".

Artikel drie, punt I, in fine, wordt aangevuld als volgt:

"J/De in- en export, de commissiehandel in, de aan- en verkoop van grondstoffen, afgewerkte en halfafgewerkte producten, alsook de handel in machines en onderdelen dienstig voor de verwerking ervan.

KI Alle scheepsmakelaars-, expeditie- en commissiezaken, verzekeringen, alle vervoerondernemingen langs de zee, binnenwateren, spoor, weg en lucht, zowel nationaal als internationaal, en alle werkzaamheden die met dergelijke zaken verband houden, alles in de ruimste zin. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

L/ Alle transporten van goederen en grondstoffen.

M/ Alle handelingen die behoren tot de activiteit van tussenpersonen op het gebied van goederenvervoer te land, te water en door de lucht zoals onder meer commissionair-expediteur bij het vervoer, grensexpediteur, vervoerscommissionair, vervoersmakelaar, douane-agentuur, bevrachting en stouwerij.

N/ Onderneming voor goederenopslag, huur en verhuring en uitbating van stapelhuizen, overslag, distributie, behandeling zoals onder andere laden, lossen, wegen, meten, enzovoort, van allerhande goederen en koopwaren, alle bewerking van stouwerij, alle verrichtingen van ontvangst, bewaking, aflevering, controle en bevrachting, verpakken, conditioneren en verzenden.

0/ Het huren en verhuren van transportmateriaal en alle andere industriële uitrustingen, machines en gereedschappen.

P/ De vennootschap mag ook optreden als wettelijk aansprakelijke vertegenwoordigster en alle verplichtingen aangaan voor buitenlandse ondernemingen, onder andere tegenover het Ministerie van Financiën van België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg.

Q/In- en uitklaringen van alle goederen bij toldiensten, alle transit- en borgstellingen; zij mag invoerrechten, taksen en BTW voorschieten.

R/ De uitbating van schepen (rederij), het bevrachten van schepen, de aan- en verkoop van schepen voor eigen rekening of als tussenpersoon.

S/ Het uitvoeren van binnen- en buitenlandse verhuizingen. "

VIJFDE BESLUIT  BEKRACHTIGING BENOEMING COMMISSARIS

De vergadering besluit over te gaan tot de bekrachtiging van de benoeming van de commissaris, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DELO1TTE BEDRIJFSREVISOREN / RÉVISEURS D'ENTREPRISES, met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B,

t

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Varvnln

ondernemingsnummer BTW BE 0429.053.863 RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Dominique ROUX, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13.

De opdracht geldt voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, meer bepaald de boekjaren eindigend per eenendertig maart tweeduizend en elf, per eenendertig maart tweeduizend en twaalf en per eenendertig maart tweeduizend en dertien, ingaande op negentien maart tweeduizend en tien, om van rechtswege te eindigen bij de jaarvergadering van tweeduizend en dertien. De vergadering bevestigt uitdrukkelijk alle handelingen gesteld door de commissaris vanaf negentien maart tweeduizend en tien.

Voor analytisch uittreksel,

Jan Cloet

Notaris

Steenweg Wijcue 49

B - 3990 PEER

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte met volmachten;

- verslag van de commissaris;

- bijzonder verslag van de raad van bestuur;

- coördinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 21.09.2015, NGL 23.09.2015 15597-0050-035

Coordonnées
MAXTRANS

Adresse
SCHUTTERSLAAN 7 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande