MB NATUURSTEEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MB NATUURSTEEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 432.698.786

Publication

08/05/2014
ÿþ",q

~

idod PDF 11.1

L'AttLF In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

cRFrffliANkvin KOOPHANDEL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIIIIIIIIIIIIII 11111111

*14095496*

te ANTWERPEN

2 5 APR. 201k

ittetir$ tto::i'

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) : 0432.698.786

(verkort) : MB - NATUURSTEEN

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 66, 3550 Heusden (Limb.), België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Uittreksel uit akte ambtsbeëindiging

Tekst : bestuurder

Uittreksel van de eenparige en schriftelijke besluiten genomen door de aandeelhouders op 18 maart 2014, welke wettelijk gelijkgesteld zijn met besluiten van de algemene vergadering.

1. Ontslag: nemen met terugwerkende kracht vanaf 01 januari 2014 ontslag uit de vennootschap:

- Paesen Holding NV, Stationsstraat 66, 3550 Heusden-Zolder, bestuurder, vertegenwoordigd door de h. Robert Paesen, woonachtig Stationsstraat 66 te 3550 Neusden- Zolder

- Mw. Irène Welen, bestuurder, woonachtig Stationsstraat 66 te 3550 Heusden- Zolder

- De h. Rudy Van Luyd, gedelegeerd bestuurder, woonachtig Stationsstraat 64 te 3550 Neusden- Zolder

2. Benoeming: worden benoemd met terugwerkende kracht vanaf 01 januari 2014 in de vennootschap:

- De h. Rudy Van Luyd, woonachtig Stationsstraat 64 te 3550 Neusden- Zolder als bestuurder - BVBA Lumara met zetel te 2600 Antwerpen Berchem, Uitbreidingsstraat 84 als bestuurder. De BVBA Lumara wordt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de h. Gijsbert Mouthaan.

BVBA Customer Minded Solutions, afgekort BVBA CMS, als gedelegeerd bestuurder. De BVBA CMS wordt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder de h.Gerard Huybrechts.

3. Specifieke volmacht

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en van de personen gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank, en door bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatslbad. Bijzondere volmacht wordt verleend aan Prymacc BVBA, Aarschotsesteenweg 220 te 3130 Begijnendijk, diens zaakvoerders en aangestelden, elk met macht afzonderlijk te handelen, teneinde alle nodige formaliteiten te verrichten, o.m. de neerlegging ter griffie en inschrijving KBO.

Deze unanieme en schriftelijke besluiten worden ondertekend door alle aandeelhouders.

Lumara BVBA

vertegenwoordigd door Gijsbert Mouthaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en-hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/04/2014
ÿþ Mod Word 11,1

11.1111011 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V beh aa Be Stw iAiiiiiiiiigi! li11iii Ui RECHTBANK van KOOPHANGEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

i 0 APR, 2014



Griffie



Ondernemingsnr : 0432.698.786

Benaming

(voluit) : MB NATUURSTEEN

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3550 Zolder, Stationsstraat 66

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte van statutenwijziging verleden voor Lieve STROEYKENS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MICHIELS & STROEYKENS", geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan, 19, op 10 maart 2014, dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MB NATUURSTEEN." met zetel te 3550 Zolder, Stationsstraat 66, ingeschreven in de kruispuntbank van ondememingen onder nummer 0432.698.786 en bij de diensten van de BTW onder nummer 0432.698.786; Opgericht onder de benaming "MARKT BOUW" bij akte verleden voor notaris Marcel Leemans voorheen te Mechelen op 15 december 1987, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 januari daarna onder nummer 075;

waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door notaris Leen Van Breedam te Heusden-Zolder (Zolder) op 22 maart 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 april daarna onder nummer 0073214.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten

Eerste besluit  Kapitaalvermindering.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met driehonderdvijftigduizend euro (¬ 350.000,00) om het te brengen van vierhonderddertigduizend achthonderdveertig euro (¬ 430.840,00) op tachtigduizend achthonderdveertig euro (¬ 80.840,00), zonder vermindering van het aantal aandelen, maar met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, door terugbetaling op ieder aandeel van de som twintig euro dertien cent (¬ 20,13), af te houden van het werkelijk gestorte en voor terugbetaling vatbare kapitaal, door toerekening op de rekening courant van de aandeelhouders.

Omwille van de hierna vermelde kapitaalsverhoging, waardoor het kapitaal uiteindelijk ongewijzigd blijft, dienen er ter bescherming van de rechten van schuldeisers geen maatregelen genomen te worden.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van driehonderdvijftigduizend euro (¬ 350.000,00) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op de rekening courant van de aandeelhouders naar verhouding van hun rechten..

Tweede besluit - Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalvermindering die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Artikel 5: Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tachtigduizend achthonderdveertig euro (¬ 80.840,00). Het is verdeeld in zeventienduizend driehonderdzevenenzeventig (17.377) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één zeventienduizend driehonderdzevenenzeventigste (1117.377ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Derde besluit - Kapitaalverhoging door incorporatie van reserves

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderdvijftigduizend euro (¬ 350.000,00), om het te brengen van tachtigduizend achthonderdveertig euro (¬ 80.840,00) op vierhonderddertigduizend achthonderdveertig euro (¬ 430,840,00).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door de Incorporatie in het kapitaal van de beschikbare reserves ten belope van een bedrag van driehonderdvijftigduizend euro (¬ 350.000,00) en zal niet gepaard zal gaan met de uitgifte van nieuwe aandelen,

Vierde besluit - inschrijving op de kapitaalverhoging.

Vervolgens hebben alle aandeelhouders verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Vennootschap, en in te schrijven op de kapitaalverhoging proportioneel aan hun aandelenbezit.

Vijfde besluit - Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

+ .

behouden aan het Belgisch Staatsblad

f w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van driehonderdvijftigduizend euro (¬ 350.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderddertigduizend achthonderdveertig euro (¬ 430.840,00) vertegenwoordigd door zeventienduizend driehonderdzevenenzeventig (17.377) aandelen, zonder vermelding van waarde.

Zesde besluit - Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Artikel 5: Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderddertigduizend achthonderdveertig euro (¬ 430.840,00). Het is verdeeld in zeventienduizend driehonderdzevenenzeventig (17.377) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één zeventienduizend driehonderdzevenenzeventigste (1/17.377ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Zevende besluit -Volmacht voor de coördinatie van statuten.

De vergadering verleent aan notariskantoor "Michiels & Stroeykens, geassocieerde notarissen", voormeld, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, met macht afzonderlijk te handelen, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wet-telijke bepalingen ter zake.

Achtste besluit - Machtiging van de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering verleent aan raad van bestuur de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uitte voeren, Negende besluit - Volmacht Kruispuntbank van Ondernemingen.

De vergadering beslist, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank van ondernemingen ingevolge huidige akte, volmacht te verlenen, met vermogen elk afzonderlijk te handelen en mogelijkheid van indeplaatststelling, aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRYMACC" te 3130 Begijnendijk, Aarschotsesteenweg 220, haar zaakvoerder(s) en haar aangestelden, ieder met macht afzonderlijk te handelen.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Lieve STROEYKENS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte van statutenwijziging met twee volmachten; de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2014
ÿþ_4

Mod Word 1 .1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





a

131,

Sta





RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN

0 9 APR, rerue

Ondernemingsnr : 0432.698.786

Benaming

(voluit) : MB NATUURSTEEN

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3550 Zolder, Stationsstraat 66

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte van statutenwijziging verleden voor Lieve STROEYKENS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 17 maart 2014, dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MB NATUURSTEEN." met zetel te 3550 Zolder, Stationsstraat 66, ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 0432.698.786 en bij de diensten van de BTW onder nummer 0432.698.786;

Opgericht onder de benaming "MARKT BOUW' bij akte verleden voor notaris Marcel Leemans voorheen te Mechelen op 15 december 1987, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 januari daarna onder nummer 075;

waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris op 10 maart 2014, neergelegd voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten :

Eerste besluit - Omzetting van gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zullen zijn vanaf heden.

De inschrijving van de bestaande gedematerialiseerde aandelen op naam van de vereffeningsinstelling of erkende rekeninghouder worden vervangen door een inschrijving op naam in het aandelenregister.

Hiertoe zal elke aandeelhouder op eigen verantwoordelijkheid contact opnemen met de beheerinstelling waar de aandelen worden beheerd, zijnde de naamloze vennootschap KBC Bank, ter afsluiting van de rekening met de betreffende gedematerialiseerde effecten op zijn naam. De kosten hiervan zijn te dragen door elk van de aandeelhouders, voor wat betreft zijn aandelen. De aandeelhouders verbinden zich ertoe om een bewijs van afsluiting van de rekeningen voor te leggen binnen de twee maand na de ondertekening van onderhavige akte.

Er zal vervolgens worden overgegaan tot de aanleg van een aandelenregister waarin de aandelen op naam worden ingeschreven.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen. Tweede besluit  Aanpassing statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen als volgt, ten einde ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing:

"Artikel 6. AARD VAN DE AANDELEN.

Alle aandelen zijn en blijven op naam,

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het aandelenregister. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het aandelenregister van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stem-irecht, uitgeoefend door de vruchtgebrui-ker(s).

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

. i

1! nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem

toehorende aandelen.

2/ de gedane stortingen.

3/ de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overd rager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd, aan de hand van hetwelk de eigendom van de effecten wordt bewezen. Aan de aandelen wordt

een volgnummer toegekend.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van

derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.»

Derde besluit - Machtiging raad van bestuur.

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan de raad van bestuur de bevoegdheid om de

voorgaande besluiten uit te voeren.

Vierde besluit - Volmacht KBO.

De vergadering beslist, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank van

ondernemingen ingevolge huidige akte, volmacht te verlenen, met vermogen elk afzonderlijk te handelen en

mogelijkheid van indeplaatststelling, aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRYMACC" te 3130 Begijnendijk, Aarschotsesteenweg 220,

haar zaakvoerder(s) en haar aangestelden, ieder met macht afzonderlijk te handelen.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen

Voor ontledend uittreksel

Getekend Lieve STROEYKENS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd ; uitgifte van de akte van statutenwijziging; de gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

b hoûd1h aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2014 : HA082207
24/07/2013 : HA082207
19/07/2012 : HA082207
13/04/2012 : HA082207
29/11/2011 : HA082207
21/06/2011 : HA082207
24/06/2010 : HA082207
05/06/2009 : HA082207
13/08/2008 : HA082207
30/08/2007 : HA082207
21/11/2006 : HA082207
02/10/2006 : HA082207
22/02/2006 : HA082207
20/09/2005 : HA082207
22/06/2005 : HA082207
14/10/2004 : HA082207
24/10/2003 : HA082207
20/01/2003 : HA082207
01/03/2002 : HA082207
22/11/2000 : HA082207
27/10/1999 : HA082207
25/09/1998 : HA82207
11/07/1998 : HA82207
18/03/1993 : HA82207
01/09/1992 : HA82207
01/09/1992 : HA82207
21/06/1991 : ME63790
22/09/2016 : HA082207
22/11/2017 : HA082207

Coordonnées
MB NATUURSTEEN

Adresse
STATIONSSTRAAT 66 3550 ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : Zolder
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande