MB WORKS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MB WORKS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 632.610.244

Publication

01/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bijhet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

) 9 g A~

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : o . 6)o - 2 t.{4

Benaming

(voluit) : MB Works

(verkort) :

Neergelegd ter grlfflo der rechtbank v. koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

2 2 -06- 2815

De griffier,Griffie

11111111

5093928*

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Pleinstraat 133 - 3570 Alken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op 24 mei 2015 werd de handelsvennootschap MB Works opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Pleinstraat 133, 3570 Alken

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, voor of samen met derden alle hoegenaamde activiteiten die In verband staan met

-Het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle hoegenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen, hieronder ook begrepen aile vormen van renovatiewerk.

-Het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, chapewerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, leveren, fabriceren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingswerken zowel met asfalt als met metalen en niet-metalen materialen, vochtwerings- en beschermingswerken, zinkwerken, vloer- en faïencewerken, plafonneer  en cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties en onderhoudswerken, Warme installatie, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit.

-Houtbewerking in het algemeen en alle mogelijke toepassingen van hout binnen aannemingswerken, renovatie, sierwerk, tuinaanleg, of anderszins.

-Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf,tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en dies meer. Het transporteren van alle vaste, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit en andere landbouwproducten, bloemen,planten, brandstoffen, bouw- en installatiematerialen.

-Het graven en/of nivelleren van gronden, terreinen, bouwplaatsen en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

-Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tanks, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeed- en siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen.

-Het aannemen en uitvoeren van metsel- en betonwerken; het onderdak zetten van woningen evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk; grondwerken, welke hun aard ook zij; evenals het effenen en het wegruimen; het bouwen van stellingen; het invoegen, bepleisteren en reinigen van gevels; aanleg en onderhoud van diverse terreinen; plafonneer, het plaatsen van arduin, marmer en andere natuurstenen in gebouwen alsmede versieringswerken in deze materialen, timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; leggen van parketvloeren en alle andere bedekkingen van muren en vloeren, plaatsen van schutsels, wanden en valse zolderingen in hout.

-Plaatsen van vloertegels en faïence.

-Plaatsen van klinkers en stoepdallen, rioleringswerken;

-De coördinatie van alle onderaannemingen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien.

-Derden adviseren inzake alle mogelijke bouwwerkzaamheden; het verhuren van materiaal aan derden; hetberekenen en ontwerpen van constructies; het ontwerpen en commercialiseren van bouwsystemen.

-De aan - en verkoop en ter beschikkingstelling van, de groot- en kleinhandel in alle materialen nodig voor of verband houdende met hoger vermelde activiteiten.

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers;

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

-Advies en consultancy in het kader van een administratieve ondersteuning van andere vennootschappen, zelfstandigen en particulieren.

-Advies verlening aan allerhande instellingen, ondernemingen en verenigingen zonder winstoogmerk inzake de dagdagelijkse interne organisatie, hieronder wordt ondermeer vervat:

oOrganisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en kwaliteitscontrole; oHet bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten; oHet verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

-Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel of administratief, hetzij op vlak van algemeen beheer of het financiële beheers

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijke doel verband houden.

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van het maatschappelijk doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken. De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of met haar doel in verband staan. Deze bepalingen zijn niet beperkend zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verbodendoor wetgeving inzake. De vennootschap zal in het algemeen alle activiteiten mogen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijken van haar maatschappelijke doel te bevorderen en deelnemen aan dergelijke activiteiten op alle hoegenaamde wijze. De vennootschap mag in het algemeen en dit zo wel in België ais in het buitenland, alle verrichtingen stellen en dit zowel van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk betrekking hebben met de verwezenlijking van h aar maatschappelijk doel. De vennootschap zal zich borg kunnen stellen voor derden en een mandaat van bestuurder waarnemen in alle vennootschap of vereniging.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit.

De vennootschap werd opgericht met de volgende vennoten:

-Moerman Franky, Pleinstraat 133, 3570 Alken

-Bosmans Veerle, Pleinstraat 133, 3570 Alken

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 100 euro. De inbreng is gebeurd en volledig volstort,

Een deelneming mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan instemming van alle vennoten. De overdracht of de overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot,

Tot zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd

-Moerman Franky  Pleinstraat 133 -- 3570 Alken

-Bosmans Veerle  Pleinstraat 133  3570 Alken

Het mandaat van zaakvoerder van Bosmans Veerle is onbezoldigd, het mandaat van zaakvoerder van

Moerman Franky is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

"

M~

De twee zaakvoerders vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigdert van de vennootschap aanstellenn. Enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd,

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de 2e zondag van de maand Mei, om 20 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging,

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerders.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 01 Januari en eindigt op 31 December van elk jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 24 mei 2015 en het eindigt op 31 December 2016.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Walter Bruyninckx, Festraetsstraat 15 3800 Sint-Truiden, om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren, onder meer vereist

voor de inschrijving van de vennootschap bij de kruisûntbank, de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde, en de Federale gewestelijke en lokale diensten van de Directie van de Directe en Indirecte Belastingen, een ondememersioket en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen .

De volledige oprichtingsakte werd tegelijk neergeld.

Eenvormig verklaard,

Moerman Franky

Bosmans Veerle

Op de laatste biz, vara Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 ', , r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

v

&:.) f,

 %

I'

Coordonnées
MB WORKS

Adresse
PLEINSTRAAT 133 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande