MD SYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MD SYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.274.803

Publication

27/01/2014
ÿþîé, , #

Mod Word 11.1

(1,

Item In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



UNI

Ondernemingsnr 0438.274.803

Benaming

(voluit) MD SYSTEMS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Hasseltse Dreef 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding Vereffening

Uittreksel uit de akte verleden op 27 december 2013 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk,

opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig

doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone

algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLISSING

De vennoten en zaakvoerders doen afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping,

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a) het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens° boekhoudkundige toestand op 30 november 2013, gehecht;

b) verslag van de bedrijfsrevisor, hierna vermeld, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Diens besluiten: luiden als volgt:

"5. BESLUIT

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de besoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MD SYSTEMS een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 november 2013 opgesteld op basis van een staat die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap. Deze laatste staat geeft een balanstotaal weer van drieduizend achthonderd vijfenveertig euro en vierennegentig eurocent (¬ 3.845,94) en toont een netto-actiefvan drieduizend vierenzeventig euro en tweeëndertig eurocent (¬ 3.07432). Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat opgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de niet geboekte uitzonderlijke opbrengsten ten belope van ¬ 771,62 en de niet geboekte provisie met betrekking tot de vereffeningskosten, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden.

Opglabbeek, 20 december 2013.

Briers, Beckers & Co,

Bedrijfsrevisoren

Simons Briers

Bedrijfsrevisor"

De vergadering neemt kennis van de voormelde verslagen.

c) Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de

vennootschap vervroegd te ontbinden. Ze bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

DERDE BELISSING.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk:

1)dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, behoudens een voorziening aangelegd

inzake de kosten van onderhavige vereffening.

Thans worden de betalingsbewijzen voorgelegd, waaruit blijkt dat de kosten van onderhavige vereffening

werden voldaan, en dat er aldus geen passiva zijn

De vennoten verbinden zich ertoe, voor zoveel als nodig, in te staan voor aile eventuele nog niet gekende

passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

1111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 6 -01- 2014

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

2) dat er geen vereffenaar wordt benoemd;

3) dat alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering en de besluiten nemen met éénparigheid der stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer Buntinx Martin, in zijn hoedanigheid als vennoot, waarbij de algemene vergadering aan deze persoon de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of te gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de vennoten van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de heer Buntinx Martin, in zijn hoedanigheid van vennoot van de vereffende vennootschap, machtiging om namens de vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet- vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer Buntinx Martin alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de vereffende vennootschap.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

VIIERDE BESLISSING,

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het van rechtwege ontslag van de enige zaakvoerder. Zij geeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan de zaakvoerder voor zijn bestuur sedert de afsluiting van het vorige boekjaar tot en met heden.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3500 Hasselt, Hasseltse Dreef 47.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, verslag zaakvoerder, verslag revisor.

ce

-Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2012 : HA073972
12/09/2011 : HA073972
31/08/2010 : HA073972
31/08/2009 : HA073972
09/09/2008 : HA073972
06/11/2007 : HA073972
02/08/2006 : HA073972
20/09/2005 : HA073972
16/11/2004 : HA073972
23/09/2003 : HA073972
20/09/2001 : HA073972
20/07/1995 : HA73972
05/10/1989 : HA73972

Coordonnées
MD SYSTEMS

Adresse
HASSELTSE DREEF 47 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande