MEERMANS & CO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MEERMANS & CO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 845.712.811

Publication

16/05/2012
ÿþ" Mod PDF 11.1

IE In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12090431*

i

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 :4rrifiie7

u

Ondememingsnr : o ó(E s C

Benaming (voluit) : MEERMANS & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel: 3990 PEER, MAASTRICHTERDIJK 37

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : UITTREKSEL UIT OPRICHTINGSAKTE

Tekst De ondergetekenden: de heer Meermans René Joseph Gertrude en de heer Meermans Sven richten een vennootschap onder firma op.

De benaming luidt: "Meermans & co"

De zetel is gevestigd te 3990 Peer, maastrichterdijk 37,

De vennootschap heeft tot doel: De makelarij en agentuur inzake het afsluiten en beheren van verzekeringen, hypotheken en financieringen. De makelarij en agentuur inzake beheer van beleggingen en spaarverrichtingen. Het uitoefenen van deze activiteiten als tussenhandelaar en commissionair. Het uitbaten van een administratiekantoor.De exploitatie van een makelaarskantoor in onroerende goederen.Het verwerven en het beheer van een vermogen, alsmede alle handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van dit vermogen te bevorderen zoals het beheer in de ruimste zin van het woord van onroerende goederen, daaronder begrepen, de huur, de verhuur, onderverhuring, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verfraaiing, de verbouwing, de aan- en verkoop, de oprichting en iedere verwerving van onroerende en roerende goederen.Deze opsomming Is indicatief en niet beperkend.Zij mag overgaan tot alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van financiële, roerende en onroerende aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of nastreven.De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle manieren en wijzen die zij best geschikt zou achten.De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur vanaf 2 april 2012.Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 5.000 euro, en is verdeeld in 100 aandelen ingebracht door beide vennoten door storting op rekening van de Bnp Paribas Fortis onder nummer 001-6685767-21. De heer Meermans René Joseph Gertrude, maastrichterdljk 37, 3990 Peer, heeft een participatie van 99%in het vermogen van de vennootschap of is eigenaar van 99 aandelen.

De heer Meermans Sven, broekkantstraat 113, 3670 Meeuwen, heeft een participatie van 1% in het vermogen van de vennootschap of is eigenaar van 1 aandeel.De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.Tot niet statutair zaakvoerder vennoot word voor onbepaalde tijd benoemd: de heer Meermans René Joseph Gertrude, maastrichterdijk 37, 3990 Peer. Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar zal er enkel gebruik van mogen maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van dat jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 2 april 2012 en eindigt op 31 december 2012.

De algemene jaarvergadeing wordt ieder jaar gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei op de maatschappelijke zetel.Op deze vergadeing wordt de jaarrekening goedgekeurd, de eerste maal in het jaar 2013.

De zaakvoerder of zaakvoerdersraad heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van

beheer, beschikking en bestuur te stellen welke de vennootschap aanbelangt.

Opgesteld te Peer in drie exemplaren.

Datum 24 april 2012

De zaakvoerder

Meermans René Joseph Gertrude

Tegelijk hiermee neergelegd: vol. akte

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto i Naam en haëïtanigheid van de-iriatrimmenterende notaris, hetzij van de perso(a)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MEERMANS & CO

Adresse
MAASTRICHTERDIJK 37 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande