MEES MANAGEMENT APOTHEEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEES MANAGEMENT APOTHEEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.804.028

Publication

12/08/2015
ÿþk

Modw°rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J

Ondernemingsnr : O G 3 L( o ee

Benaming

(voluit) : MEES MANAGEMENT APOTHEEK

(verkort)

Voorbehoud

aan hes

Belglsc.

Staatsbli

FECIeserkvns, KGnPHAi~DLI, tep;ffwEpEtl,a4delingHASSELT

~ 3 AU6, 2415

G riffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel-: 3800 SINT-TRUIDEN, I.T. Schurhovenveld, 2441

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING krachtens partiêle splitsing BVBA MEES MANAGEMENT

Uittreksel uit de akte verleden op 30 juL.i 2015 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel art. 3.12.3.0.5., § 2, 3° VGF, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij krachtens partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEES MANAGEMENT' met zetel te 3540 Herk-de-Stad, Sint-Jorislaan, 131 ingeschreven in het rechtspersonenregïster te Antwerpen-afdeling Hasselt onder het ondernemingsnummer BTW BE 0471.290.633 RPR Antwerpen  afdeling Hasselt als volgt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEES MANAGEMENT APOTHEEK" werd opgericht,

Kennisname van het splitsingsvoorstel

De vergadering van de te splitsen vennootschap heeft vooreerst kennis genomen van het voorstel van, partiële splitsing opgemaakt door de Partieel te splitsen vennootschap en de nieuwe Verkrijgende: vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Mededeling van de zaakvoerder

Uit de verklaring gedaan door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van, Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van; de buitengewone algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en! passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap.

Verrichting met splitsing gelijkgesteld

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering besloot tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de volledige activiteit van de vennootschap met uitzondering van de terreinen, gebouwen en corresponderende financieringen, zoals; hierna nader toegelicht, in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bestanddelen zullen overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap werd verwezen naar voorgeschreven inbrengsverslag van de revisor, waarin de activa en passiva van de bestanddelen die verband houden met de volledige activiteit van de vennootschap, uitgezonderd de terreinen, gebouwen en corresponderende financieringen van de vennootschap, uitvoerig worden beschreven en waarvan een exemplaar werd neergelegd in het vennootschapsdossier.

Onroerende goederen

Er werden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te richten vennootschap,

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw

aandeel in de op te richten vennootschap.

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in;

de winst deelnemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2015 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

Verslagen inbreng in natura

Kennisneming en bespreking van het verslag van de zaakvoerder en het controleverslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van BVBA MEES MANAGEMENT APOTHEEK ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift kunnen bekomen;

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, de CVBA Foederer DFK Bedrijfsrevisoren, met zetel te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat, 10 en vertegenwoordigd door de heer Pascal Daelemans, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"BESLUIT

Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 10, vertegenwoordigd door de heer Pascal Daelemans, bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles, overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, en de gedane vaststellingen in verband met de inbreng in natura in de op te richten BVBA MEES MANAGEMENT APOTHEEK, dat

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3.de ingebrachte kredieten mede gewaarborgd worden door volgende zekerheden waarvan de activa niet mee worden ingebracht in het kader van de beschreven partiële splitsing:

oTen voordele van BNP Paribas Fortis: hypothecaire inschrijving voor een bedrag van ¬ 137.500,00 en een hypothecair mandaat voor een bedrag van ¬ 1.232.000,00;

oTen voordele van ING België: hypothecaire inschrijving voor een bedrag van ¬ 25.000,00 en een hypothecair mandaat voor een bedrag van ¬ 825.000,00;

oTen voordele van Bank J. Van Breda & C°: hypothecair mandaat voor een bedrag van ¬ 180.000,00.

4.onder voorbehoud van het onder 3 vernielde, de.voor de Inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde of, bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit de toekenning van 210 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA MEES MANAGEMENT APOTHEEK aan de heer Joris Mees.

We hebben bovendien de instrumenterende notaris gevraagd de akte in overeenstemming te blijven met onderhavig verslag,

Tenslotte willen wij eraan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Hasselt, 28 juli 2015

FoedererDFK Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Pascal Daelemans

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van de verslagen met betrekking tot de inbreng in natura in de op te richten vennootschap

zal bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris met het oog op de neerlegging ervan ter griffie

van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Oprichting van de BVBA MEES MANAGEMENT APOTHEEK

A. Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing

De vergadering heeft vastgesteld dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht, ais gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld: 20.262,40 EUR kapitaal; 8.297,93 ¬ niet opgevraagd kapitaal; 2.026,25 ¬ wettelijke reserves; 18.091,43 ¬ Belastingsvrije reserve en 2.001.812,63 ¬ beschikbare reserve, zoals blijkt uit het bovenvermelde inbrengverslag van de revisor.

B. Kapitaalverhoging door incorporatie van reserves

De vergadering heeft verder vastgesteld dat het volgestorte gedeelte van het kapitaal van de nieuwe vennootschap te weerhouden is op 11.964,17 ¬ . Rekening houdende met het feit dat het een eenhoofdige vennootschap betreft en dat in dat geval het bij de oprichting te volstorten kapitaal minimaal te weerhouden is op 12.400,00 ¬ besloot de vergadering het kapitaal te verhogen door incorporatie van beschikbare reserves en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering besloot overeenkomstig het voorgaande het kapitaal te verhogen met 737,60 ¬ om het te brengen van 20.262,40 ¬ op 21.000,00 ¬ en dit door incorporatie van beschikbare reserves voor het overeenkomstige bedrag in het kapitaal. Deze kapitaalverhoging wordt uiteraard onmiddelllijk volgestort.

A 1t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Door deze kapitaalverhoging werd het kapitaal gebracht op 21.000,00 ¬ en volgestort tot beloop van

12.701,77 ¬ ,

C, Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van

de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEES

MANAGEMENT APOTHEEK", met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden E.T., Schurhovenveld, 2441, op

te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste

boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering,

Volgt een uittreksel uit de statuten:

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt

de benaming "MEES MANAGEMENT APOTHEEK",

Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3800 Sint-Truiden 1.T.,' Schurhovenveld, 2441.

De vennootschap mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden

overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en

bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland,

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Het verlenen van advies in verband met beheer en management van ondernemingen;

-Het beheer van apotheken;

-Beheer van patrimonium;

-De aan- en verkoop van kunstvoorwerpen, antieke voorwerpen en meubelen;

-Het nemen van participaties in andere ondernemingen;

-Beheer, aan- en verkoop van onroerende goederen voor eigen vermogen;

De vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen, roerende zowel als

onroerende, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met

voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te

maken of te bevorderen,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij

het best geschikt achtenm.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in

bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België, als in het buitenland, die een

gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functies van

lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen;

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke, borgen stellen in het voordeel van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken zullen in

de onderaanneming worden gegeven.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en opzegging van

het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de Buitengewone

Algemene Vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Maatschappelijk kapitaal - aandelen

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op eenentwintigduizend euro (21.000,00 ¬ ) en is vertegenwoordigd

door tweehonderd en tien (210) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging.

ARTIKEL 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die tevens vennoot

dienen te zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering als statutair of niet statutair zaakvoerder. De algemene

vergadering bepaalt tevens de duur van hun opdracht.

ARTIKEL 13

Bestuursbevoegdheid.

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de

vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen

alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Indien er twee of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt

en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders kan onder haar leden een gedelegeerd zaakvoerder aanduiden die de

bevoegdheden zal hebben zoals bepaald hierna.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op

uitnodiging van een zaakvoerder,

De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer aile zaakvoerders erin toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen, Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheir van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

AI wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdhe¬ d.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

fn geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met unanimiteit van zijn leden, kan de gedelegeerd zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte,

ARTIKEL 14

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niêt vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste werkdag van de maand mei om 16 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen Buitengewone Algemene Vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Stemrecht.

Ieder aandeel één stem.

Boekjaar.

Het maatschappefijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de netto winst van de vennootschap uit; op deze nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

Ontbinding en vereffening.

In geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de Algemene Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten faste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Benoeming van de eerste zaakvoerder van de opgerichte vennootschap

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste zaakvoerders van de vennootschap:



De besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MËÈS MANAGEMENT IMMO" met zetel te' 3540 Herk-de-Stad, Sint-Jorislaan, 131 en met ondernemingsnummer BTW BE 0471.290.633 RPR Antwerpen  afdeling Hasselt.

Zal optreden als vaste vertegenwoordiger van de benoemde zaakvoerder, de heer MEES Joris, voornoemd, die namens de BVBA "MEES MANAGEMENT IMMO" verklaard heeft dit mandaat van zaakvoerder te aanvaarden;

De zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd, ziin mandaat is onbezoldigd tot een andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht  verzoek tot coôrdinatie

Bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Reynders & Co" BV ovve CVBA, te IT Schurhovenveld 3149, 3800 Sint-Truiden, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis-'ter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving en wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren,

De vergadering heeft de instrumenterende notaris verzocht om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

expeditie van de akte;

verslag zaakvoerder - bedrijfsrevisor m.b.t. inbreng in natura;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch $taatsblad

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MEES MANAGEMENT APOTHEEK

Adresse
SCHURHOVENVELD 2441 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande