METAALWARENGROOTHANDEL RAEDSCHELDERS, AFGEKORT : M.R.M.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : METAALWARENGROOTHANDEL RAEDSCHELDERS, AFGEKORT : M.R.M.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 414.556.125

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 17.07.2014 14309-0601-041
28/10/2013
ÿþOndernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm :

Moa POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-~dau<ynieyvl it+ ya<ttic der

F rechtbank v, koophandel te TONGEREN

r

Oe Hoofdgriffier, Griffie

0414.556.125

METAALWARENGROOTHANDEL RAEDSCHELDERS NV

Naamloze vennootschap

N Itt§31 110

1 6 -10- 2013

Zetel : Renkoven 2, 3680 Maaseik, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit akte benoeming commissaris: Uittreksel uit akte ontslag

Tekst : commissaris

De bijzondere vergadering der aandeelhouders van 04 september 2013 heeft kennis genomen van en goedkeuring verleend aan het vervroegd en vrijwillig ontslag van de heer Karel Depoorter, bedrijfsrevisor, als commissaris-revisor van de vennootschap.

Wordt benoemd als commissaris-revisor voor een periode van drie jaar:

BCVBA ERNST&YOUNG, bedrijfsrevisoren

Moutstraat 54

9000 Gent,

vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Mannekens.

Namens de vennootschap,

Maths Raedschelders

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik-Ët'vermelden :~ i3ecto : Naam en hoedanigheid van cie -instrumenterende notaris, hetzij ian de persti(0)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 18.07.2013 13314-0250-045
07/12/2012
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-~~

Ondememingsnr : 0414.556.125

1111hIllill

i

Neergelegd ter griots der rechtbank V. koophandel te TONGEREN

a t-lootdeit7isrGriffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Benaming ; METAALWARENGROOTHANDEL RAEDSCHELDERS

(vote}

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Renkoven 2

3680 Maaseik

Onderwerp akte :NV: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maas-trichtersteenweg 85, op vijftien november tweeduizend en twaalf, aangeboden ter registratie.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "METAALWARENGROOTHANDEL RAEDSCHELDERS", afgekort "M.R.M.", met maat. schappelijke zetel te 3680 Maaseik, Renkoven 2 en met ondernemingsnummer. 0414.556.125, en' op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist artikel tien van de statuten te vervangen door navolgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande ofwel uit drie bestuurders, waarbij één bestuurder wordt voorgedragen en benoemd door de aandeelhouders van de aandelengroep A en twee bestuurders door de aandeelhouders van de aandelengroep B, ofwel uit vijf bestuurders, waarbij twee bestuurders worden voorgedragen en benoemd door de aandeelhouders van de aandelengroep A en drie bestuurders door de aandeelhouders van de aandelengroep B, ofwel uit zeven bestuurders, waarbij drie bestuurders worden; voorgedragen en benoemd door de aandeelhouders van de aandelengroep A en vier bestuurders door de aandeelhouders van de aandelengroep B.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, zijn de overblijvende bestuurders samen bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien, met dien verstande dat de vervangende bestuurder wordt aangeduid op voordracht van diegene die de bestuurder hadden voorgedragen wiens opdracht is opengevallen.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaak voerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden de-



Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch r Staatsblad

zelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen. Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering."

TWEED BESLUIT

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de benoeming van twee nieuwe bestuurders voor een termijn van drie jaar te rekenen vanaf heden:

Op voordracht van de houders van de aandelen categorie A:

- De heer VANDERHAEGHEN Pol Jan Antoon, geboren te Kortrijk op zeven september negentienhonderd zevenenveertig, van Belgische nationaliteit, (rijksregisternummer: 47.09.07203.55), echtgenoot van mevrouw Ongena Ghislaine Marie Georgine, wonende te 9270 Laarne, Lagen Heirweg 8.

Op voordracht van de houders van de aandelen categorie B:

- De naamloze vennootschap SENECA, met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens- , Latem, Eikeldreef 11 bus A en met ondernemingsnummer 0439.751.379, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer De Bruyckere Luc Jules Joseph, geboren te Gent op twee november negentienhonderd vijfenveertig, van Belgische nationaliteit, (rijks-registernummer: 45.11.02-179.07), echtgenoot van mevrouw Schoon Bernadette Clara Maria, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Eikeldreef 11 bus A.

Die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De eventuele bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De hier aanwezige bestuurders nemen formeel kennis van:

1) de beslissing van het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap "RAEDSCHEL-DERS BEHEER", voornoemd, waarbij mevrouw GIELEN Maria Christiane Lambert, voornoemd, aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger om haar bestuursmandaat bij de naamloze vennootschap "METAALWARENGROOTHANDEL RAEDSCHELDERS" uit te oefenen. Een kopie van deze beslissing van het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap "RAEDSCHELDERS BEHEER", voornoemd, zal bewaard worden in het notulenboek van de vennootschap;

2) de beslissing van het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap "SENECA", voornoemd, waarbij de heer DE BRUYCKERE Luc Jules Joseph, voornoemd, aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger om haar bestuursmandaat bij de naamloze vennootschap "METAALWARENGROOTHANDEL RAEDSCHELDERS" uit te oefenen. Een kopie van deze beslissing van het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap "SENECA", voornoemd, zal bewaard worden in het notulenboek van de vennootschap.

Beslissing Raad van Bestuur

Onmiddellijk hierna is de nieuw samengestelde Raad van Bestuur bijeengekomen en heeft volgende beslissing genomen:

Met éénparigheid van stemmen wordt als voorzitter en gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap "METAALWARENGROOTHANDEL RAEDSCHELDERS" herbenoemd: de heer RAEDSCHELDERS Mathieu Christine Joseph Jacques, voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Bijgevolg is de Raad van Bestuur vanaf heden samengesteld als volgt:

Bestuurders:

Wat betreft de aandelen categorie A:

- de heer VANDERHAEGHEN Pot Jan Antoon, voornoemd;

- de heer LECOT Rik Wilfried Magda Maria, voornoemd;

- de heer DE VEYT Philippe Robert Frans Georges, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

'

mod 2.1

-

Wat betreft de aandelen categorie B:

- de naamloze vennootschap SENECA, voornoemd;

- de heer RAEDSCHELDERS Mathieu Christine Joseph Jacques, voornoemd;

- de heer EVENS Edouard Jean Marie, voornoemd;

- de naamloze vennootschap "RAEDSCHELDERS BEHEER", voornoemd.

Gedelegeerd bestuurder:

- de heer RAEDSCHELDERS Mathieu Christine Joseph Jacques, voornoemd.

DERDE BESLUIT

De vergadering machtigt de raad van bestuur om de genomen beslissingen uit te voeren,

en machtigt de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal dd. 15/11/2012;

-

coördinatie der statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2012
ÿþa

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NePrriPgri ter Tee der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

3 1 -07- 2012

De Hoofdgraffie

*iai397oz* I11

Ondernemingsnr : 0414.556.125

Benaming METAALWARENGROOTHANDEL RAEDSCHELDERS NV

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Renkoven 2, 3680 Maaseik, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte benoeming commissaris

De algemene vergadering van 28 juni 2012 heeft beslist om tot commissaris-revisor te benoemen voor een termijn van drie jaren (dus tot de algemene vergadering van 2015)

Karel Depoorter

bedrijfsrevisor

Kortrijksestraat 175

8520 Kuurne

(Iidnummer IBR A01435).

Namens de vennootschap,

Mathieu Raedschelders

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 07.08.2012 12383-0087-047
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 18.08.2011 11405-0496-048
28/04/2011
ÿþI uii IN uNI I IY~IN~N1IVI~

*11064886'

Moa Z1

oerrtatertri ter rrri4fie der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN , i///,..... ./

15 -01t- 2011 i'

/í/

De Hooldgriffier, Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0414.556.125

Benaming

(voluit) : METAALWARENGROOTHANDEL RAEDSCHELDERS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Renkoven 2, B - 3680 Maaseik

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger voor mandaat van commissaris

Uit schrijven d.d. 10 maart 2011 van "Van Havermeet Groenweghe Bedrijfsrevisoren Burg. Venn. o.v.v. CVBA" blijkt het volgende:

Als vertegenwoordiger van Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren Burg. Venn. o.v.v. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, benoemd als commissaris tot op de jaarvergadering over het boekjaar eindigend op 31 december 2011, wordt de heer Jean Vanderhaegen vervangen door de heer Axel ERCKENS met ingang vanaf 1 januari 2011.

Mathi RAEDSCHELDERS

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 14.07.2010 10297-0004-041
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 16.07.2009 09417-0312-042
10/07/2009 : TG045117
21/04/2015
ÿþ Mod Wart i1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IflVlll~ll~lll~ 0

*15058016"

NePrgF'" Iny+.A ter griffie der tecb+h.nk

v, i;r,:iv,hkind-1 4n!í,'°'pí n, 3'd, fiangHren

0 -(14- 20ifi

_ ~i; Griffie

De

J

Ondernemingsnr : 0414.556.125

Benaming

(voluit) : METAALWARENGROOTHANDEL RAEDSCHELDERS (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Renkoven 2 - 3680 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

Tekst

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 9 februari 2015, blijkt met ingang van 9 februari

2015:

het vrijwillig ontslag van :

- de Heer Mathieu Raedschelders, wonende te Halstraat 9 te 3680 Maaseik

- NV Raedschelders Beheer, Diestersteenweg 467 te 3680 Maaseik, met vast vertegenwoordiger, Mevrouw

Maria Gielen.

De vergadering aanvaardt het ontslag van voormelde bestuurders en geeft kwijting voor de wijze waarop zij

zich van hun mandaat gekweten hebben tijdens het voorbije boekjaar.

De vergadering benoemt ter vervanging van de ontslagnemende bestuurders

- NV Lisakat, Britse Tweede Legerlaan 67 te 1190 Brussel, met als vast vertegenwoordiger de Heer Bernard

Santens ;

- Mevrouw Anne Santens, wonende te Deinzestraat 98 te 9790 Wortegem-Petegem,

Zij zetten het mandaat van de ontslagnemende bestuurders verder, zijnde tot de jaarvergadering van 2015.

Uit de notulen van de Raad van Bestuur, dd. 10 februari 2015, blijkt met ingang van 10 februari 2015 : de benoeming als gedelegeerd bestuurder van de Heer Philippe De Veyt, wonende te Deinzestraat 98 te

9790 Wortegem-Petegem. Deze benoeming valt samen met het bestaande bestuurdersmandaat tot de jaarvergadering van 2015.

de Heer Philippe De Veyt,

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2008 : TG045117
04/01/2008 : TG045117
10/07/2007 : TG045117
10/07/2007 : TG045117
19/07/2006 : TG045117
27/07/2005 : TG045117
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 08.07.2015 15290-0096-045
30/07/2004 : TG045117
23/07/2004 : TG045117
22/09/2003 : TG045117
24/07/2003 : TG045117
28/08/2015
ÿþ}

Mod word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0414.556.125

Benaming

(voluit) : Metaalwarengroothandel Raedschelders

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Renkoven 2 - 3680 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming - herbenoeming

llit de notulen van de algemene vergadering dd. 17 juni 2015, blijkt met ingang van 17juni 2015:

- de herbenoeming als bestuurder van de heer Rik Lecot, wonende te 8530 Harelbeke, Deerlijkstraat 160 ,

voor een periode van zes jaar en aldus eindigend na de jaarvergadering van 2021;

- de herbenoeming als bestuurder van de heer Philippe De Veyt, wonende te 9790 Wortegem-Petegem,

Deinzestraat 98, voor een periode van zes jaar en aldus eindigend na de jaarvergadering van 2021;

- de herbenoeming als bestuurder van de heer Edouard Evens, wonende te 3680 Maaseik,

Pieter Breugheistraatl0, voor een periode van zes jaar en aldus eindigend na de jaarvergadering van 2021;

- de herbenoeming als bestuurder van mevrouw Anne Santens, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Deinzestraat 98, voor een periode van zes jaar en aldus eindigend na de jaarvergadering van 2021;

- de herbenoeming als bestuurder van de NV Lisakat, Britse Tweede Legerlaan 67 te 1190 Vorst, met als vast vertegenwoordiger de heer Bernard Santens, voor een periode van zes jaar en aldus eindigend na de jaarvergadering van 2021;

- de benoeming als bestuurder van de heer Pol Vanderhaeghen, wonende te 9270 Laarne, Lagen Heirweg 8, voor een periode van drie jaar en aldus eindigend na de jaarvergadering van 2018;

- de benoeming als bestuurder van de NV Seneca, met maatschappelijke zetel te Eikeldreef 11 bus A te 9830 Sint-Martens-Latem, met als vast vertegenwoordiger de heer Luc De Bruyckere, voor een periode van drie jaar en aldus eindigend na de jaarvergadering van 2018.

de Heer Philippe De Veyt,

Gedelegeerd bestuurder,

Vooi behoug

aan h

Belgis Staatst





512382





NesnréTerrérefileriertetten v, koophanti3i s1n45vatOrt, a~~ict" 1`0i1e1~rftn

~1~~tt

~ ~~lj:l

i3e ef ~r,~iffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/08/1999 : TG045117
03/02/1999 : TG045117
10/08/1996 : TG45117
24/08/1994 : TG45117
28/11/1991 : TG45117
23/06/1988 : TG45117
01/01/1988 : TG45117
08/07/1986 : TG45117
01/01/1986 : TG45117
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.07.2016, NGL 18.07.2016 16327-0507-041

Coordonnées
METAALWARENGROOTHANDEL RAEDSCHELDERS, AFGEKO…

Adresse
RENKOVEN 2 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande