METALASER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : METALASER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.393.424

Publication

28/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306399*

Neergelegd

24-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541393424

Benaming (voluit): Metalaser

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3520 Zonhoven, Kriekelstraat 42

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, geassocieerd notaris te Houthalen op eenentwintig oktober

tweeduizend dertien, blijkt dat de hiernavermelde natuurlijke persoon voor zijn ambt een Besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

Oprichter:

De heer NYS Frank Sylvain Maria, geboren te Genk op negen februari negentienhonderd negenenzestig,

echtgescheiden, wonende te 3520 Zonhoven, Kriekelstraat 40.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Metalaser".

Duur: De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3520 Zonhoven, Kriekelstraat 42.

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

- Laseren van staal, aluminium en inoxplaten/profielen;

- Plooien van staal, aluminium en inoxplaten/profielen;

- Bouwen en lassen van trappen, leuningen, leidingen, enz. uit metaal, aluminium en inox;

- Ijzervlecht- en laswerken;

- De fabricatie van artikelen uit plaatijzer voor niet-industrieel gebruik en voor niet-elektrische huishoudelijke toestellen;

- De fabricatie van half-afgewerkte producten, dit omvat onder meer de fabricatie van handgevormde profielen uit bandstaal, plaatstaal;

- De draadtrekkerij en nagelmakerij;

- De fabricatie van schroeven, ringschroeven;

- De fabricatie van getrokken en gedraaid staal;

- De fabricatie van artikelen uit plaatijzer voor industrieel of voor professioneel gebruik van klein vakwerk en van klein ketelwerk;

- De hoefsmederij en smederij;

- De fabricatie van buizen uit bandstaal en in de lengte gelaste buizen;

- De fabricatie van artikelen in gesmeed ijzer;

- De fabricatie van sloten en klein ijzerwerk;

- De fabricatie van gegalvaniseerd, verlood, vertind plaatijzer en van blik;

- Snijtuigsmederij en fabricatie van gereedschap;

- Smeed- en perswerk;

- Boutenmakerij;

- De fabricatie van machines met uitzondering van elektrische machines;

- De groot- en kleinhandel in ruwe en half-afgewerkte producten van ijzer- en staalnijverheid, ijzerwaren, ijzer en schroot en plastiek;

- Alle bewerkingen en behandelingen nodig voor het bewaren van de materialen of onderdelen, bijvoorbeeld oliën, verpakken, palettiseren, stockeren en verzenden der stukken;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook , van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsfinanciële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle onroerende en roerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volgestort.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE64 0017 1008 6152 bij de BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 19 september 2013 afgeleverd bankattest.

Bestuur: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand november, om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar begint op een juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Benoemingen: Wordt benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer NYS Frank Sylvain Maria, wonende te 3520 Zonhoven, Kriekelstraat 40.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend vijftien.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Volmacht

Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Monnens & Partners, met zetel te 3680 Maaseik, Weertersteenweg 158, wordt de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en ondermeer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend

Bart Drieskens

Luik B - Vervolg

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
METALASER

Adresse
KRIEKELSTRAAT 42 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande