METALIX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : METALIX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 419.959.223

Publication

26/05/2014
ÿþModWoid 11.1

`LIOes 1= I In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" se

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

15 ME, 2014

efdellnOfflier

11111q1HIAlell

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0419.959.223

Benaming

(voluit) METALIX LUM MEN

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 3560 Lummen, Dellestraat 28

(volledig adres)

Onderwerp akte NAAMSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jensen te Haaselt ter standplaats Kermt op 25 februari 2014, geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Hasselt I op 27 februari 2014, boek 799 bled 92 vak 04. Ontvangen:vijftig euro (50 EUR), De Ontvanger (gel) K. Blondeel.

blijken de volgende beslissingen:

1/ De vergadering beslist de naam "METALIX WMMEN" te vervangen door de nieuwe naam: "METALIX", 2/ De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de gewijzigde procedure betreffende de inkoop van eigen aandelen.

3/ De vergadering beslist de statuten aan te passen door schrapping van een verwijzing naar obligaties aan toonder.

4/ De vergadering beslist de statuten aan te passen door toevoeging van de regels inzake vaste vertegenwoordiging van bestuurders-rechtspersonen.

5/ De vergadering beslist de statuten aan te passen inzake de bevoegdheden van het directiecomité,

6/ De vergadering beslist de statuten aan te passen inzake de wijze van besluitname op de algemene vergadering,

7/ De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wetten van 2 juni 2006 en 9 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen inzake de procedure van vereffening van vennootschappen. 8/ De vergadering beslist de volgende artikels der statuten te wijzigen:

-artikel een: om het in overeenstemming te brengen met de eerste beslissing, door de volledige tekst van dit artikel te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap is een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam: "METALIX".%

-artikel acht: om het in overeenstemming te brengen met de tweede beslissing, door de volledige tekst van dit artikel te vervangen door de volgende tekst:

"Behoudens regelmatige kapitaalvermindering kan de vennootschap haar eigen aandelen slechts verkrijgen met goedkeuring van de algemene vergadering, beslissend met inachtneming van de voorwaarden en volgens de procedure bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.";

- artikel elf: om het in overeenstemming te brengen met de derde beslissing, door het schrappen van de zinnen "De obligaties aan toonder worden rechtsgeldig ondertekend door twee bestuurders. De handtekeningen mogen vervangen worden door naamstempels.";

-artikel twaalf: om het in overeenstemming te brengen met de vierde beslissing, door toevoeging van de volgende paragraat

"Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder benoemt deze onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

-artikel zeventien: om het in overeenstemming te brengen met de vijfde beslissing, door vervanging van punt 2.c) door de volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"c) aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurders zijn en steeds collegiaal optredend. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité benoemt deze onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt."

-artikel tweeëntwintig: om het in overeenstemming te brengen met de zesde beslissing, door toevoeging van de volgende paragraaf:

"Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders éénparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming voor de jaarvergadering, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de hiervoor bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders,"

-artikel dertig en eenendertig: om het in overeenstemming te brengen met de vierde beslissing, door de volledige tekst van deze artikels te vervangen door de volgende tekst:

ARTIKEL DERTIG: BENOEMING VAN VEREFFENAARS

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de bestuurders in functie, tenzij de algemene vergadering van de aandeelhouders één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De vereffenaars vormen een college

ARTIKEL EENENDERTIG:. BESTEMMING VEREFFENINGSSALDO

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst aile aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng.".

9/ De vergadering machtigt de raad van bestuur en notaris Marc Jansen om de statuten te coördineren, de artikels van een titel te voorzien en de volledige tekst ter griffie neer te leggen binnen de drie maanden vanaf 25 februari 2014,

10/ De vergadering benoemt tot bijzondere lasthebber:

de naamloze vennootschap FINEKO, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden:

om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen ais aannemer enzovoort, met inbegrip van aile latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift;

gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" .1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudv aan het Belgisch Staats blad

21/06/2013 : HA105340
28/01/2015
ÿþx Jod word 11.1

' ( i- ~~__//-.~~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i ï \,r

,

11 Mil!! i

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

1 S JAN, 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0419.959.223

Benaming

(voluit) : METALIX

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dellestraat 28, 3560 Lummen

(volledig adres)

Onderwerp akte: VASTSTELLING EINDE BESTUURSMANDAAT

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering de dato 3 december 2014 blijkt dat het volgende vastgesteld wordt

Ingevolge de ontbinding en vereffening in één akte de dato 19 september 2014 van TISOK nv, met zetel te 3560 Lummen, Dellestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt, onder het nummer 0449.222.341 is rechtswege een einde gekomen aan het bestuursmandaat van TISOK nv, vast vertegenwoordigd door de heer Peter KEMPENEERS, en dit met ingang van dezelfde datum.

Er wordt niet in haar vervanging voorzien.

KACEE INVEST nv

Peter KEMPENEERS

Gedelegeerd bestuudrer

Bijlagen bid liëf Bétgisch Staiit`sblád"= 28f0172013- Annexes cdulV1omleur berge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :. Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/08/2012 : HA105340
17/06/2011 : HA105340
24/06/2010 : HA105340
21/06/2010 : HA105340
18/06/2009 : HA105340
26/09/2007 : HA105340
18/06/2007 : HA105340
29/06/2005 : HA105340
02/07/2004 : HA105340
07/05/2004 : HA105340
07/07/2003 : HA105340
13/06/2002 : HA105340
12/07/2001 : HA105340
09/01/2001 : LE056867
07/07/2000 : LE056867
31/03/2000 : LE056867
01/01/1993 : LE56867
05/09/1991 : LE56867
01/01/1989 : LE56867
24/11/1988 : LE56867
06/08/1988 : LE56867
20/05/1988 : LE56867
18/09/1986 : LE56867

Coordonnées
METALIX

Adresse
DELLESTRAAT 28 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande