MEURRENS MACHINERY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MEURRENS MACHINERY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.147.158

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 30.06.2014 14263-0370-030
14/07/2014
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud,

aan he

Beigisc Staater

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

03 JULI 201/i

Griffie

m191j!iimou

Ondememingsnr 0466,147.158 RPR Hasselt

Benaming: MEURRENS MACHINERY

(voluit):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 3560 Lummen, Dellestraat 14

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING

14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tekst

Uit een akte verleden voor notaris Jan LAMERECHT te Lummen op 26 juni 2014 nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MEURRENS MACHINERY" het volgende besloten heeft:

Eerste beslissing

De vergadering beslist het kapitaal ten bedrage van vijf miljoen Belgische Frank om te zetten in euro. Naar aanleiding van deze omzetting bedraagt het kapitaal honderd drieëntwintigduizend negenhonderd zesenveertig euro en zesenzeventig cent (¬ 123.946,76).

Tweede beslissing

Met unanimiteit van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de bedrijfsrevisor, mevrouw Ira Nicolaij van IRA NICOLAIT BEDRIJFSREVISOR BVBA te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156 over de hierna beschreven inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding alsook van het verslag van de Raad van Bestuur, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, aangezien de aanwezigen erkennen een afschrift te hebben ontvangen en kennis te hebben genomen van deze verslagen. Zij doen afstand van hun recht om vijftien dagen voor de vergadering de stukken te ontvangen.

Het besluit van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de NV MEURRENS MACHINERY met zetel te 3560 Lummen, Dellestraat 14, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit netto-dividendvorderingen voor een totaal bedrag van 11.700.000,00 EUR, welke ontstaan zijn ingevolge een tussentijdse dividenduitkering d.d. 10 juni 2014, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WIE 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte ver-oeding;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Vebe- Luik B - vervolg

hOuden aan

het Bel-

Staatsblad

- de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedriffseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 11.700.000,00 EUR. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vorderingen;

- er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt als tegenprestatie. De fractiewaarde van de 500 bestaande aandelen zal evenwel stijgen van 247,89 EUR per aandeel tot 23.647,89 EUR per aandeel.

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting."

Derde beslissing  Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen en in uitvoering van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 10 juni 2014, waarvan een afschrift aan ons, notaris, werd afgeleverd ter bewaring in het dossier, beslist de vergadering het kapitaal van de vennootschap met toepassing van artikel 537 W.I.B. te verhogen met ELF MILJOEN ZEVENHONDERD DUIZEND EURO (¬ 11.700.000,00) om het kapitaal van HONDERD DRIEËNTWINTIGDUIZEND NEGENHONDERD ZESENVEERTIG EURO EN Z1SEN7FVENTIG CENT (¬ 123.946,76) te brengen op ELF MILJOEN ACHTHONDERD DRIEENTWINTIGDUIZEND NEGENHONDERD 7PSENVEERTIG EURO EN ZESENZEVENTIG CENT (¬ 11.823.946,76) door de inbreng van schuldvorderingen in rekening-courant die de heer Meturens Kurt en mevrouw Meurrens Nadine lastens deze vennootschap hebben, elk voor een bedrag van vijf miljoen achthonderd vijftigduizend euro (5.850.000,00 ¬ ), hetzij voor een totaal bedrag van ELF MILJOEN ZEVENHONDERDDUIZEND EURO (C 11.700.000,00). Deze inbreng wordt niet vergoed met creatie van nieuwe aandelen. De fractiewaarde van de vijfhonderd (500) reeds bestaande aandelen zal verhoogd worden met drieëntwintigduizend vierhonderd euro (23.400,00 C) per aandeel.

Stemming:

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

Vierde beslissing  verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komen tussen, voornoemde vennoten, die verklaren ieder hun schuldvordering in rekening-courant voor een bedrag van vijf miljoen achthonderdvijftigduizend euro (5.850.000,00 ¬ ), hetzij voor een totaal bedrag van elf miljoen zevenhonderdduizend euro (¬ 11.700.000e) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de fmanciële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Vijfde beslissing - Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalsverho-ging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op ELF MILJOEN ACHTHONDERD-DRIEENTWINTIGDUIZEND NEGENHONDERD7RSENVEERTIG EURO EN ZESENZEVENTIG CENT (¬ 11.823.946,76) wordt gebracht en wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Zesde beslissing

De vergadering beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, het wetboek van Vennootschappen en de wetgeving op de comorate

go-vernance en de nieuwe vereffeningsprocedure. Tevens worden de overbodige dan wel achterhaalde bepalingen geschrapt en met het oog op de coördinatie worden de artikelen hernummerd waarna de vergadering de navolgende nieuwe tekst van de statuten goedkeurt:

STATUTEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Luik B vervolg

HOOFDSTUK I - NAAM - ZETEL - DOEL  DUUR

Artikel 1. NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "MEUR-RENS MACHINERY".

Artikel 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3560 Lummen, Dellestraat 14.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij enkel besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1) de aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, verhuur, onderhoud en herstelling van wegenbouwma-chines, industriegoederen, vrachtwagens, personenwagens, rollend materiaal, banden en oliën. Dit behelst eveneens de klein- en groothandel van voornoemde producten.

2) Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) de aan-en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

b) consultancy op het gebied van beheer, management, uitvoer, invoer en marketing;

c) het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland;

d) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in het kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, in de ruimste zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondemerningen, behalve die daden die door het Koninklijk Besluit van 5 augustus 1991, en alleen zijn voorbehouden aan de erkende bankinstellingen;

f) het beheer van eigen roerend en onroerend vermogen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen;

g) de aanwerving, outplacement van personeel zonder beperking van kwalificaties;

h) de vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan;

i) verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle licenties, octrooien en intellectuele rechten.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderzijds, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

Voor-be-

houden aan

het Bel-

-bise

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Zij kan functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

HOOFDSTUK II - KAPITAAL-AANDELEN

Artikel 5. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ELF MILJOEN ACHTHONDERDDRIEËNTWINTIGDUIZEND NEGENHONDERDZESENVEERTIG EURO en ZESENZEVENTIG CENT (¬ 11.823.946,76). Het is vertegenwoordigd door VIJFHONDERD (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd.

Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek beroep op beleggers werd gedaan, zal de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt aangroeit. De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende inschrijving.

De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen in het belang van de vennootschap en met inachtname van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

In dat geval moet het voorstel daartoe speciaal in de oproepingen worden vermeld en de raad van bestuur en de commissaris of, bij diens ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een extern accountant aangewezen door de raad van bestuur, moeten de verslagen opmaken die voorzien zijn in artikel 596 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze verslagen worden in de agenda vermeld en aan de aandeelhouders meegedeeld.

Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de algemene vergadering bepalen dat bij toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders in welk geval de inschrijvingstermijn tien dagen moet bedragen.

Wanneer het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van een van haar dochtervennootschappen dienen de voorwaarden nageleefd te worden zoals bepaald door artikel 598 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 7. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Wanneer een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt de commissaris of, wanneer die er niet is, een door de raad van bestuur aan te wijzen bedrijfsrevisor, vooraf aan verslag op. In een bijzonder verslag, waarbij het verslag van de commissaris/bedrijfsrevisor wordt gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging

Voor-behouden aan het

Bel-

gisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Bij afwijking van artikel 448, tweede lid, 20 van het Wetboek van Vennootschappen moeten de aandelen die geheel of ten dele overeenstemmen met een inbreng in natura, dadelijk worden volgestort.

Artikel 8. OPROEPING TOT BIJSTORTING

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouders vervallen verklaren en de aandelen

waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een effectenmakelaar. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect. Indien meerdere personen rechten hebben met betrekking tot eenzelfde aandeel, zal de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst worden tot één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de titel tegenover de vennootschap.

Artikel 10. OVERDRACHT VAN AANDELEN

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen. Deze regeling is van toepassing op alle aandelen van de vennootschap alsook op alle eventuele converteerbare obligaties en warrants, uitgegeven door de vennootschap.

HOOFDSTUK III. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 11. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 12. BIJEENKOMSTEN BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De Raad van Bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering door zijn plaatsvervangA.

Voor-be-

houden aan

het Bel-

giscE

Staatsblad

nnexes du Moniteur belge

14/07/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staa

k B - vervolg

DL

Behalve in geval van overmacht, kan de Raad van Bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet vervuld is kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met absolute meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend, tenzij de raad uit slechts twee leden bestaat. De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald. Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex, fax of e-mail volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen.

De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgetekend in notulen die ondertekend worden minstens door de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingelast.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten warden voorgelegd, worden geldig ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders. Artikel 13. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één armer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 14. VERTEGENVVOORDIGINGSBEVOEGDHE1D VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 15. CONTROLE

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomsti

' Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-behouden aan het Bel-gab-Staatsblad Luik B - vervolg

 de wet, of zolang de algemene vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris

mag benoemen, er geen benoemd heeft.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

Artikel 16. DATUM

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december om vijftien (15.00) uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersver-

gaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de

oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 17. OPROEPING

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij warden gedaan door

middel van een aankondiging die wordt geplaatst:

a) ten minste acht dagen voor de vergadering, in het Belgisch Staatsble

b) tweemaal, met een tussentijd van ten minste acht dagen en de tweede maal tenminste acht dagen voor de vergadering, in een nationaal verspreid blad en in een blad uit de streek waar de vennootschap haar zetel heeft.

De houders van aandelen op naam worden bij brief, bevattende de dagorde, opgeroepen. Deze brieven worden, binnen de vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen gezonden. Van de vervulling van deze formaliteit dient evenwel geen bewijs te worden voorgelegd.

Wanneer alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief bevattende de dagorde worden volstaan.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, bestuurder of, in voorkomend geval, commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 18. VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of telecopie gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De Raad van Bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering. Artikel 19. AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, te ondertekenen.

Artikel 20. BUREAU

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door een bestuurder door diens collega's aangeduid, of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de vergaderine twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De versla en van







Annexes du Moniteur belge

14/07/2014

jlagen bij het Belgisch Staatsblad



Voor-be- Luik B - vervolg

houden aan de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die zulks wensen. Deze verslagen worden in een speciaal register bijgehouden. De volmachten worden gehecht aan de verslagen van de vergaderingen waarvoor zij zijn gegeven. Artikel 21. BERAADSLAGING

het Bel- De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

grec Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering wanneer alle personen die opgeroepen dienen te worden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met éénparigheid van stemmen besloten wordt.

Staatsblad Artikel 22. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 23. MEERDERHEID

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal der op de vergadering bijeengebrachte aandelen, genomen bij meerderheid der stemmen waarmede aan de stembeurt wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Artikel 24. PROCESSEN-VERBAAL

De afschriften of uittreksels van de verslagen die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders. HOOFDSTUK V - BOEKJAAR-JAARREKENINGEN-DIVIDENDEN-WINSTVERDE-

LING

Artikel 25. BOEKJAAR - BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel 26. WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestenuning van het saldo van de netto-winst.

Artikel 27. INTERIMDIVIDEND

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

HOOFDSTUK VI- ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 28, VEREFFENING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

HOOFDSTUK VII- ALGEMENE BEPALINGEN





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voor-be- LM B - vervolg

htoden aan

het Bel-

1

Staatsblad

Artikel 29. Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt uitdrukkelijk verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

Zevende beslissing  machtiging Raad van Bestuur

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de Raad van Bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Achtste beslissing  machtiging collirdinatie van statuten

De vergadering verleent aan Meester Jan LAMBRECHT, Notaris te Lummen, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Negende beslissing  machtiging administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan: Fiducial Accountancy te 3290 Diest, Leu-vensesteenweg 10, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de belastingen. VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, neergelegd: uitgifte akte







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/03/2014
ÿþ\

Mad Wori 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

m~w~um~i~nuuW~~n

40668]7*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -03- 2014

HASS~ j,T

Q1 r i'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0466 147 158

Benaming

(voluit) : MEURRENS MACHINERY

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Dellestraat 14, 3560 Lummen

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Blijkens de notulen van de Algemene Vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel dd. 13 december 2013, werd met algemeenheid van stemmen beslist het mandaat als "commissaris" toe te kennen tot de vergadering van 13/12/2016 aan

Ira Nicolaij bvba, ondernemingsnr. 0464.399.574, Kortenbosstraat 156, 3800 Sint Truiden,

Voor eensluidend afschrift van origineel.

Meurrens Kurt,

Gedelegeerd-Bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 29.10.2013 13647-0147-028
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 13.01.2015 15013-0163-036
28/02/2013
ÿþ0349 0

iHi

Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 -02-1013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0466 147 158

Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Dellestraat 14, 3580 Lummen

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Blijkens de notulen van de Algemene Vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel dd. 10 december 2010, werd met algemeenheid van stemmen beslist het mandaat als "commissaris" toe te kennen tot de vergadering van 14/12/2013 aan :

Ira Nicolaij & Partners bvba, Schurhoven 8 3800 Sint Trucden,

Voor eensluidend afschrift van origineel.

Maureens Kurt,

Gedelegeerd-Bestuurder.

MEURRENS MACH1NERY

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/04/2012
ÿþraod w«d Ili

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-.

" iao!sesVIII

II

Il RECHTBANK VEN KOOPHANDEL

0 5 APR. 202

HASSELT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0466 147 158

Benaming

(voluit) : MEURRENS MACHINERY

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Dellestraat 14, 3560 Lummen

(volledig adres)

Onderwern akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Blijkens de notulen van de Algemene Vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel dd. 3 januari 2012, werd met algemeenheid van stemmen beslist volgende mandaten te herbenoemen voor een periode van zes jaar tot en met de Algemene Vergadering van december 2017 :

- Meurrens Kurt, Dellestraat 14, 3560 Lummen, Gedelegeerd-Bestuurder;

- Meurrens Nadine, Dellestraat 14, 3560 Lummen, Gedelegeerd-Bestuurder;

- Laevers André, Houwaartstraat 59, 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Bestuurder.

Onmiddellijk hierna komt de Raad van Bestuur samen en benoemt volgende functies :

- Meurrens Kurt, voornoemd, Gedelegeerd-Bestuurder;

- Meurrens Nadine, voornoemd, Gedelegeerd-Bestuurder;

- Laevers André, voornoemd, Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Al deze mandaten zijn onbezoldigd, tenzij de Algemene Vergadering anders beslist.

Voor eensluidend afschrift van origineel.

Meurrens Kurt,

Gedelegeerd-Bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.01.2012, NGL 16.02.2012 12039-0568-030
03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 28.01.2011 11021-0081-034
05/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 11.12.2009, NGL 25.02.2010 10056-0494-029
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.12.2008, NGL 18.12.2008 08860-0304-030
28/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 14.12.2007, NGL 17.12.2007 07841-0067-027
15/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 08.12.2006, NGL 08.01.2007 07006-1873-019
14/02/2006 : HA101469
30/12/2005 : HA101469
13/05/2005 : HA101469
08/02/2005 : HA101469
06/02/2004 : HA101469
12/02/2003 : HA101469
05/02/2002 : HA101469
15/06/1999 : HAA016348
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 29.12.2016, NGL 26.01.2017 17034-0576-038

Coordonnées
MEURRENS MACHINERY

Adresse
DELLESTRAAT 14 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande