MICHEL

Divers


Dénomination : MICHEL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 423.349.768

Publication

04/07/2014 : HA059292
21/10/2014
ÿþMod Word 11.1

Pz-Le C3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

10 OKT. 201k

Griffie

1211131 111111

Vol behol aan Belg Staat j II





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van l-tik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de nerso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) 0423.349.768

(verkort) : Michel



Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) Kempische Steenweg 81/3 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte: vereffening-ontbinding - sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Rose-Marie Vanhelmont te Hasselt op vijfentwintig september tweeduizend veertien, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT - GOEDKEURING VAN DE REKENINGEN EN VERRICHTINGEN

De enige vennoot besluit de rekeningen en verrichtingen van de vennootschap van het lopende boekjaar tot op vijfentwintig september tweeduizend veertien, zoals blijkt uit de voorgelegde stukken tot staving, goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT - KENNISNAME STUKKEN

De enige vennoot wordt ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, inhoudende een voorstel van verdelingsplan, en van het verslag opgemaakt door een bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van den Keybus - Van der Jeught", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen, onder het nummer 0543.291.951, BTW BE 0543.291.951, vertegenwoordigd door de heer Erik Van Der Jeught,

bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen,

Montebellostraat 27, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Besluiten verslag revisor

De besluiten van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"8. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA Michel , met zetel te Kempische Steenweg 81/3, 3500 Hasselt een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 4 juli 2014. Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 1.982.509,41 EUR en een netto actief van 1.915.875,04 EUR.

In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuIteit. Overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen bevestigen wij, dat er op basis van de ons verstrekte informatie, geen schulden ten aanzien van derden zijn vermits deze inmiddels

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

werden aangezuiverd, waardoor er geen gelden dienen te worden geconsigneerd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ik bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 4 juli 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Antwerpen, 22 september 2014,

BVBA Van den Reybus - Van der Jeu ght

vertegenwoordigd door

Erik Van der Jeught

Bedrijfsrevisor'.

DERDE BESLUIT - ONTBINDING EN INVERElbLNINGSTELLING

De enige vennoot beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, tot ontbinding en vereffening in één akte. Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, derde lid, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

4. alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

5. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Verslag bestuursorgaan

Uit het voornoemde verslag van het bestuursorgaan blijkt dat de vennootschap op datum van de toestand van actief en passief nog de volgende schulden ten aanzien van derden had:

- Leveranciers ten bedrage van 17.975,84;

- Geraamde belastingen A.7 2014 ten bedrage van e 48.658,53.

De hier aanwezige zaakvoerder verklaart dat er na datum van de staat en actief en passief nog één bijkomende belastingschuld is ontstaan ten bedrage van e 2.577,66.

Ook werden de erelonen van de revisor en de notaris, alsmede de aktekosten van de notaris vereffend.

De betalingsbewijzen dienaangaande werden voorgelegd.

De aanwezige zaakvoerder bevestigt dat de vennootschap geen andere schulden heeft.

Ontbinding

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden ten aanzien van derden meer zijn luidens voormelde verklaringen van de zaakvoerder, beslist de enige vennoot tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar. De zaakvoerder verklaart op de hoogte te zijn dat zij in toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden beschouwd wordt als vereffenaar.

VIERDE BESLUIT - GOEDKEURING VAN DE VERDELING VAN HET NETTO VERDEUNGSSALDO EN TOEBEDELING VAN HET RESTEREND ACTIEF - TOEBEDELIM ONROEREND GOED

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De enige vennoot sluit zich aan bij het voorstel van verdelingsplan zoals opgenomen in het verslag van de zaakvoerder en rekening houdend met de verklaringen van de zaakvoerder met betrekking tot de verrichtingen tussen de datum van de staat en heden en het ingevolge daarvan gewijzigde bedrag van liquidatiesaldo, en beslist dat het resterend actief door haarzelf zal worden teruggenomen. De enige vennoot verklaart de haar toegekende activa te aanvaarden en verklaart dat zij in voorkomend geval alle toekomstige activa en alle rechten van de vennootschap zullen overnemen.

NADERE OPSCHRIJVING VAN DE TOEBEDELING VAN HET ONROEREND GOED WAARVOOR BIJZONDERE FORMALITEITEN EN PUBLICITEITSVOORSCHRIFTEN GELDEN

De vennootschap is eigenares van het hierna vermeld onroerend goed dat toebedeeld wordt aan de enige vennoot:

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

GEMEENTE BÜLLINGEN DIVISIE 8 (MANDERFELD) Artikel 3617 van de kadastrale legger

Een huis op met grond en aanhorigheden, gelegen te Manderfeld 140 (en volgens titel 87), gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie L nummer 0149/C/3, groot achtendertig aren (38a 00ca).

VIJFDE BESLUIT - ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING

De enige vennoot beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de enige vennoot vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en dat het mandaat van de statutaire zaakvoerder op vijfentwintig september tweeduizend veertien beëindigd is. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat tijdens het lopende boekjaar tot op vijfentwintig september tweeduizend veertien.

De enige vennoot beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 81/3.

De enige vennoot stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan de enige vennoot en die haar niet konden worden afgegeven.

De enige vennoot verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan mevrouw HAESEN Liane voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo, na afhouding en doorstorting van de verschuldigde liquidatieheffing, uit te keren aan de enige vennoot. ZESDE eEsLuIT - VOLMACHTEN

De enige vennoot stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

* Mejuffrouw Leen Petré;

* Mejuffrouw Julie Schaerlaken.

,

S e ',. ;1', "

Voorbehouden Luik 13 - VArvnIn

aan het Belgisch Staatsblad VOOR EENSLUIDEND ONTLEDED UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, verslag raad van bestuur met staat van activa en passiva, verslag bedrijfsrevisor. (get.) Notaris Vanhelmont.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/05/2013 : HA059292
25/07/2012 : HA059292
30/08/2011 : HA059292
02/09/2010 : HA059292
02/09/2009 : HA059292
04/09/2008 : HA059292
04/10/2007 : HA059292
09/11/2006 : HA059292
16/10/2006 : HA059292
18/11/2005 : HA059292
02/08/2005 : HA059292
01/04/2004 : HA059292
09/04/2003 : HA059292
15/03/2002 : HA059292
10/03/2001 : HA059292
25/03/2000 : HA059292
17/03/1999 : HA059292
01/01/1997 : HA59292
01/01/1993 : HA59292
01/01/1992 : HA59292
23/05/1990 : HA59292
01/01/1989 : HA59292
01/01/1988 : HA59292
01/01/1986 : HA59292

Coordonnées
MICHEL

Adresse
Zetel (volledig adres) Kempische Steenweg 81/3 - 3500 Hasselt

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande