MICHIELS PRINTING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MICHIELS PRINTING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 863.927.332

Publication

24/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.06.2013, NGL 18.02.2014 14043-0268-013
21/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 15.03.2013 13066-0169-013
29/01/2013
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.,u:.. G"

IQIJy1~+IJi~" yyFj Yi:l ~" " 114 V~

rechtbank V. koophandel te TONGEREN

1if-01-2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0863.927.332

Benaming (voluit) :MICH1ELS PRINTING

(verkort): *

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3700 Tongeren, Holenteerstraat 1 (volledig adres)

Onderwerp(en) akte : statutenwiiziginq

Het blijkt uit een akte de dato 17 december tweeduizend en twaalf, te registreren, verleden voor Meester Katharina Pragt, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de SCHAETZEN-PRAGT", geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd is te Tongeren, Leopoldwal 26 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MICHIELS PRINTING" is samengekomen en dat zij de volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLUIT

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van :

a, het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur de dato 19 november 2012 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de raad van bestuur is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op dertig september tweeduizend en twaalf, gehecht;

b. Het verslag van de extern accountant, TABRUYN BOB ACCOUNTANT-BELASTINGCONSULENT Comm.V,, vertegenwoordigd door de heer Bob TABRUYN, met zetel te 3800 Sint-Truiden, d'Oyestraat 37 bus 1, de dato 12 december 2012, aangesteld door de zaakvoerder, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Diens besluiten luiden als volgt:

« In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft de gelegeerd bestuurder van de vennootschap NV Michiels Printing een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 3.019.230, 68 EUR en een netto-actief van 2.069.207, 46 EUR.

In deze staat wordt geen rekening gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dien ik voor deze elementen een voorbehoud te maken.

Op grond van de controlewerkzaamheden die Ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaars. »

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De voorzitter bevestigt dat een afschrift van genoemde verslagen en staat van actief en passief, samen met de oproeping voor de algemene vergadering, gezonden werd aan de houders van aandelen op naam en aan de personen die de formaliteiten hebben vervuld welke door de statuten zijn voorgeschreven om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Na onderzoek, heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben gevonden, beslist de algemene vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden. Ze bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen. TWEEDE BESLUIT

Om hiervan blijk te geven in de statuten, wordt artikel 4 van voornoemde statuten met betrekking tot

de duur geschrapt en vervangen als volgt :

"Op twintig februari tweeduizend en vier werd de vennootschap opgericht voor onbepaalde duur.

Op zeventien december tweeduizend en twaalf werd zij vervroegd ontbonden en in vereffening

gesteld."

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen. DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist vervolgens als vereffenaar aan te stellen : de heer MICHIELS Jacques voornoemd die alhier bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

De vereffenaar treedt ingevolge artikel 184 Wetboek van Vennootschappen evenwel pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van haar bevoegdheid ingevolge besluit van de algemene vergadering.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen. VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar zal alle derden  lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen. VIJFDE BESLUIT

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de raad van bestuur.

De algemene vergadering verleent kwijting aan de raad van bestuur voor de periode van de laatste jaarlijkse vergadering tot heden.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen. Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~ }

lï<



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.11.2011, NGL 06.03.2012 12056-0227-013
12/05/2011
ÿþr Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



118

*11071961

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN R

___ -O4 2011 ,.¢

/./Alle

De Hoofdgriffier, Griffie

r

Ondernemingsnr : 0863.927.332

Benaming :

(voluit): MICHIELS PRINTING

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3700 Tongeren, Holenteerstraat 1

Onderwerp akte : statutenwijziging

Tekst :

Het blijkt uit een akte de dato zesentwintig april tweeduizend en elf, te registreren, verleden voor Meester Katharina Pragt, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de SCHAETZEN-PRAGT", geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd is te Tongeren, Leopoldwal 26 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MICHIELS PRINTING" is samengekomen en dat zij de volgende beslissingen heeft genomen :

Eerste beslissing - Kapitaalvermindering

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verminderen met zevenhonderd eenentachtigduizend euro (781.000,- EUR) werkelijk volgestort kapitaal, om het te verlagen van negenhonderd en elfduizend euro (911.000,- EUR) naar honderd dertigduizend euro (130.000,- EUR).

Als gevolg hiervan worden zeshonderd (600) aandelen toebehorend aan de heer Jacques Michiels, I voornoemd, zuiver en eenvoudig vernietigd. Deze vernietiging gebeurt door vermelding in het I! aandelenregister.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MIGRAMACO", voornoemd, doet expliciet! afstand van het principe der gelijke behandeling der aandeelhouders, aangezien voornoemde terugbetaling gekoppeld aan de vernietiging der aandelen voortvloeit uit de inbreng in natura door de I heer Jacques Michiels ingevolge akte verleden voor notaris Joseph Hougaerts te Tongeren, op 14 mei 2004, voornoemd, houdende de creatie van zeshonderd (600) aandelen alsook een verhoging van het maatschappelijk kapitaal van zevenhonderd eenentachtigduizend euro (781.000,- EUR).

j De terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, kan enkel plaatsvinden met naleving van de artikelen 612-613 Wetboek Vennootschappen.

! Deze terugbetaling mag bijgevolg niet geschieden dan na verloop van twee maanden na de bekendmaking van dit besluit.

Binnen de twee maanden na de bekendmaking hebben de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor die bekendmaking, het recht een zekerheid te eisen voor de schuldvorderingen die op het tijdstip van de bekendmaking niet zijn vervallen.

Tweede beslissing - Omzetting van alle aandelen aan toonder in aandelen op naam

De vergadering beslist om anticiperend op de werking van de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder, gewijzigd door de Wet van 25 april 2007 alle aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

In uitvoering van artikel 7 § 2 van de Wet van 14 december 2007 houdende afschaffing van de il effecten aan toonder wordt de omzetting in effecten aangevraagd biLde emittent. De omzetting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

i geschiedt door inschrijving van de effecten in de registers voorgeschreven bij of krachtens de wet. De inschrijving in de registers geschiedt binnen vijf werkdagen vanaf de aanvraag.

Derde beslissing  Afschaffing toegestaan kapitaal

De vergadering besluit de statutaire bepalingen inhoudende bevoegdheden van de raad van bestuur inzake toegestaan kapitaal en verwerving van eigen aandelen of winstbewijzen, af te schaffen, en dit wegens het verstrijken van de termijn ervan.

Vierde beslissing  Wijziging artikelen 5, 7, 14 en 20 der statuten overeenkomstig de genomen beslissingen

1 De vergadering beslist, in navolging van de hiervoor genomen besluiten, tot vervanging van de ! artikelen 5, 7, 14 en 20 door volgende tekst :

j "Artikel vijf :

Î Het geplaatst kapitaal bedraagt honderd dertigduizend euro (¬ 130.000,00) en is verdeeld in honderd

1(100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal kan verhoogd worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek

Vennootschappen.

Artikel zeven :

De aandelen zijn steeds op naam. Zij kunnen niet omgezet worden in gedematerialiseerde aandelen.

Artikel veertien :

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aasbelangen, te stellen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering valt in de bevoegdheden van de raad van bestuur.

Artikel twintig :

Om tot de algemene vergadering, zowel gewone ais buitengewone, toegelaten te worden, en indien dit in de oproeping geëist wordt, moeten de houders van aandelen op naam zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Om te worden toegelaten tot de vergadering, worden de aandeelhouders eveneens verzocht de l aanwezigheidslijst te ondertekenen, waarop hun identiteit wordt genoteerd, evenals het aantal l aandelen dat zij vertegenwoordigen. Niemand mag aan de stemming deelnemen indien hij niet vooraf

deze aanwezigheidslijst heeft ondertekend. "

Vijfde beslissing - Volmacht voor Coördinatie van de statuten en voor de administratieve formaliteiten

De vergadering geeft de ondergetekende Notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de CVBA "PKF accountants en

belastingsconsulenten" te Hasselt, Maastrichtersteenweg 8 bus 5-6, evenals aan haar bedienden, ! aangestelden of lasthebbers met de macht om afzonderlijk te handelen en de macht om indeplaats te i stellen, ten einde alle nog noodzakelijke stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale administratie, 1 de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Zesde beslissing - Machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen i beslissingen

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uitte voeren.

Voor eensluidend ontledend uittreksel,

Notaris Ghislain de Schaetzen.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte de dato 26 april 2011

- de gecoördineerde statuten

21/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.11.2010, NGL 15.02.2011 11036-0375-013
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.11.2009, NGL 11.02.2010 10041-0411-014
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.11.2008, NGL 29.12.2008 08874-0399-013
02/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.11.2007, NGL 27.12.2007 07851-0196-014
03/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0863.927.332

Benam Ing

(voluit) : MICHIELS PRINTING

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap in vereffening

Zetel : 3700 Tongeren, Holenteerstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp, akte : Sluiting vereffening

UITTREKSEL UIT DE EENPARIGE SCHRIFTELIJKE BESLUITEN GENOMEN DOOR DE AANDEELHOUDERS OP 18 MEI 2015, WELKE GELIJKGESTELD ZIJN MET BESLUITEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Eerste besluit

De aandeelhouders verklaren zich akkoord met de integrale inhoud van het sluitingsverslag van de vereffenaar. De vereffeningsrekeningen per 21 april 2015 worden zonder enig voorbehoud goedgekeurd. Tweede besluit

Er wordt volledige kwijting verleend aan de vereffenaar, de heer Jacques Michiels, voor de uitoefening van zijn mandaat.

Derde besluit

De aandeelhouders verklaren de vereffening afgesloten per 18 mei 2015.

Ten gevolge van de sluiting zullen de resterende activa en passiva van de Vennootschap worden overgedragen aan de aandeelhouders.

De boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn worden bewaard op het adres van de vereffenaar, te 3700 Tongeren, Holenteerstraat 1.

De aandeelhouders verlenen hierbij een onherroepelijke volmacht aan de heer Jacques Michiels, vereffenaar, om in hun naam en voor hun rekening alle tegoeden en schulden van de Vennootschap welke aan haar worden overgedragen in het kader van de sluiting van de vereffening (met inbegrip van eventuele niet-gekende tegoeden en schulden) te innen c.q. te voldoen. Onder tegoeden en schulden worden in elk geval begrepen de tegoeden en schulden van de Vennootschap per 21 april 2015 (onder verwijzing naar de vereffeningrekeningen).

Aile schulden werden aangezuiverd. Het actief wordt integraal uitgekeerd aan de aandeelhouders. Dit bedrag stemt overeen met het fiscaal volstort kapitaal, waardoor hierop geen vereffeningsbelasting verschuldigd is. Er dienen geen bedragen te worden geconsigneerd.

Aan de heer Jacques Michiels, vereffenaar, wordt volmacht gegeven om alle verdere formaliteiten i.v.m. de sluiting van de vereffening van de Vennootschap af te handelen.

Voor eensluidend uittreksel

Jacques Michiels

Vereffenaar

Mod Word 11.1

griffier,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va " ,e..akt

Neernnleqd ter

rülie

der

re

i ~..,

,00píiemie Antwerpen, afd, Tongeren

2 1 -05- 2015

i

4

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 30.11.2006, NGL 27.12.2006 06932-4842-012
02/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 30.11.2005, NGL 28.12.2005 05921-3823-012
15/03/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 30.11.2004, NGL 07.03.2005 05068-4703-013

Coordonnées
MICHIELS PRINTING

Adresse
HOLENTEERSTRAAT 1 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande