MIPEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIPEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.591.384

Publication

20/06/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.07.2011, NGL 11.08.2011 11390-0333-012
11/05/2011
ÿþOndernemingsnr : 0821.591.384

Benaming : MIPEC

(voluit)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ambachtstraat 7

3950 Bocholt

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGINGEN  COORDINATIE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op twaalf april tweeduizend en elf en aangeboden ter registratie;

BLIJKT DAT:

- omtrent de hierna omschreven inbreng in natura de heer Guy Parmentier bedrijfsrevisor te Schoten, het verslag heeft opgesteld voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen. Omtrent de zelfde inbreng is door de zaakvoerder tevens een verslag opgesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

- de voorzitter wordt ontslagen van voorlezing van de hoger gemelde rapporten, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, aangezien de aanwezigen erkennen een afschrift te hebben ontvangen en kennis te hebben genomen van deze verslagen die vijftien dagen voor de vergadering ter inzage lagen op°; de zetel van de vennootschap.

- de vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderdduizend (100.000,00) euro om het te brengen van driehonderdduizend (300.000,00) euro op vierhonderdduizend (400.000,00) euro door;; het bijmaken van honderd (100) aandelen, van hetzelfde type als de thans bestaande, die gelijke;; rechten genieten als de thans bestaande, die deelnemen in het resultaat vanaf de inbreng, en die zullen worden afbetaald in natura door inbreng van een schuldvordering ter waarde van honderdduizend (100.000,00) euro, zoals hierna wordt gepreciseerd.

- hier is tussengekomen, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ODAM, met ;i zetel te 2980 Zoersel, Zoerselbosdreef 21, RPR Antwerpen 0456.035.206, hier vertegenwoordigd door de heer Peter de Bruyn, wonende te 2980 Zoersel, Zoerselbosdreef 21, handelend als zaakvoerder daartoe aangesteld bij de oprichting, die na te zijn ingelicht over het voorgaande, door;; de voorlezing van huidig proces-verbaal, bevestigt volledig te zijn ingelicht over de statuten en de! financiële toestand van de vennootschap, verklaart een schuldvordering van honderdduizend (100.000,00) euro in te brengen in de vennootschap, vordering die zij verklaart te bezitten hoofdensi rekening-courant, die zij voert in de vennootschap.

In vergelding van de hiervoor omschreven inbreng worden van de volledig afbetaalde aandelen:` honderd (100) nieuw uitgegeven aandelen verstrekt aan de inbrenger.

Deze nieuwe aandelen zijn gelijk aan de thans bestaande en nemen deel in het resultaat vanaf;; heden.

- de vordering wordt overgedragen op datum van twaalf april tweeduizend en elf.

Vanaf deze dag zijn alle rechten, alle baten en lasten eraan verbonden voor rekening van dei; vennootschap.

- de besluiten van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt: ':"BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot,: toepassing van art. 313 W. Venn. ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten`: Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid M1PEC door middel van inbreng van twee rekening;; courants, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen] in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B.

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 2.1

1 Neerelsgfi giitiip der

rnditbank v. koophandel te TONGEREN

2 G 2011

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. We maken voorbehoud m.b.t het feit of de beschrijving van de inbreng in natura beantwoord aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid vermits de rekening-courant is samengesteld uit een geheel van verrichtingen waarbij wij niet in de mogelijkheid waren om elke verrichting op haar oorsprong te controleren.

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 200 aandelen van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid M1PEC, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 4 april 2011

(getekend)

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy PARMENTIER

Bedrijfsrevisor."

- omtrent de hierna omschreven inbreng in natura de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor te Schoten, het verslag heeft opgesteld voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen. Omtrent de zelfde inbreng is door de zaakvoerder tevens een verslag opgesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

- de voorzitter wordt ontslagen van voorlezing van de hoger gemelde rapporten, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, aangezien de aanwezigen erkennen een afschrift te hebben ontvangen en kennis te hebben genomen van deze verslagen die vijftien dagen voor de vergadering ter inzage lagen op de zetel van de vennootschap.

- de vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderdduizend (100.000,00) euro om het te brengen van vierhonderdduizend (400.000,00) euro op vijfhonderdduizend (500.000,00) euro door het bijmaken van honderd (100) aandelen, van hetzelfde type als de thans bestaande, die gelijke rechten genieten als de thans bestaande, die deelnemen in het resultaat vanaf de inbreng, en die zullen worden afbetaald in natura door inbreng van een schuldvordering ter waarde van honderdduizend (100.000,00) euro, zoals hierna wordt gepreciseerd.

- Vervolgens heeft TWO men at work besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2440 Geel, Lammerdries 18G, RPR 0873.651.383 die na te zijn ingelicht over het voorgaande, door de voorlezing van huidig proces-verbaal, bevestigt volledig te zijn ingelicht over de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, verklaart een schuldvordering van honderdduizend (100.000,00) euro in te brengen in de vennootschap, vordering die zij verklaart te bezitten hoofdens rekening-courant, die zij voert in de vennootschap.

In vergelding van de hiervoor omschreven inbreng worden van de volledig afbetaalde aandelen honderd (100) nieuw uitgegeven aandelen verstrekt aan de inbrenger.

Deze nieuwe aandelen zijn gelijk aan de thans bestaande en nemen deel in het resultaat vanaf heden.

- de vordering wordt overgedragen op datum van twaalf april tweeduizend en elf.

Vanaf deze dag zijn alle rechten, alle baten en lasten eraan verbonden voor rekening van de vennootschap.

- de besluiten van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W. Venn. ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MIPEC door middel van inbreng van twee rekening courants, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. We maken voorbehoud m.b.t. het feit of de beschrijving van de inbreng in natura beantwoord aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid vermits de rekening-courant is samengesteld uit een geheel van verrichtingen waarbij wij niet in de mogelijkheid waren om elke verrichting op haar oorsprong te controleren.

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er

geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de

inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 200 aandelen van de vennootschap Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MIPEC, ZONDER vermelding van een nominale

waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 4 april 2011

(getekend)

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy PARMENTIER

B}edrijfsrevisor. "

-Je vergadering beslist het kapitaal te verhogen met vijftigduizend (50.000,00) euro om het te bren-

gen van vijfhonderdduizend (500.000,00) euro op vijfhonderd vijftigduizend (550.000,00) euro door

het bijmaken van vijftig (50) aandelen, gelijk aan de thans bestaande; deelnemend in de winst vanaf

hun onderschrijving, en waarop à pari zal worden ingetekend in geld door storting van tenminste

twintig procent.

De comparanten, de heer dE BRUYN Peter Maria Albert, wonende te 2980 Zoersel, Zoerselbosdreef

21 en de heer PROVOOST Michiel Armand Maria, wonende te 2222 Reist-op-den-Berg, Losstraat

22 en TWO men at work besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2440 Geel, Lammerdries 18G, RPR 0873.651.383, hier vertegenwoordigd door de heer Christophe Suerickx, wonende te 2222 Heist-op-den-Berg, Wiekevorstse-Goorweg (WIE) 2, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, verklaren afstand te doen van hun voorkeurrecht om in te tekenen op deze kapitaalverhoging. Zij gaan akkoord met de intekening op de kapitaalverhoging zoals deze hierna is uiteengezet.

En terstond heeft de heer dE BRUYN Peter, voornoemd, verklaard op deze aandelen in te tekenen en deze in geld af te betalen tot beloop van honderd procent.

Totaal: vijftig (50) aandelen en vijftigduizend (50.000,00) euro; wat de totaliteit van de bijgemaakte aandelen omvat en honderd procent van de daarop af te betalen gelden.

- de vergadering beslist het kapitaal te verhogen met vijftigduizend (50.000,00) euro om het te brengen van vijfhonderd vijftigduizend (550.000,00) euro op zeshonderd (600.000,00) euro door het bijmaken van vijftig (50) aandelen, gelijk aan de thans bestaande; deelnemend in de winst vanaf hun onderschrijving, en waarop à pari zal worden ingetekend in geld door storting van tenminste twintig procent.

De comparanten, de heer dE BRUYN Peter en de heer PROVOOST Michiel en de BVBA TWO men at work, allen voornoemd, verklaren afstand te doen van hun voorkeurrecht om in te tekenen op deze kapitaalverhoging. Zij gaan akkoord met de intekening op de kapitaalverhoging zoals deze hierna is uiteengezet.

En terstond heeft de BVBA TWO men at work, voornoemd, verklaard op deze aandelen in te tekenen en deze in geld af te betalen tot beloop van honderd procent.

Totaal: vijftig (50) aandelen en vijftigduizend (50.000,00) euro; wat de totaliteit van de bijgemaakte aandelen omvat en honderd procent van de daarop af te betalen gelden.

- de instrumenterende notaris wordt belast met de neerlegging van de nieuwe tekst van de statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

- als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: mevrouw Godelieve Janssens, wonende te Hofstade, Buntgrasstraat 15, aan wie de macht wordt gegeven om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbete- ring van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en bij de BTW-administratie.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte + 1 volmacht aangehecht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

- verslag van de 2GL_ c c0? EL ç

- verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MIPEC

Adresse
AMBACHTSTRAAT 7 3950 BOCHOLT

Code postal : 3950
Localité : BOCHOLT
Commune : BOCHOLT
Province : Limbourg
Région : Région flamande