MIRANDA CHRISTIS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MIRANDA CHRISTIS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 834.912.058

Publication

07/04/2011
ÿþ~r. ~

Mod 2.0

LaP2 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der '

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 8 s08- 2011 ~

7l,~A

De Hoofdgrlfffer, Griffie

Voorbehoud 1 11

aan he *11053651"

Belgisc 5taatsbl



Ondernemingsnr : 34.912.058

Benaming

(voluit) : Miranda Christis

Rechtsvoren : VOF

Zetel : Scheyerveld 47, 3640 Kinrooi

Onderwerp akte : Oprichting

Op heden 24 maart 2011 is :

1.Christis Miranda, geboren te Bree op 4 januari 1974, verpleegster, wonende te 3640 Kinrooi

Scheyerveld 47, ongehuwd

I dentiteitskaa rtnumm er: 590-6578975-73

Nationaal nr: 74.01.04-080.03

2. Eerdekens Philomena Jozefina, geboren op 14 juni 1950, werkloos, wonende te 3640 Kinrooi

Kampstraat 51, gehuwd met de heer Christis Theodore Gerard Pierre

Identiteitskaartnummer : 590-3922184-15

Nationaal nr: 50.06.14-166.21

Overeengekomen:

-Vanaf heden een vennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap onder firma met de

naam Miranda Christis VOF, met zetel te 3640 Kinrooi  Scheyerveld 47

-Voor een onbepaalde duur;

-Met een kapitaal van 100 ¬

De partijen verklaren en erkennen dat volgend kapitaal van 100 ¬ is ingebracht:

-100 ¬ in speciën, door storting op de bankrekening van de vennootschap

Voormelde inbreng werd als volgt door de partijen gedaan :

1)Partij 1 brengt 99 ¬ in door middel van speciën waarvoor zij 99 aandelen met een nominale waarde van 1 ¬ per aandeel ontvangt.

2)Partij 2 brengt 1 ¬ in door middel van speciën waarvoor zij 1 aandeel met een nominale waarde van 1 ¬ per aandeel ontvangt.

De partijen verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

Artikel 1. Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma. Haar naam luidt "Miranda Christis VOF".

Artikel 2. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De artikelen 1865, 5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3. Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3640 Kinrooi  Scheyerveld 47.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-Menselijke gezondheidszorg in het bijzonder verpleegkundige activiteiten

-Thuisverpleging in de ruimste zin van het woord

-De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen , materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende of onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Dit alles in de ruimste zin.

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

-Zij.mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

-In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel.

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

De vennootschap zal als doel hebben:

-Het beheren, administreren, exploiteren, huren, verhuren, aankopen en vervreemden van effecten,

onroerende goederen en alle andere vermogenswaarden, alsmede het verrichten van beleggingen van allerlei

aard

-Het deelnemen in en/of voeren van de directie over andere ondernemingen

De vennootschap kan eveneens:

-Leningen verstrekken en handelingen verrichten die met het bovenstaande verband houden of daarvoor bevorderlijk kunnen zijn, dit in de ruimste zin

-Lijfrenteovereenkomsten en gelijkaardige contracten afsluiten

-Levensverzekeringsovereenkomsten afsluiten, mits dit niet leidt tot de uitoefening van het Levensverzekeringsbedrijf in de zin van art. 1, lid 1, e, van de Wet Toezicht Verzekeringsbedrijf

-Het verstrekken van leningen en het aangaan van leningen, al dan niet met hypothecaire waarborg

-Het verstrekken van zekerheden, ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen, voor schulden aan derden van één of meerdere van haar zuster-of dochtervennootschappen, evenals voor schulden aan derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen; het zich hoofdelijk of als borg medeverbinden voor die schulden

-De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel

-Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

-De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar burgerrechtelijk doel te bevorderen.

-Zij kan ook participeren en samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

-Voorgaande opsomming is exemplatief en niet beperkend, en alles dient gelezen te worden in de ruimste zin van het woord.

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 100 ¬ .

Artikel 6. Overdracht van een participatie

Een participatie mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende echtgenoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van art. 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtband van eerste aanleg op verzoek van één der partijen een deskundige aan.

Artikel 7. Benoeming  ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder

wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

OChristis Miranda  Scheyerveld 47  3640 Kinrooi

Zij verklaart haar opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werd getroffen door enige

maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 8. Bezoldiging

Aan een zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Artikel 9. Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 10. Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 11. Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatste inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 12. Algemene vergadering

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 13. Besluitvorming  notulen

Elke vennoot heeft zoveel stemmen als het percentage dat hij bezit in het kapitaal. Elke vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige vennoten. Bij wijziging van de statuten of ingeval van ontbinding is de unanimiteit van alle vennoten vereist.

Artikel 14. Boekjaar  jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de jaarrekening op.

Het eerste boekjaar neemt per uitzondering aanvang op 01.04.2010 en eindigt op 31.12.2011. Artikel 15. Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door en of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181 en 182 van de vennootschappenwet, tenzij de algemene vergadering bij volstrekte meerderheid anders besluit. Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

Artikel 16. Overlijden van een vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen en zal de vennootschap omgevormd worden in een gewone commanditaire vennootschap.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan 2 vennoten zijn.

OVERGANGSBEPALING

Alle handelingen gesteld van 01.04.2010 worden geacht gedaan te zijn in naam van de vennootschap

in oprichting.

Aldus opgemaakt te Kinrooi op 24 maart 2011 in zoveel originelen als er partijen zijn waarvan elke partij erkent er een ontvangen te hebben.

Christis Miranda Eerdekens Philomena Jozefina

Oprichter + zaakvoerder Oprichter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e '.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
MIRANDA CHRISTIS

Adresse
SCHEYERVELD 47 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande