MIRUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIRUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.735.072

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 02.07.2014 14248-0124-010
13/12/2012
ÿþ Mol nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 4 -12- 2012

De l {oofdpriffier, Griffie

Va

beha

aan Bek Staa'

Ondernemingsnr : 60/7.

Benaming

(voluit) : MIRUS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik, Oude Ophoverbaan, 162/

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting.

Het blijkt uit een akte van Marc ALLARD, notaris te Dilsen-Stokkem, op negenentwintig november tweeduizend en twaalf, ter registratie aan te bieden, dat werd opgericht door de heer DESMEDT Koen Leo Maria, zaakvoerder, geboren te Leuven op drieëntwintig mei negentienhonderd eenenzestig, en zijn echtgenote, mevrouw FRANSSEN Linda Maria Franciscus, verpleegster, geboren te Maaseik op achttien februari negentienhonderd drieënzestig, wonende te 3680 Maaseik, Oude Ophoverbaan 162, gehuwd te Sittard (Nederland) op 16 augustus 1988 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract. Gewijzigd met behoud van het stelsel ingevolge wijzigingsakte verleden door notaris Geraidine Cops te Maaseik op 30 oktober 2003, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de volgende kenmerken

-Naam : "MIRUS",

-Zetel : 3680 Maaseik, Oude Ophoverbaan 162.

-Kapitaal ; achttienduizend zeshonderd (18.600) euro. Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één honderd zesentachtig (186)-ete van het kapitaal, volledig onderschreven door voormelde oprichter en volledig volstort ten bedrage van 6200 EUR

euro.

-Duur : onbepaald.

-Doel : De vennootschap heeft tot doel

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, juridisch- en managementsadvies en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels, fiscale of sociale aangelegenheden. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonlum.

Het verlenen van advies i.v.m, ICT (Informatie en Communicatie Technologie) en Telecommunicatie zowel hard- als software, aan Belgische en Internationale bedrijven.

Advies en hulp bij het implementeren van nieuwe ICT in Belgische en buitenlandse bedrijven.

Advies verlenen bij het implementeren en gebruiken van vernieuwende ICT in bestaande bedrijfsprocessen, analyseren van behoeften en problemen van de gebruiker.

Het herstructureren en leiden van ICT organisaties, en het coachen van jongere managers om hen voor te bereiden op hun nieuwe taken.

Advies en assistentie verlenen bij het maken van prijsaanvragen en offertes met als onderwerp ICT en/of de 1CT organisaties en werking (vb. outsourcing).

Het invoeren en verkopen van buitenlandse vernieuwende oplossingen i.v.m. ICT.

Het managen van 1CT projecten.

Het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie, ontwikkeling, productie, levering en samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur.

Kortom alle activiteiten van systemintegrators, realisatie van programma's en gebruiksklare systemen, gegevensverwerking, ontwerpen van websites, updaten van websites, aanvraag en beheer domeinnamen, on-line verkopen via internet,..,

De verwerving en het aanhouden voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ° Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert.

Aangaande onroerende goederen: de verwerving, de vervreemding, het ¬ n leasing geven en nemen, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen ervan, het uitgeven van vastgoedcertificaten, BEVAK's, of soortgelijke beleggingsinstrumenten en uitvoeren van expertises, het verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

Het huren en verhuren, de aankoop en verkoop van roerende goederen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstelien en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden. Zij mag tevens alle financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheek maatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelnemen en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, het voeren van het dagelijks management van vennootschappen,

Hieronder wordt onder meer vervat: organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; het bepalen van het aan- en verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten; het verbeteren en op punt stellen van de administrat¬ eve en financiële organisatie.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen: in de meest ruime betekenis het deelnemen aan ecomissie-verrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door Intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken door intekening van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

De verwerving voor eigen rekening va eender welke titels, rechten, onderschrijving, intekening, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

Het beheer van beleggingen en vermogens voor eigen rekening.

Tussenpersoon in de handel als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

Het optreden als vereffenaar.

Het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen.

De bouw van individuele huizen volgens formule "sleutel op de deur".

Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met cel- structuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, enzovoort.

De bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur".

Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, recreatie, enzovoort.

Deze opsomming is niet beperkend. De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland, Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag, zowel in België ais in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit ¬ n haar voordeel is. Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

-Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoidigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel In die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen. De zaakvoerders kunnen natuurlijke of rechtspersonen zijn, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder Is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

-Jaarvergadering : tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden

-Boekjaar : vanaf één januari om te eindigen op één en dertig december van hetzelfde jaar,

-Reserves en verdeling winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

-Verdeling na vereffening : Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

-Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerder : wordt als eerste niet-statutaire zaakvoerder benoemd  de heer DESMEDT Koen Leo Maria, geboren te Leuven op drieëntwintig mei negentienhonderd eenenzestig (nationaal nummer 61.05.23-253.82), wonende te 3680 Maaseik, Oude Ophoverbaan 162, die na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen de benoeming verzet en in het bezit te zijn van de vereiste vestigingsgetuigschrift(en), verklaart de opdracht te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd

-Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar : Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden warden op de dertien juni tweeduizend veertien om achttien uur.

-Overname van verbintenissen : De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap ln oprichting zijn aangegaan sinds één november tweeduizend en twaalf door de heer DESMEDT Koen, voornoemd. Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

-Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting : De oprichters geven volmacht aan de vennootschap DETREZ LUC ACCOUNTANCY bvba te 3650 Dilsen-Stokkem, Kerkstraat, 6/A, of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer Kruispuntbank van Ondernemingen, diensten van de B.T.W., om de vennootschap na de oprichting ln te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen.

Ondergetekende notaris bevestigt de namen, voornamen en woonplaats van de comparanten onder meer door het zien van hun identiteitskaarten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE

DIENSTIG VOOR NEERLEGGING RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte oprichtingsakte.

Marc Allard - notaris.

.. .Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
MIRUS

Adresse
OUDE OPHOVERBAAN 162 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande