MK CREATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MK CREATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 812.720.735

Publication

23/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR I3ELGE ~~ I

LGISCH STqATSS`AF

16 -01- 2014 0 7 -01- 2014

i IJMijita B

De Hoofdgriaffie

cerge _g. ]er gnr(e der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

Ondernemingsnr: 0812.720.735

Benaming (voluit) : NIK CREATIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kaulillerweg 159

3950 Bocholt

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algeme,te vergadering der aandeelhouders opgesteld door notaris Dirk SERESIA te Overpelt op 27/12/2013, dat onder meer volgende beslissingen werden;; genomen;

Ih WIJZIGING VAN ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN

De vergadering der aandeelhouders heeft op de bijzondere algemene vergadering de dato 31 december 2012, besloten de maatschappelijke zetel over te brengen naar 3950 Bocholt, Kaulillerweg 159.

De vergadering der aandeelhouders beslist bijgevolg de tekst van artikel 2 van de statuten te vervangen door de navolgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3950 Bocholt, Kaulillerweg 159.

De zetel kan op om het even welke plaats binnen het Vlaamse en Brusselse Gewest worden gevestigd door, een besluit van de zaakvoerder.".

II . VOORLEGGING VAN ST T VAN ACTIEF EN PASSIEF EN VERSLAG

De voorzitter legt aan de vergadering de staat van actief en passief van de vennootschap voor, Deze werd opgesteld per 30 september 2013,

Vervolgens legt de voorzitter het verslag van de zaakvoerder voor aan de vergadering, waarin de , voorgestelde doelwijziging wordt toegelicht en gemotiveerd.

IV. DOELWIJZIGING

Na inzage genomen te hebben van voormelde staat van actief en passief alsook van het verslag van de raad van bestuur beslist de vergadering der aandeelhouders het doel van de vennootschap te wijzigen door de'' tekst van artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of,; tussenpersonen, alle verrichtingen in België en in het buitenland die rechtstreeks betrekking hebben op: - De groothandel en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de invoer en uitvoer, de vervaardiging, de` levering, de plaatsing, de montage en de herstelling van allerlei soorten meubelen, gaande van ingemaakte meubelen, keukeninstallaties en bijhorigheden, evenals grondstoffen en afgewerkte producten hiermede verwant.

- Schrijnwerk van hout of van kunststof, de vervaardiging van artikelen van hout (bouw), de vervaardiging van deuren, ramen, kozijnen, trappen, muurkasten en luiken, de vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen in hout, de vervaardiging van kantoor- winkel- en ateliermeubelen overwegend van andere materialen dan metaal, de vervaardiging van speciale winkelmeubels, toonbanken, vitrines, rekken en dergelijke overwegend;, van andere materialen dan metaal, vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, kantoormeubels, meubels voor restaurants, scholen, hotels en dergelijke overwegend andere materialen dan metaal,.vervaardiging van;. overige keukenmeubelen en badkamermeubels, montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout en van kunststof zijnde deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, winkelinrichtingen, inbouwkeukens en dergelijke, installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, plafonds en dergelijke in hout of kunststof, de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken en dergelijke in hout of in kunststof, de montage van serres, veranda's en dergelijke in hout of in kunststof en overige zakelijke dienstverlening. Dit alles in de meest ruime zin van_hetwoord.

Op de laatste blz. van Ltaik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Het beheer en de uitbreiding van een onroerend patrimonium zonder enige beperking, alsmede aile ' handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals daar zijn: de aankoop, de verkoop, de ruiling, de verhuring, het onderhoud, de verfraaiing, alle handelingen in verband met de verwerving of de overdracht en ter beschikkingstelling van alle onroerende goederen.

- Zij kan alle leningen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, met het oog op het verwerven van , roerende goederen of waarden indien zij dat doelmatig nodig acht.

- Zij kan, zonder dat enige opsomming beperkend kan worden uitgelegd, ook handlichting geven van alle

" hypotheken in haar voordeel genomen, met of zonder betaling, en alle handelingen stellen die zij nuttig acht voor het verwezenlijken van haar doel.

- De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap kan bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten ondernemingen, verenigingen of ' vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel verwant is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

- De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen of dochter-vennootschappen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor aile rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.".

V. MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de zaakvoerder alle machten noodzakelijk om de genomen

beslissingen uit te voeren.

VI. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering der aandeelhouders verklaart ermee akkoord te gaan dat de coördinatie van de statuten

desgevallend wordt opgesteld en ondertekend door ondergetekende notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd ; expeditie van de akte -- gecoördineerde statuten  verslag zaakvoerder  staat

van actief en passief

Mtr Dirk Seresia

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 11.07.2013 13295-0335-014
21/03/2013
ÿþ Mod POF 11.1

i 1-0-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, }íë[zij vàn dé pë--sfl(----n(ë

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

12 -03- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANieliffieMECHELEN

III i oasvoa"

Ondernemingsnr ; 0812.720.735

Benaming (voluit) : MK CREATIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weynesbaan 107, 2820 Bonheiden, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Ontslag en benoeming zaakvoerder + zetelverplaatsing Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 31 december 2012 neemt de huidige zaakvoerder mn Vermeer Kurt zijn ontslag. Er wordt hem kwijting verleend voor zijn gevoerde beleid.

Ter vervanging wordt met ingang van 01 januari 2013 Sieurs Valérie, wonende te Neerpelt, Wildlaan 11, benoemd als zaakvoerder. Zij aanvaardt dit onbezoldigd mandaat en dit voor onbepaalde duur.

Tevens wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Weynesbaan 107 te 2820 Bonheiden naar Kaulillerweg 159 te 3950 Bocholt.

Sieurs Valérie

Zaakvoerder

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.08.2012 12491-0436-011
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 06.06.2011 11147-0381-010
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 20.07.2015 15325-0591-015

Coordonnées
MK CREATIONS

Adresse
KAULILLERWEG 159 3950 BOCHOLT

Code postal : 3950
Localité : Kaulille
Commune : BOCHOLT
Province : Limbourg
Région : Région flamande